Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

spor olarak bugün ekstra güç sarf ederek temizlik yaptım. 2 saat ütü yaptım. hızlı hatta koşar adımlarla yaklaşık 1 saat alışveriş yaptım. şimdi de yarinin yemeğini koydum ocaga. ama kolum ve belim tutmuyor.

selam şekerler
bugün anneme giderken yolumun üstünde olan mall of istanbul'a girdim 2 saatten fazla gezdimhep yanımda biri olurdu eşim ya da oğlum gezmeye fırsat bulamazdım,tek olunca acısını çıkardım
oradan anneme gittim
biraz diyet sakata girdi şimdi de midem arıyorgerçi çok zararlı şeyler değildi sadece listemde olmayanlardı ve akşam yemeğim baya geçe kaldı eve geç döndüm
yarın tartıda + çıkıcam malesef,cumaya toparlarım da salı günü sibelde +çıkarsam çok üzülücem bir haftalık emeğimi çöpe atmış olurum

özetliyim:

sabah
listeme uygun kahvaltı

ara1:
sade türk kahvesi avm de.

ara2: 3 kuru kayısı yolda,

bundan sonrakiler liste dışı

öğle yemeği annemde saat 16:00 da :
2 kabak ,1 biber dolması
1 kase yoğurt 1 y.k.chia tuhumu

ara
çay

akşam eve geldiğimde eşimle oğlum yemek yiyordu saat 21:30 da:
menemen
patetes salatası

su 2,5 litre,yatana kadar içerim biraz daha.

Sıhhatler olsun gule güle kullan canım

oh miss sıhhatler olsun canım

Bu hafta kesın basarcambelkı cok daha fazlasını bile basarırım

Kızlar, hasta oldum yine.
Dün bütün gün yattım. Bugün daha iyiyim bakalım.
İnşallah yarına iyice toparlanırım.
Geçmiş olsun

Ay canım ya, sormadım farz et sen

Kızlar oruc tutmak ıstıyorum ama tutabılır mıyım bılmıyorum cunku gece sureklı kalkıyorum ve gun boyu yorucu ya
Deneyecegım olursa tutacagım olmazsa seneye tutacagımmm
Nereye tutuyorsun kuzucum? Sen süt vermiyor musun nasıl olcak o iş?

Monicim napym
Sabahtan berı kıtlıktan cıkmış gıbı yedım hatta hala yıyorum nedenını de bılmıyorum sıkıldım yerımde saymaktan yaaaa
Biraz daha sabretsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…