Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sağol canım.. sinirlerim gerçekten çok bozuk.. ama bozmam yemin ettim zaten.. yalnız salı tekrar başlıyorum yeni haftama bu sefer de veremezsem benim tüm ümidim bitecek.. hatta yolculuğumun sonuna bile gelebilirim.. mafoldumben tuzu da bırakıcam bu hafta..

ballı sinameki çaylarından da olabilir günde iki tane içtim mecbur sıkıntım büyüktü.. acaba bu bağırsak problemlerinde kilo verimi de duruyo mu ki :uhm:

ballı sinameki çaylarından da olabilir günde iki tane içtim mecbur sıkıntım büyüktü.. acaba bu bağırsak problemlerinde kilo verimi de duruyo mu ki :uhm:

yahu amma sıkıntı yapmışsın canım. ben neler neler yapıyodum da 100 gr ile kapatıyodum haftayı ama pes etmiyodum ama ertesi hafta coşuyodum. bırak sen değişik bişey yapma aynen devam et moralini de bozma muhtemelen su topladın..

mersa ,candy canım bozmayın moralinizi.birsürü teknik var .beraber yaparız.olumunekankayizsmile.beraber zayıflarız.alkisalkisalkis

günaydın kızlar
benim de kilom 76 olarak geçsin kayıtlara
öğlen bozdum ben bu diyeti hem de ne bozma ne yediğimi söylemeyim ama eşim dedi ki yavaş ol yavaş tamam hepsini sen yiyeceksinm ben almıyorum onlardan üzgün de değilim aslına bakarsanız bu hafta beni çok zorladı bu diyet bu kadar bile iyi dayandım valla haftaya başka bişey mi yapsam diyorum ben
leys neydi senin şu lor peyniri olayın bi anlatıversen

çikolatım da kilo vermiş olsa bari
candycim merak etme canım kesin bişey vardır mümkün mü o kadar dikkat ettin bu hafta kesin vermeliydin sabır biraz daha hafta sonuna dikkat belki de son günlerde gidecek

günaydın arkadaşlar benim kilom 100 2 kilo vermişim bir türlü inemedim şu 2 haneli rakamlara ama pes etmek yok haftaya inicem inşallah :))

Arkadaşlar lor peyniri diyeti öyle bir yerlerden alınmış bi diyet değil.Eşimin bilgileri ve benim araştırmalarım sonucu oluşturuldu.Aslında oluşturulan bir şey de yok hep bildiğiniz şeyler .Ama işe yaradı ikizlerimin doğumundan beri veremediğim kiloları fazlasıyla verdirdi bana.olayımız şöyle;

1.sabah kalkar kalkmaz (yani gözünüzü açtığınızla beraber)yataktan fırlayıp 50 kere zıplıyoruz.Bu metabolizmaya şok yapıp hızlandırıyor.Lütfen deneyin faydasını göreceksiniz.Ben epeydir yapamıyordum çocuklar için kaç kere kalkıp yatıyordum .İşe yaramıyordu.uyku modundan ani bir yoğunluğa geçme işi bu öyle lavoboya gidiyim sonra falan değillaelaelaelaelae
2.ardından ballı elma sirkeli ılık su içiyoruz.Bu bağırsakları çok güzel çalıştırıyor.Bunu da bir bardak ılık suya 2 yemek kaşığı elma sirkesi,1 çay kaşığı çiçek balıyla yapıyoruz.Hem iştah kesiyor hem de bağırsakları çok güzel çalıştırıyor.
ayy arkadaşlar boş dersim bitti derse gidiyorum.çıkışta devam ederimopuyorumnanaktan

canım benim sakın bozma moralini haftaya tuzu kesersin birde öyle denersin ben hiç tuz kullanmıyorum zaten yüksek tansiyonum var diye hiç tuz kullanmıyorum ve o kadar rahatımki anlatamam tuzsuz yiyince bugün yoğurt yiyorum mesela yanında peynir tuzlu gelir diye peynir yemedim yani alışıyor insan sende tuzu kaldır önümüzdeki hafta bakalım ne olacak hem belki ödem oluşmuştur yada kabızlık durumu vardı ondan kilo vermemiş gibi görünüyordur motivasyonunu bozarsan daha kötü olur bu hafta olmazsa haftaya olur sakın üzme kendini canım birlikte vericez inşallah bol bol kilolar opuyorumnanaktan:1hug:

candycim üzülme bitanem yaaa kesinlikle ya korumaya geçmiştir vücudun yada ödem yapmıştır mutlaka birden bire gidecektir sende şaşırırsın biraz daha sabır..

tamam

su topladım di mi?

