- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #244.861
Aynen sanki hep bu şekilde kalacakmış gibi geliyor bana şu anda. Okul yılları falan bana cok uzak :)Şimdi minnacık bisey hic büyümeyecekmis gibi geliyor insana.Bir bakmissin okul zamanı gelmiss.
Bende Anaokuluna tam alistim derken bu yıl ilkokula baslicak simdiden aklim onda..
Zormuş, evet :)hahaha bana gülüyodun hatırladığım kadarı ile dediğim gibiymiş dimi
Yok canim yapamadim. Birazdan eliptik yapicam.sağol canım sen ne yaptın yürüyüş yaptın mı bu sabah
Canım nasıl oldun? Son durum nedir?Günaydın canlar.
sen daha marifetlisin demekkiGünaydınlar
Aynen sanki hep bu şekilde kalacakmış gibi geliyor bana şu anda. Okul yılları falan bana cok uzak :)
Zormuş, evet :)
Ama sen benim buraya bile giremeyecegimi söylüyordun, bak gene de burdayım. Emzirirken falan bakıyorum :)
günaydın nasılsınGünaydın canlar.
ay hep diyorlar emzirmek 500 kalıri yaktırıyo extradan birde sağlıklı dengeli beslendin mi sen çabuk görürsün 6 lı rakamlarıBen az önce tartıldım 71.5 geldimmm, noluyor yahuu
Üstelik 1 bardak su icmistim ve alt pijamam da uzerimdeydi. Emzirmenin etkisiyse emzirmek süper bi seymis
Canim kac kilo kilo ile hamile kaldin merak ettim.Ben az önce tartıldım 71.5 geldimmm, noluyor yahuu
Üstelik 1 bardak su icmistim ve alt pijamam da uzerimdeydi. Emzirmenin etkisiyse emzirmek süper bi seymis
Canım nasıl oldun? Son durum nedir?
günaydın nasılsın
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım..gönlünü ferah tutMerhaba kızlar, doktora gidicem şimdi bende öğrenicem son durumu işte.
Canım hakkında hayırlısı olsunMerhaba kızlar, doktora gidicem şimdi bende öğrenicem son durumu işte.
Bizimki de kucağı seviyor, ben de artık emzirirken bakıyorum iste napayim. Yetenekle alakası yok bence :)sen daha marifetlisin demekkiben oğluşumu kucağımdan indiremiyodum çok huysuzdu
Insallah yaaay hep diyorlar emzirmek 500 kalıri yaktırıyo extradan birde sağlıklı dengeli beslendin mi sen çabuk görürsün 6 lı rakamları
60'la basladim canım, 78 civarı ile doguma gittimCanim kac kilo kilo ile hamile kaldin merak ettim.
Haber ver mutlaka canım, hakkında hayırlısı olsunMerhaba kızlar, doktora gidicem şimdi bende öğrenicem son durumu işte.
Günaydın kızlarrr...
günaydın örtülerimEki Görüntüle 1998531
günaydın herkese yürüyüşten geldim evdeki herkes uyuyor bende geçe kalmayayım diye 2 yumurtadan omlet yaptım arasında peynir maydanoz dere otu var birde yeşil çay ile yola devam pazar rehavetine kapılmayın
sen yine iyisin. ben tel.i unutmuştum yerini yurdunuGünaydınlar
Aynen sanki hep bu şekilde kalacakmış gibi geliyor bana şu anda. Okul yılları falan bana cok uzak :)
Zormuş, evet :)
Ama sen benim buraya bile giremeyecegimi söylüyordun, bak gene de burdayım. Emzirirken falan bakıyorum :)
günaydın canım. bugün nasılsın? ağrın sancın var mı?Günaydın canlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?