Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet bu takımın bu anlayışı için hayran olmamak elde değil :asigim:

daha önce 90 ve üzeri topiğindeydim hala listesindeyim ama girip bi şeyler yazmak içimden gelmiyor hiç

takımımı seviyorum

evet bu takımın bu anlayışı için hayran olmamak elde değil :asigim:

daha önce 90 ve üzeri topiğindeydim hala listesindeyim ama girip bi şeyler yazmak içimden gelmiyor hiç

takımımı seviyorum

opuyorumnanaktanŞenizcanım benim her şey karşılıklı bunu unutma sen de çok iyi geldin takımakaydirigubbakcemile5

bu gün burada tatil var okullarda sbs sınavı yapılıyor ya... ufak kızım evde ne zamandır dışarı çıkmadık onunla... uyansın da dışarı kahvaltıya götüreyim diye geçti içimden eğer gelemezsem geziyor olacağızzemuszemuszemuszemus erken gidip erken dönerizzemuszemus

gezin ablacım ne güzel.. eskiden hıdırellez sabahı pikniğe gidilirdi siz de kahvaltıya giderek geleneği bi şekilde yerine getirmiş olursunuz boshayallersmile

dün çok içten bi dilek diledim.. hıdırellez olduğunu bilmiyordum ama.. bilmem kabul olur mu? kilo meselesinde birine çok kızdım.. onunda etkisiyle bişeyler sayıkladım.. bilseydim hıdırellez olduğunu daha büyük bişey dilerdim

neyse sabah evde et olmadığı için bir kaşık yoğurt ve bir çatal peynir yedim.. jambon aldım onu kemiriyorum şimdi tek tek..

dün bağırsak problemim de çözüldü tabi ben üzülünce.. dün akşam da bütün gün bahsettiğim patlıcan salatamı yedim.. biraz da taze fasulye.. bi tane light kola içtim.. yalnız patlıcanın yanında bir iki yudum ekmek yedim ama en fazla yarım dilim eder. Annem üzümlü kurabiye yapmıştı.. Kurabiye sevmem ama üzümlü kurabiye severim.. tabiki yüz vermedim ona :dilcikar: evet gider gitmz taze fasulyeye saldırdım kaydirigubbakcemile3

bugün de akşama tavuk göğsü alıcam.. tüm gün jambon yeme gibi bi planım var.. süt de içerim belki bi tane..

dün bahçeye domates biber salatalık fidesi ektik bakalım helecanla bekliyoruz boshayallersmile

merhaba bende aranıza yeni katıldım..
geçen sene üniversiteye başlayınca 1 senede 23 kilo verdim hedefim 15 kilo daha vermek ama biraz motivem düştü inşallah bu yaza kadar kilolarımı verebilirm...

merhaba bende aranıza yeni katıldım..
geçen sene üniversiteye başlayınca 1 senede 23 kilo verdim hedefim 15 kilo daha vermek ama biraz motivem düştü inşallah bu yaza kadar kilolarımı verebilirm...

inşallah hep berraber veririz canım olumunekankayizsmile hoşgeldin a.s. seninle beraber 9 kişi olduk hihoyyyt

çok geçmiş olsun zalimicim
ne kadar problemli oldu bu ameliyet ya inşallah kısa sürede eski sağlığına kavuşursun :Saruboceq:

allah kavuştursn çikolatım
sen sınavından başarıyla geç gel biz burdayız bekliyoruz seni

ay benim de ne planlarım var pazara yağ mantısı istiyorum mesela bayılırım ama yiyemem adı üstünde yağ mantısı yani normal mantı yesem daha iyi olur ama onu da canım istemiyor peynir istiyor canım bir de peynir hastası olarak bu diytette zorlandığım tek şey bu benim ama dondurma bende de olacak mutlaka

canım et ve yumurta gününe light peynir ekleyebilirsin.. ben pazar günü kepek ekmeğimle kaşarlı tost yapıp kahvaltı edicem.. akşama da ne yemek varsa (kızartma falan değilse tabi) onu yicem.. akşama da dondurma yicem :icecream: pazar günü tam on gün olacak dordurmamdan uzak senağlama

ben hiçbi diyetimde light peynir yemedim candycim ya erzincan tulum olacak ya izmir tulum kaşarı da sevmem ben ama eski kaşara bayılırım hım bi de koyun peyniri olacak tam yağlı ve ezine peyniri olacak bunları yemedikten sonra peynir yedim diyemem
bi diyetisyenim vardı sordum yağsız peynir mi yiyecem dedim ilk gittiğimde hayır dedi asla yemeyeceksin sonra kiloları verip normal beslenmene döndüğün zaman o kilolar geri gelir demişti o söze de güveniyorum ya hiç kısmadım ben peynirimden

benim sevdiğim ne kadar peynir varsa saydın canım kaydirigubbakcemile3 ben bi de ivrindi peynirine hastayım ama o pek meşhur değildir balıkesirliler bilir sadece :kedi:

benim de bugüne kadar harika gidiyor diyetim sadece ilk patates gününde bozdum o kadar ama az gidiyor ya 77.1 dim başladığımda şimdi 75.8 im geçen hafta yaptığımda daha güzel vermiştim ben ona canım sıkıldı biraz 2 kilo bile gidememiş halbuki ilk hafta ilk 2 günde gitmişti 2 kilo ama caymak yok devam ediyorum bakalım bugün meyve günüm portakal elma çilek erik armut yicem bugün bir de yarın tartılmadan önce tuvalet sorununu atlatsam daha iyi olacak form çay içicem yine mecburen pazardan beri yok çünkü
bi de başka bişeye canım sıkıldı dün kuaföre gittim dedi ki bacakların çok gevşemiş geçen ay geldiğinle bu ay arasında dağlar kadar fark var dedi üzüldüm ben de farkındaydım aslında ama dağlar kadar olduğunu farketmemiştim ne yapacam şimdi kara kara düşünüyorum callenetics yükleyememiştim ben ondan yapsammı acaba dedim başka ne yapabilirim korse alıp yağlansam diyorum mesela önerebileceğiniz korse markası var mı bi de onu soruyum ha bi de geç mi kalmışımdır acaba sarktıktan sonra geri dönüşü yok mudur bu olayın

benim sevdiğim ne kadar peynir varsa saydın canım kaydirigubbakcemile3 ben bi de ivrindi peynirine hastayım ama o pek meşhur değildir balıkesirliler bilir sadece :kedi:

peynir hastası olarak hiç duymamıştım ben ivrindiyi merak ettim şimdi
biz hamileyken çoooook güzel bir otele gitmiştik yaz tatiline orda peynir standı vardı yerli yabancı tam 50 çeşit peynir vardı sanki şarap tadım şeyleri olur ya ben de ordaydım her gün bikaç tanesine bakıyordum riya gibiydi benim için bu kadar çok severim ben peyniri

belki de tuvalet sorunundan kaynaklanıyordur canım.. meyve gününden sonra geçer inşallah..

bacaklar için hiç bi fikrim yok bilmiyorumkismile

balıkesirde olsaydım yollardım canım sana.. benim en sevdiğim peynirdir.. hasretiyle yanıyorum diyebilirim

yaaa bi balıkesirli bulsak da yollatsak mı kendimize ne yapsak yoksa bi taraflarımıza bişey olacak şimdi

yaaa bi balıkesirli bulsak da yollatsak mı kendimize ne yapsak yoksa bi taraflarımıza bişey olacak şimdi

erzincan tuluma benzer biraz.. ivrindi kelle derler.. sert tuzlu bi peynir.. kokulu.. çok güzeeeel boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…