tuzu bırakıcam haftaya evet.. bi de yemek falan yapmıcam.. çiğ yeşil yapraklı sebzelerden yicem bi de salatalık.. et gününde de göğüs haşlicam.. mangal yaptık dün :bbo: bişey olmaz sandım haşlama yicem haftaya.. başka sorun yok zaten şunu yapmıcam bunu yapmıcam diyemiyorum çünkü zaten yapmadım bişey patatesi bile çok az yedim yani.. sebze gününde taze fasulyer yedim yarım tencere kadar :kedi: bi de patlıcam salatası koca bi kase.. sebze gününün akşamı çok yemişim.. light colayı da bıraktım.. yani içtim bu üç günde iki tane içtim.. ama bıraktım artık onu da içmicem.. sorun olmadığını bildiğim şeyleri bile bırakıcam..

candycim üzülme bitanem yaaa kesinlikle ya korumaya geçmiştir vücudun yada ödem yapmıştır mutlaka birden bire gidecektir sende şaşırırsın biraz daha sabır..

sağol kallisim.. yahu siz olmasanız naparım ben.. sabah neler düşünüyordum şimdi aklımda neler var.. toparladım hemen kendimi.. tekrar planlar yapmaya başladım kafamda.. sabah yine olmazsa bırakırım diyordum.. şimdi kafamı toparladım.. iyi ki varsınız ya :gitme:

bi de hiç kaçamak yapmadım ya ona bozuluyorum ben.. o kadar kaçamakla 3 kilo ver bi hafta tatlıyla beslen bişey olmasın.. bence o üç dondurma acısını yeni çıkarıyor mafoldumben

candycim senin şu anda olduğun durumu çok yaşadık biz canım pes etmedik ama hemen kızıp yemeklere saldırdığımız bir kaç gün ara verdiğimiz oldu ama ne varki asıl o zaman başlıyor kabus işte yine devam edilse süper sonuç alınır bizde çok hatalar yaptık canım sen yapma bak senin bir hedefin var sevgilini düşün :))

5.Takım 155.etap

tombili ( 78.3 / 76.0 / 2.3 7 2.94% )
mersa ( 74.6 / 74.6 / 0.0 / 0.00% )
chocolategirl ( 76.8 / 76.8 / 0.0 / 0.00% )
candy_candy ( 104.4 / 104.4 / 0.0 / 0.00% )
leys ( 72.5 / 71.6 / 0.9 / 1.24% )(yeni üye)
ferihann ( 102.0 / 100.0 / 2.0 / 1.96% ) (yeni üye)

5. TAKIM TOPLAM KıLO ( 508.6 / 503.4 / 5.2 / 1.02% )

Son düzenleme:

evet.. zaten ben yemin etmemiş olsam kesin bugün herşeye saldırırdım.. ama iyi ki sizler varsınız bir de yeminimde 95 kilo olana kadar hiçbir sebeple diyetimi bozmayacağım demişim..

Son düzenleme:
su topladım di mi?

tuzu bırakıcam haftaya evet.. bi de yemek falan yapmıcam.. çiğ yeşil yapraklı sebzelerden yicem bi de salatalık.. et gününde de göğüs haşlicam.. mangal yaptık dün :bbo: bişey olmaz sandım haşlama yicem haftaya.. başka sorun yok zaten şunu yapmıcam bunu yapmıcam diyemiyorum çünkü zaten yapmadım bişey patatesi bile çok az yedim yani.. sebze gününde taze fasulyer yedim yarım tencere kadar :kedi: bi de patlıcam salatası koca bi kase.. sebze gününün akşamı çok yemişim.. light colayı da bıraktım.. yani içtim bu üç günde iki tane içtim.. ama bıraktım artık onu da içmicem.. sorun olmadığını bildiğim şeyleri bile bırakıcam.. [/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

canım evet su toplamıştır vücudun ama göreceksin bak sen yediklerine dikkat etmeye devam et bir kaç gün sonra kendiliğinden vermiş olacaksın bir kaç kilo daha ama tuzu kes birde light kola içmek serbest deniyor ama ben kolanın çok faydalı ve masum olduğuna inanmıyorum light olmasıda bana masum gibi gelmiyor yani illaki içindeki şeker oranını yüksek tutuyorlar onuda kaldırsan daha iyi olucak bence canım serbest günlerinde içersin çok seviyorsan kolayı opuyorumnanaktan sebze günündede patlıcan çok iyi gitti bu hafta kabakta denicem kabızlık için iyiymiş ya ama onun haricinde salatalk domates çok iiyi çiğ sebze tercih etmen iyi olmuş canım zaten sen biliyorsun ne yapman gerektiğini biz sadece sana destek oluyoruz vereceğini biliyoruz bu kiloları hepimiz vericez inşallah canım sakın bozma moralini haftaya olucak inşallah opuyorumnanaktan vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…