Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bilseydim keske bende isterdim görüsmeyi Kaptan'ım.Simdi hamamonundeyiz.2 saat sonra otobus kalkıyor.
--
Oglusunada cok gecmis olsun.

gittim kaptanım film bile çektiler aşımıda oldum tabi üstüne basarken zorlanıyorum ayy kuzucuğada geçmiş olsun iyeşir inşALLAH bir an öncede mezuniyetine katılır

sağol canım geçti şükür rabbim beterlerinden korusun cümlemizi

Canım oğluna çok geçmiş olsun Rabbim dermansız dert vermesin ...Aminnn
Umarım çabucak iyileşir
Allah seninde yardımcın olsun canım valla senin hızına ben bile yetişemem okurken bile ben anam nasıl yetişecek hatun dedim Sağlıcakla git gel canım

kızlar özge ile mesajlaştık burun ameliyatını olmuş birazdan doktor kontrole gelecek eve gideceğiz dedi hepinize selamı var iyi imiş merak etmeyin dedi haber vereyim

Çok çok geçmiş olsun inatettimolacak
İnşallah oda çabucak toparlanır

kızlar geçmişin hepsine bakamadım başım çatlıyo görebildiklerime cevap verdim olurda atladıklarım olursa kusura bakmayın hepinizi öpüyorum hayırlı geceler

Çok geçmiş olsun canım sanada susuzluktan baş ağrısı normal Rabbim kabul etsin ne güzel tutabiliyorsun ben kafadan kesmek zorunda kaldım şu şeker yüzünden açlık susuzluk hissetmedim derken ilk günden başladım titremelere elimin ayağımın boşalmasına eşimde kızdı tamam insülin kullanmıyorsun ama şekerin senin zaten sınırda şeker hastası olmaya niyetin mi var eziyet etme kendine diye yine arada bir de olsa tutarım ama tamamı biraz zor benim açımdan aç kalmaya gelemiyorum anında tansiyonda düşüyor

Teşekkür ederim cnm daha fazlaları hepimizin başına inşallah ben anladım sen gözünün önünde olunca dayanamıyorsun çocuklara verince hemen ortadan yok et o zaman yemezsin belki
Öyle yapıyorum normalde ama işte arada oluyor böyle bende istemiyorum aslında yemeyi çünkü sonrasında vicdanımın sesi vır vır vır beynimi yiyor.

Amaaaannn.... babası kapıda kalır eve giremezse bizimkinin midesinde vurur. ama bizimki tedbirli çıkmış evden. Anahtarını almış.
İyi bari

Günaydın kızlar. Zombi gibiyim. Ne uyuduğumu anladım ne de uyanık olduğumu. Kafam yastiktan kalkmiyor. Nasıl gececek bakalım bu Ramazan.?
Allah kolaylık versin canım.

Bende aynen öyleyim ya, ne uyuduğumu ne uyandığımı biliyorum. İlk iş günü 10 gündür evdeydim dur bakalım noolcak, kızım uykuda bile seviyo kesin ayrılamıcaz birazdan

O ayrı bir azap. Sabahları bana uyu uyu yat diyor

Yazık yaaa doyamıyorlar annelerine kuzucuklar.

Canum benim tabii ki mama da verirsin wendigocum haklı, o konuda kendini kasma yetiyor muyum yetmiyor muyum diye. Ohoooo ne anneler gördüm sütü varken işine geldiği için biberonu dayayan. Yok göğsü bozulmasınmış yok çok yorucu oluyormuş vs vs. Sen şimdi deniyorsun, içtikçe sütün artacak yok artmazsa mama takviyesi alacak. Gece uyuması için istersen mama ver ikinizde acık nefes alırsınız. Zaten bir dahaki tartısında iyice belli olur herşey canım.

Bonibonda versen aynı şey ona. Pisikolojik rahatlama herhalde onunkisi, tabi senin reçeteli ilaçlarını içmesi cıssss çok yanlış.

Geçmiş olsun kaza için canım. Trafikte tereddüt etmemeye çalış, gerilsende başka şeyler düşünmeye çalış. Bende çok araba kullandığım günler rüyamda bile araba kullanıp manyak şöförlerle uğraşıyorum. Rahat ol tatlım.

Çok geçmiş olsun, inşallah şimdi daha iyidir oğlun.

Kahvaltı
1 mister no klasik sandviç
1 egzotik buzlu çay (avm ye gitmek zorunda kaldım sabah sabah Migros'a dalıp en masum olabilecek yiyecekleri seçmeye çalıştım kızlar)

Öğle
3 kepçe mercimek çorbası
5 yk humus
1 şinitzel

Ara
10 tane kiraz
1 kupa filtre kahve

2.ara
1 kupa filtre kahve
2 tane çizi kraker

Akşam
1,5 kepçe Tavuk suyu çorba
Az tavuklu yeşil salata
1 bardak ayran

Ara
4 kiraz
1 maden suyu
1 kupa filtre kahve

Su: 2,5 lt
Spor: 30 dk Leslie

Yine spor yaparsam eklerim.
Cikilatacanavari

Geçmiş olsun ortim

Sağol Banu. InşALLAH

Biliyorum aslında üstüne gitmeme gerek ama neredeyse 8-9 yıl oldu. Arada biri yanımdayken kullanabiliyorum. Tekrar direksiyon derside aldım trafikte. Hoca bir sıkıntı yok gayet iyi dedi ama....

Minik kuzuya geçmiş olsun. Babaya ALLAH Şifa versin. Sana da ALLAH güç kuvvet versin Kaptanım. Zor işin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…