Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ahahaaa bunlarda bana öyle diyecekler di mi yaa, bizde annemize derdik
Ya küçücük boyları var türlü türlü huyları var. Birde uykusuzluk vurdu mu hepten çıldırma hallerine giriyorlar. Reglim başladı birde, rezene çayı yaptım acık rahatliyim diye o derece. Büyük cadı uyudu küçük canavar hala dolanıyor yaaaa, hiç uyuyacak gibi değil.

Etiketle kuzum ama ben bu ara tam öğün yapamıyorum o yüzden menüm yok malesef ama senı engelleyebilirim en azından kizarim monim gibi saçını başını yolarım
Yol şekerim yol

Gunaydinlar
Kaptanım Merhaba listede göremedim izindesiniz diye yazmadım
Canim isler cok yogun surekli seyahat vs o yuzden izne ayrildim

kizlar ilginize tesekkur ederim anneannemin cenazesine gittigimde yurumekte cok zorlaniyordu babam simdi biraz daha iyiyim diyor ama bakalim istanbulda havaalaninda gorecegim eger yuruyebilecek durumda ise zorlamadan iett ile gideriz degilse taksi durum istanbulda belli olacak artik bugunki dr durumuna bagli istanbulda ne kadar kalacagimiz cumaya gelemezsem listeyi halledersiniz dimi

Günaydın kızlar..
Kolay gelsin Kaptan'ım..

Sen bizden ne istiyon cikilata. Gelmeyeyim yaninyanına diyeceği ama... inşALLAH bizde 7leri görürüz

Ozlem cim zinciri kirdin anlasilan cok sevindim cnm

InşALLAH canım

Günaydın kızlar..

Kolay gelsin Kaptan'ım..
Günaydın canım:)
Maşallah Sühanallah. Olacak bu sefer

Gunaydınn
Sagol Aysecim dogdu sonunda bizim sıpa :) sana da sınavlarında kolaylıklar diliyorum.
morordek yaaa sen anlattıkça hemen evlenip bebiş yapasım geliyor ama kendime söz verdim 64kg olmadan hamile kalmak istemiyorum
Kız ben burda habire yakınıyorum farkındaysan neyine heves ediyosun acaba bence bi sure yapma cocuk falan, evliligin ilk senesi de lohusa sendromu gibi, birbirine alışma dönemi. Ilk seneyi bi atlatin da sonra düşün derim ben
Kaptanım Umut uyudugunda falan bakarım ben listeye, zaten Ozge ve moni de var, hallederiz :)
Süpermiş insallah devamını da görürsün canım :)

Selamın aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Malum bugün Ayşeyle ikimizin Kontrol günü
Yine geziye gidecek öğrenci gibi heycanlıyım evdeki tartıyla orası her hafta farklı sonuçlar gösterdiği için tabi orada ne çıkacağımı bilemiyorum
İnşallah ikimizde çok çok güzel rakamlar görürüz ( gerçi ben az daha fazla göreyim hatunla aramızdaki 10 kg hala aynı yetişemiyorum şaka bir yana ama cidden ikimiz adına da çok çok seviniyorum çünkü ilk kez ikimizde haftalardır hiç eksiksiz her hafta eksi görüyoruz )

Bakalım bu hafta nasıl bir fark ve nasıl bir liste göreceğiz

Ben hep diyorum biz şimdikilere göre aptal yetişmişiz diye
Valla Annem bir bakışıyla, bir kaş kaldırmasıyla bizi anında oturturdu sıkıyorsa kımılda Büyük kızımda anlıyor aslında bakışlarımdan ama açıkçası Annemin ki kadar etkili değil Ufaklık o konuda daha beter Anne gözlerini ne patlatıyorsun bana kaş göz yapma diyor aslında anlıyor ama umursamıyor

Benim kızlarda eskiden uyku konusunda direnirlerdi büyük kız ufakken hiç uyumak istemezdi sabaha kadar oturursak oda bizimle oturacağım diye tuttururdu bir gün nasıl dellendiysem bende seni bugün uyutursam banada Banu demesinler dedim çocuk uyumaya çalıştıkça uyuma kalk oyun oynayacağız diyip durdum sabah 6ya kadar inatlaştık o uyumak istedi ben yok oyun oynayacağız dedim o günden sonra kesinlikle 2 sene öncesine kadar 10da en geç yatardı Küçükde sanırım biraz daha tecrübeli olunca inat ettim ve o uyukum yok desede hayır senin saatin geldi yatacaksın dedim o yatağından geri geldikçe tekrar yatırdım ilk 2- 3 gün benle baya inatlaştı sonra baktı olmuyor direnmekten vazgeçti Şimdi saat 21:00de benim ufak kız Anneciğim uyku saatim geldi ben yatayım mı diyor bazen daha bile erken yattığı oluyor büyük tabi 17 olduğu için 12den evvel yatmıyor zaten ancak derslerle boğuşuyor sınavlarına hazırlanıyor tabi bazen oda 22:30da yattığı oluyor

Umarım senin ufaklıkta erken uyumaya alışır Bir kaç gün inatlaşacaksınız sanırım ama emin ol onlar erken yatınca o sessizlik her şeye değer oluyor

Günaydın canım
Merak etme canım nasılsa burada bir sürü insan var takımla ilgilenebilecek Bende zaten her zamana buralardayım için rahat olsun
Rabbim babacığına da acil şifalar versin ....Aminnnnn

Kizlar bitaksi ile hastaneye geldik cok kolay oldu

iyi ki varsiniz kizlar ailem ginbisiniz

miss bol bol meto çalıştırsın
Ay çok güldüm, eliptiğimi yaptım bak 40 dk, atim mi foto he atim mi? Ben senden nasıl ayrılırım yaaaaa
karar ver anacığım ayrıldık mı uzatmalı rakip mi olduk
Açııımmmm, tatlı istiyo canım. Filtre kahve yaptım, 3 kayısı, 12 badem yedim. Kesmiyo kesmiyo
hahah demekki benden kaynaklı değilmiş benden ayrılsanda yiyiyosun
güzel olmuş özlem diyetisyene ne zaman gideceksin tekrar
slm nasılsın çabuk dön

ara öğünlerini çok yoğun tutuyosun canım normalde ara öğünlerin 100 kalori olması gerekiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…