Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ALLAH korusun. Birşey olmadan atlatır inşALLAH.

Eve gelmişsin sonunda kaptanım, hayırlı olsun.

Aman öyle olsun Nilgün'cüm sorun yaşama sonra da.

79.5 civarindayim canım bol bol koysaydın tanelerinden ben en az 1 kilo iniyorum

Ayyy çok geçmiş olsun kuzucum

Çikilatacım, dün tekrar denedim.
Sabah içmiştim akşam öyle bir ağrı girdi ki.
Tuvalete de çıktım. Sende de çok ağrı yapıyor mu?

Tatlı yorgunluklar şükür monicim.
Tansiyonun da düzenlenir de bir rahatlarsın inşallah kısa zamanda.

Çok beğendim.

Özlemcim nasıl attın o kadar adımı maşallah.
8-10 saat falan mı yürüdün?

Erkeklerde gerçekten bir doktor sorunu var nedense ama çok tehlikeli bir hareket gerçekten.

kızlar pazartesi tartısı için kilo bildirin diye yırtınsam bile olmayacak gibi çünkü kimse yok ortalıkta
ben haftaya + başladım malesefcumaya telafi ederim inşallah da yarın sibel yolcak beni

Utandırayım ben seni monicim.

Cuma: 82,5
Pazartesi:81,8

Zzz alıntılarım yine yok olduuuu
Ya ipadde neden böyle oluyo çok sinir bi durum

Benim de bazen mobilde öyle oluyor o yüzden hiç mobilken yazasım gelmiyor.

Ama çıktıktan sonra geçiyor karın ağrısı içen herkeste yapar
Ooo masallah açlık otu yaramış sanırım

2-3 saat kadar bitirdi dün beni. En son başımıza bir şey gelse tuvalette öleceğim diye düşünüyordum.
Ama sonuna kadar değdi.
Karnım çok rahatladı.
1 haftadır tuvalete çıkmıyordum.
Tartıyı görünce de göbek atacaktım neredeyse.

Rabbim geçinden versin ...Aminnnn
Benimki ilk gün tuttu oruç baktı kötü oldu bir daha niyetlenmedi Can tatlı Allah korusun ama ille değerini bilmek için bir şey yaşamak gerekmiyor

Aman Allah korusun Bizde tansiyon aleti hep ortada valla Geçen büyük kız kötü oldu Ramazandan 2 gün önce hemen tansiyonunu ölçtüm meğer düşmüş 9/5di tansiyonu az tuzlu yedi de kendine geldi
Eşimde takıntı oldu kim kendini kötü hissederse hemen önce tansiyonunu ölçtünmü diyor ( kendi tansiyondan dolayı beyin felci geçirmiş olabilirim diyip duruyordu tabi onun kanda çok koyu olduğundan o bir anlık damar pıhtı atmış şimdi hem tansiyon hem kan sulandırıcı içiyor mecbur )

Benim acayip başım ağrıyor. Bugün uyuyamadım. Ve beni birde sıtma gibi titreme tuttu. Perşembe günü Ataşehir'e gideceğim arabayla. Ve kazadan sonra ilk kez tek başıma trafiğe çıkacağım acayip gerginim. Dün gece sabaha kadar araba kullandım, kaza yaptım oooo... acayip aksiyon dolu bir geceydi. Tabi ki gerçekte değil bilinçaltımda

ALLAH korusun. Gerçekten bu tansiyon yaşa başa bakmıyor. Bilinçsiz bir harekette bulunmamak lazım.

Slm anca gelebildim eve sabah acile ordan alışverişe sormayın acilde çok ilgilendiler röntgen bile çektiler çivi battı diyince metal parçası kalmış olabilir diye sonra iğnemi oldum geçmişi birazdan okuyacağım dinlenip geliyorum kızlar

Çok geçmiş olsun canım biraz fırsatın varsa uyumaya çalış 1 saatçikte olsa
Rabbim bir daha yaşatmasın o korkuyu canım ....Aminnnn
Evet tedirgin olman çok normal ama özellikle bir kaza atlattıktan sonra direksiyon başına geçmen gerekir yoksa o korkuyu kolay kolay atamazsın üzerinden
Babamın bir arkadaşı daha ben 10 yaşlarındayken sanırım bir kaza geçirmiş uzun yola giderken ve adam aylarca direksiyon başına geçmedikçe bu korkusu ufalacağına daha da fazlalaşmış İnan bak üzerinden 20 seneden fazla zaman geçti adam hala şehir dışına çıkamıyor hatta eğer uzak bir yerde işi varsa Babama söylerdi gel beni şuraya götür arabayla diye
Şehir içinde kullanıyordu ( ki Almanyada yaşıyor ve trafik yok denecek kadar az otobanlarda dahi olsa ) ama asla şehir dışına çıkamıyor hala ve tabi artık Babamlarda emekli olup İstanbula dönünce kime rica ediyor bilmiyorum

Sen duanı et ve Besmeleni çekip geç direksiyon başına Rabbim kazadan beladan korur inşallah bak mübarekte bir aydayız inşallah hiç birşeyçik olmadan gider gelirsin aminnn

Çok çok normal sıkıntı duymak ama aslında böyle travmalar sonrasında arayı uzatmadan üzerine gitmek daha iyi.
İlerleyen zamanlarda daha da zorlaşır.

İyi yaptın bak Nilgüncüm yine de ne olur ne olmaz. İçin rahat etsin.

Sağol canım..oruçta değilim aşı oldum diye çay yaptım çok yorulmuşum

Gergin olman cok normal ama herkes de demiş zaten korkunun uzerine git ki yenebilesin

kızlar selam öğlan ateşlenöiş kreşte prova dönüşü öğretmeni aradı dr dan randevu alıp götürdük beta çıktı boğazında kuzunun onu eve bıraktım evde eski bakıcımızı çağırdım oğluşla ilgileniyor
döndüğünüz belli oldu kaptanım, bi el atın şu işe :)

babanız nasıl oldu?
canım daha bir iyileşme belli değil dr ödem var ciğerlerde daha sonra olacak düzelme diyor çarşamba kontrol var
işyerim anıtkabir in karşısında öncesinden konuşsaydık buluşabilirdik bile
Eve gelmişsin sonunda kaptanım, hayırlı olsun.
canım geldim ama çarşamba istanbulda kontrol var ptesi elazığ a gidiyorum salı malatyadan döneceğim

aynen öyle bitanem bir hal çaresine bakıcam artık
Bu haftada seni sarsın yolunma korkusu
sorma şekerim yoluk yoluk yolcak beni
süpersin şekerim

stres yapma canım kızlar zaten söylemişler her şeyi,sağlıcakla git gel
çok iyi yaptın gittin canım tekrardan çok çok geçmiş olsun

kaptanım babacığına ve kuzuna çok geçmiş olsun
sanada kolaylıklar diliyorum

kızlar özge ile mesajlaştık burun ameliyatını olmuş birazdan doktor kontrole gelecek eve gideceğiz dedi hepinize selamı var iyi imiş merak etmeyin dedi haber vereyim

Ay merak ediyodum bende, iyi oldu duydugum bu haberi, geçmiş olsun özgeciğime inatettimolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…