- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #24.581
para tuzağı tabi ki canım ya boşver sen onları ben sana bunun kesin çözümünü söyleyim bi tarafından ter akacak kolaylan güzel olunmuyor valla spor derim ben bi yandan da yağlarla desteklemek başka yolu yok baksana çikolatıma o ne güzel hiç sarkmayacak
en iyi sıkılaştıran ne acaba ben bi spor paylaşımlarına gidiyim bi bakıyım uyarsa kafana beraber yaparız
sağol ablammm Şeniz tam gaz devam kaydirigubbakcemile5selammmmmmmmm
amanda benim sekerlerim nasilsiniz bakalim?
candycigim caniminici.. hic sizlanma o gecen haftalardaki abartilarin bu hafta cikmis senden ama artik cikacak birsey kalmamis haftaya gör sen farki... aslanlar gibi verirsin hemde 5 günde 5 kilo..
sakin bozma moralini bu seni caydirmasin daha güclendirsin. simdi cayarsan ne olur? kilolarin kazanir..
biz senin kazanmani istiyoruz.. daha güclü olup üstüne üstüne gitmelisin..
haftasonu serbest günde ne olur cok ama cok dikkatli ol.. ve haftaya göster o kilolara candy neymis tamammi? ben sana güveniyorum kaydirigubbakcemile5
tombilim bukadar güzel kilo verirken birakilirmi sekerim?.. belkide böyle bir inisi birdaha yakaliyamiyacaksin.. sen hafta sonunu dikkatli gecirip pazartesi tekrar baslamaya calis yani bu gözle bak olaya.. sansli bir zamanindasin kilo vermek icin faydalan bundan..opuyorumnanaktan
ferihancigim tebrikler canim cok güzel kilo vermisssin bizim diyetimi yaptin sende?olumunekankayizsmile
leys senide kutluyorum canim harikasiniz:lepi:
selammmmmmmmm
amanda benim sekerlerim nasilsiniz bakalim?
candycigim caniminici.. hic sizlanma o gecen haftalardaki abartilarin bu hafta cikmis senden ama artik cikacak birsey kalmamis haftaya gör sen farki... aslanlar gibi verirsin hemde 5 günde 5 kilo..
sakin bozma moralini bu seni caydirmasin daha güclendirsin. simdi cayarsan ne olur? kilolarin kazanir..
biz senin kazanmani istiyoruz.. daha güclü olup üstüne üstüne gitmelisin..
haftasonu serbest günde ne olur cok ama cok dikkatli ol.. ve haftaya göster o kilolara candy neymis tamammi? ben sana güveniyorum kaydirigubbakcemile5
tombilim bukadar güzel kilo verirken birakilirmi sekerim?.. belkide böyle bir inisi birdaha yakaliyamiyacaksin.. sen hafta sonunu dikkatli gecirip pazartesi tekrar baslamaya calis yani bu gözle bak olaya.. sansli bir zamanindasin kilo vermek icin faydalan bundan..opuyorumnanaktan
ferihancigim tebrikler canim cok güzel kilo vermisssin bizim diyetimi yaptin sende?olumunekankayizsmile
leys senide kutluyorum canim harikasiniz:lepi:
mersacım ve ilgilenen diğer arkadaşlarım stede pek tatmin edici bir yer bulamadım aam google da kaan berberoğlu diye bi aratın çok güzel bir sitesi var her çeşit hareket var milli sporcuymuş kendisi ayrıntılı güzelce açıklamış aralarından beğenip bir iki hareketi hemen hayatıma sokmam lazım siz de bi göz atın isterseniz
teşekkür ederim ablacım 2 haftadır bu diyeti yapıyorum bende ( 5 günde 5 kilo) ilk hafta 4 kilo gitti bu haftada 2 gitti 4 gider bekliyordum ama olmadı neyse artık üzülmüyorum zaten yolum uzun hedefim için yavaş yavaş gider inşallah böyle bile olsa gitmesi hoşuma gidiyor mutlu oluyorum hele böyle güzel destek veren arkadaşlarım olunca dahada mutlu oluyorum hepinize teşekkürler opuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım inşallah bende midemi ve göbeğimi küçültecek hareket bulurum şuan yanlarımdaki simitlere fena halde takılmış durumdayım :kedi:
ferihan canim sahane bir sonuc bu iki haftada 6 kilo.. valla benden gram gram gidiyor yinede birakmayi düsünmüyorum.. yalniz uzun süreli yaparsak bir yan etkisi olabilirmi esi dahiliyeci olan bir arkadas vardi leys galiba bir sorsa esine cok mutlu oluruz gercekten. ne yediklerimiz ortada..eger bir mahsuru yoksa ben bir iki ay yapayim diyorum alistim iyice meyve günü en güzel günüm ama cok acikiyorum. ya faydasi olsunda oda sorun degil..
leys bir ara soruver canim be himmmm?söyle iki ay yapsam hafta sonlari iki gün dikkatli bir sekilde normal beslenerek.. acaba bir sorun olurmu? yoksa vitamin tabletlerimi almaliyiz falan yani soru cok..
canim kilo verince simit falan birsey kalmaz takma sen onlara.. banyodan cikmadan kisa süreli soguga yakin suyla dus alin gögüslerinize bacaklariniza en önemliside yüzünüze.
ferihan canim sahane bir sonuc bu iki haftada 6 kilo.. valla benden gram gram gidiyor yinede birakmayi düsünmüyorum.. yalniz uzun süreli yaparsak bir yan etkisi olabilirmi esi dahiliyeci olan bir arkadas vardi leys galiba bir sorsa esine cok mutlu oluruz gercekten. ne yediklerimiz ortada..eger bir mahsuru yoksa ben bir iki ay yapayim diyorum alistim iyice meyve günü en güzel günüm ama cok acikiyorum. ya faydasi olsunda oda sorun degil..
leys bir ara soruver canim be himmmm?söyle iki ay yapsam hafta sonlari iki gün dikkatli bir sekilde normal beslenerek.. acaba bir sorun olurmu? yoksa vitamin tabletlerimi almaliyiz falan yani soru cok..
sırf bacak olsa göbeğimde elden gitmiş ve kollarımda eşim gelsin de şu spor işini bi kararlaştırıyım ben en olmadı belediyenin merkezlerine gitmem lazım kesin dün korse baktım 80 milyondu alamadım tabi tenin korsesiydi ben de 15 liraya başka bi korse aldım ama bilmem ne olur yararı pazar günü de yağ falan bakıcam mutlaka kafama taktım bu sarkma işini
ablası merhaba opuyorumnanaktanben o soruyu çoktan sordum.Mesele vucudun vitaminsiz kalması değil.Bu diyetler her ne kadar şok değil gibi görünsede şok diyetmiş.Vucudu ancak bir hafta bilemedin iki hafta kandırırsın diyor.Verirsin 5-8 kilo ama yağlardan değil sudan gider.Daha kötüsü genellikle kaslardan gider diyor.Kasların kilo vermedeki önemi malum.ne kadar çok kas varsa metabolizma o kadar hızlı.Siz şimdi haftalık 5 kilo vererek her geçen gün metabolizmanızı kilitliyorsunuz,kilo verilir ama metabolizma hızı yavaşladımı ondan sonrası çok zor diyor:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?