Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

benimde midem ve göbeğim var bacaklarımda sorun yok sıkılar ama midem ve göbeğim sarkar diye korkuyorum şimidenmi kkullansam şu çatlak ve sarkmaya uygun kremleri yoksa biraz daha verdikten sonramı kullansam faydalı olur çünkü göbeğimde ve kollarımda çatlaklarım baya var bilmiyorumkismile

selammmmmmmmm
amanda benim sekerlerim nasilsiniz bakalim?
candycigim caniminici.. hic sizlanma o gecen haftalardaki abartilarin bu hafta cikmis senden ama artik cikacak birsey kalmamis haftaya gör sen farki... aslanlar gibi verirsin hemde 5 günde 5 kilo..
sakin bozma moralini bu seni caydirmasin daha güclendirsin. simdi cayarsan ne olur? kilolarin kazanir..
biz senin kazanmani istiyoruz.. daha güclü olup üstüne üstüne gitmelisin..
haftasonu serbest günde ne olur cok ama cok dikkatli ol.. ve haftaya göster o kilolara candy neymis tamammi? ben sana güveniyorum kaydirigubbakcemile5
tombilim bukadar güzel kilo verirken birakilirmi sekerim?.. belkide böyle bir inisi birdaha yakaliyamiyacaksin.. sen hafta sonunu dikkatli gecirip pazartesi tekrar baslamaya calis yani bu gözle bak olaya.. sansli bir zamanindasin kilo vermek icin faydalan bundan..opuyorumnanaktan
ferihancigim tebrikler canim cok güzel kilo vermisssin bizim diyetimi yaptin sende?olumunekankayizsmile
leys senide kutluyorum canim harikasiniz:lepi:

sağol ablammm Şeniz tam gaz devam kaydirigubbakcemile5
eğer beş kilo verseydim serbest günlerimde simit salçalı ekmek bi avuç çekirdek ve dondurma yemeyi düşünüyordum.. dondurma hariç hepsi iptal.. dondurmayı iptal edemem :kedi: 10 gündür yiyemiyor olacağım zaten pazar günü :kedi: vay be 1 haftadır ağzıma dondurma koymadım.. mucize bu boshayallersmile

teşekkür ederim ablacım 2 haftadır bu diyeti yapıyorum bende ( 5 günde 5 kilo) ilk hafta 4 kilo gitti bu haftada 2 gitti 4 gider bekliyordum ama olmadı neyse artık üzülmüyorum zaten yolum uzun hedefim için yavaş yavaş gider inşallah böyle bile olsa gitmesi hoşuma gidiyor mutlu oluyorum hele böyle güzel destek veren arkadaşlarım olunca dahada mutlu oluyorum hepinize teşekkürler opuyorumnanaktan

yok valla yapamıycam ablacım ben bu diyete ara vermek zorundayım eşim de çok üstüme geliyor zaten sevmedi o bu diyeti bikaç hafta başka şekilde deneyecem baktım olmadı tekrar dönerim ya da diyorum ki ilk 3 gün yapıyım ondan sonra normal devam ediyim kafam karışık anlayacağın
akşam kaynuş pilav ve bezelye yapmış 1 kaşık pilav 2 kaşık bezelye koydum tabağıma 2 kaşık yedim devamı gelmedi eşime verdim tabağımı miden de küçülmüş iyice senin diyor kaynuş diyemedim öğlen bi ziyafet çektim ki sorma gitsin diye neyse dikkat edicem hafta sonuma ve bugünüme pazartesi de bişeye başlıyacam artık

mersacım ve ilgilenen diğer arkadaşlarım stede pek tatmin edici bir yer bulamadım aam google da kaan berberoğlu diye bi aratın çok güzel bir sitesi var her çeşit hareket var milli sporcuymuş kendisi ayrıntılı güzelce açıklamış aralarından beğenip bir iki hareketi hemen hayatıma sokmam lazım siz de bi göz atın isterseniz

teşekkür ederim canım inşallah bende midemi ve göbeğimi küçültecek hareket bulurum şuan yanlarımdaki simitlere fena halde takılmış durumdayım :kedi:

ferihan canim sahane bir sonuc bu iki haftada 6 kilo.. valla benden gram gram gidiyor yinede birakmayi düsünmüyorum.. yalniz uzun süreli yaparsak bir yan etkisi olabilirmi esi dahiliyeci olan bir arkadas vardi leys galiba bir sorsa esine cok mutlu oluruz gercekten. ne yediklerimiz ortada..eger bir mahsuru yoksa ben bir iki ay yapayim diyorum alistim iyice meyve günü en güzel günüm ama cok acikiyorum. ya faydasi olsunda oda sorun degil..
leys bir ara soruver canim be himmmm?söyle iki ay yapsam hafta sonlari iki gün dikkatli bir sekilde normal beslenerek.. acaba bir sorun olurmu? yoksa vitamin tabletlerimi almaliyiz falan yani soru cok..

bildirimde bulunamadığım için özür dilerim... uykudan uyanamadım.

kilom zaten aynıymış. kilo veren herkesi, özellikle tombilimi tebrik ederim...

teşekkür ederim canım inşallah bende midemi ve göbeğimi küçültecek hareket bulurum şuan yanlarımdaki simitlere fena halde takılmış durumdayım :kedi:

canim kilo verince simit falan birsey kalmaz takma sen onlara.. banyodan cikmadan kisa süreli soguga yakin suyla dus alin gögüslerinize bacaklariniza en önemliside yüzünüze.

