Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kesinlikle onları da ekleyeceğim. Kabağım yok şimdi, kuzuyu da okuldan aldım eve girmiş bulundum. Yarın sabahtan alıp yaparım.

Moni korkuttun beni
deneyeceğim tavsiyelerini. Öğlen yemeğimi bile yanımda taşıyacağım lütfen acı bize

ahaha
ayy napıyım çileden çıktım
bazen severken dövmek lazım daha etkili oluyorhep sev mucuk mucuk böyle yoldan çıkıyolar sonra,arada izaha getirmek iyidir
ay ne cadı oldum bugün

tartılmak için acele etme. benim hamilelikte nispeten az olan ödem doğumdan sonra tavan yaptı. benim gerçi gebelik tansiyonundandı ama... sen yinede bekle biraz dengeyi bul ondan sonra tartıl canım
Aynen benim de şu an ayaklarım cok fena şiş durumda. Tabi dogumdan beri genelde yattığımdan da olabilir. Hareket etmeye çalışıyorum elimden geldiğince, artık zamanla iner umarım
Ben de oyle yapıyorum artık mecburen yoksa surekli emme modunda. Öperim tabi, annelik cok guzel bi seymis cidden. Allah isteyen herkese nasip etsin

Hadi ya o zaman soğutup yerim başa gelen çekilir.

Ben bu tarz durumlarda indirmiyorum. ALLAH korusun karşısındaki psikopat olur bıçak silah vs... Haberlerde görüyoruz adam yok vermedi diye arabadaki adamın kafasından vurdu gitti yoluna. sanki sinek öldürdü
Ay valla dile getirmek bile istemedim işte yazarken. Bende indirmemde durmasıyla kendini dışarı atması bir oldu, beklemiyordum hiç.

Aynen ya. Ben de mümkün değil muhattap etmiyorum saçma sapan kişilerle.
Daha bizimkisi niyetlenmeden ben kolunu tutmuş oluyorum gergin ortamlarda.
Etraf manyak dolu.

Evet canim en az 2 L bu bazi gun 2,5-3'u gecer ama 2nin altina inmez.
İlaçlarını kullanıyorsun dimi düzenli canım? Allıma da başka bir şey gelmiyor.

Bende sıcak seviyorum evde o yüzden patates pişirmiyorum. ne diyorsun sen
Ben yemeklerimi soğuk yemeye alıştım. Çocuklar sağ olsunlar zaten bir tabak yemek koyduğum zaman bir dünya iş çıkartıyorlar bana. Biri ağlar meme ister öbürü su ister çikolatalı süt ister, Benin yemek mundar tabi.

ahaha
ayy napıyım çileden çıktım
bazen severken dövmek lazım daha etkili oluyorhep sev mucuk mucuk böyle yoldan çıkıyolar sonra,arada izaha getirmek iyidir
ay ne cadı oldum bugün
Evet evet kesinlikle Cadı olma kısmın değil ama hep mucuk mucuk nereye kadar kısmı hahahaaa.

Aminnnnn canım. İnşallah.

Aynen canım kalabalıkta valla kıtlıktan çıkmış gibi birde benimkilere saldırıyorlar
Her defasında Bahçeye gitmeden marketten activyamı alıyorum 1 tanesinin zor kurtarıyorum
Dediğin gibi su zaten hesaplanamıyor Çardakta Sebil var ama hepsi benim şişeme yapışıyor
Ya hem çok zevkli hemde çok zor her anlamda hem daha çok yoruluyorum hemde beslenme konusunda sınanıyorum
Bu pazar belki Arkadaşlarla gideriz diyoruz ama onlarla sıkıntı olmaz nasılsa Dilekte sibele gidiyor diğer arkadaşım da sağ olsun beni hep motive eder asla yoldan çıkarmaya çalışmaz
Annemlerle çok daha zor oluyor çünkü maşallah hep zararlı şeyler yapası geliyor ben diyetisyene başladığımdan beri

Ben onun tadını hiç beğenenedim monicim, bir hevesle de almıştum ama 1 kez yiyebildim.

Canım ben Ayrana ekleyerek tüketiyordum hatta hiç şişmesine fırsat vermeden tüketiyorum varsın midemde şişsin öbür türlü bende pek sevmedim :)
Besmele çek şifa niyetine diye iç emin ol faydasını gördükçe zaten zamanla alışıyor insan

Senin gibi denerim o zaman canım monican fırçayı çekip listeyi de verdi, gelde uyma, eh chia da var, içcez artık.

Bende sıcak seviyorum evde o yüzden patates pişirmiyorum. ne diyorsun sen

Ben de bulundurmayayım bari artık ne yapayım.

bu arada bir bilgi daha paylaşayım canım. 2lt su vücudun günlük ihtiyacıymış. kilo vermek için en az 2,5-3lt tüketmek gerekiyormuş. her 25kg için 1lt su içmelisiniz diyor uzmanlar.

O zaman hep beraber su içmeye :)

Bak senle aynı fikirdeyim bende işte. Öfff şimdi bişiyle tarif etcem ayıp olcak, neyse

Ayrana falan katıp yumuşamadan tüketelim bari artık fancycim.
Kilo vermek için her şey mübah.
Kız kaç kilo vermiş baksana bununla. https://www.zayiflamaiksiri.com/2017/05/chia-tohumu-ile-zayifladim.html

Ördekcim ne güzel kokuyordur şimdi dimi?
Mis gibidir. En sevdiğim koku valla.

Anne olmak zor valla canımcım. Hakkınız ödenmez.

Aynen oynakbasi34 yoksa gitmiyor. türlü türlü düşünce baloncukları oluşuyor kafamda

yapacak bir şey yok emişip durcan paşa ne derse oooo evin dengeleri değişti artık

Bakim internetten bir, emzirirken de yapılıyor herhalde değil mi canım.
evet canım biz biraz değiştirip yapılabilen bir diyet dedim ya kuşanımsı diyoduk yaptık kalıcı kilo verdik aslında şöyle söyleyeyim sabah 1 haş yumurta ekliyorum mesela ben yeşillik ve domateste ekleniyor öğlen ve akşama pek değiştirmedim
birde ara öğün ekledik 1. kahve kuru meyve 2.yoğurt taze meyve yada süt gibi o zaman emzirenede etki etmez merak etme
yapılabilir kolay ve doyurucu 15 gün yapıp 1 hafta ara verip yeniden yapılıyor

Linke baktım ama yazı çok uzunmuş bir ara açar okurum canım. Ama 121 kilodan 75 e sadece chia ile düşmemiştir herhalde di mi
Aahhh ahhh annemi anne olunca anladım kuzucum

Tamam, haftaya başlarım o zaman, an itibariyle moninin listeyi uygulamaya başlıyorum. Hadi sende Nilgüncüm, sende Ayşe lydznp canım.

ekmeksiz yoğurt ile güzel olur bence
unutmuştum canım aklıma geldi tekrar yapıcağım yaparken hiçte zorlanmadım
ay yeşil çayım bitmiş tühh yaaaa

hahaha güldüm yolma ggııııı 2 tel saçım var bu ara çok dökülüyor
yok bir bak çok dengeli bir menü şok diyet değil canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…