L
leys
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #24.541
sevgili arkadaşlarım günaydın.kilo bildirimi yapıyorum 3 günde 1kilo vermişim 71.6 kg
ayyy canım benim yaa sakın moralini bozup hırsını yiyceklerden çıkarma.işin en önemli yerindesin.hiç bir işe yaramadı diye sakın kendini kaptırma.asıl iradeni şimdi göstereceksin.sen kendinden eminsen muhakkak vücüdün ya su yoplamıştır ya reglin yakındır ne bilim bişeyler vardır işte.sakın kendini bırakma.bak bende kaç gündür balon gibi geziyorum ama bir şişlik var farkındayım ayaklarım bile şiş.yüzüğüm bol geliyordu şimdi oda tam oluyor ama bu bir kaç gün sonra geçer .sende moralini bozma senaryolarına devam et.
ballı sinameki çaylarından da olabilir günde iki tane içtim mecbur sıkıntım büyüktü.. acaba bu bağırsak problemlerinde kilo verimi de duruyo mu ki :uhm:
günaydın kızlar
benim de kilom 76 olarak geçsin kayıtlara
öğlen bozdum ben bu diyeti hem de ne bozma ne yediğimi söylemeyim ama eşim dedi ki yavaş ol yavaş tamam hepsini sen yiyeceksinm ben almıyorum onlardan üzgün de değilim aslına bakarsanız bu hafta beni çok zorladı bu diyet bu kadar bile iyi dayandım valla haftaya başka bişey mi yapsam diyorum ben
leys neydi senin şu lor peyniri olayın bi anlatıversen
ballı sinameki çaylarından da olabilir günde iki tane içtim mecbur sıkıntım büyüktü.. acaba bu bağırsak problemlerinde kilo verimi de duruyo mu ki :uhm:
günaydın arkadaşlar benim kilom 100 2 kilo vermişim bir türlü inemedim şu 2 haneli rakamlara ama pes etmek yok haftaya inicem inşallah :))
yahu amma sıkıntı yapmışsın canım. ben neler neler yapıyodum da 100 gr ile kapatıyodum haftayı ama pes etmiyodum ama ertesi hafta coşuyodum. bırak sen değişik bişey yapma aynen devam et moralini de bozma muhtemelen su topladın..
canım benim sakın bozma moralini haftaya tuzu kesersin birde öyle denersin ben hiç tuz kullanmıyorum zaten yüksek tansiyonum var diye hiç tuz kullanmıyorum ve o kadar rahatımki anlatamam tuzsuz yiyince bugün yoğurt yiyorum mesela yanında peynir tuzlu gelir diye peynir yemedim yani alışıyor insan sende tuzu kaldır önümüzdeki hafta bakalım ne olacak hem belki ödem oluşmuştur yada kabızlık durumu vardı ondan kilo vermemiş gibi görünüyordur motivasyonunu bozarsan daha kötü olur bu hafta olmazsa haftaya olur sakın üzme kendini canım birlikte vericez inşallah bol bol kilolar opuyorumnanaktan:1hug:
candycim üzülme bitanem yaaa kesinlikle ya korumaya geçmiştir vücudun yada ödem yapmıştır mutlaka birden bire gidecektir sende şaşırırsın biraz daha sabır..
ferihancım kilon 100.2 mi yoksa 100.0 mü 2 kiomu verdin yani anlayamadım..
candycim senin şu anda olduğun durumu çok yaşadık biz canım pes etmedik ama hemen kızıp yemeklere saldırdığımız bir kaç gün ara verdiğimiz oldu ama ne varki asıl o zaman başlıyor kabus işte yine devam edilse süper sonuç alınır bizde çok hatalar yaptık canım sen yapma bak senin bir hedefin var sevgilini düşün :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?