- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #244.361
Moni'nin profiline git, fotoğraflarda canım.Nerden gordun fotoları
Görmüşsün geç kaldım.Gordum sol usttekı yenı halın olmalı
Ama hani benn
Oradaki laviva olmasa her eşy çok güzelmiş canım.
Teşekkür ettim şekercim.
Bu sıralarda beni bir kontrolde tutar hatalarıma bakarsanız çok memnun olurum.
Nutella+ kurabiye pek olmamış gibi şekercim.
Bir de ben pirinç yediğimde acayip şişiyorum. Herkeste aynı şekilde etkisi yok sanırım ama dikkat etmekte fayda var.
Seni etiketlememiz mi gerekiyor fancycim spor paylaşınca?
Çok güzel söylemiş.
İnsan kendisi için vermeli kiloları öncelikle.
Yazık günah gerçekten yaptığımız.
Ben de istiyorumm.
Nilgün'cüm, kasların daha çok yağ yaktırdığı doğru.
Ancak aynı zamanda daha da ağır geliyor.
Aynı boyuttaki 1 kg kas, 1 kg yağın 50 katı kadar geliyor.
Aslında bu çok güzel bir şey ama tartıya yansımayınca moral bozabiliyor tabi.
Serveycim sakin.
Bence stres çok fazla etkiledi seni.
Uyku gerçekten çok fazla etkili.
Ben geçtiğimiz hafta gayet güzel beslenmiştim ama uykum rezildi.
3-4 saat uyku ile idare etmeye çalıştım. Ne zaman uyuyup uyandığım belli değildi. Direkt + çıktım.
Ahahahaaa kız ayağın ağrıyordu ya o yüzden üstelemedim sonrada baktım yapıyosun sesimi çıkarmadım rakibimsin sonuçta fair play de bir yere kadar canım.ay valla tırnağın varsa başını kaşırsın sende beni takip ediyodun güyaa
Bence çok olur. Sabah eliptik yap akşamlarıda istersen hafif egzersiz yap zaten yürüyüşte yapıyorsun abartmasak iyi olur sankipeki eliptik kardiyodan saylıyor sence çok etki yapar mı ağırlık çalışması gibi olmaz herhalde yürüyüş gibi düşünüyorum ben günde 2 defa bir sabah bir akşam 45-50 dk yapsam çok mu olur
Paylasmaya calışcam cok stres oluyorum menu yazıncaİnşallahhhhhh
Yanılıyor işte hepimize çanım, azıcık kaçırınca + ları görüyoruz hemen. Sabret canım, illaki direnci kırılacak vücudunun. Yemeklerini değiştirsen biraz, bak kaptanlarımız da menü paylaşabilirsin artık, kuzu ek gıday geçti nasılsa dediler. Gel menülerine bakalım hepimiz.
hahah iyi bende beni takımıyomu bu hatun diyodumKontrol ederiz tabii. Benim menüde de o kurabiye ile Nutella hiç olmadı biliyorum ama içimdeki tatlı canavarı gün yüzüne çıktı durduramıyorum. Tarçın marçın hak getire.
Aramızda öyle spor listesi tutuyoruz beni etiketlemesende gördükçe ekliyorum listeye, tabi etiketlersen takibi daha kolay olur benim için canım.
Ahahahaaa kız ayağın ağrıyordu ya o yüzden üstelemedim sonrada baktım yapıyosun sesimi çıkarmadım rakibimsin sonuçta fair play de bir yere kadar canım.
Şaka kız şaka, o fotoları niye koyuyorum zannediyorsun sana da gaz olsun diye
Bence çok olur. Sabah eliptik yap akşamlarıda istersen hafif egzersiz yap zaten yürüyüşte yapıyorsun abartmasak iyi olur sankiSonra Roberto carlos gibi kaslı kaslı gezmeyelim sokaklarda hahahahaaaa
canım ben zaten 2 de başlıyorum 2 de bitiriyorum birde ben senin kadar hızlı yapamıyorum belim sakat olduğu için zorlamıyorum fazla dirençte fazla hızda benii sakatlarnilsub canım canım bir de şöyle bir şey var kondisyon bisikletlerinde de geçerli bu; direnci yükseltdikçe egzersizden ziyade artık kas çalışmaya başlıyorsun. İkide üçte yapıyoruz biz zaten abartmadığınız için çok fazla kas yapacağını düşünmüyorum,dediğin gibi bence yürüyüşe eşdeğer.
