Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

26 MAYIS HAFTALIK HEDEF LİSTESİ

servey ---70,8>>hedef>>71
0zlem ---74,6>>73,9>> inşallah 
inatettimolacak ---61,0>>hedef>>
moni ---96,1>>95,5>>
fancynancy ---77,9>>77,2>> abartmadan yaziyim bari ö
Cikilatacanavari ---79,3>>hedef>>
lydznp --- 85,4>>hedef>>85 bu sefer olsun artik
B BuRCuCuKkK ---53,8>>53.3>>
hedef38beden ---83,0>>hedef>>
T TopaLsoLucaNn ---69,0>>hedef>>
nilsub ---??>>hedef>>hedefsiz

kızlar bu haftaki hedeflerinizi yazın

@morordek muaf
@wendigo muaf

ay kızlar sinirlerim çok bozuk sabah tartıldım 79,2 olan kilom 79,7 olmuş bu kadar spor diyet nereye gidiyo acaba stres oldum çiklatlara gömülesim var
Ortim 1 günde 500gr oynaması cok normal. Bir WC.'ye gecsen hemen eksiye inersin zaten.

ay kızlar sinirlerim çok bozuk sabah tartıldım 79,2 olan kilom 79,7 olmuş bu kadar spor diyet nereye gidiyo acaba stres oldum çiklatlara gömülesim var

Canım hemen moralini bozma Bana diyetisyen spor yaptığın gün suyu daha fazla iç yoksa tartıda ertesi gün artı çıkarsın demişti vücut kendini korumaya alıyormuş öyle bir durumda
Sakın pes etme ve bol suyla devam et eminim yarın bile o artı yok olacaktır Başarabileceğini biliyorsun oyüzden sadece inan

regli oldum dün ondan mı acaba
Canim herseyin etkisi olabilir 500gr önemsenmiyecek bir rakam hem 1 günde kilo almıyoruz veya 1 günde kilo vermiyoruz aslında.Vücudun su tutmus olabilir,dün yediklerini yeteri kadar sindirememis olabilirsin.
Üzme kendini bak bana aylardir 75li rakamlarda takilip kaldim. Sen o bahce ile ugrastigin zamanlarda yediklerine, ictiklerine dikkat etseydin şimdiye kadar beni coktan sollamıstın tatlım.
Sen simdiki gibi yemene, icmene ,sporuna dikkat ve kafanada takma cok iyi sonuc alacaksin Cuma'ya insallah..

Hic karbonhidrat alıyor musun ?
evet öğünlerimde tbe tüketiyorum
sağol canım yaaa ama çöktüm bu sabah
ay sağolun kızlar inşALLAH ya insan uğraşıp sonuç alamayınca üzülüyo

26 MAYIS HAFTALIK HEDEF LİSTESİ

nilsub ---??>>hedef>>hedefsiz

kızlar bu haftaki hedeflerinizi yazın
kız dövecem seni bak aa

gömül gömülde bende sana burdan bi uçayım
ben iyice umudumu yitirdim ya şişman kalıcam galiba
bitanem çok normal reglisin ödem vardır kg den gitmese bile yağdan gitmiştir neden moralini bozuyosunbak ben bu hafta diyetisyen tartısında sadece 700 grm eksik çıktım ama 1,7 kg de yağan yakmışımhemen toparlanıyosun bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…