Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu cok dogru.. yüzde yüz katiliyorum. 7000 calori harcamak bir haftayi alir. her hafta 5 kilo diye bir sacmalik olamaz.. bu sadece ilk hafta icin gecerli olabilir.. yani ilk bastaki mide barsak bosalmasi ve su kaybi.. oda herkeste olmaz.. ama haftada bir kiloda olsa ben devam etmek istiyorum ki olasida budur.. bir kilodan fazla gitmez hele benim yasimda..

süt içicem şimdi ben gidip alayım da.. midem kazınmaya başladı :kedi:

ben on yil kadar önce callaneticsin ilk versiyonunu yaptim. hemde tüm programi yani bacak karin popo.. inanilmaz rahatlatiyor tüm vücuda masaj gibi oluyor ve insan esnek oluyor.. gecenlerde kallisim ikinci versiyonunu verdi.. biraz degisik bu.. ama vakit ve firsat bulup yapamadim. ama callanetics ile kilo verilmiyor. sadece sekle sokuyor

ablacım bence sağlığımızı etkilemiyorsa tansiyon şeker kolestrol vs gibi veya daha ciddi bir rahatsızlık yoksa yapılabilecek bir diyet benim tansiyonum çok yükselirdi tuzlu yerdim şimdi tuzu kestiğim için hiç sıkıntı çekmiyorum çok şükür iki haftadır gayet rahatım eksik kalan gıdalarımı cumartesi pazar alabiliyorum tatil günlerimde ama rahatsız ederse tabiki bırakmak zorunda kalırım insan kendisini bilir bir diyetin yarayıp yaramadığınıda bilir o yüzden sağlığnı bozmadıkça bana çokta sağlıksız gelmiyor açıkçası bu diyet .

13.TAKIM 155. ETAP

Dosba ( 68.5 /68.3 /0.2 / 0.3 % )
Ad1 (56.7 /57/-0.3/-0.53 %)
Nachtigall ( 62 /62 / 0 / 0 % )
Melzeyit ( 78.2 /78.2/0/0 % )
Nur_84 ( 70.0 /70.0 / 0 / 0 %)
taylor ( 65 / 64.7/0.3/0.46 % )
ethos ( 74.5 /74.5/0 /0 % )
Ela ( 62 /60.8 /1.2/1.94% )
Celudar ( 87.2 /86.6/0.6 /0.69 % )
Karamanli (64.7/63.7/1/1.5%)
13.TAKIM TOPLAM KıLO ( 688.8 /685.8/3 /4.43% )

Kallistim, listemize bi bakar mısın canım, hata var mı?
Bilgisayarın başındayım canım :))))

Son düzenleyen: Moderatör:

tabi ablacım aslında hiçbir sporla kilo verilmiyor.mesela 1 saatlik tempolu yürüyüşle 300 kalori harcıyorsun 1 kase dondurma yiyince 1 saatlik emeğini yok ediyorsun.tabi metabolizmayı hızlandırır o ayrı.Ama benim müthiş bir göbeğim vardı.Doğumdan sonraki halimi hatırlamak bile istemiyorum.Bu callenitic ile çok şekle girdim.:sm_cool:Şimdi diyeti bırakınca 1 yılda biraz kilo aldım(tamam bayağı kilo aldımklava:)ama şekilde ciddi bozulma olmadı.Şimdi yine bir 19 seans başladım.Kendimi o kadar mutlu hissediyorum ki genç kız tipi gibi oluncadelikafadulden

tansiyon degilde ferihancigim ben tuzlu yiyince acaip su topluyorum ayaklarim bacaklarim sisiyor.. ama tuzsuzda hicbirseyin tadini alamiyorum. fakat bu diyette helede meyve ve süt yogurt gününde sifir tuz tabiki cok iyi geliyor bana arada aclik krizi oluiyor hafif ama cok fazla zorlanmiyorum.. neden biliyormusun bütün takim birlikte yaptigi icin.. yalniz degilim diye. cumartesi hesap verecegim diye. en önemlisi sekle girecegim diye, 20 yildir kilolu yasiyorum. daha bünyem nekadar dayanir bilemiyorum. simdi saglikliyim nekadar daha saglikli olabilirim bukadar fazla kiloyla artik kurtulmam lazim mutlaka..
bencede cok sagliksiz bir diyet degil. bir ay bari yapayim ya:1no2:

evet canim. kim mutlu hissetmez kendini saklamak yerine mutlulukla giyinmeyi disari cikmayi gezmeyi istedigi herseyi alip giymeyi giydigi seyin yakistigini bilmeyi...kaydirigubbakcemile2
haklisin cok sekle sokuyor callanetics esnek ve hareketli oluyor insan vakit bulup yapmak gerek

çok haklısın ablacım ama diğer günlerdede tuzu azaltsan baksana sanada yaramıyormuş tuz şişiriyormuş ayaklarını zaten tuz su tutuyor vücutta benim oyüzden tamamiyle kaldırmam çok işe yaradı tuzu bazen canım istiyor tabi ama onuda çok abartmadan tatil günlerinde tadıyorum hatta geçen hafta aramadım bile yemeği tuzsuz yapmışım annem tuzu az olmuş dedi bana gayet normal geldi ama insan alışınca daha rahat oluyor aslında Allah sağlığımızı eksik etmesin gerçekten çok önemli bende en az bir ay deniyeceğim zaten her hafta verdirip verdirmediği ortaya çıkacaktır bu diyetin o zaman sabredip görücez sonuçları inşallah opuyorumnanaktan

ay ben onun videosunu hiç indiremedim burda da var ama benim bilgisayarda açmıyor acaba bilgisayarda mı problem var diyorum bi yolunu bulursan atsan bana ya da msn den atsan olmaz mı bi denesem 19 gün süper toparlarım daha emin ve moralli devam ederim yoluma

haklisin bazen sirf aliskanliktan tuz döküyorum tabagima.. sebzeli baharatli tuzlar var onlardan kullanmali tuz miktari azalabilir böylece. haklisin bir ay ypalim bakalim ne kadar gitse kardir ya. bununla kilo vermemiz durursa baska yöntemler buluruz

ne kadar sürüyor canım bir günlüğü? akşam geç evde oluyorum da o saatten sonra çooook uzunsa yapamam ama yarım saat falansa bi 19 gün zorlarım kendimi sen kaçıncı günündesin mesela kaç cm incelmiştin hatırlıyor musun şimdi ne kadarlık bi incelme var

canım bunu yaparken böyle destekle yapmak çok iyi oluyor.sen de başlasan da geriye doğru saysak sonra ölçülürüz:sm_cool:alkisalkisalkisgitsin simitler,incelsin basenlersırnaşık şeybende türkçe dublajlı tam versiyon var 50 dk.siteyi bir kolaçan edeyim nasıl yükleniyormuşCADIARZUolmazsa elimize yüzümüze kapar kaptanımızdan yardım isteriz:lepi:

ay yok benim basenler kalsın zaten hiç yoklar hiç güzel durmuyor etek falan ben simit alayım ordan bi tane bir de bacak bve bel alayım o zaman bak bakalım var mı ya da dediğim gibi msnden atabilirsin beraber yaparsak daha güzel olur bence de 50 dakika da sıkarım kendimi 19 gün ne olacak inceliyim ve sıkılaşıyım yeter ki sıkılaştırıyor demi yani incelmek aynı zamanda sıkılaşmak anlamına da geliyor demi

arkadaşım sıkılaştırıyorda laf mı.Düşün ikiz bebek taşımış tepeleeeeeeer gibi bir karın 72 kilo olmama rağmen 40 beden giyiyorum:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…