- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #245.721
Ah canım ya, çok geçmiş olsun. Nasıl oldun?günaydın kızlar hayırlı sabahlar herkese sormayın ya başıma ne geldi
dün akşam biraz yağmur vardı bende tavukları kapatmak için kümesin içine girdim yerde tahta parçası varmış tam bastım cart diye sol topuğuma koca çivi gir terliği delipte çok fena old ayağım üstüne basamıyorum yarın doktora gidicem
Çok erken yatmışsın canımKızlar acayip uykum var, yatıyorum, herkese iyi geceleeeerrrr
nilsub cuğumdan bulaştı herhalde, erken yatmaya başladım kendi saatlerime göre erken tabiiii
Maşallah sanaBu arada kızlar ben de tam 14 kilo verişim
InşALLAH canım toparlar.Ilk hafta kilo kaybetmesine normal dedi ama 10-15 güne dogum kilosuna gelmesi lazımmış. Mama ilk günler vermek zorunda kaldık, biz de pişman olduk. O yuzden tekrar vermek istemiyorum insallah toparlar bu hafta.
Iste Banusum bu zamana kadar toparlaması lazımmış doktorun dediğine göre. O yuzden 1 hafta daha deneme süresi verdi bize.
Hahah mamayı almadı bahanesi de iyiymiş benim de aklımda olsun bari :) bakalım insallah kilo alır bu hafta.
Çok geçmiş olsun canım. Görünmez kaza işte. InşALLAH ciddi birşey yoktur. Şimdi nasıl oldun?günaydın kızlar hayırlı sabahlar herkese sormayın ya başıma ne geldi
dün akşam biraz yağmur vardı bende tavukları kapatmak için kümesin içine girdim yerde tahta parçası varmış tam bastım cart diye sol topuğuma koca çivi gir terliği delipte çok fena old ayağım üstüne basamıyorum yarın doktora gidicem
79.5 civarindayim canım bol bol koysaydın tanelerinden ben en az 1 kilo iniyorumKaç oldun çikilatacım?
Ben geçen açlık otu içtik tık demedi bu arada.
Ayyy çok geçmiş olsun kuzucumkızlar tek tek alıntı yapmadım biliyorum tetanoz aşı olmam gerekiyor ama hamileliğimde başlayıp yapılacak aşılarımın burdaki sağlık ocağında yaptırmıştım tam doz olarak 4-5 seferde biraz önce tereddütte kalıp sağlık ocağımızdaki ebemizi aradım oda gerek yok dedi senin aşılarını tamamladık ömür boyu koruma sağlıyor ama gitmek istersen tek doz yaparlar dedi o yüzden rahatım yani yoksa dün akşamdan giderdim acile aşılarım tam derken dalga geçmiyodum
O da mama istemiyor demek kiGünaydınlar
Umut'a bi haller oldu. Memeden ayrilmamaya başladı. Ayrıldığı an çığlığı basıyor. Geceden beri surekli emme modunda. Ben uyudugumda da annem ve eşim nöbetleşe avutmaya çalışıyorlar ama sadece emerken rahatlıyor. Anlamadım neden...
Çok geçmiş olsun canım. Görünmez kaza işte. InşALLAH ciddi birşey yoktur. Şimdi nasıl oldun?
sağolun kızlar yürürken basamıyorum parmak ucuma basıyorum zor oluyo tabi79.5 civarindayim canım bol bol koysaydın tanelerinden ben en az 1 kilo iniyorum
Ayyy çok geçmiş olsun kuzucum
Kaptanım valla ben de hic vermek istemiyorum bugun de sagolsun memeden inmedi zaten artık göğsümde süt kalmadı gene de emdi yani. Insallah bu sayede artar sütümmorordek dr un dedigine bakma sen emzirmeye devam et
Istemesin ya valla mama pişmanlık ama eşim cok normal bi seymis gibi yaklaşıyor, uyuz oluyorum. Ona kalsa cocuk daima aç, mama vermeliyiz, sanki kendi emziriyorO da mama istemiyor demek ki
iyiyim canımcım sağolasın ,sadece ramazan yordu beni mutfaktan çıkamıyorumNasılsın monicim?
