- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #245.781
ALLAH korusun. Birşey olmadan atlatır inşALLAH.kızlar
nasılsınız işe geldim bugün sabah 6,30 da oğluşun ateşi 38 di eğer gün içinde devam ederse yarın bi dr a götüreceğim bakalım perşembe günde anaokulu mezuniyetleri var onda hasta olmasın kuzum
ben yorgunluktan ölüyom bu arada
nilsub canım gittin mi dr a ne dedi
Kizlar slm 2 gubdur ugrayamadum ankaraya donduk ev bahce vs deyince birde ramazan baskadi gerci ben regli olunca ramazan geldi mi anlamadin gerci tek bobrek olayindan dolayi oruc yasak demisti ama ben 1 gun tutup bigun tutmatim diyorum bakalim regli bi butsin de once
nilsub cnm gecmis olsun tetanoz asisi ol tatlim
morordek dr un dedigine bakma sen emzirmeye devam et kizlar cok yorgun hissediyorum yaa dinlenemedim ben
kızlar tek tek alıntı yapmadım biliyorum tetanoz aşı olmam gerekiyor ama hamileliğimde başlayıp yapılacak aşılarımın burdaki sağlık ocağında yaptırmıştım tam doz olarak 4-5 seferde biraz önce tereddütte kalıp sağlık ocağımızdaki ebemizi aradım oda gerek yok dedi senin aşılarını tamamladık ömür boyu koruma sağlıyor ama gitmek istersen tek doz yaparlar dedi o yüzden rahatım yani yoksa dün akşamdan giderdim acile aşılarım tam derken dalga geçmiyodum
79.5 civarindayim canım bol bol koysaydın tanelerinden ben en az 1 kilo iniyorum
Ayyy çok geçmiş olsun kuzucum
iyiyim canımcım sağolasın ,sadece ramazan yordu beni mutfaktan çıkamıyorumsen nasılsın tatlım
aşıları tam olan nilgüncümdaha iyimisin şimdi?
ayy sen babalara bakma panikler çok,benim oğlan da ilk 10 gün süt yetersiz çocuk doymuyo diye diye dolandı sanki 5 tane çocuk emzirdi de biliyobizim bebişden 40 gün kadar önce arkadaşının eşi doğum yapmıştı sütü de bol maşallah taktı ondan süt alcakmış ,gelini deli etti o dönem ayy aklıma geldi yine gülmekten ölcem annemiz inatla emzirdi şimdi çok şükür yetiyor diyeceğim şu ki ördekim sabır sabır sabır
Günaydın kızlar..
3 gündür Ankara'dayız.Çok abartmasamda yediklerime dikkat edemedim.En son Cuma bildiriminde tartılmıstım.insallah artı degilimdir.Her gün 21000 adım atmisim.
Yediklerimde erimistir sanirim.
--
Çarsamba'dan bugune kadarda kabızdım bu sabah ishal olarak uyandim yedigim bisey mi dokundu hava mı etkiledi bilmiyorum.
Evimde olsaydim bu duruma sevinebilirdim.
bu erkek milleti çocuk gibi gerçekten,eşim doktora gitmez adamın resmen fobisi vardüzenli kullandığım tansiyon ilacım gün gün,sabah içicem ilacımı bakıyorum pazartesi ,salı yok aradım eşimi dedim sen mi içtin yine ilacı mı?bi kaç kez içmişti habersiz suçlu suçlu''başım ağrıyordu bir tane aldım yarısını içtim yarısı da duruyor'' dedi ayy bu tansiyon ilacı ağrı kesici mi öyle kafana göre içilir mi delircem hayatında tansiyonunu ölçmemiş nerden biliyo yükseldiğinide ilaç içiyo ayrıca günlük devamlı alınan raporlu ilaç bu yükeldi içeyim indi bırakayım olmuyor öyle olsa ben içmezdim 10 gündür tansiyonum 10 larda geziyor sinirim bozuldu size anlattım rahatladım idare ediverin
kızlar pazartesi tartısı için kilo bildirin diye yırtınsam bile olmayacak gibi çünkü kimse yok ortalıkta
ben haftaya + başladım malesefcumaya telafi ederim inşallah da yarın sibel yolcak beni
Zzz alıntılarım yine yok olduuuu
Ya ipadde neden böyle oluyo çok sinir bi durum
Ama çıktıktan sonra geçiyor karın ağrısı içen herkeste yaparÇikilatacım, dün tekrar denedim.
