Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ferihancım teşekkürler canım bu arada kilo veren tüm arkadaşlarımızı tebrik ederim..
tombilim bu diyetten vazgeçtin ama ne kadar güzel kilo verdin keşke devam edebilseydin canım...

tekrar öpüyorum ve kaçıyorum fıstıklar yine geleceğim bildirim için...ellerim su topladı son tualleri zımbalıyorum bitireyimde rahatlıyayım...

bi tek yeni üyelerimiz kilo vermiş.. süpersiniz kızlar kutlarım olumunekankayizsmile

ferihancım teşekkürler canım bu arada kilo veren tüm arkadaşlarımızı tebrik ederim..
tombilim bu diyetten vazgeçtin ama ne kadar güzel kilo verdin keşke devam edebilseydin canım...

bilmiyorum ki canım ya bu hafta acayip zorlandım zaten bittim gerçekten dün yemeğe bir saldırışım vardı ki sormayın utanıyorum o halimden resmen bi de bundan korktum zorlu bi diyet yapıp sonra çok yersem verdiklerimi de geri alırım diye korktum o kadar çabam boşa gider dedim ne biliyim karışığım biraz ne yapacağımı bilemiyorum bi de kuaför de çok sarkmışsın dedi ya bu diyetten mi acaba dedim bikaç hafta normal düzeyde devam edeyim de bakalım sonrası allah kerim belki yine bi sıçrama için tekrar dönerim bu diyete ah bi de spora başlayabilseydim vücudumda topğarlanırdı

kallisim benim satırımda bi yanlışlık mı var fazladan bi 7 rakamı görüyorum ben ama anlamadım ben onu

tombilim 7 değildi aslında ama hep bu yanlışlığı yapıyorum / şunu yapmak isterken 7 oluyor az basınca :))

tombilim kafan neden karıştı anlayamadım ama bacaklarında daha doğrusu cildinde meydana gelen bu sarkma toplam verdiğin kiloyla ilgili canım yani spor yapmıyorsun bu kaçınılmaz bir son biz spor yapmayanlar için bir de son bir iki haftadır süratle verdin kiloyu sana birden bire olmuş gibi geldi doğal olarak ama bu diyetle ilgili bir sarkma değil tüm verdiğin kilolarla ilgili canım ancak spor ve dışarıdan takviye ile biraz toparlayabilirsin...

reyhan ablacım sanada yazacaktım unuttum eşimi sormuşsun ya geçende... haber bekliyor ablacım almanyada bir makine aldı fabrika ve bu makinenin hazırlanması bir zaman alıyor bizim dikiş makineleri büyüklüğünde değil :)) tırla yada gemiyle geliyor genelde .... aman aman o makineden haber çıkmadan biz ablama bir gitseydik yoksa eşim o makineyi alıp gelince pehhhhh haftalarca sabahlar fabrikada... kurması çalıştırması sonra elemanlara eğitiminin verilmesi arızası kullanım hatası hiç bitmez artık off yazımızı zehir ederler ama bu yıl tatilede gitmeyiz sanırım yaz neden zehir olsun ki çocukları alır ablama giderim o da çalışır :)) ay çok bencil gördüm kendimi...

ay kalkmak istemiyorum ama bitireyim şunu bir tane kaldı ellerime ıslak mendil sardım çok kötü su toladı zımba tabancası çok sert mahvoldum.. acele ediyorum çünkü ayçayla yani büyük kızımla arkadaşı dersten çıkıp eve resim yapmaya gelecekler birazdan gelirler..

kolay gelsin zor gerçekten işin inşallah bitirirsin bir an önce ellerin için geçmişolsun :1rolleyes:

beni görmedin herhalde aşkolsun 78.3 ten 76 oldum ben de bana da tebrik yok mu :sm_confused:

canım sen zaten süpersin.:hooray:ben hep söylüyorum sende benim eski halimi görüyorum sor kaliste bilir her hafta 1.5 2 kilo veriyodum bir dönem.ama artık öyle hızlı veremiyorum ama almıyorumda en azından koruyorum.

ferihanıda tebrik ediyorum süpersiniz kızlarrrr...

sırf bacak olsa göbeğimde elden gitmiş ve kollarımda eşim gelsin de şu spor işini bi kararlaştırıyım ben en olmadı belediyenin merkezlerine gitmem lazım kesin dün korse baktım 80 milyondu alamadım tabi tenin korsesiydi ben de 15 liraya başka bi korse aldım ama bilmem ne olur yararı pazar günü de yağ falan bakıcam mutlaka kafama taktım bu sarkma işini

ay canım moral verdin saolasın 42 bedeni gördüm bir an evvel 40 olsam da gerisi daha kolay gelir diye düşünüyorum o azimle azcık daha kaldı diye diye
senin korumanda güzel hatta çok güzel

tombili yaaa yaz geliyor .15 gün sonra bizim havuzlar açılıyor benimde bacaklar fena heleki iç bacaklarım.önce bunları kafaya hiç takmıyodum biliyomusun ne zamanki biraz kilo verdim ondan sonra işin estetik yanını görmeye başladım.benimde canım çok sıkılıyor ya.burda merkezler var bu işleri hallettiklerini söyleyen ama para tuzağı.offf napıcaz ya acaba krem kullansak faydası olurmu.

ay canım moral verdin saolasın 42 bedeni gördüm bir an evvel 40 olsam da gerisi daha kolay gelir diye düşünüyorum o azimle azcık daha kaldı diye diye
senin korumanda güzel hatta çok güzel

tombili ben 54 bedenden 42 ye düştüm .kış başında aldığım 44 beden 2 pantolonum bol geliyor bide keten biride kot bir sefer giyince bolarıyor bende şimdilik her giymede yıkıyorum düşüyor yoksa.acaba giyindiğim markanın kalıbımı büyük diyorum.ben evlendiğimdede 40 beden giyiyordum.az kaldı yaaaa.

bir gün o pantolonları giyip resim çekinip size gösterecem.çok komik oluyorum.

ay beklerim canım merakla fotolarını sanki şey gibi tvlerde hep gösteriyorlar ya böyleydi böyle oldu diye onun gibi olur seninki de büyük başarı valla tebrik ederim canım ben 48 den düştüm neymişki seninkinin yanında çoğu gitmiş azı kalmış
benim de hedefim bi 38 olmak en azından üniye başlarken 36dım ben süperdim süper kimseler yaklaşamazdı yanıma nasıl bir burnu büyüklük burnu havadalık nasıl bir kendine güvenme aman allahım ben dünyanın en gözel garısıyam diye dolanırdım okulda ah ahh boshayallersmile allahın tokadı yok işte bir zaman da kimselerin içine çıkamazdım kilom yüzünden

teşekkür ederim mersa daha yolumuz uzun inşallah sizin gibi hedefimize yaklaşmış oluruzda bizde mutlu oluruz kaydirigubbakcemile3

para tuzağı tabi ki canım ya boşver sen onları ben sana bunun kesin çözümünü söyleyim bi tarafından ter akacak kolaylan güzel olunmuyor valla spor derim ben bi yandan da yağlarla desteklemek başka yolu yok baksana çikolatıma o ne güzel hiç sarkmayacak
en iyi sıkılaştıran ne acaba ben bi spor paylaşımlarına gidiyim bi bakıyım uyarsa kafana beraber yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…