- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #244.901
oh oh maşallah sana.Iyi iyi.
40dk eliptik +40dk zumba yaptim.
Aksam yemeginin hazirligini yaptim.
Sacima zeytinyagi surdum, kizimada surdum strec filmle sardim. Simdi evi temizlcemsonrada banyoya gircem.
spor olarak bugün ekstra güç sarf ederek temizlik yaptım. 2 saat ütü yaptım. hızlı hatta koşar adımlarla yaklaşık 1 saat alışveriş yaptım. şimdi de yarinin yemeğini koydum ocaga. ama kolum ve belim tutmuyor.Herkese tünaydın kızlar, 9:00 da kalktım ama ancak bakıyorum.
@wendigo cuğum dualarımız seninle canım, müsait olduğunda bize de haber verirsin sonucu.
nilsub her zamanki gibi kargalar bile uyanmadan kalkmışsın bakıyorum bende birazdan kahvemi içip oğlumu uyutunca yapcam eliptiğimi.
lydznp canım senin sporlar ne alemde?
morordek canım süper gidiyorsun, hem emzirme hem de Doğum sonrası ödemlerini, şişkinliği atıyorsun yavaş yavaş. 6 ları çabuk görürsün bu gidişle şekerim. Saba da kocaman bir maşallah. Aman hamurla tatlıya fazla yüz verme.
geçmiş olsun canımKızlar, hasta oldum yine.
Dün bütün gün yattım. Bugün daha iyiyim bakalım.
İnşallah yarına iyice toparlanırım.
o zaman yarın yeniden başlarsın canım. dert etmeEnerjım yerlerde
Burakıyorum herseyı olmuyor
Butun gun bılınçsızce yedım
Yarın 3 kılo fazla cıkacagım
Sıhhatler olsun gule güle kullan canımIyi aksamlar kizlar sabah sonunda juafore gidip saclarima dip boya manikur kas yaptirdim accik adama dondum sonrasinda bir arkadas geldi oglu ile az once gitti yorucu idi tum gun kosturmaca
@wendigo cnm ne yaptin ses cikmamis merak ettim haberdar et bizi
oh miss sıhhatler olsun canımIyi aksamlar kizlar sabah sonunda juafore gidip saclarima dip boya manikur kas yaptirdim accik adama dondum sonrasinda bir arkadas geldi oglu ile az once gitti yorucu idi tum gun kosturmaca
@wendigo cnm ne yaptin ses cikmamis merak ettim haberdar et bizi
canımcım bak benimde düzen bozuldu bugün ama toparlıcam inşallah,sende hemen pes etme sakınSilkelenmem laxımm
Bırıyle yarıs mı yapsam yaaa
Bu hafta kesın basarcam26 MAYIS HAFTALIK HEDEF LİSTESİ
servey ---70,8>>71>>
0zlem ---74,6>>73,9>>
inatettimolacak ---61,0>>hedef>>
moni ---96,1>>95,5>>
fancynancy ---77,9>>77,2>>
Cikilatacanavari ---79,3>>78.7>>
lydznp --- 85,4>>85>>
B BuRCuCuKkK ---53,8>>53.3>>
hedef38beden ---83,0>>81>
T TopaLsoLucaNn ---69,0>>hedef>>
nilsub ---79,7>>79,5>>
kızlar ,inatettimolacak T TopaLsoLucaNn bu haftaki hedeflerinizi yazın
morordek muaf
@wendigomuaf
kızz döverim seniiiBu hafta kesın basarcambelkı cok daha fazlasını bile basarırım
Monicim napymkızz döverim seniii
Bence senin uyku düzeninden dolayı canimcim. O duzene girse iştahın da duzene girerEnerjım yerlerde
Burakıyorum herseyı olmuyor
Butun gun bılınçsızce yedım
Yarın 3 kılo fazla cıkacagım
Geçmiş olsunKızlar, hasta oldum yine.
Dün bütün gün yattım. Bugün daha iyiyim bakalım.
İnşallah yarına iyice toparlanırım.
Ay canım ya, sormadım farz et senspor olarak bugün ekstra güç sarf ederek temizlik yaptım. 2 saat ütü yaptım. hızlı hatta koşar adımlarla yaklaşık 1 saat alışveriş yaptım. şimdi de yarinin yemeğini koydum ocaga. ama kolum ve belim tutmuyor.
Nereye tutuyorsun kuzucum? Sen süt vermiyor musun nasıl olcak o iş?Kızlar oruc tutmak ıstıyorum ama tutabılır mıyım bılmıyorum cunku gece sureklı kalkıyorum ve gun boyu yorucu ya
Deneyecegım olursa tutacagım olmazsa seneye tutacagımmm
Biraz daha sabretsen.Monicim napym
Sabahtan berı kıtlıktan cıkmış gıbı yedım hatta hala yıyorum nedenını de bılmıyorum sıkıldım yerımde saymaktan yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?