- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #24.521
ferihancım tabiki çok meyvede yanlış içinde şeker çok fazla var bir kere onu düşün...
günde en fazla 3 adet yapılıyor ortalama meyve öğünü..
ferihancım tabiki çok meyvede yanlış içinde şeker çok fazla var bir kere onu düşün...
günde en fazla 3 adet yapılıyor ortalama meyve öğünü..
candycim bizim diyet sınırsız ama ferihandamı onu yapıyordu ay kafam karıştı biri yapmıyordu yaaa
ferihancigim kallisim 39 yasinda. ter-ü-taze bir hatun..zemuszemus
alloooooooo iki dakika asagi indim . biryigin sohbet dönmüssssssss..
ya ya ayni kararda calisamam degisikligi severim.opuyorumnanaktan
ben bugün iki elma bir portakal yarim kilo cilek yedim aksamada ananas yiyecegim cokmu olmus?
ya ben midemin gurultusundan garanti uyuyamam bugün. ne sevinmistim bugün meyve günü diye ama mahvetti beni.. niyeti bozmadan b en gidip yatayim.. sanci giriyor mideme.
bijom merhaba canim insallah iyisindir öptüm kocman..opuyorumnanaktan
ben yatiyorum hayirli geceler hepinize
candycim bizim diyet sınırsız ama ferihandamı onu yapıyordu ay kafam karıştı biri yapmıyordu yaaa
günaydın güzel takımcım..
bu gün çok yoğunum gece yarısına kadar tual yaptık eşimle son şeyleri yapacağım bu gün yarın büyük ihtimal gideceğiz çünkü....
kilo bildirimi için sık sık gelir bakarım haydi hoşkalın..
leys yapmıyo
günaydın mafoldumben
ben hiç kilo vermemişim ama :gitme: gramına kadar aynı senağlama bu ne saçmalık ya :çok üzgünüm: ben iki hafta yaptım hep kaçamaklı ikisinde de 3 er kilo verdim hem de ilk üç gün de.. bu sefer hiç kaçamaksız gittim hiç kilo vermedim kötükedihüso
acaba hep kabızdım ondan dolayı mı.. kurtuldum ama önceki gün.. çok yedim diye mi acaba.. of çok kötüyüm bu sabah.. çok sinir oldum.. ya 100 gram bile gitmemiş senağlama aslında ben sabah ki sonucu gördüğümde kesin bırakırdım bugün ama yemin ettiğim için bırakamıyorumsabah bişey yemeden geldim.. su içiyorum şimdi.. canım çok sıkkın.. sinirlerim bozuldu iyice..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?