- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #244.821
günaydın canımGünaydın ortilerimmm..
Günaydınn kızlarrr..
ortim nedir bu halin? hani bugün tartılacaktın? @Cikilatacanavari seni solladı diye depresyona girmedin sanıyorum. hadi bakalım silkelen biraz. ben gelmeden oraya sen kendine gel çabuk26 MAYIS HAFTALIK HEDEF LİSTESİ
@servey ---70,8>>hedef>>71
0zlem ---74,6>>73,9>> inşallah 
@inatettimolacak ---61,0>>hedef>>
moni ---96,1>>95,5>>
fancynancy ---77,9>>77,2>> abartmadan yaziyim bari ö
Cikilatacanavari ---79,3>>hedef>>
lydznp --- 85,4>>hedef>>85 bu sefer olsun artik
@BuRCuCuKkK ---53,8>>53.3>>
@hedef38beden---83,0>>hedef>>
@TopaLsoLucaNn ---69,0>>hedef>>
@nilsub ---??>>hedef>>hedefsiz
kızlar bu haftaki hedeflerinizi yazın
@morordek muaf
@wendigo muaf
sende mi bir diyetisyene gitsen. kan tahlili vs. ayrica 500gr olsa olsa ödem olabilir. suyu mu az içiyorsun?ay kızlar sinirlerim çok bozuksabah tartıldım 79,2 olan kilom 79,7 olmuş bu kadar spor diyet nereye gidiyo acaba stres oldum çiklatlara gömülesim var
bak bu konuda haklısın. nasıl yediklerin 24 saat sonra depolanmaya başlıyorsa sporda 1 hafta sonra etki ediyor.Şimdi yaptığın sporun haftaya kaymağını yersin hemen olmaz ki öyle
kesinlikle. umutsuzluk yok. aaayyy kafamı bozmayın benim. ben kendimi toparlamaya çalışırken birde sen dağılma lutfenregli oldum dün ondan mı acaba
rüzgarın kızı gibi uçan nilgünkesinlikle. umutsuzluk yok. aaayyy kafamı bozmayın benim. ben kendimi toparlamaya çalışırken birde sen dağılma lutfen. hani rüzgarın kızı gibi uçan Nilgün nerede
Umut da oyleeeee memesiz ya da kucakta olmadan uyumuyooorMeme bagımlısı yahu
Agzında tutarak uyumak ıstıyor hasbam
Sagol krakercim zor da olsa normal dogurabildim sipayimorordek nihayet gelmis umut bebek normal dogum yapmisin tebrikler canim Allah hep birlikte hayirli guzel omurler nasip etsin ANNE oldun he
wendy kiz sende hamileymissin hadi gozun aydin artik vendi dogurdumu diye girip durur gruba bende istiyodum ama herseyi vakti var demekki
@inatettimolacak vay before aftera gellll yuru be ozge kim tutar seni
Bu arada saat 11den beri mesajlarinizj okuyorum gozlerm sasi oldu benim adami 2 tane goruyorm evdeama kabahat bende gir bak dimi arada
Yok canım hafif yürüyüş falan yaparım anca :) ağır spora zaten halim olur mu bilmiyorumolacak o kadar canım. kolaymı canından can çıktı. emzirme döneminde ilk 6 ay sporu çok önermiyorlarmış. sebebi spor yaparken atılan ter sütü ekşitirmiş. hatta diyorki uzmanlar emzirdikten sonra yoga tarzı sporlar yapabilirsiniz.
Eminim herşeyi denemişsindir canım. Yanyana uyumayı denediniz mi? benim bir arkadaşım var onunda oğlu böyle çok memeye düşkündü, emzirmeyle ilgili konuşuyorduk gece sürekli kalkıp emzirmekten şikayet ediyordum, oda göğsü açık uyuduğunu, oğlu uyandığında emip kendi kendine tekrar uyuduğunu anlattı. Sende öyle dene dedi ama benim uyku çok ağır top patlasa uyanmam o derece, o yüzden hiç denemedim. Belki sen yapabilirsin. Emzik biberon falan istemiyor di mi?10 sayılır
Ayyy yapma sakın. Benimde canım çok sıkkın bu konuda ama kaçamaklarım oldu o yüzden. Sende çok dengeli beslenmiyorsun tatlım, herşeyi mahmuttan beklememek lazım.ay kızlar sinirlerim çok bozuksabah tartıldım 79,2 olan kilom 79,7 olmuş bu kadar spor diyet nereye gidiyo acaba stres oldum çiklatlara gömülesim var
Yok yok, hepimiz fit olcaz kız.ben iyice umudumu yitirdim ya şişman kalıcam galiba
AyneennnnŞimdi yaptığın sporun haftaya kaymağını yersin hemen olmaz ki öyle
Ortim 1 günde 500gr oynaması cok normal. Bir WC.'ye gecsen hemen eksiye inersin zaten.
Tabikisi de. Aaaa yelkenleri indirmek yok öyle kuzucan, bak Özlem'e kızcağız ne kadar uğraşıyor yine de vazgeçmiyor.regli oldum dün ondan mı acaba
canım moralini yüksek tut,rabbim ne eylerse iyi eyler.hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun bitanemMerhaba kızlar, sanırım düşük yapıyormuşum, ağrım var baya. Hayırlısı bakalım ne diyelim
canım moralini yüksek tut,rabbim ne eylerse iyi eyler.hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun bitanem
Yaa cocukla böyle şeyler yapılabiliyor mu? Bana cok hayal gibi geliyor su anaaayyy şimdiden yorgun hissediyorum, mutfağı toparladım, evi süpürüp viledaladım, bitmiyoorrrrr, Allah'ım birmiyorrr. Daha ütülerim var, kızın odası toplanacak. Oofff offf.
kahvemi içiyorum, oğluşu uyutabilirsem eliptiğimi yapcam kızlar. Şimdilik kaçıyorum ben
Hayırlısı olsun canım gerçekten bilemeyiz neyin bizim için iyi oldugunu.Merhaba kızlar, sanırım düşük yapıyormuşum, ağrım var baya. Hayırlısı bakalım ne diyelim
Canım gecmis olsun..Merhaba kızlar, sanırım düşük yapıyormuşum, ağrım var baya. Hayırlısı bakalım ne diyelim
Merhaba kızlar, sanırım düşük yapıyormuşum, ağrım var baya. Hayırlısı bakalım ne diyelim
Canım hayırlısı olsun. Bu dünyada kısmeti varsa gelir yoksa da can sağlığı kuzucum.Merhaba kızlar, sanırım düşük yapıyormuşum, ağrım var baya. Hayırlısı bakalım ne diyelim
Hahahaaaa tabi ilk zamanlar nefes bile alamayacakmışsın gibi gelse böyle zamanlarda geliyor.Yaa cocukla böyle şeyler yapılabiliyor mu? Bana cok hayal gibi geliyor su an
Hayırlısı olsun canım gerçekten bilemeyiz neyin bizim için iyi oldugunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?