sağol ablacım incilideniz abla 3 ay yaptım hiç bir sorun olmadı üstelik hamile kalana kadar birdaha geri almadım diyor haftasonu dikkat edip dikkatli beslenince bir problem olmaz sanırım ama zaten leys in eşi sağlıksız olduğunu söylemiş ve yapmasını uygun bulmamış sanırım o yüzden yapmıyor o bu diyeti gerçi ben 2 haftadır çok zorlanmıyorum bizim evde 3 kişiyiz ve hepimiz yapıyor annem ve kardeşimde yaptıkları için ben sorun yaşamıyorum geçen haftasonu abartmadan yemiştim ve verdiğim kilodan almadım geriye bu haftasonuda inşallah öyle olur ama ben uzun süre yapmayı düşünüyorum verebildiğim kadar ve dayanabildiğm kadar yapıcam diğer türlü yapamıyorum çünkü illaki gözüm tatlılara pastalara kayıyor napim :kedi:

canim kilo verince simit falan birsey kalmaz takma sen onlara.. banyodan cikmadan kisa süreli soguga yakin suyla dus alin gögüslerinize bacaklariniza en önemliside yüzünüze.

ablacım benim tek problemim çok şükür göbeğim ve midem göbeğim mekik çekmeden gitmeyecek büyük ihtimalle kolaymı 28 yıllık göbek kolay erimez tabi :kedi: inşallah kilo verdikçe küçülürde mutlu olurum soğuk suyu göğüslerim için yapıyorum gerçekten fayda sağlıyor sağol ablacım opuyorumnanaktan

ablası merhaba opuyorumnanaktanben o soruyu çoktan sordum.Mesele vucudun vitaminsiz kalması değil.Bu diyetler her ne kadar şok değil gibi görünsede şok diyetmiş.Vucudu ancak bir hafta bilemedin iki hafta kandırırsın diyor.Verirsin 5-8 kilo ama yağlardan değil sudan gider.Daha kötüsü genellikle kaslardan gider diyor.Kasların kilo vermedeki önemi malum.ne kadar çok kas varsa metabolizma o kadar hızlı.Siz şimdi haftalık 5 kilo vererek her geçen gün metabolizmanızı kilitliyorsunuz,kilo verilir ama metabolizma hızı yavaşladımı ondan sonrası çok zor diyor:sinifsinif:

bi de birşey daha diyebilirmiyim moralinizi bozmazsam:Saruboceq:Arkadaşlar 1 kg yağ vermek için 7000 kalori harcamak gerekiyor.Az alırsın harcarsın ayrı mevzu ama 1 haftada hiçkimse 35 000 kalori harcayamaz.Buradan bu diyette bir sorun olduğunu düşünmemiz lazımbilmiyorumkismile
ha bu arada ben de hemen 5 kilo verip rahatlamak istiyorum.Ama sanırım bu kilo için 1 ay uğraşacağım:çok üzgünüm:

13.TAKIM 155. ETAP

Dosba ( 68.5 /68.3 /0.2 / 0.29 % )
Ad1 (56.7 / 57.0 / -0.3/ -0.53%)
Nachtigall ( 62 /62 / 0 / 0 % )
Melzeyit ( 78.2 /78,2 /0,0 /0,0 % )
Nur_84 ( 70.0 / 70.0 /0 / 0%)
taylor ( 65.0 / 64.7 /0.3 /0.46 % )
ethos ( 74.5 / / / % ) geri dönmek üzere ayrıldı
Ela ( 62.0 / 60.8 / 1.2 / 1.94% )
Celudar ( 87.2 / 86.6 / 0.6/ 0.69 % )

13.TAKIM TOPLAM KıLO ( 549,6/547,6 /2.0 /0,36 % )

kalisim listemiz hazır sana zahmet bi bakarsan sevinirim canımablam

Son düzenleme:
selamlarrrrrrr...

bu gün size hiç katılamadım hep aklım kaldı.. dışarı çıktım çerçeveciye bir kaç resim verdim yarın hazır götüreyim istedim.... kuaföre gidecektim ama vaktim kalmadı artık dönüşte giderim boyasız boyasız geziyorum... birde öyle uzadı ki saçlarım artık belimi geçti aşağılara iniyor :))

eve yeni geldim kızlar başlamışlar resim yapmaya ama karınları acıkmış beni bekliyrlarmış kalkop bir şeyler hazırlıyım öpüyorum sizi....

melzeyitim izi takıma not bırakmıştım bende canım karamanlı için.. eklersen beklerim eklemeyeceksende sorun yok.. ben bir saat sonra filan gelirim cicim o zaman kontrol edip paylaşıma veririm...

tombilim ben geçen yıl callanetic diye bir programa başlamıştım zayıflamaktan çok farklı inanılmaz bir şekilde inceltiyor.Ben ikizlerden sonra bu göbek iflah olmaz diyordum bu programla ne göbek kaldı ne iç bacak ne simit.bilmiyorum hiç duydunuzmu bu programı.19 seansta yani 19 günde farkedilir derecede inceliyorsun.Biraz platese benziyor ama süper bişey:sm_cool:nasıl yapıldığını bilmiyorum öğretirseniz bendeki videoyu atabilirim:teytey:

hayatim bu sok diyet bencede orasi dogru... ama protein ve kohlenhidrat ayni ögünde yenmez ve her ögün arasi 4 saat tutulursa kolay kilo verilir birde metabolizma sporla desteklenirse.. bu sekilde yapilan diyet basarili olabilir gibi geldi bana..
kaldiki.. bu bizim yaptigimiz diyette gün boyu protein ve kohlenhidrat birlikte yenmiyor.
miktar kisitli degil.. birde bu sekilde sorsan canim ? simdiden tesekkürler..Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…