Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Midem ağrıyor guzel bahaneymiş begendım

Yazıyı bulsam buradan da paylasırdım sızınle

Meme bagımlısı yahu
Agzında tutarak uyumak ıstıyor hasbam

Barı hedefe ulaştım dıye öutlu olayım
O kdr yuruyırum dımı amaaa

morordek nihayet gelmis umut bebek normal dogum yapmisin tebrikler canim Allah hep birlikte hayirli guzel omurler nasip etsin ANNE oldun he

@wendigo kiz sende hamileymissin hadi gozun aydin artik vendi dogurdumu diye girip durur gruba bende istiyodum ama herseyi vakti var demekki

inatettimolacak vay before aftera gellll yuru be ozge kim tutar seni

Bu arada saat 11den beri mesajlarinizj okuyorum gozlerm sasi oldu benim adami 2 tane goruyorm evde ama kabahat bende gir bak dimi arada

Gunaydinlar
Sen nıye lıstede degılsın seker
cnm listeye donmem icin 3 hafta gecmedi heralde birincisi gecen cuma seyahatteydim bu hafta 19 mayis yuzunden gitmedim haftaya sali babamin dr isleri var izne ayrilip istanbula gidecegim ne zaman donerim belli degil cnm cuma degilde pazar yarismasi olsa okur da ben cumalari sehir disindayim hep

olacak o kadar canım. kolaymı canından can çıktı. emzirme döneminde ilk 6 ay sporu çok önermiyorlarmış. sebebi spor yaparken atılan ter sütü ekşitirmiş. hatta diyorki uzmanlar emzirdikten sonra yoga tarzı sporlar yapabilirsiniz.

güzelmiş. hedef dediğin hep eksi olmaz ki. arada artıda oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…