Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bence bu liste yanlış. 80kg mı? Gerçekmi bu şaka mi? Hiç sordunuz mu sen bu hedefi koyarken şuurun yerinde mi diye. 5kg 1 haftada nasıl olur
Topluca hedefleri mi uçurmuşuz yoksa çok yaramaz bir ay mı geçirmişiz bilemedim.

Fancy'cim göbeğini çek içine iyice kasıp tut, sonrasında bırak. Çok etkili. 50-100 ne yapabilirsen artık.

Çok çok tebrik ediyorum seni maşallah.
Ne kadar sürede gitti?

Hengisini emzirsem acaba kızı mı? oğlanı mı? Oğlan çok evde durmuyor elimin altında degil. kızı emzireyim en iyisi

Hala toparlanamadın mı hedefcim ya, gerçi havalar fena, bende hastalandım

Daha iyiyim ama tam anlamı ile toparlanamadım gitti wendigocum. Artık sinirlerim bozuluyor.
Ben bir şekilde idare ediyorum ama siz anneler için çok daha zor hafta olmak. İnşallah bir an önce iyileşirsin. Zencefilden çok destek aldım ben. Normalde direkt onunla iyileşiyorum zaten de bu sefer dayanıklı çıktı. Belki denemek istersin.

Selam kızlar, biz bugun gene kontrole gittik. Sarılıgı artık cok düşmüş ama dogum kilosuna hala ulaşamamış Umutcuk. 50 gr eksik geldi. Doktor alması gerekenden az kilo almış dedi 1 hafta daha verdi bize bol bol emzir dedi. Eger haftaya da yeteri kadar kilo almamış olursa gene mamaya başlayacağız dedi Hayal kırıklığına uğradım ister istemez. Insallah bu hafta kilo alır kuzucuk ya, daha da sık emziricem artık

Lactamin kullaniyormusun? Annedeki eksik vitaminleri tamamlıyor ve sütü daha besleyici hale getiriyor. Gerçi onun ihtiyacı olan herşey senin sütünde var ama....

Lactamin kullaniyormusun? Annedeki eksik vitaminleri tamamlıyor ve sütü daha besleyici hale getiriyor. Gerçi onun ihtiyacı olan herşey senin sütünde var ama....
Yok canım ama hamilelikte kullandığım multivitamine devam ediyorum, imom adı. Sanırım ondan da alıyorumdur günlük vitaminleri.

Taze zencefil mi? Bende toz var. Azıcık yoğurduma katayım olmazsa.

Kuzum stres yapma, bi anda alıyorlar bebişler zaten. Bence oğlusun da kilosu iyi, çok kasma iyi olur bence.

Kuzum stres yapma, bi anda alıyorlar bebişler zaten. Bence oğlusun da kilosu iyi, çok kasma iyi olur bence.
Bakalım bu hafta kritik Vesilem, insallah alır yoksa mama verecek. Aslında bence de iyi kilosu ama ne bileyim iste doktor oyle dedi. Diyorum ya cok kilo da iyi değil beslemesi zor oluyor :)

aralıklarla ölçüp not alıyorum doktora gittiğimde elimde döküman olsun diye
Bende bu sabah tuhafım. Hayatımda ilk defa Ramazana regli girdim. Sanki Ramazan değilmiş gibi. Dikkat et moni. Şeker, tansiyon önemli. Dinimizce de önce sağlık denmiyor mu?
ben abartısız son 6 dan fazla ramazana hep regle girdim hemde hem başında hem sonundailk defa tutamıyorum ve regl olmadım, ne garip döngüdür bu
Ay kimseler yok naapsak birilerini mi davet etsek çeneye bilemedim :)
herkesde ramazan telaşesi
canını sıkma bitanem çok normal bi durum kilo kaybetmesi,bizimkide sınırda denecek kadar kilo kaybetmişti doktor ayağından serumla besleriz demişti .çok şükür daha sık emzirmekle normal kilosuna geç de olsa ulaştımamalar kabızlık da yapabiliyor o yüzden biz hiç vermedik zaten gerek de olmadı ama o süreç baya zorluydu

bne niyetlenmemekle doğru karar verdiğimi anladım şeker tansiyon yine bi acayip sabah beri

Valla canım benim tansiyon da 9/5e düştü Yine iyi ayakta durdum ama iftardan sonra felaket uyku bastı
Şükür iftarda da fazla kaçırmadım listeye uygundu sadece 3 adet marulla çiğ köfte yedim vicdanen çok rahatım
Bu saate kadarda 2 litreden az fazla su içtim ama yatana kadar 1 litre daha kesin içerim

Bu arada iftardan önce tartıldığımda 106.4 çıktım
Tabi eşimde tansiyondan dolayı bir dolu bir boş yap bari dedi iyice halsiz düşmemek için gerçi hiç açlık hissetmedim de yinede tansiyon dayanamadı

Kuzum üzme tatlı canını eminim haftaya kuzucuk toparlanmış olurda mamaya gerek kalmaz Benim kuzuların ikiside hastaneden çıktıklarında doğum kilosundan daha azlardı sonraları daha çabuk toparlıyor merak etme

Teşekkür ederim canımmm, gruba 20 şubatta katılmışım canım, 10-15 şubat arası bir yerlerde 86,6 kiloydum. Çok şükür 3,5 ayda vermişim ama tabi ne kadar büyümüş olsa da sanırım hala emziriyor olmamın bir avantajı da var ve eliptiğin gücüne de inanıyorum.
Göbüşümü içeri çekip bırakmayı deneyeceğim çok sağol şekerim.

Morordekcim üzme canını, benim oğlanda tombiş doğunca ilk zamanlar doğum kilosuna ulaştırmakta bende zorlanmıştım. Hatta doktorunuz istediği kiloya gelmedi diye mama takviyesi verdiğinde çok bozulmuştum aynı senin gibi, ben yine de 1-2 hafta daha emzireyim dedim kendi kendime. Sonraki kontrolde kilosu gayet güzeldi. Mamayı almadı mecbur emzirdim diye de sıyrılıverdim sorunca. Malum onların sözünü dinlemeyince acık bozuk atıyorlar hehe. Siz çok biliyonuz zaten herşeyi bize be gerek diye falan çoğu tribe giriyor. Benimkisi belki de annelik içgüdüsüydü bilemiycem.
Sen bol bol emzir canım, bir dahaki kontrole bence daha toparlamış olur. Yazdıklarına göre sütün güzel geliyor, maşallah. Kalitesi de iyi ki kilo alıyor. Sen takma kafana, ağladıkça daya memeyi bak nasıl topaç olacak o.

Kahvaltı
Sucuklu yumurta
1 dilim ekmek

Ara
Filtre kahve
Cicibebe ve Nutella

Öğle
Yoğurt çorbası
Yarım şinitzel
Salata

Akşam
Mercimek çorbası
Tavuk pirzola
Köz soğan ve biber
Yarım lavaş

Ara
Çay
1 kurabiye
1,5 cupcake

Su: 2 litreyi geçtim
Spor: 40 dk eliptik

Cikilatacanavari

Ama sen neden ara öğünlerinde hep böyle yapiosun 1 taneye düşür bari günde 1 kücük kaçamağım olsun sen 2-3-4 oluyor onun dışında normal öğünlerin baya iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…