Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamamdır o zaman arkdaşım bende böyle olmak istiyorum hem kilo veriyim hem de sıkılaşıyım sen hemen bi yolunu bul bana atmanın kallisim de atmıştı ama o açılmadı bende sinir olmuştum

sen de katılır mısın ablacım bize bak 3 kişi oluruz spor salonuna falan da gerek kalmaz böylece ne dersin

benide alın aranıza bende katılırım simidimden kurtulmak ve düzgün bir göbeğe sahip olmak istiyorum bende evde bir deneyeyim bakalım nerden indiriliyor o video yada banada gönderebilirmisiniz o programın videosunu kaydirigubbakcemile3

tabi ablacım ama bence tuzu kaldırırsan olur diyorum olmazsada başka yöntemler bulunur yeterki incelmek isteyelim birde şu program varmış nasıl bişey acaba ondanda yapalım 20 günde inceliyormuşuz ya ne güzel olur kaydirigubbakcemile3 :sm_cool:

ne güzel ne güzel hep beraber yaparsak ne derim ben şimdi diye zorlarız kendimizi de hem de daha eğlenceli olur leyscim bi yolunu bulacak inşallah burdakiler ve kallistenin yolladıkları bende açılmadı inşallah onunki açılır :Saruboceq:

ney o ney o.. bana da bana da :ecrin_bebek:

bel :102 den 84
mide:93 den 81
göğüs:103 den 98
kalça:121 den 102
baldır:71 den 61
kol:34 den 27 ye düşmüştü şimdi yaklaşık 2 şer santim genişledim.diyete başalyalı üç gün oldu üç gündür düzenli yürüyor ve calenitic yapıyorum göbeğimde hemen farkedilir bir toparlanma başladı.Tabi işten gel çocuklarla ilgilen yemek vs.sonra yürüyüş geince terinle cal.yap çok zor.Ama inan bana verdiğin emeğe değer.Genç kızlığımda bile bile bu kadar sıkı olmamıştım.bazen Allahım bu bacaklar benim bacaklarım mı diyordum(iç bacaklarımdan için)hihoyyyt

bu arada annemler mercimek köftesi ve lokma yapmış kötükedihüso bulaşmadım tabi.. 104,0 olmuşum zaten boshayallersmile

sen de katılır mısın ablacım bize bak 3 kişi oluruz spor salonuna falan da gerek kalmaz böylece ne dersin

bu arada annemler mercimek köftesi ve lokma yapmış kötükedihüso bulaşmadım tabi.. 104,0 olmuşum zaten boshayallersmile

himmmmmmmffffff hic sevmem.. eminim hicde güzel olmamistir.:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
mis gibi yogurt dururken..naniknanik

hadi biraz sıcak su içelim metabolizmamız hızlansın güzeller.(anam içim dışım su oldu canım bişey isteyince su içiyorum)olsun var mı su gibisi?

cany ,candy opuyorumnanaktanmoralin düzeldi mi arkadaşımopuyorumnanaktanhadi gel spor yapalım.yürüyelim terleyelim calanitic yapalım,lahana yağı sürünüp sonra kabak lifiyle yıkanalım:roflol:

o calanitic leslie falan ne kadar istedim yapayım ama nasıl olacak ki..

bu aarada edebiyat okuduğumu söylemiştim di mi sana

akannehir waaauvv harikasın harika valla bunun için sadece 20 gün mü çalıştın harika gerçekten hadi o zaman bak reyhan ablam da katılıyor aramıza candy de geldi bize videoyu nasıl atabilirsin kallis de yok ya aksi gibi yoksa hemen yarın başlardık o geldiğindeben gitmemiş olurum inşallah

cany ,candy opuyorumnanaktanmoralin düzeldi mi arkadaşımopuyorumnanaktanhadi gel spor yapalım.yürüyelim terleyelim calanitic yapalım,lahana yağı sürünüp sonra kabak lifiyle yıkanalım:roflol:

ay nasıl heveslendim kabak lifine lahana yağına :roflol:
ay ama bak iyi aklımıza getirdin biz bi de yağlanıp yaparsak bu calleneticsi daha iyi olur herhalde

yalnız biz işten çıkıp akşam yağlanırsak birilerinin aklına güreş tutmak gelmesin şimdi o da var kaydirigubbakcemile3

eger basarabilirsneiz banada atabilirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…