Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tombili selam canım.daha ne istiyon ne güzel kilo veriyosun hemde takımın en istikrarlı kilo verenisin.yavaş olsunda devamlı olsun.bendede durum aynı bacaklarımda ve göbüşümde gevşeme var.hiç hoşuma gitmiyor bu görüntü.

candycanım sende senaryonla meşgulsun ama sen değilmiydin selülit kremi alan sıkılaştırıcı yoksa yanlışmı hatırlıyorum hani biraz kullanınca yazacaktın faydası varmı yokmu diye bende alacaktım tıs.

mersacım napsak ne etsek bilmiyorum ki en kolayı hemen bi korse alıp kallisimin dediği yağları sürmek olacak yoksa akşam eve gittiğimde canım çıkmış oluyor harreket falan yapama gibi geliyor aslında ben kendi evime bi uğrasam 30 tane sıkılaştırıcı krem var onları da sürebilirim gündüz korseyle kallisin yağlarını gece kremlerimi sürerim ama kallis gibi prblem olur mu krem sürme işi bizde de olur herhalde kaydirigubbakcemile3
hangi korse iyidir biliyor musun sen dün kadın durdu durdu baktı baktı yok yok sen çok gevşemişsin dedi

evet ama onu da herşeyi yaptığım gibi düzenli kullanmadım ben bilmiyorumkismile iyice zayıflayınca tekrar alıcam.. işe yarayacak gibi.. öyle olmasını umuyorum..

çatlaklar da var mafoldumben

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar benim bugün meyve günüm elma armut çilek erik var mönümde kaç gündür form çayı içiyorum şu wc sorununa çözüm olmadı bir türlü kuru kuru ağrı var ama olan bişey yok yani ne yapmalıyım yarın sabah tartılıcam bu şişlikle hiç kilo vermemiş gibi çıkarım diye korkuyorum (

evet ama onu da herşeyi yaptığım gibi düzenli kullanmadım ben bilmiyorumkismile iyice zayıflayınca tekrar alıcam.. üşe yarayacak gibi.. öyle olmasını umuyorum..

çatlaklar da var mafoldumben

çatlak bendede var canım düzenli krem kullanınca geçiyor diyorlar ama ben üşengeçlikten süremiyorum aslında var sıkılaştırıcı kremler çatlak için kremler falan ama duştan sonra masajla sürmek lazım bende üşeniyorum yapamıyorum ...

öğlen tekirdağ köftesi yedim :kedi: bir iki çatal da pilav aldım.. :kedi:

keşke köfte yerine tavuk eti yeseydim ama neyse.. akşama fındık köfteler yaparım kendime yerim çerez gibi :)

ferihancım liptonun şeftalili form çayını denedin mi hiç burda bir arkadaşımız tek ondan çare buluyordu bağırsak problemi için..
Kaptanım ne kahvaltıymış dönemediniz hala kaydirigubbakcemile3

biz merkeze uzağız cicim benim gidince kolay dönemiyoruz çok dolaştık yürüdük filan.... bir de burada dün dedim ya anneler gününe girdim çekiliş diye orda bir arkadaşa sürpriz yapayım dedim bir şeyler aldık alışveriş yaptık kargoya filan uğradık anlıyacağınız geç kaldık :kedi:

gidip yemek filan yapayım...
bu gün candynin mesaisini kaçırdım ( sohbet edemedik akşama geleyim bari...

:gitme: özle beni.. akşam beş gibi reyhan ablama nöbeti devrederim ben kaydirigubbakcemile3 reyhan abla eskiden geliyodu gündüzleri.. şimdi neden uğrayamıyor ki :sm_confused:

selamlarrrrrr..
candycigim ben 4 hafta raporluydum o arayi diyorsun herhalde. birde islerimiz cok oldugunda ögle vardiyesinde olurum genelde o yüzden gündüzleri burada olabiliyordum ama simdi sabahciyim sabah saat 4,45 te kalkiyorum aksamlari yorgun birde simdi gibi ac olunca fazla oturmak istemiyorum aklima birsey düsmeden yatayim diye erken yatiyorum iyi geliyor bana.. ama bütün aksam burdayim ben..

zalimi cok gecmis olsun gülüm kiyamam inan cok üzüldüm. cok agir gecirdin canim allah beterinden korusun.. bizde seni özledik..a.s.

ben de herkesi kendim gibi 8-5 sanıyorum :icecream: bu arada da sanal da olsa dondurma düşmüyor ağzımdankaydirigubbakcemile3

kolay gelsin ablam işin zor.. ne iş yapıyordun sen :uhm:

merhaba bende aranıza yeni katıldım..
geçen sene üniversiteye başlayınca 1 senede 23 kilo verdim hedefim 15 kilo daha vermek ama biraz motivem düştü inşallah bu yaza kadar kilolarımı verebilirm...
hosgeldin canim hayirli olsun.a.s.

benim sevdiğim ne kadar peynir varsa saydın canım kaydirigubbakcemile3 ben bi de ivrindi peynirine hastayım ama o pek meşhur değildir balıkesirliler bilir sadece :kedi:
ayni benim gibi ya tombisim ne peynirciymisiz hepimizde. ben cogu zaman düsünmüsümdür acaba peynirdemi sismanlatma özelligi var acaba diye.
candy tiss neymis o dedigin peynir izmirde falan bulabilirmiyiz acaba?

ben de herkesi kendim gibi 8-5 sanıyorum :icecream: bu arada da sanal da olsa dondurma düşmüyor ağzımdankaydirigubbakcemile3

kolay gelsin ablam işin zor.. ne iş yapıyordun sen :uhm:

bir firmada calisiyorum canim iscilik..
candycigim dondurmadada var bu sismanlatma özelligi. bütün dondurmacilar siskodur inan bana.

bilmiyorum reyhan ablam hiç bulunmadım izmirde :sm_confused: sanmıyorum ama buralar da falan hiç yok mafoldumben

bir firmada calisiyorum canim iscilik..
candycigim dondurmadada var bu sismanlatma özelligi. bütün dondurmacilar siskodur inan bana.

biliyorum ablacım o yüzden yemin ettim.. :1closedeyes: ama acayip aşığım dondurmaya :icecream: pazar günü yicem sonunda sositososito

candy ve reyhan ablamı bir yakaladım :)

yemek yapmaktan vazgeçtim kapı önlerini yıkadım geldim akşama çılbır yapıcam çocuklara bide makarna filan yaparım ay zor geldi bu kadar yorulduktan sonra yemekle uğraşmak.... bu gün halsizim çok..

buluştuk sonunda ablamla opuyorumnanaktan iki lafın belini kırdık :hulya:

çok sağol canım denemedim ama hemen alabilirim yarın tartıda kilo vermemiş çıkıcam diye korkuyorum bu şişkinlikle gerçi bugünde hiç durmuyor boğazım heran meyve yiyorum bu kadar çok yemekte doğru değil bence midemde şişti :kedi:

sorma candycim reyhan ablam izindeyken iyiydi ya bizde çok alışmıştık böyle olmuyor ama değişir onun düzeni yakında yine :)) bazen okula gidiyor bazen rapor alıyor tek düze yaşayamıyor heheee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…