- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #245.701
Ilk hafta kilo kaybetmesine normal dedi ama 10-15 güne dogum kilosuna gelmesi lazımmış. Mama ilk günler vermek zorunda kaldık, biz de pişman olduk. O yuzden tekrar vermek istemiyorum insallah toparlar bu hafta.canını sıkma bitanem çok normal bi durum kilo kaybetmesi,bizimkide sınırda denecek kadar kilo kaybetmişti doktor ayağından serumla besleriz demişti .çok şükür daha sık emzirmekle normal kilosuna geç de olsa ulaştımamalar kabızlık da yapabiliyor o yüzden biz hiç vermedik zaten gerek de olmadı ama o süreç baya zorluydu
Iste Banusum bu zamana kadar toparlaması lazımmış doktorun dediğine göre. O yuzden 1 hafta daha deneme süresi verdi bize.Kuzum üzme tatlı canınıeminim haftaya kuzucuk toparlanmış olurda mamaya gerek kalmaz Benim kuzuların ikiside hastaneden çıktıklarında doğum kilosundan daha azlardı sonraları daha çabuk toparlıyor merak etme
Hahah mamayı almadı bahanesi de iyiymiş benim de aklımda olsun bari :) bakalım insallah kilo alır bu hafta.Morordekcim üzme canını, benim oğlanda tombiş doğunca ilk zamanlar doğum kilosuna ulaştırmakta bende zorlanmıştım. Hatta doktorunuz istediği kiloya gelmedi diye mama takviyesi verdiğinde çok bozulmuştum aynı senin gibi, ben yine de 1-2 hafta daha emzireyim dedim kendi kendime. Sonraki kontrolde kilosu gayet güzeldi. Mamayı almadı mecbur emzirdim diye de sıyrılıverdim sorunca.Malum onların sözünü dinlemeyince acık bozuk atıyorlar hehe. Siz çok biliyonuz zaten herşeyi bize be gerek diye falan çoğu tribe giriyor. Benimkisi belki de annelik içgüdüsüydü bilemiycem.
Sen bol bol emzir canım, bir dahaki kontrole bence daha toparlamış olur. Yazdıklarına göre sütün güzel geliyor, maşallah.Kalitesi de iyi ki kilo alıyor. Sen takma kafana, ağladıkça daya memeyi bak nasıl topaç olacak o.
Günaydın canım gecmis olsun.Acile gitseydin.günaydın kızlar hayırlı sabahlar herkese sormayın ya başıma ne geldi
dün akşam biraz yağmur vardı bende tavukları kapatmak için kümesin içine girdim yerde tahta parçası varmış tam bastım cart diye sol topuğuma koca çivi gir terliği delipte çok fena old ayağım üstüne basamıyorum yarın doktora gidicem
akşam bişey yok gibiydi biraz önce kalktım şişmiş biraz sağol canım günaydınGünaydın canım gecmis olsun.Acile gitseydin.
Gecmis olsun organigim ama bence ihmal etme acile git. Allah korusun tetanoz aşısı falan yapsınlar gec olmadan.günaydın kızlar hayırlı sabahlar herkese sormayın ya başıma ne geldi
dün akşam biraz yağmur vardı bende tavukları kapatmak için kümesin içine girdim yerde tahta parçası varmış tam bastım cart diye sol topuğuma koca çivi gir terliği delipte çok fena old ayağım üstüne basamıyorum yarın doktora gidicem
oyy kuzumm çok geçmiş olsungünaydın kızlar hayırlı sabahlar herkese sormayın ya başıma ne geldi
aşılarım tamGecmis olsun organigim ama bence ihmal etme acile git. Allah korusun tetanoz aşısı falan yapsınlar gec olmadan.
