- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #244.761
Ahahaa, haklısın. Ne bileyim spor falan deyince bir korkuttun.Yok kız simdi yapar mıyım hic, benim dünyam dönmüş ne sporu
Biraz büyüsün yumurcak, atarım pusetine, yürüyüş falan yaparım dedigin gibi :) evde de mekik, squat falan yapsam yeter vucut toparlasın da..
Neden çıkmak istiyorsun canım, bizim şakalarımıza gücenmedin inşallah?
Canım başlangıç kilon 58.5'mis o yuzden de 53.3 olduğunda mezun olabilirsin
canımcım öncelikle hedef kilona ulaştığın için çok çok tebrik ederimYok ya olur mu öyle şey, sanki yeter gibi geldi artık. Şuan ilk evlendiğim zamanki kilomdayim. Yapmam gereken şey iyice sıkılaşmak. Listeye girmek için sıra bekleyen varsa bekletmeyeyim. Verdiklerimi tekrar almamak için buralarda takılmaya devam edeceğim zaten
haftaya mezunsun o halde süper
her şey harikaMenüm
Sabah 10.30
1 dlm beyaz ekmek
2 kk peynir
4 zeytin
1 salatalık
1 domates
2 şekersiz çay
Ara
1 sade t.kahvesi
10 kuru üzüm
10 yaban mersini
Öğlen 14.00
1 kase yoğurt, 3 t.k. yulaf ezmesi, 1 t.k. kuru dut karışımı
Ara
1 muz
10 badem
1 sade t.kahvesi
Akşam 19.40
1 tabak kabak yemeği
2 bardak ayran
Su 2.5 lt, 1 sade soda
Spor 75 squat, 45 dk yürüyüş
haftaya mezunsun o halde süper
aa dün bizim tesisde bantta yürürken baktım sitenin hatunları doluştu meğerse pilates günü ve saatiymiş(dışarıdan hoca geliyor bireysel aylık ücret karşılığında)gerçi sadece 6 kişi katılıyor derse,ben yürürken onlar pilates yaptıkilom pilatese uygun olsaydı bende katılırdım onlara haftada 2 ya da 3 gün geliyormuş sanırım
ay aman sakın bana pilates vermesin sibelcik
yalnız hallerine öldüm gülmekten
ahaha aynenKız ben niye evde yapıyorum sanıyorsun
Bizim mahallede de vardı bir ara ( gerçi artık yok sanırım ) aylık 20 lirayaydı geçen sene hatta bizim Anaokulundan hatunlar gidiyordu onlarda hep diyordu gülmekten pek yapamıyoruz diye
Şöyle fıstık gibi hatun olduktan sonra halka açık yerlerde de katılabilirim toplumaşu anki görüntüye henüz toplum hazır değil
Heee. Tamam o zaman.Yok ya olur mu öyle şey, sanki yeter gibi geldi artık. Şuan ilk evlendiğim zamanki kilomdayim. Yapmam gereken şey iyice sıkılaşmak. Listeye girmek için sıra bekleyen varsa bekletmeyeyim. Verdiklerimi tekrar almamak için buralarda takılmaya devam edeceğim zaten
Süpersin canımmm.fancynancy 45 dk yuruyus yapıldı
Yok ya ben emzirmeden sonra bile sızıp kalıyorum gaz çıkarma yatırma işlerini bile cogu zaman annem ya da eşim hallediyor sagolsunlar. Neyime sporAhahaa, haklısın. Ne bileyim spor falan deyince bir korkuttun.
Tamamdır canım insallah bir daha hiç almazsın o kiloları :)Tamam taziş anniş kaptanım. Muhtemelen o kiloya ulaşınca mezun olup liste dışı koruma dönemi olarak devam edeceğim sizinle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?