Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam...bende aranıza yeni katıldım.şuan acemiyim ama yardımlarınızla buraya çok çabuk uyum sağlayacağımdan eminim. heyecanım çok yüksek.şimdiden bana ve size kolay gelsin diyorum :emir_bebek:

canım hoşgeldin.. bu hafta senin gibi bir sürü yeni arkadaşımız var uyum problemi yaşamazsın sanıyorum bu durumda opuyorumnanaktan ilk önce kendini tanıtmakla başlayabilirsin ki bizde seninle kaynaşalımkaydirigubbakcemile3 kilonuda belirtmeyi unutma olur mu....

merhaba arkadaşlar bugün benim et günüm light ton balık ve bir parça tavuk yedim ama midem felaket şu saat oldu acıkmadım ve acıkacağımıda düşünmüyorum açıkçası felaket susadım ama su içemeyen ben bir litre su içtim şu saate kadar bakalım bugün nasıl geçecek hayırlısıyla cumaya kadar kilo vermişolurum inşallah tartılmıyorum ki heyecanı kaçmasın diye hadi hayırlısı bakalım
Kallistecim çok teşekkür ederim gönderdiğin yazıları büyük bir zevkle okudum istenildiği zaman herşeyin başarılabileceğinin bir örneğisin çok teşekkür ederim burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum bunun için candycime ayrıca teşekkür ederim onun sayesinde buradayım ve hepinizin desteğiyle dahada motive olarak başaracağımıza inanıyorum hepinizi öpüyorum :))

susuyorsan kesin yağlardan gidiyordur :sm_cool:

candy senaryonun devamını yazdın mı öğlen yazacam demiştin bekliyorum bu gün o kadar da yoğun değil işlerim bekliyorum bak

canım benim hemen senin için ekliyim yemeğe çıkmadan.. dönünce ekleyecektim ama kırar mıyım seni olumunekankayizsmile

hoşbulduk canım.ben 28 yaşında 2 çocuk annesiyim. boyum 1.63 kilom 103:( evlendikten sonra yavaş yavaş doğumlardan sonra hızla kilo aldım ve daha veremiyorum. bugün diyete başladım. ama birtürlü içimden spor yapmak gelmiyor. koşu bandım var. ama çalıştıramıyorum tembelliğimden. :utangac:

esayap bak seni birden hızlandırabilecek bir yöntem uyguluyoruz biz tüm takım şu anda bunu çok sevdi ve hep beraber yapıyoruz.. beş gün beş gıda diyeti mesela ilk gün sınırsız patates yiyoruz ertesi gün sınırsız sebze bir diğer gün et vs vs böyle gidiyor beş gün yapıp iki gün serbest besleniyoruz güzel sonuçlar çıkıyor özel bir listen yoksa sende bu diyete katılıp bizimle motive olabilirsin...

ilk başlarda bozma ihtimali yüksek bir diyet ama kesmeden iki üç hafta yapınca çok alışıyorsun bünyende kaldırıyor ve istiyor denemek istermisin...

KALLİSTEcim sağol canım ben bundan 1 ay önce filan diyetisyene gittim verdiği listeyi 1 hafta filan uyguladım.sonra bıraktım. gayet güzeldi benim için ama nedense bıraktım işte. şimdi tekrar o listeyle başlamak istiyorum. ilerki günler ne gösterir bilemem ama şimdilik böyle canım. sen spor filan yapabiliyormusun. kaç kiloyla bu guruba başladın kaç kilon gitti. biraz anlatırmısın

KALLİSTEcim sağol canım ben bundan 1 ay önce filan diyetisyene gittim verdiği listeyi 1 hafta filan uyguladım.sonra bıraktım. gayet güzeldi benim için ama nedense bıraktım işte. şimdi tekrar o listeyle başlamak istiyorum. ilerki günler ne gösterir bilemem ama şimdilik böyle canım. sen spor filan yapabiliyormusun. kaç kiloyla bu guruba başladın kaç kilon gitti. biraz anlatırmısın
tamam canım listeni yaptıkça bizimle paylaşırmısın böyle motive edici bir durum oluşuyor biz her gün aynı besinleri yediğimiz için pek yazmıyoruz bayanssulusmile

