- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #244.781
Midem ağrıyor guzel bahaneymiş begendımKızlar yarın kv taşınıyor, oraya gidiyorum. Ancak pazar akşamı dönerim. Su an kek ve börek yapıyorum, oraya götürmek için
Fırsat bulursam yazmaya çalışırım, ama zor gibi görünüyor. Spor yapamam ev yerleştireceğiz spor niyetine. Menüm eş dost akrabanın getirdiği yemeklere göre değişecek malesef. Diyetteyim dersem topa tutarlar beni, yine midemi bahane edeceğim, umarım işe yarar.
Hepinizi öpüyorum iyi geceler
Yazıyı bulsam buradan da paylasırdım sızınleİşte şekil A , ben
Kesinlikle çok mantıklı bir yazı. Bende tartıyı kaldırdım bu sabah. Sadece cumaları tartılcam, fazla çıkınca hay böyle işin diyip cısss lara yöneliyorum. Sende bu yazıyı kopyalayıp telinde sakla canım, canın sıkıldıkça moralin bozulunca okursun.
Meme bagımlısı yahuHeee sor sor. Tartım cevap verirben iştahımı kontrol etmediğim için maalesef işte to kısmı tecrübe edemedim. Şimdi de emziriyorum ama ilk zamanları gibi olmuyor tabi sütüm. Doymadık değil keyfilik muhtemelen. O yüzden sen yediklerine dikkat edersen, diyet değil doktorunun dediği gibi sağlıklı beslenme sadece, istemesende hızlı verirsin kilo canım. Özel bir şey yapmana gerek yok.
Tatlım doktoru ne diyor bu duruma?
Bız de ne guzel almışız tebrıklerrr
Sen nıye lıstede degılsın sekerKizlar eve yeni girdim hemen listeye bakimm dedim ama halletmisiniz elinize saglik
Yuruyoruz da bısey olmuyor kıSüpersin canımmm.
Kaç aylıktı canım? 9 diye aklımda ama...Meme bagımlısı yahu
Agzında tutarak uyumak ıstıyor hasbam
Yaa sormaBız de ne guzel almışız tebrıklerrr
10 sayılırKaç aylıktı canım? 9 diye aklımda ama...
Yaa sorma
Barı hedefe ulaştım dıye öutlu olayım26 MAYIS HAFTALIK HEDEF LİSTESİ
servey ---70,8>>71,0>>
0zlem ---74,6>>73,9>> inşallah
inatettimolacak ---61,0>>hedef>>
moni ---96,1>>95,5>>
fancynancy ---77,9>>77,2>> abartmadan yaziyim bari ö
Cikilatacanavari ---79,3>>hedef>>
lydznp --- 85,4>>hedef>>
B BuRCuCuKkK ---53,8>>53.3>>
hedef38beden ---83,0>>hedef>>
T TopaLsoLucaNn ---69,0>>hedef>>
nilsub ---??>>hedef>>
kızlar bu haftaki hedeflerinizi yazın
morordek muaf
@wendigomuaf
servey ---70,8>>71,0 bu ne kız döverim seni
cnm listeye donmem icin 3 hafta gecmedi heralde birincisi gecen cuma seyahatteydim bu hafta 19 mayis yuzunden gitmedim haftaya sali babamin dr isleri var izne ayrilip istanbula gidecegim ne zaman donerim belli degil cnm cuma degilde pazar yarismasi olsa okur da ben cumalari sehir disindayim hepSen nıye lıstede degılsın seker
olacak o kadar canım. kolaymı canından can çıktı. emzirme döneminde ilk 6 ay sporu çok önermiyorlarmış. sebebi spor yaparken atılan ter sütü ekşitirmiş. hatta diyorki uzmanlar emzirdikten sonra yoga tarzı sporlar yapabilirsiniz.Henuz içgüdülerim de cok yeni tabi
Ama ben eşime demistim 2 gun once, bence bu cocuk sarardı diye. O da yok ya falan demişti. Hastaneye gidince sarılıgın arttığını gördük. Bak içgüdülerim yanıltmadı beni :)
Ben tabi ki musait degildimelinize sağlık, halletmissiniz listeyi. Umut uyudu, ben de uyudum hemen biraz.
Evet hamilelikte de emzirirken de iştahı kontrol edebilsek dedigin gibi kilo almayız fazla. Hamilelikte başaramadım, umarım emzirirken başarırım.
Kendimi toparlayinca hafiften spora baslamam lazım benim. Nitekim bildiğin gobek kaldıbasenler de almış başını gitmiş.
güzelmiş. hedef dediğin hep eksi olmaz ki. arada artıda oluyor26 MAYIS HAFTALIK HEDEF LİSTESİ
servey ---70,8>>hedef>>71
0zlem ---74,6>>73,9>> inşallah
inatettimolacak ---61,0>>hedef>>
moni ---96,1>>95,5>>
fancynancy ---77,9>>hedef>>
Cikilatacanavari ---79,3>>hedef>>
lydznp --- 85,4>>hedef>>
B BuRCuCuKkK ---53,8>>hedef>>
hedef38beden ---83,0>>hedef>>
T TopaLsoLucaNn ---69,0>>hedef>>
nilsub ---??>>hedef>>
kızlar bu haftaki hedeflerinizi yazın
morordek muaf
@wendigomuaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?