- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #244.881
sana diyoruz ya güzelim. yediğine içtiğine dikkat etmen yeterli. cok hızlı kilo veriliyor. ama sanırım ilk 6 ay bebek sadece anne sütü alırken bu kadar hızlı gidiyor sonra yavaşlıyor yada duruyor. ben o kadar uzun emziremedigim icin bilemiyorumBen az önce tartıldım 71.5 geldimmm, noluyor yahuu
Üstelik 1 bardak su icmistim ve alt pijamam da uzerimdeydi. Emzirmenin etkisiyse emzirmek süper bi seymis
hayırlısı olsun inşALLAHMerhaba kızlar, doktora gidicem şimdi bende öğrenicem son durumu işte.
iyi gibi ite kaka götürüyorum
günaydın canım. bugün nasılsın? ağrın sancın var mı?
Ya iyice lohusa moduna baglamak da istemiyorum, normal hayatıma devam etmeye çalışıyorum Umut uyudugunda :)sen yine iyisin. ben tel.i unutmuştum yerini yurdunu
Tabi bi yerde durması normal, bakalım bende nasıl olacak :)sana diyoruz ya güzelim. yediğine içtiğine dikkat etmen yeterli. cok hızlı kilo veriliyor. ama sanırım ilk 6 ay bebek sadece anne sütü alırken bu kadar hızlı gidiyor sonra yavaşlıyor yada duruyor. ben o kadar uzun emziremedigim icin bilemiyorum
Iyi iyi.
Oooo çok enerjiksiniz yine, maşallah.Fotograf yuklenemedi!!
40 dk eliptik yaptim. Kizima kahvalti hazirlayip 20 dakikada zumba yapim diyorum.
Tatlı cok yemiyorum da hamurisi biraz yiyorum anne evde oluncamorordek canım süper gidiyorsun, hem emzirme hem de Doğum sonrası ödemlerini, şişkinliği atıyorsun yavaş yavaş. 6 ları çabuk görürsün bu gidişle şekerim. Saba da kocaman bir maşallah. Aman hamurla tatlıya fazla yüz verme.
Gecmis olsun hedefcimKızlar, hasta oldum yine.
Dün bütün gün yattım. Bugün daha iyiyim bakalım.
İnşallah yarına iyice toparlanırım.
Gecmis olsun hedefcim
Canim gecmis olsun..Kızlar, hasta oldum yine.
Dün bütün gün yattım. Bugün daha iyiyim bakalım.
İnşallah yarına iyice toparlanırım.
Enerjım yerlerdeKızlarrrr nerelerdesiniz?
hâlâ motive olmaya çalışıyorumiyi gibi ite kaka götürüyorum
senden naber
hayırlısı inşALLAH canımİdare ediyorum canım, iyiyim diyemiyorum amabhcg düşecek mi ona bakacakmış doktorum. Ramazan öncesi stres oldum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?