beni hiç sorma ben artık bu yarışmada fosilleştimkaydirigubbakcemile3 başladığı ilk haftadan beri buradayım yıllar geçtikaydirigubbakcemile3 ama sürekli diyet yapmadım çok boşladım çok zaman sadece motive olsun diye burada kaldığımda oldu... 34 kilo verip yarı mezun oldum sonra yaz tatili ardından bitmeyen gezmeler tozmalar filan derken ipin ucu kaçtı yine kilo aldım tekrardan diyet yapmaya yeni başladım sayılır ama artık hem metabolizma cevap vermiyor hemde yaş geçti sizin kadar hızlı biz metabolizmaya sahip olmadığım için azar azar gidiyor bu yaz sonuna dek ne verirsem kar dedim artık tası tarağı toparlayıp gideceğim kesin kararımdır aklinialirimsmile
şu an spor yapmıyorum yapıyorum ama az ve evde.... geçen yıl hem spor hem diyet ikilisi süper oluyordu düzenli gidiyordu yaz tatiline dek öyle vermiştim zaten...
yazdım yayınladım senaryomu :utangac:

yesinler senin senaryonu bak ünlü olacaksın burada kaydirigubbakcemile3 zaten bu yarışma hatunları bir yaratıcıkaydirigubbakcemile3 yarışmanın mucidi püsküütte bir yazar biliyormuydunyerimseniben

anneler günü bu pazar mıydı yoksa önümüzdeki pazar mıydı kallistecim ilemedim şimdi kaynuşa bi hediye alabilsem ne kadar mutlu olur doruk verse mesela hediyeyi ne kadar hoşuna gider üzerimizde o kadar emeği var tabi. bizim ilk anneler günü hediyemiz dorukun haberini vermekti bir buket çiçekle üstüne not yazmıştık babannecim anneler günün kutlu olsun diye anneme de uyarlamıştık annem ağlamıştı

yesinler senin senaryonu bak ünlü olacaksın burada kaydirigubbakcemile3 zaten bu yarışma hatunları bir yaratıcıkaydirigubbakcemile3 yarışmanın mucidi püsküütte bir yazar biliyormuydunyerimseniben

yok bilmiyordum.. hikaye mi yazıyor.. benim şiirlerim de var ama :kedi:

ben senaryoma başladığım da 2006 yılıydı 18 i bitirmiştim yeni.. kafam öyle entrika doluydu ki.. yazmasaydım hayatımı mahvedebilirdim herhalde kaydirigubbakcemile3 yemeğe kaçtım bb

hoşbulduk canım.ben 28 yaşında 2 çocuk annesiyim. boyum 1.63 kilom 103:( evlendikten sonra yavaş yavaş doğumlardan sonra hızla kilo aldım ve daha veremiyorum. bugün diyete başladım. ama birtürlü içimden spor yapmak gelmiyor. koşu bandım var. ama çalıştıramıyorum tembelliğimden. :utangac:

ah benim bir koşu bandım olsa üstünden hiç inmezdim ne kadar büyük bir fırsatın var değerlendirmelisin bunu bence akşam 10 da falan eve giriyorum bende 11 gibi yemek bulaşık falan bitiyor ama hiç üşenmez çıkardım üstüne ne yapsam kardır diyip spor çok enerjik yapıyor insanı bi tadını alsan bırakamazsın yaşın da genç hemen cevap verecektir spora bünyen

ben senaryoma başladığım da 2006 yılıydı 18 i bitirmiştim yeni.. kafam öyle entrika doluydu ki.. yazmasaydım hayatımı mahvedebilirdim herhalde kaydirigubbakcemile3 yemeğe kaçtım bb

dediğinde çok haklısın aslında sanat ve spor gençleri ktü arkadaşlıklardan ve alışkanlıklardan koruyor biz de bu yaz doruk için bi spor düşünüyoruz ama tam bilgi alamadık daha yaşı erken mi değil mi diye

tombilicim bu pazar önümüzde ki pazar yani...
tabiki mutlu olur.. ben dün eşimle tartıştım annesi aramış yazık hasta zaten aylarca ne ziyarete gidiyoruz ne bir şey son gittiğimizde eşimle çocuklar gitti ben gidemedim bile düşün en son bayramda gitmiştik.. söylendim söylendim durdum çocuklar bu kadar ilgililer işte dedim kızdım.... 2 aydır eşim izine çıkacakta ablama gideceğiz diye bekliyorum tamam işleri yoğun ama herkes izine çıkarken onun ayarlamaması üstelik 2 yıldır izinleri birikti yani geçmiş izinleri ayarlamıyor çok sinirledim al bana hafta sonuna bilet ben gideceğim annenede ben giderim ablamada ben giderim dedim... bakalım ne yapacak bu hafta sonuda çıkmazsa izine çok kırılacağım artık..
bende eğer gidersem ilk kayınvalideme giderim çok üzülüyorum görümcemle beraber oturuyorlar o bakıyor annesine babasına tüm kardeşler ayrı şehirlerde onlar istanbulda yalnızlar... off işte bak bir soru sordun ben içimi döktüm :)))

evet ama her şeyi yazıyor kaydirigubbakcemile3 şiir de yani.. bende bir kitabı var hatta hediye olarak yollamıştı sağolsun...