Hafta sonu olunca sessiz buralar.
aşıları tam olan nilgüncümkızlar tek tek alıntı yapmadım biliyorum tetanoz aşı olmam gerekiyor ama hamileliğimde başlayıp yapılacak aşılarımın burdaki sağlık ocağında yaptırmıştım tam doz olarak 4-5 seferde biraz önce tereddütte kalıp sağlık ocağımızdaki ebemizi aradım oda gerek yok dedi senin aşılarını tamamladık ömür boyu koruma sağlıyor ama gitmek istersen tek doz yaparlar dedi o yüzden rahatım yani yoksa dün akşamdan giderdim acile aşılarım tam derken dalga geçmiyodum
ayy sen babalara bakma panikler çok,benim oğlan da ilk 10 gün süt yetersiz çocuk doymuyo diye diye dolandı sanki 5 tane çocuk emzirdi de biliyoKaptanım valla ben de hic vermek istemiyorum bugun de sagolsun memeden inmedi zaten artık göğsümde süt kalmadı gene de emdi yani. Insallah bu sayede artar sütüm
Istemesin ya valla mama pişmanlık ama eşim cok normal bi seymis gibi yaklaşıyor, uyuz oluyorum. Ona kalsa cocuk daima aç, mama vermeliyiz, sanki kendi emziriyor
kıyamam ne derdi var acabaGünaydınlar
Umut'a bi haller oldu. Memeden ayrilmamaya başladı. Ayrıldığı an çığlığı basıyor. Geceden beri surekli emme modunda. Ben uyudugumda da annem ve eşim nöbetleşe avutmaya çalışıyorlar ama sadece emerken rahatlıyor. Anlamadım neden...
Ben anladım kızım dalga geçmediğini bende 3 ledim, 5 e tamamlayacağım inşallah :)kızlar tek tek alıntı yapmadım biliyorum tetanoz aşı olmam gerekiyor ama hamileliğimde başlayıp yapılacak aşılarımın burdaki sağlık ocağında yaptırmıştım tam doz olarak 4-5 seferde biraz önce tereddütte kalıp sağlık ocağımızdaki ebemizi aradım oda gerek yok dedi senin aşılarını tamamladık ömür boyu koruma sağlıyor ama gitmek istersen tek doz yaparlar dedi o yüzden rahatım yani yoksa dün akşamdan giderdim acile aşılarım tam derken dalga geçmiyodum
Ya evet çikilatacım, oğlana kahvaltı hazırladıktan sonra tezgahta bırakmışım paketi dayanamadımAma sen neden ara öğünlerinde hep böyle yapiosun 1 taneye düşür bari günde 1 kücük kaçamağım olsun sen 2-3-4 oluyoronun dışında normal öğünlerin baya iyi
Tebrik ediyorum canımm, süpersin.Bu arada kızlar ben de tam 14 kilo verişim
İyi bari o da uyumamış, yoksa koca kapıda ağaç olacakmış.Çok erken yatmışsın canımben sanıyorum dün hep uyudum. Hatta esim teravihe gitti ben uyumuşum Zeynep uyandırdı beni "baba geldi. Aç " diye
Cidden o da bi alemmisayy sen babalara bakma panikler çok,benim oğlan da ilk 10 gün süt yetersiz çocuk doymuyo diye diye dolandı sanki 5 tane çocuk emzirdi de biliyobizim bebişden 40 gün kadar önce arkadaşının eşi doğum yapmıştı sütü de bol maşallah taktı ondan süt alcakmış ,gelini deli etti o dönem ayy aklıma geldi yine gülmekten ölcem annemiz inatla emzirdi şimdi çok şükür yetiyor diyeceğim şu ki ördekim sabır sabır sabır
Ah bilsem keske...kıyamam ne derdi var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?