Sabah içmiştim akşam öyle bir ağrı girdi ki.
Tuvalete de çıktım. Sende de çok ağrı yapıyor mu?
Ooo masallah açlık otu yaramış sanırımUtandırayım ben seni monicim.
Cuma: 82,5
Pazartesi:81,8
Ama çıktıktan sonra geçiyor karın ağrısı içen herkeste yapar
Ooo masallah açlık otu yaramış sanırım
Yok kız ne kaçırması adam kuş kadar yiyoçok dikkat eder yediklerine heralde benim gibi olmaktan korkuyo
Ya bu erkekler neden böyle doktor ödlekleribizimki de bi toptan gitmesse iyi,ancak başlarına bir şey gelince akılları az da olsa çalışmaya bşlıyo
Sen katil olurmusun bilemem ama ona birşeyler olmaz inşALLAH. Bizim bir abi vardı onunda tansiyonu hep düşermiş birgün de çıkacağı tutmuş. Eve gitmiş benim tansiyonum düştü bana tuzlu ayran verin demiş. Adam ölüyormuş. Tansiyon bu hiç şakası olmaz
ALLAH korusun. Gerçekten bu tansiyon yaşa başa bakmıyor. Bilinçsiz bir harekette bulunmamak lazım.Rabbim geçinden versin ...Aminnnn
Benimki ilk gün tuttu oruç baktı kötü oldu bir daha niyetlenmediCan tatlı Allah korusun ama ille değerini bilmek için bir şey yaşamak gerekmiyor
Aman Allah korusunBizde tansiyon aleti hep ortada valla Geçen büyük kız kötü oldu Ramazandan 2 gün önce hemen tansiyonunu ölçtüm meğer düşmüş 9/5di tansiyonu az tuzlu yedi de kendine geldi
Eşimde takıntı oldu kim kendini kötü hissederse hemen önce tansiyonunu ölçtünmü diyor ( kendi tansiyondan dolayı beyin felci geçirmiş olabilirim diyip duruyordu tabi onun kanda çok koyu olduğundan o bir anlık damar pıhtı atmış şimdi hem tansiyon hem kan sulandırıcı içiyor mecbur )
Benim acayip başım ağrıyor. Bugün uyuyamadım. Ve beni birde sıtma gibi titreme tuttu. Perşembe günü Ataşehir'e gideceğim arabayla. Ve kazadan sonra ilk kez tek başıma trafiğe çıkacağım acayip gerginim. Dün gece sabaha kadar araba kullandım, kaza yaptım oooo... acayip aksiyon dolu bir geceydi. Tabi ki gerçekte değil bilinçaltımda
Benim acayip başım ağrıyor. Bugün uyuyamadım. Ve beni birde sıtma gibi titreme tuttu. Perşembe günü Ataşehir'e gideceğim arabayla. Ve kazadan sonra ilk kez tek başıma trafiğe çıkacağım acayip gerginim. Dün gece sabaha kadar araba kullandım, kaza yaptım oooo... acayip aksiyon dolu bir geceydi. Tabi ki gerçekte değil bilinçaltımda
Slm anca gelebildim eve sabah acile ordan alışverişe sormayın acilde çok ilgilendiler röntgen bile çektiler çivi battı diyince metal parçası kalmış olabilir diye sonra iğnemi oldum geçmişi birazdan okuyacağım dinlenip geliyorum kızlar
Sağol canım..oruçta değilim aşı oldum diye çay yaptım çok yorulmuşumÇok çok normal sıkıntı duymak ama aslında böyle travmalar sonrasında arayı uzatmadan üzerine gitmek daha iyi.
İlerleyen zamanlarda daha da zorlaşır.
İyi yaptın bak Nilgüncüm yine de ne olur ne olmaz. İçin rahat etsin.