sağol canım ay sorma fenalardayımoyy kuzumm çok geçmiş olsun
acilde gayet güzel bakarlar canımbence de hemen git aşını da ol hem ilaçlarda rahatlatır seni
ördeğim rüzgar da aynı,annesini hiç bırakmıyor hep emecek emmese bile emzik gibi memeyle uyumak uyanmak istiyor esir aldı kızı resmenGünaydınlar
Umut'a bi haller oldu. Memeden ayrilmamaya başladı. Ayrıldığı an çığlığı basıyor. Geceden beri surekli emme modunda. Ben uyudugumda da annem ve eşim nöbetleşe avutmaya çalışıyorlar ama sadece emerken rahatlıyor. Anlamadım neden...
alemsin ayyyyaşılarım tam
relax şekerimsağol canım ay sorma fenalardayımgarip bir sinir stres var üzerimde
Evet aynen monisim cogu zaman süt emmiyor zaten emzik niyetine kullanıyor beni. Anlamadım işte dün geceden beri böyle. Onceden memede uyuyakalirdi, sonra yatağına yatirirdim uykuya devam ederdi. Şimdi 10 dk durmuyor yatağında uyanıyor hemen. İşimiz var vallaördeğim rüzgar da aynı,annesini hiç bırakmıyor hep emecek emmese bile emzik gibi memeyle uyumak uyanmak istiyor esir aldı kızı resmen
bizim beyefendiyle hep konuşacaksın kucağa alıp yüzü öne bakacak ve dik şekilde gezeceksin,sırtı yere geldiği an çığlık çığlığayeni nesilde çocuklar bu model
Selam kızlar, biz bugun gene kontrole gittik. Sarılıgı artık cok düşmüş ama dogum kilosuna hala ulaşamamış Umutcuk. 50 gr eksik geldi. Doktor alması gerekenden az kilo almış dedi1 hafta daha verdi bize bol bol emzir dedi. Eger haftaya da yeteri kadar kilo almamış olursa gene mamaya başlayacağız dedi Hayal kırıklığına uğradım ister istemez. Insallah bu hafta kilo alır kuzucuk ya, daha da sık emziricem artık
Taze zencefil mi? Bende toz var. Azıcık yoğurduma katayım olmazsa.
Kuzum stres yapma, bi anda alıyorlar bebişler zaten. Bence oğlusun da kilosu iyi, çok kasma iyi olur bence.
Teşekkür ederim canımmm, gruba 20 şubatta katılmışım canım, 10-15 şubat arası bir yerlerde 86,6 kiloydum.Çok şükür 3,5 ayda vermişim ama tabi ne kadar büyümüş olsa da sanırım hala emziriyor olmamın bir avantajı da var ve eliptiğin gücüne de inanıyorum.
Göbüşümü içeri çekip bırakmayı deneyeceğim çok sağol şekerim.
hedef38beden canım yazmayı unuttum tekrar geçmiş olsunnnn, bol bol dinlen, vitamin al arada, ıhlamur-adaçayı-limon-zencefil dörtlüsünden bol bol iç her gün. Görüşürüz tatlımm.
Bu arada kızlar ben de tam 14 kilo verişim
günaydın kızlar hayırlı sabahlar herkese sormayın ya başıma ne geldi
Günaydınlar
Umut'a bi haller oldu. Memeden ayrilmamaya başladı. Ayrıldığı an çığlığı basıyor. Geceden beri surekli emme modunda. Ben uyudugumda da annem ve eşim nöbetleşe avutmaya çalışıyorlar ama sadece emerken rahatlıyor. Anlamadım neden...
nerdesiniz hatunlar tamam ramazan telaş var da uğrayın azcık şuraya da
Umarım öyle olur hedefcimÖrdekcim hiç üzülme. Zaten baya toplu doğru Umutcuk. Sarılık zayıflatmıştır, yakında kilo alımına da başlar.
Emziriyorum da doyuyor mu ondan emin olamıyorum iste :) açlığından mı yapıyor keyfinden mi bilemedim :)Ördekcim çünkü o bir boğa
Senin için çok zor oluyordur ama aradaki bağın kurulması için malum çok önemli emzirme. Öyle düşün sıkılıp bunaldıkça.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?