Olsun can can tesekkur ederımmGörmüşsün geç kaldım.
Ayy utandım
Hallettim canımcım görebilirsin
peki eliptik kardiyodan saylıyor sence çok etki yapar mı ağırlık çalışması gibi olmaz herhalde yürüyüş gibi düşünüyorum ben günde 2 defa bir sabah bir akşam 45-50 dk yapsam çok mu olur
Kontrol ederiz tabii. Benim menüde de o kurabiye ile Nutella hiç olmadı biliyorum ama içimdeki tatlı canavarı gün yüzüne çıktı durduramıyorum. Tarçın marçın hak getire.
Aramızda öyle spor listesi tutuyoruz beni etiketlemesende gördükçe ekliyorum listeye, tabi etiketlersen takibi daha kolay olur benim için canım.
evet canım onun hakkında bilgim var yağ ve kas farklı hücre yapılarından oluştuğu için asla birbirlerine dönüşemezler diye sıkılaşmakta motive edici bence tamam kilo vermekte önemli ama salış salış bıngıl bıngıl olmakta istemem kilo verince bir gevşeme oluyo çünküYaa, bence de ikiniz de çok tatlı ve çok yüksek enerjilisiniz. Bayıldım.
Kilo verdiğin ise acayip belli oluyor. Hiç az uz değil bence.
Nilgün'cüm tabi ki ağırlık çalışma kadar etkilemez cardio ama kas oluşmasını sağlar.
Bence kesinlikle vazgeçme. Önemli olan görünüş ve kas yapmak seni çok daha sıkı gösterir. Kesinlikle sporcular gibi düşünme kaslı kaslı olacağını. Daha sıkı olursun, metabolizman daha hızlı olur.
Sonuçta tartıdan önce önemli olan görünüş.
Ben üniversite bununla alakalı bir ders almıştım.
Bir hurafe vardır ya yağ hücreleri kasa dönüşür. Fazlalık olan bölümlerin incelmez falan diye. Bu kocaman bir yanlış.
Arada oluyor işte insan ne bir anda ne yiyeceğini bilemiyor Fancy'cim. Arada olur öyle :)
Tamamdır ben etiketlerim artık
İki dakıkada gomdun canım o sporunu eklemış oluyor ben gelesıye o yuzden sormuyordumyoksa soruyorum bozma aramızıay valla tırnağın varsa başını kaşırsın sende beni takip ediyodun güyaa
Spor da ilk ücteyım ama kılo veremıyorum saka gıbıEki Görüntüle 1996564
servey @0zlem @inatettimolacak moni @lydznp @BuRCuCuKkK @aytozuvegece nilsub @wendigo
sadece listede sporu olanları etiketledim kızlar.
