Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben gece bi ögün mama veriyodum, o söyle 3 saat falan uyuyodu ya o bana yetiyodu, sonra diyorum ya kızım almadı mamayı.
kuzum alakası yok becerememekle, herkes bişiler yapmaya çalışıyo işte, tecrübeleniyosunuz yapacak bişi yok.

aa çok tehlikeli yaptığı şey, ilacı öle kafamıza göre ilaç içersek ohooo. önce bi tansiyonunu ölçsün, eğer yüksekse ona göre ilaç verilir, senin içtiğin tansiyon ilacında doz düzenli alınırsa etki eder, öle 1 tane içince hele de yarım içmeyle kusura bakmasın boş ilaç etkisi onunki.

aynen tatlım ya,bir türlü anlatamıyorum bunu adamadüzenli ölçeyim tansiyonunu da doktora götüreyim zorla yoksa katil olcam az kaldı

Iste tam lohusa kafasındayım su an, "cocuguma yetemiyor muyum" hissi :)
kızlar pazartesi tartısı için kilo bildirin diye yırtınsam bile olmayacak gibi çünkü kimse yok ortalıkta
ben haftaya + başladım malesefcumaya telafi ederim inşallah da yarın sibel yolcak beni
Evet ya kimseler yok, olanlar da sahurdan dolayı artı çıkabilir. Iftar oncesi tartilsinlar bari :)

günaydınlarrr
gezmeye mi gelmiştiniz canım iyi gezmeler öyleyse

Ayşeciğim valla kızmakta haklısın Allah korusun sana iyi gelen ona iyi gelecek diye bir şey yok üstelik dediğin gibi bir kere içip düzelecek diye bir şey yok ille düzenli içilmesi gerekiyor
Benim büyük kızda ağrı kesici vermişti migreni tuttuğunda içersin diye valla parol da olsa başka içmiyor yanında yoksa hiç içmiyor o konuda inattır kendisi
Eşimde eskiden doktora gitmezdi sonra toptan gitti malum şimdi dakika şaşırmıyor ilaçlarını hatta benim cüzdanıma bile koymuş olurda unutursa yedek bulunsun diye
Rabbim eşini korusun inşallah düzenli kullanmak zorunda kalmaz sanırım iftarda fazla kaçırıyor farkında olmadan

Yok kız ne kaçırması adam kuş kadar yiyoçok dikkat eder yediklerine heralde benim gibi olmaktan korkuyo
Ya bu erkekler neden böyle doktor ödlekleribizimki de bi toptan gitmesse iyi,ancak başlarına bir şey gelince akılları az da olsa çalışmaya bşlıyo

günaydınlarrr

gezmeye mi gelmiştiniz canım iyi gezmeler öyleyse
Esimin yegeni burada okuyordu Kaptan'ım mezun oluyor ben dönmeden gelin yanima diye israr etti kızımda ANITKABiR'i gormeyi cok istiyordu.Cuma yola cıkmıstık bu gece donecegiz geri Hatay'a.
Sende burada otuyorsun sanirim az once gecmisi okurken farkettim.

Günaydın Canım geçmiş olsun. ALLAH kolaylık versin. Zor bir durum
Sagol canım.
Gecmis olsun Kaptan'ım bu havaların dengesizligi cok kötü. insallah hastalanmaz en mutlu gunleri benim kızda gecen hafta mezun oldu anaokulundan.Darısı üniversiteden mezun olmalarina insallah..

Aman moni bu erkeklerin hepsini bir adaya atasın geliyor bazen

aynen tatlım ya,bir türlü anlatamıyorum bunu adamadüzenli ölçeyim tansiyonunu da doktora götüreyim zorla yoksa katil olcam az kaldı
Sen katil olurmusun bilemem ama ona birşeyler olmaz inşALLAH. Bizim bir abi vardı onunda tansiyonu hep düşermiş birgün de çıkacağı tutmuş. Eve gitmiş benim tansiyonum düştü bana tuzlu ayran verin demiş. Adam ölüyormuş. Tansiyon bu hiç şakası olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…