- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #244.381
canımcım teşekkür ederimmoni canım benim fark olmaz olur mu bana göre gayet güzel fark var
ama sana küçük bir tavsiyem olacak ne olur yanlış anlama burda oluşan kardeşlik samimiyetine güvenerek söylüyorum başörtüsünü öyle değil de hani şu topuz gibi olanlar var ya onlardan taksan yüzünün küçüldüğü falan daha fazla belli olur bunda da belli ama fazla değil benim farkettiğim özellikle yüz kısmında bayaa bir fark var sende de banu da da
süpersin tatlım
tadı nasıl olmuş ferah
listeni bıraktın mı?Menum;
07:30
1 kupa sut ile nescafe
11:00
1 milfoy
Bol yesillikli h.yumurta
Peynir
Salatalik,domates,biber
Cay
18:00
1 haslanmis icli kofte
4 yk yogurt
3 L su
3 t.kahvesi
Spor amacli olmasada 20dk yuruyus..
fancynancy
Heryerim agriyor yuzmeden sanirim.
Bugun dinlenim yarin kaldigim yerden devam ederim spora..
Menulerimi telefona kaydetmistim diyetisyenin verdigi beslenme tablosuna yazdim simdi.
Utanc verici bir sonuc var ama bakalim yarin diyecek.
afiyet olsun şekerim
gel kız ben sana yaparım duble bol köpüklü bol şekerli yanındada lokum hahahah kilo alda geçeyim seniBize deeeeee
çocuk psikolojisini anlamak zor. kendilerini tam ifade edilmedikleri için sanıyorum böyle hastalanıyorlarAbooovvvv babaya çok fena düşkün o zaman. İşin var şekerim senin, çoookk işin var desene.
Aynı kızkardeşim. Ananemde kalırdık, kız ateşler içinde yanardı, annem geldi mi ateşi düşerdi. Çok enteresan bir şey.
Emeğine sağlık canım..
sağlıklı yaşamayı seçmem de beni en çok etkileyen kişilerden biridir ece. diyet süreci enerji ister. şimdi yine o enerjiyi kaybettim ama size söz yeniden toparlayacağım. 90li rakamlara dönmeyeceğim. hatta ilk hedefim olan 70e de geleceğim 2. hedef 60a da. :)bu hatun faceden takip ettiğim biri,bugünkü yazısını sizlerle paylaşmak istedim
Gönül isterdi tabii en güzel, en mutlu günümde daha rahat hareket edeyim, kollarımı örtmek için tül, karnımı gizlemek için drape tercih etmeyeyim, hayalimdeki gelinliği seçeyim... ben seçeyim! O beni seçmesin!!!! o gün aynaya, daha sonra fotolara baktığımda hayalimdeki gelini göreyim ama olmamıştı... çünkü genç kızken "evlenmeden önce nasılsa zayıflar zayıf gelin olurum" vaatlerimi yerine getirememiş 87 kilo gelin olmuştum. Ah demiştimm olmadı yaa hayalim gerçekleşmedi! Evet gerçeği gibi olmaz ama ben o gelinliği zayıf giyeceğim diye ant içmiştim, yemin etmiştim ve yeminimi gerçekleştirdim. Sözümü tuttum 63 kilo ile tekrar gelin oldumkuaförüm rica etti saç makyaj modelim ol dedi hatır için tamam dedim ve objektife gülümsedim. Şubat ayıydı ama ben araa açar açar bakarım... Keşke, 5 sene önce gerçeğinde de böyle kendine güvenerek gülebilseydim ama olsun... diyeceğim o ki çok fazla "abla evleneceğim 5 ay sonra 10 ay sonra düğünüm var " diyen kardeşim var, bakın iyi bakın bu fotoya ve keşkelerinizin olmaması için henüz geç değilken biraz çabalayın, gelinliğinizi siz seçin ve o en mutlu gününüzde doyasıya mutlu olun hayallerinizdeki gibi olun sadECEinan
hep beraber canım motivasyonun hep üst düzeylerde olmasının imkanı yok tabi ama olsun ite kaka becericez bizde zayıflamayısağlıklı yaşamayı seçmem de beni en çok etkileyen kişilerden biridir ece. diyet süreci enerji ister. şimdi yine o enerjiyi kaybettim ama size söz yeniden toparlayacağım. 90li rakamlara dönmeyeceğim. hatta ilk hedefim olan 70e de geleceğim 2. hedef 60a da. :)
Eki Görüntüle 1997050
2.setide bitirdim pert oldum..
evet bugunun ilk menüsü benden gelsin..
sabah 06,00 1 çk çörek otu yağı elma sirkeli ılık su
08,00 kahvaltı 2 kk peynir 1 dilim tbe yarım domates 2 zeytin 3 çatal yumurta
11,00 sade duble türk kahvesi 3 hurma tarçınlı
13,30 öğlen 2 kepçe tarhana çorbası yarım tabak çılbır yağsız salata 1 dilim tbe
15,30 3 yk yoğurt 1 elma 1 yk chia tarçın
19,00 2 kepçe tarhana çorbası 1 haş. but bol baharatlı 1 bardak ayran
su 2,5 lt
spor 95 dk eliptik
Menum;
07:30
1 kupa sut ile nescafe
11:00
1 milfoy
Bol yesillikli h.yumurta
Peynir
Salatalik,domates,biber
Cay
18:00
1 haslanmis icli kofte
4 yk yogurt
3 L su
3 t.kahvesi
Spor amacli olmasada 20dk yuruyus..
fancynancy
Heryerim agriyor yuzmeden sanirim.
Bugun dinlenim yarin kaldigim yerden devam ederim spora..
Menulerimi telefona kaydetmistim diyetisyenin verdigi beslenme tablosuna yazdim simdi.
Utanc verici bir sonuc var ama bakalim yarin diyecek.
yanılmıyorsam %40yağ yakımında artış sağlıyordu. sen yine de sabah yürüyüş akşam üstü eliptik mi yapsan?öyle mi ya ne yapsam kas kütlesi artıkça vucut daha fazla yağ yakıyomuş diyolar
güzel olmuş canım ben beğendim ana öğün ara öğün dengeli yayla çorbası zaten yoğurt la yapıldığı için hem karbo hem pro almışsınMenum
Sabah 10.00
1 kase yoğurt, 2 t.k. yulaf ezmesi, 1 t.k. dut kurusu karışımı
Ara
2 sade t.kahvesi
10 yaban mersini
Öğlen 14.00
ton balıklı salata
Ara
2 badem
10 kuru üzüm
1 activia
Akşam 18.30
2 kase yayla corbasi
Su 3 lt
Spor 50 Squat, 1 mil leslie, 15 dk dans
Birkaç gündür çok halsiz hissediyorum kendimi, havalar birden aşırı ısındı, su içmek dışında canım hiçbiriyle istemiyor...
ay zaten her gün bu kadar yapamam işlerim olur illaki bakalım azcık versem çok sıkıldım artıkyanılmıyorsam %40yağ yakımında artış sağlıyordu. sen yine de sabah yürüyüş akşam üstü eliptik mi yapsan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?