Yaaa ben seni nasıl takmiyim yaaaa, başabaş gidiyoruz işte bak acıcık uzaklaşmıştım senden, hasretine dayanamayıp kilocuklarımı alıp haftaya +1,3 le başladım.hahah iyi bende beni takımıyomu bu hatun diyodum
canım ben zaten 2 de başlıyorum 2 de bitiriyorum birde ben senin kadar hızlı yapamıyorum belim sakat olduğu için zorlamıyorum fazla dirençte fazla hızda benii sakatlar
ben bakıyorum sen benden hızlı yapıyosun galiba çünkü daha az vakitte daha fazla kalori yakıyosun eliptiktende farkeder belki ama bilemedim
Tamam canım, stres olursan yine paylaşmazsın, çok sıkma canını tatlım.Spor da ilk ücteyım ama kılo veremıyorum saka gıbı
Haftaya haftaıcı menu paylasmaya calışcam stres olmazsam tabı
Kesın faydası olurrr
evet canım onun hakkında bilgim var yağ ve kas farklı hücre yapılarından oluştuğu için asla birbirlerine dönüşemezler diye sıkılaşmakta motive edici bence tamam kilo vermekte önemli ama salış salış bıngıl bıngıl olmakta istemem kilo verince bir gevşeme oluyo çünkü
O nedır tatlım
Sagol monisim o çayı da duymustum, deneyeyim.gaz sancılarında Allah'tan kolaylıklar diliyorum ördeğim
bizim annemizede her yemeğine kimyon katmasını söylemişti doktoru
eşinin aldığı çay hem gaza iyi gelir hemde süt yapar
https://www.e-bebek.com/humana-still-tee-emziren-anneler-icin-cay-200-gr-p-xyz-6966954/
süt arttırıcı bu çaydan da çok memnun kaldıkve bol bol su
Veysosum olur valla ben sana yazayim ozelden. Derdim bitecek gibi değilSeymacım daha bu sorunları cok taze yasamıs bırı olaak ıstedıgını sor bak gece kac olursa cekınme
Ozelden telımı de vereyım ıstersen
Rezene muthıs bısey hem sut yapar hem de ıkınızın de gazı gıder
O çayın icinde muskat da varmış, faydası olur heralde?Henüz sonraki cevapları görmedim ama muskat cevizi gaza iyi geliyor. Kızıma minicik rendeler var ya hani onla rendeler böyle çay kaşığının ucuyla minnacık verirdim. Dr, da itiraz etmemişti. Yine de sen kullanmaya karar verirsen danışırsın tatlım.
Ah canım emme de ayrı dert zaten, neyse..Günlerdir ordan oraya koşuşturunca burayı aksattim kızlar öncelikle
@wendigo canım çok tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
morordek kuzucum gaz için şunu diyeyim ben sana emzirirken meme tam doldursun ağzını emerken hava girince de çok gaz yapıyor Ayy yetim ben senin annelik dertlerini ya
@lydznp çok geçmiş olsun cnm ya
Tamam canım aklımda olsun o da. Dedigin gibi ters çevirip sırtına hafif vuruyordum iyi geliyor gibi, senin yöntemle zenginlestireyim :)omuzda gaz çıkmıyor ise 2. bir yöntem bebişin karnı avuç içine gelecek şekilde koluna yatır öyle çıkar gazını. ileride birgün gaz sancısı olursa o zaman da bir yere otur yine aynı şekilde tut. kolunu dizine koyup destek alarak hafif hafif dizini aşağı yukarı salla. bu yöntem varmı bilemiyorum ama ben geliştirdim diyebilirim. gece acile gittik dr bize bana vereceğiniz parayla araciniza benzin koyup gezdirin. tek iyi gelen sey bu dedi. bizde 1 gece beykoz çavuşbaşı ormanlarını 1 gecede şile yollarını gezdikten sonra baktık biraz pahaliya geliyor bende bebisimi bu şekilde kandırdım sanki arabada geziyormuş da tumseklerden geçiyormuşuz gibiama herşey onun iyiliği için.
Kaptanım haklısın aslında, kakasını yapamadigindan sancilaniyor. Ben tabi o ayrımı bilmedigimden basta bağırsak gazı falan sandım ama masaj yaptık, kakasını yaptı ve rahatladıgünaydınlarrrr
cnm asıl gaz sorunu bebek 15 günlükken başlar şu an kakasını yapamadığı için olmuştur ilk 1 hafta 10 gün gaz sorunu olmaz arkadaşların dedikleri çok doğru şeyler özellikle kimyon ve rezene iyi geliyor hem gaza hem süt artırmaya unutma bu arada yeşillik falan yeme 1-2 ay bulgur pilavı da onlar da gaz yapar ilk zamanlar ama 1-2 aydan sonra bol dereotu yeşillik bulgur sütü artıran şeylerdir
Moninin verdiği kabak çorbası tarifi canım.O nedır tatlım
Olur tabi hayatım.O çayın icinde muskat da varmış, faydası olur heralde?
Oh ohhhh yakıyorsun ortalığı şekerimEki Görüntüle 1997050
2.setide bitirdim pert oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?