Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ilk hafta kilo kaybetmesine normal dedi ama 10-15 güne dogum kilosuna gelmesi lazımmış. Mama ilk günler vermek zorunda kaldık, biz de pişman olduk. O yuzden tekrar vermek istemiyorum insallah toparlar bu hafta.
Iste Banusum bu zamana kadar toparlaması lazımmış doktorun dediğine göre. O yuzden 1 hafta daha deneme süresi verdi bize.
Hahah mamayı almadı bahanesi de iyiymiş benim de aklımda olsun bari :) bakalım insallah kilo alır bu hafta.

günaydın kızlar hayırlı sabahlar herkese sormayın ya başıma ne geldi
dün akşam biraz yağmur vardı bende tavukları kapatmak için kümesin içine girdim yerde tahta parçası varmış tam bastım cart diye sol topuğuma koca çivi gir terliği delipte çok fena old ayağım üstüne basamıyorum yarın doktora gidicem

Günaydın canım gecmis olsun.Acile gitseydin.

Gecmis olsun organigim ama bence ihmal etme acile git. Allah korusun tetanoz aşısı falan yapsınlar gec olmadan.

oyy kuzumm çok geçmiş olsun
acilde gayet güzel bakarlar canım bence de hemen git aşını da ol hem ilaçlarda rahatlatır seni

ördeğim rüzgar da aynı,annesini hiç bırakmıyor hep emecek emmese bile emzik gibi memeyle uyumak uyanmak istiyor esir aldı kızı resmen
bizim beyefendiyle hep konuşacaksın kucağa alıp yüzü öne bakacak ve dik şekilde gezeceksin,sırtı yere geldiği an çığlık çığlığayeni nesilde çocuklar bu model

alemsin ayyyy
sağol canım ay sorma fenalardayım garip bir sinir stres var üzerimde
relax şekerim

Evet aynen monisim cogu zaman süt emmiyor zaten emzik niyetine kullanıyor beni. Anlamadım işte dün geceden beri böyle. Onceden memede uyuyakalirdi, sonra yatağına yatirirdim uykuya devam ederdi. Şimdi 10 dk durmuyor yatağında uyanıyor hemen. İşimiz var valla

Ördekcim hiç üzülme. Zaten baya toplu doğru Umutcuk. Sarılık zayıflatmıştır, yakında kilo alımına da başlar.

Taze zencefil mi? Bende toz var. Azıcık yoğurduma katayım olmazsa.

Kuzum stres yapma, bi anda alıyorlar bebişler zaten. Bence oğlusun da kilosu iyi, çok kasma iyi olur bence.

Taze zencefil canım. Parça parça bölüp, cezvede kaynatıyorsun. Acı oluyor baya. İçerken boğazları yakıyor ama acayip iyi geliyor.

Emzirirken kilo vermek harika bir şey bence fancycim.
Ben sanırım aman emzirme bitsin de öyle başlarım diye erteler bahaneler bulurdum.
O bahaneleri bulmamak çok çok önemli.

hedef38beden canım yazmayı unuttum tekrar geçmiş olsunnnn, bol bol dinlen, vitamin al arada, ıhlamur-adaçayı-limon-zencefil dörtlüsünden bol bol iç her gün. Görüşürüz tatlımm.

Çok teşekkür ederim canım.
Adaçayı haricinde hepsini bol bol içiyorum.
Eşim elimde bitkilerle geziyor zaten. Kusasım geliyor artık.
Bu arada kızlar ben de tam 14 kilo verişim

Kaç oldun çikilatacım?
Ben geçen açlık otu içtik tık demedi bu arada.

Nilgün'cüm çok geçmiş olsun ama böyle şeyleri önemse. Direkt git acile falan. Tetanos falan olursun Allah korusun.

Ördekcim çünkü o bir boğa
Senin için çok zor oluyordur ama aradaki bağın kurulması için malum çok önemli emzirme. Öyle düşün sıkılıp bunaldıkça.

nerdesiniz hatunlar tamam ramazan telaş var da uğrayın azcık şuraya da

Nasılsın monicim?
Hafta sonu olunca sessiz buralar.

Ördekcim hiç üzülme. Zaten baya toplu doğru Umutcuk. Sarılık zayıflatmıştır, yakında kilo alımına da başlar.
Umarım öyle olur hedefcim
Ördekcim çünkü o bir boğa
Senin için çok zor oluyordur ama aradaki bağın kurulması için malum çok önemli emzirme. Öyle düşün sıkılıp bunaldıkça.
Emziriyorum da doyuyor mu ondan emin olamıyorum iste :) açlığından mı yapıyor keyfinden mi bilemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…