Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ortim nedir bu halin? hani bugün tartılacaktın? @Cikilatacanavari seni solladı diye depresyona girmedin sanıyorum. hadi bakalım silkelen biraz. ben gelmeden oraya sen kendine gel çabuk

Gunaydinnn, gerci oglen olmus ama anca girebildim
Meme bagımlısı yahu
Agzında tutarak uyumak ıstıyor hasbam
Umut da oyleeeee memesiz ya da kucakta olmadan uyumuyooor
Sagol krakercim zor da olsa normal dogurabildim sipayi 1 haftalık oldu bile
Yok canım hafif yürüyüş falan yaparım anca :) ağır spora zaten halim olur mu bilmiyorum

Eminim herşeyi denemişsindir canım. Yanyana uyumayı denediniz mi? benim bir arkadaşım var onunda oğlu böyle çok memeye düşkündü, emzirmeyle ilgili konuşuyorduk gece sürekli kalkıp emzirmekten şikayet ediyordum, oda göğsü açık uyuduğunu, oğlu uyandığında emip kendi kendine tekrar uyuduğunu anlattı. Sende öyle dene dedi ama benim uyku çok ağır top patlasa uyanmam o derece, o yüzden hiç denemedim. Belki sen yapabilirsin. Emzik biberon falan istemiyor di mi?

ay kızlar sinirlerim çok bozuk sabah tartıldım 79,2 olan kilom 79,7 olmuş bu kadar spor diyet nereye gidiyo acaba stres oldum çiklatlara gömülesim var
Ayyy yapma sakın. Benimde canım çok sıkkın bu konuda ama kaçamaklarım oldu o yüzden. Sende çok dengeli beslenmiyorsun tatlım, herşeyi mahmuttan beklememek lazım. Şaka bir yana, menünü düzeltmeye bak canım sende. Kızların dediği gibi wc, ödem, spordan dolayı kas ağırlaşması vs herşey olabilir.

ben iyice umudumu yitirdim ya şişman kalıcam galiba
Yok yok, hepimiz fit olcaz kız.

Şimdi yaptığın sporun haftaya kaymağını yersin hemen olmaz ki öyle
Ayneennnn

Ortim 1 günde 500gr oynaması cok normal. Bir WC.'ye gecsen hemen eksiye inersin zaten.

regli oldum dün ondan mı acaba
Tabikisi de. Aaaa yelkenleri indirmek yok öyle kuzucan, bak Özlem'e kızcağız ne kadar uğraşıyor yine de vazgeçmiyor.

aaayyy şimdiden yorgun hissediyorum, mutfağı toparladım, evi süpürüp viledaladım, bitmiyoorrrrr, Allah'ım birmiyorrr. Daha ütülerim var, kızın odası toplanacak. Oofff offf.
kahvemi içiyorum, oğluşu uyutabilirsem eliptiğimi yapcam kızlar. Şimdilik kaçıyorum ben

Yaa cocukla böyle şeyler yapılabiliyor mu? Bana cok hayal gibi geliyor su an
Merhaba kızlar, sanırım düşük yapıyormuşum, ağrım var baya. Hayırlısı bakalım ne diyelim
Hayırlısı olsun canım gerçekten bilemeyiz neyin bizim için iyi oldugunu.

Merhaba kızlar, sanırım düşük yapıyormuşum, ağrım var baya. Hayırlısı bakalım ne diyelim

Rabbim hayırlı olanını gönlüne yerleştirsin canım inşallah Rabbim mucizesini sana gösterirde ağrın sızın kalmaz ve neyse hayırlısı o olur Sen yinede fazla zorlama kendini dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…