Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kontrol ederiz tabii. Benim menüde de o kurabiye ile Nutella hiç olmadı biliyorum ama içimdeki tatlı canavarı gün yüzüne çıktı durduramıyorum. Tarçın marçın hak getire.
Aramızda öyle spor listesi tutuyoruz beni etiketlemesende gördükçe ekliyorum listeye, tabi etiketlersen takibi daha kolay olur benim için canım.

ay valla tırnağın varsa başını kaşırsın sende beni takip ediyodun güyaa
Ahahahaaa kız ayağın ağrıyordu ya o yüzden üstelemedim sonrada baktım yapıyosun sesimi çıkarmadım rakibimsin sonuçta fair play de bir yere kadar canım.
Şaka kız şaka, o fotoları niye koyuyorum zannediyorsun sana da gaz olsun diye

peki eliptik kardiyodan saylıyor sence çok etki yapar mı ağırlık çalışması gibi olmaz herhalde yürüyüş gibi düşünüyorum ben günde 2 defa bir sabah bir akşam 45-50 dk yapsam çok mu olur
Bence çok olur. Sabah eliptik yap akşamlarıda istersen hafif egzersiz yap zaten yürüyüşte yapıyorsun abartmasak iyi olur sanki Sonra Roberto carlos gibi kaslı kaslı gezmeyelim sokaklarda hahahahaaaa

nilsub canım canım bir de şöyle bir şey var kondisyon bisikletlerinde de geçerli bu; direnci yükseltdikçe egzersizden ziyade artık kas çalışmaya başlıyorsun. İkide üçte yapıyoruz biz zaten abartmadığınız için çok fazla kas yapacağını düşünmüyorum,dediğin gibi bence yürüyüşe eşdeğer.

Paylasmaya calışcam cok stres oluyorum menu yazınca
Deneyecegım ama

hahah iyi bende beni takımıyomu bu hatun diyodum
canım ben zaten 2 de başlıyorum 2 de bitiriyorum birde ben senin kadar hızlı yapamıyorum belim sakat olduğu için zorlamıyorum fazla dirençte fazla hızda benii sakatlar
ben bakıyorum sen benden hızlı yapıyosun galiba çünkü daha az vakitte daha fazla kalori yakıyosun eliptiktende farkeder belki ama bilemedim

Ayy utandım

Hallettim canımcım görebilirsin

Yaa, bence de ikiniz de çok tatlı ve çok yüksek enerjilisiniz. Bayıldım.
Kilo verdiğin ise acayip belli oluyor. Hiç az uz değil bence.

peki eliptik kardiyodan saylıyor sence çok etki yapar mı ağırlık çalışması gibi olmaz herhalde yürüyüş gibi düşünüyorum ben günde 2 defa bir sabah bir akşam 45-50 dk yapsam çok mu olur

Nilgün'cüm tabi ki ağırlık çalışma kadar etkilemez cardio ama kas oluşmasını sağlar.
Bence kesinlikle vazgeçme. Önemli olan görünüş ve kas yapmak seni çok daha sıkı gösterir. Kesinlikle sporcular gibi düşünme kaslı kaslı olacağını. Daha sıkı olursun, metabolizman daha hızlı olur.
Sonuçta tartıdan önce önemli olan görünüş.
Ben üniversite bununla alakalı bir ders almıştım.
Bir hurafe vardır ya yağ hücreleri kasa dönüşür. Fazlalık olan bölümlerin incelmez falan diye. Bu kocaman bir yanlış.

Arada oluyor işte insan ne bir anda ne yiyeceğini bilemiyor Fancy'cim. Arada olur öyle :)

Tamamdır ben etiketlerim artık

evet canım onun hakkında bilgim var yağ ve kas farklı hücre yapılarından oluştuğu için asla birbirlerine dönüşemezler diye sıkılaşmakta motive edici bence tamam kilo vermekte önemli ama salış salış bıngıl bıngıl olmakta istemem kilo verince bir gevşeme oluyo çünkü

Yaaa ben seni nasıl takmiyim yaaaa, başabaş gidiyoruz işte bak acıcık uzaklaşmıştım senden, hasretine dayanamayıp kilocuklarımı alıp haftaya +1,3 le başladım.
Eliptikten farketmiyordur canım o, hem hız hem de direnç dediğin gibi. Ben 4e kadar çıkıyorum, sonra 1e iniyorum ya, hızımı da düşürmemeye çalışınca (21-22 falan oldu şimdi hızım bu arada, önceden 20 üstü yoruyordu) tabi daha fazla kalori yakılıyor canımcım.

Spor da ilk ücteyım ama kılo veremıyorum saka gıbı
Haftaya haftaıcı menu paylasmaya calışcam stres olmazsam tabı
Kesın faydası olurrr
Tamam canım, stres olursan yine paylaşmazsın, çok sıkma canını tatlım.

Kesinlikle aynı fikirdeyim.
Hatta bence kilodan çok daha önemli.
Sen de gayet dengeli ilerliyorsun canım.

moni monicanım bak pişiriyorum çorbamııı, artık yarın içerim.

Eki Görüntüle 1997006

Ben de aldım tarifi de evdeki sebzeler bitsin de öyle alayım dedim.
Çok merak ediyorum aslında.

Sagol monisim o çayı da duymustum, deneyeyim.
Veysosum olur valla ben sana yazayim ozelden. Derdim bitecek gibi değil
O çayın icinde muskat da varmış, faydası olur heralde?
Ah canım emme de ayrı dert zaten, neyse..
Tamam canım aklımda olsun o da. Dedigin gibi ters çevirip sırtına hafif vuruyordum iyi geliyor gibi, senin yöntemle zenginlestireyim :)
Kaptanım haklısın aslında, kakasını yapamadigindan sancilaniyor. Ben tabi o ayrımı bilmedigimden basta bağırsak gazı falan sandım ama masaj yaptık, kakasını yaptı ve rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…