Gergin olman cok normal ama herkes de demiş zaten korkunun uzerine git ki yenebilesinBenim acayip başım ağrıyor. Bugün uyuyamadım. Ve beni birde sıtma gibi titreme tuttu. Perşembe günü Ataşehir'e gideceğim arabayla. Ve kazadan sonra ilk kez tek başıma trafiğe çıkacağım acayip gerginim. Dün gece sabaha kadar araba kullandım, kaza yaptım oooo... acayip aksiyon dolu bir geceydi. Tabi ki gerçekte değil bilinçaltımda
canım daha bir iyileşme belli değil dr ödem var ciğerlerde daha sonra olacak düzelme diyor çarşamba kontrol vardöndüğünüz belli oldu kaptanım, bi el atın şu işe :)
babanız nasıl oldu?
işyerim anıtkabir in karşısında öncesinden konuşsaydık buluşabilirdik bileEsimin yegeni burada okuyordu Kaptan'ım mezun oluyor ben dönmeden gelin yanima diye israr etti kızımda ANITKABiR'i gormeyi cok istiyordu.Cuma yola cıkmıstık bu gece donecegiz geri Hatay'a.
Sende burada otuyorsun sanirim az once gecmisi okurken farkettim.
canım geldim ama çarşamba istanbulda kontrol var ptesi elazığ a gidiyorum salı malatyadan döneceğimEve gelmişsin sonunda kaptanım, hayırlı olsun.
aynen öyle bitanem bir hal çaresine bakıcam artıkSen katil olurmusun bilemem ama ona birşeyler olmaz inşALLAH. Bizim bir abi vardı onunda tansiyonu hep düşermiş birgün de çıkacağı tutmuş. Eve gitmiş benim tansiyonum düştü bana tuzlu ayran verin demiş. Adam ölüyormuş. Tansiyon bu hiç şakası olmaz
sorma şekerim yoluk yoluk yolcak beniBu haftada seni sarsın yolunma korkusu
süpersin şekerimÇok beğendim.
Özlemcim nasıl attın o kadar adımı maşallah.
8-10 saat falan mı yürüdün?
Erkeklerde gerçekten bir doktor sorunu var nedense ama çok tehlikeli bir hareket gerçekten.
Utandırayım ben seni monicim.
Cuma: 82,5
Pazartesi:81,8
Benim de bazen mobilde öyle oluyor o yüzden hiç mobilken yazasım gelmiyor.
stres yapma canım kızlar zaten söylemişler her şeyi,sağlıcakla git gelBenim acayip başım ağrıyor. Bugün uyuyamadım. Ve beni birde sıtma gibi titreme tuttu. Perşembe günü Ataşehir'e gideceğim arabayla. Ve kazadan sonra ilk kez tek başıma trafiğe çıkacağım acayip gerginim. Dün gece sabaha kadar araba kullandım, kaza yaptım oooo... acayip aksiyon dolu bir geceydi. Tabi ki gerçekte değil bilinçaltımda
çok iyi yaptın gittin canım tekrardan çok çok geçmiş olsunSlm anca gelebildim eve sabah acile ordan alışverişe sormayın acilde çok ilgilendiler röntgen bile çektiler çivi battı diyince metal parçası kalmış olabilir diye sonra iğnemi oldum geçmişi birazdan okuyacağım dinlenip geliyorum kızlar
kaptanım babacığına ve kuzuna çok geçmiş olsunkızlar selam öğlan ateşlenöiş kreşte prova dönüşü öğretmeni aradı dr dan randevu alıp götürdük beta çıktı boğazında kuzunun onu eve bıraktım evde eski bakıcımızı çağırdım oğluşla ilgileniyor
canım daha bir iyileşme belli değil dr ödem var ciğerlerde daha sonra olacak düzelme diyor çarşamba kontrol var
işyerim anıtkabir in karşısında öncesinden konuşsaydık buluşabilirdik bile
canım geldim ama çarşamba istanbulda kontrol var ptesi elazığ a gidiyorum salı malatyadan döneceğim
saolasın ayşem yaaa dinlenmek bana haramkaptanım babacığına ve kuzuna çok geçmiş olsun
sanada kolaylıklar diliyorum
kızlar özge ile mesajlaştık burun ameliyatını olmuş birazdan doktor kontrole gelecek eve gideceğiz dedi hepinize selamı var iyi imiş merak etmeyin dedi haber vereyim
saolasın ayşem yaaa dinlenmek bana haram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?