tombilicim bu pazar önümüzde ki pazar yani...
tabiki mutlu olur.. ben dün eşimle tartıştım annesi aramış yazık hasta zaten aylarca ne ziyarete gidiyoruz ne bir şey son gittiğimizde eşimle çocuklar gitti ben gidemedim bile düşün en son bayramda gitmiştik.. söylendim söylendim durdum çocuklar bu kadar ilgililer işte dedim kızdım.... 2 aydır eşim izine çıkacakta ablama gideceğiz diye bekliyorum tamam işleri yoğun ama herkes izine çıkarken onun ayarlamaması üstelik 2 yıldır izinleri birikti yani geçmiş izinleri ayarlamıyor çok sinirledim al bana hafta sonuna bilet ben gideceğim annenede ben giderim ablamada ben giderim dedim... bakalım ne yapacak bu hafta sonuda çıkmazsa izine çok kırılacağım artık..
bende eğer gidersem ilk kayınvalideme giderim çok üzülüyorum görümcemle beraber oturuyorlar o bakıyor annesine babasına tüm kardeşler ayrı şehirlerde onlar istanbulda yalnızlar... off işte bak bir soru sordun ben içimi döktüm :)))

hayat ne garip dimi bazen insan aman uzakta olsunlar benden diyor ama vicdanı olan uzakta bile olsalar aklından çıkaramıyor o ayarlayamazsa bile sen git kallisim ya gönlünü alırsın mutlu olur

hayat ne garip dimi bazen insan aman uzakta olsunlar benden diyor ama vicdanı olan uzakta bile olsalar aklından çıkaramıyor o ayarlayamazsa bile sen git kallisim ya gönlünü alırsın mutlu olur

canım benim kimseyle alıp veremediğim yok bu yüzden beni çok severler bir zararlarını görmedim ilk yıllarda para pul meseleleri olurdu ama eşimin hatasıydı yani aile kavramını anlayamamıştı gerçi çok geç anladı ama :))... kayınpederi sevmem o da benden ufak eltime çok çektirdiler kadıncağzı kocasını çoluğunu çocuğunu bıraktı onun yüzünden ama ben bir kötü tavır görmedim bana karşı.. her zaman uğrarım aslında ablama yakınlar çünkü ama son gidişlerimde abime zor uğradım o da treni kaçırdım diye biliyorsunuz kaydirigubbakcemile3 sıra gelmedi yani bu sefer inşallah eşim gelmesede gideceğim hemde ilk onlara uğrayacağım...

hadi kolay gelsin sana kalliste ben de bugün burayı bekliyorum hem de orjinal bi banyo çizmem lazım ona bakınıyorum

işte yine geldim burdayımalkisalkisalkissevgili arkadaşlar;sözlerime başlamadan önce selam eder hatırınızı ayriyetten diyetinizi,bilhassa iştahınızı sual ederim.iştahsızların yanaklarından öper,iştahlılara "yeme başarabilirsinolumunekankayizsmile"derim.
Sevgili kaptanım, takım arkadaşlarım ve aslında üye olmayıp bu yazıları okuyan misafir arkadaşlar(benim bir zamanlar yaptığım gibi)off bu kadar girişten sonra ne yazacağımı unuttum.bi su içip geleyimopuyorumnanaktan

hah.Hatırladım diyetimle ilgili konuşacaktım.Arkadaşlar eşim patetesli diyetime onay vermiyor.Geçen yıl yapıp 20 kilo verdiğim diyete devam etmemi yapıma o diyetin daha uygun olduğunu ve böylece metebolizma hızımın düşmeyeceğini söylüyor.Dün patates yedim ama bugün lor peynirine devam.mirmirmirmir

hah.Hatırladım diyetimle ilgili konuşacaktım.Arkadaşlar eşim patetesli diyetime onay vermiyor.Geçen yıl yapıp 20 kilo verdiğim diyete devam etmemi yapıma o diyetin daha uygun olduğunu ve böylece metebolizma hızımın düşmeyeceğini söylüyor.Dün patates yedim ama bugün lor peynirine devam.mirmirmirmir

tamam canım.. sen her gün yediklerini bizimle paylaş ama.. her diyet uymaz tabi herkese.. bu diyet bana çok uygun ama opuyorumnanaktan

Back
X