Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ferihancım tabiki çok meyvede yanlış içinde şeker çok fazla var bir kere onu düşün...
günde en fazla 3 adet yapılıyor ortalama meyve öğünü..

ferihancım tabiki çok meyvede yanlış içinde şeker çok fazla var bir kere onu düşün...

of belim koptu ya mafoldumben hastalık kapıcam bu memurluktan kötükedihüso

ben meyve günümde karpuzcuyum kesin karar verdim bu sefer..

ben de çok yiyorum ya sınırsız diye.. Vermezsem ölürüm sinirimden kötükedihüso

iş yerimden bi arkadaşıma verdim diyeti 2,5 kilo vermiş 3 gün de hihoyyyt mucize ya bir aydır uğraşıyorum bu üç kiloyla diyo kaydirigubbakcemile3

3 adet derken yani bir elma bir armut 5 erik yemiş olman bir oturuşta doğrumu üstelik sadece oda değil nerdeyse birkilo erik bitirdim şu saate kadar offf ne kadar çokyedim ama yinede yiyesim var aç değilim aslında ve akşam evdede yiyeceğim üstelik gerçi elma eksi diye eriği tercih ettim mümkün olduğu kadar çokşekerli yememiş olurum diye ama inşallah yarın ki kilo sonucuna kötü etkilemez bu durum :kedi:

candycim bizim diyet sınırsız ama ferihandamı onu yapıyordu ay kafam karıştı biri yapmıyordu yaaa

kallistecim bende aynı diyeti yapıyorum bu arada kaç yaşındasın ablamı demeliyim :kedi: 2 haftadır uyguluyorum ilk hafta 3,5 kilo verdim bu hafta kaç vericem bilmiyorum ama bugün meyveyi abarttım sanki midemi küçültücektim sözde ben bu hafta eyvahedigeldismile

alloooooooo iki dakika asagi indim . biryigin sohbet dönmüssssssss..
ya ya ayni kararda calisamam degisikligi severim.opuyorumnanaktan
ben bugün iki elma bir portakal yarim kilo cilek yedim aksamada ananas yiyecegim cokmu olmus?

alloooooooo iki dakika asagi indim . biryigin sohbet dönmüssssssss..
ya ya ayni kararda calisamam degisikligi severim.opuyorumnanaktan
ben bugün iki elma bir portakal yarim kilo cilek yedim aksamada ananas yiyecegim cokmu olmus?

aslında çok değil yiyince şişirdiği için çok yemişim gibi hissediyor insan ama ben bugün çok yedim gerçekten bir kilo erik bitirirmi insan ya offf :kedi:

yarin ögleye kadar calisiyorum. 12de eve gelirim.
ise gitmeden bir sütlü kahve icerim . isede bir sise ayran götürürüm. aksamada allah kerim.zemuszemus
kallisim cumartesi kilomuz ne olacak acaba.. ne heyecan ama?eyvahedigeldismile

of ya cnm sıkıldı

bugün sıvıya geçeceklerdi

daha bekliyelim öğleden sonra başlayalım demişlerdi hocalar

öğleden sonrada yarın başlayalım dediler

of ya yani garanti yarında buradayız

sıvı takibi yapılacakmış

umarım c.tesi çıkrız...

ya ben midemin gurultusundan garanti uyuyamam bugün. ne sevinmistim bugün meyve günü diye ama mahvetti beni.. niyeti bozmadan b en gidip yatayim.. sanci giriyor mideme.
bijom merhaba canim insallah iyisindir öptüm kocman..opuyorumnanaktan
ben yatiyorum hayirli geceler hepinize

reyhan ablam bende çok acımmmm.uyuyabilecekmiyim bilmiyorum ama yemiycem .yarın spor salonu araştıracam yakın bir yerde yeni açılan bir yer var ona bakacam eğer kafama yatarsa 1 ay gidecem ondan sonrada yüzmeye başlarım zaten .iç bacaklarım çok kötü oldu onları toparlamam lazım yürüyorum ama toparlanmıyorrrr...

5.Takım 155.etap

tombili ( 78.3 / 76.0 /
mersa ( 74.6 /
chocolategirl ( 76.8 /
candy_candy ( 104.4 /
leys ( 72.5 / 71.6 / (yeni üye)
ferihann ( (yeni üye)

5. TAKIM TOPLAM KİLO (

Son düzenleme:
günaydın güzel takımcım..

bu gün çok yoğunum gece yarısına kadar tual yaptık eşimle son şeyleri yapacağım bu gün yarın büyük ihtimal gideceğiz çünkü....
kilo bildirimi için sık sık gelir bakarım haydi hoşkalın..

candycim bizim diyet sınırsız ama ferihandamı onu yapıyordu ay kafam karıştı biri yapmıyordu yaaa

leys yapmıyo

günaydın mafoldumben

ben hiç kilo vermemişim ama :gitme: gramına kadar aynı senağlama bu ne saçmalık ya :çok üzgünüm: ben iki hafta yaptım hep kaçamaklı ikisinde de 3 er kilo verdim hem de ilk üç gün de.. bu sefer hiç kaçamaksız gittim hiç kilo vermedim kötükedihüso

acaba hep kabızdım ondan dolayı mı.. kurtuldum ama önceki gün.. çok yedim diye mi acaba.. of çok kötüyüm bu sabah.. çok sinir oldum.. ya 100 gram bile gitmemiş senağlama aslında ben sabah ki sonucu gördüğümde kesin bırakırdım bugün ama yemin ettiğim için bırakamıyorum sabah bişey yemeden geldim.. su içiyorum şimdi.. canım çok sıkkın.. sinirlerim bozuldu iyice..

günaydın kızlarrr.yürüyüşümü yaptım geldim bu hafta nerdeyse hiç yürüyememiştim.yürümek iyi geldi.kilo durumuna gelince önceki gün regli oldum herhalde daha şişliği atamadım.200 gram eksik çıktım .ama yeni bir baskül aldım delirecem benim eski baskülden 2.5 kilo fazla çıkarıyor.artık bundan sonra yeni baskülün rakamları doğru demekki benimki eksik gösteriyormuş.onun için beni kilo vermemiş yazın.

kaliste çok uzattım yukarda lafı sen beni kilo verememiş yaz anacım.benim aradaki farkı yakalamam lazım.kendimi kandırmıyim.

ayyy canım benim yaa sakın moralini bozup hırsını yiyceklerden çıkarma.işin en önemli yerindesin.hiç bir işe yaramadı diye sakın kendini kaptırma.asıl iradeni şimdi göstereceksin.sen kendinden eminsen muhakkak vücüdün ya su yoplamıştır ya reglin yakındır ne bilim bişeyler vardır işte.sakın kendini bırakma.bak bende kaç gündür balon gibi geziyorum ama bir şişlik var farkındayım ayaklarım bile şiş.yüzüğüm bol geliyordu şimdi oda tam oluyor ama bu bir kaç gün sonra geçer .sende moralini bozma senaryolarına devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…