Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben onun tadını hiç beğenenedim monicim, bir hevesle de almıştum ama 1 kez yiyebildim.
Chia ben de şişkinlik yaptı inanır mısınız.. bikaç kere inatla denedim yoohh çarptı resmen.. indirimde diye bikaç paket birden almıstım dagıttım arkadaslara hep..

Ahaha hatuna sibelin korkusuyla diyetisyenlik erdi
Şaka bi tarafa mükemmel bi liste yazmıs monıcan..
Not: O corbayı ben de yaptım ara ara ıcıne bolca kımyon ve zerdacal da kattım denemek ıstersenız cok yakısıyo tavsıye ederım sekerler

ahaha

Yarim simit ve 1 yk tahin pekmeZ yedim. Yemesem daha iyidi.

çok bekletme bi kaç dk yeterli,1 yemek kaşığınıda geçmesinzaten günde 2 yemek kaşığı tüketiliyor en fazla

Bekletmeden tüketebilirim sanırım monicim. Arada ekleyeyim ben menüme. Çok teşekkür ederim :)

Yarim simit ve 1 yk tahin pekmeZ yedim. Yemesem daha iyidi.

İyi çok değilmiş Özlemcim.
Tabi listeye sadık kalma önemli ama azıcık kaçamak olmuş.

haşlanmış patatesi sıcakken glisemik indeksi şeker kadar yüksekmiş. Ancak soguk yediğinde orta seviyelerde neredeyse yarı yarıya azalıyormuş. ben bu yüzden patatesi yememeye çalışıyorum. Ama sen bilirsin. beyaz ekmeğin glisemik indeksi ile aynı

Ben bu tarz durumlarda indirmiyorum. ALLAH korusun karşısındaki psikopat olur bıçak silah vs... Haberlerde görüyoruz adam yok vermedi diye arabadaki adamın kafasından vurdu gitti yoluna. sanki sinek öldürdü

Aaa çok ilginç bir bilgiymiş ama haşlanmış patates de sıcakken güzel oluyor ki :)

Ben bu tarz durumlarda indirmiyorum. ALLAH korusun karşısındaki psikopat olur bıçak silah vs... Haberlerde görüyoruz adam yok vermedi diye arabadaki adamın kafasından vurdu gitti yoluna. sanki sinek öldürdü

Aynen ya. Ben de mümkün değil muhattap etmiyorum saçma sapan kişilerle.
Daha bizimkisi niyetlenmeden ben kolunu tutmuş oluyorum gergin ortamlarda.

tartılmak için acele etme. benim hamilelikte nispeten az olan ödem doğumdan sonra tavan yaptı. benim gerçi gebelik tansiyonundandı ama... sen yinede bekle biraz dengeyi bul ondan sonra tartıl canım

Moni korkuttun beni
deneyeceğim tavsiyelerini. Öğlen yemeğimi bile yanımda taşıyacağım lütfen acı bize

kız onun bir tadı yok ki beğenelim yada beğenmeyelimtamamen su gibi bişey oyoğurtta yada ayranda az bekletince zaten şişip yumuşuyor
Ay bu görüntü zaten beni benden alıyor birde ağzımın içinde kayınca bir tuhaf oluyorum. Onun için şeffaf olmayan kupalar yada kapalı ayranlar tercik ediyorum

Ay kıyamam ya, ne kınaması aşkolsun Şeymacım, bende benim kıza hastaneden çıktıktan 2 gün sonra verdim valla. İyice dalınca çıkarırdım emziğini. Naapsınlar onlarda Emerek rahatlıyorlar. Ay eli ayağı ne güzeldir şimdi onun, bizim için öp olur mu.

Evet canim en az 2 L bu bazi gun 2,5-3'u gecer ama 2nin altina inmez.
bu arada bir bilgi daha paylaşayım canım. 2lt su vücudun günlük ihtiyacıymış. kilo vermek için en az 2,5-3lt tüketmek gerekiyormuş. her 25kg için 1lt su içmelisiniz diyor uzmanlar.

Afiyet olsun şekerim.

Hahahaaa ama süpersin sen, yarın çorbayı yapıyorum hemen. Menüyü de uygularım, sonraki hafta da Nilgün'ün rejimi yaparım. Oh ohhh monicim kız bize, döv bizi sen. Hakettik valla. Kaçamaksızlığı ne yapacaz onu bilmiyorum işte. Bak kıza kek yapıcam yarına, istiyor. Offff zor yaa zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…