- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #24.621
sen de katılır mısın ablacım bize bak 3 kişi oluruz spor salonuna falan da gerek kalmaz böylece ne dersin
haklisin bazen sirf aliskanliktan tuz döküyorum tabagima.. sebzeli baharatli tuzlar var onlardan kullanmali tuz miktari azalabilir böylece. haklisin bir ay ypalim bakalim ne kadar gitse kardir ya. bununla kilo vermemiz durursa baska yöntemler buluruz
benide alın aranıza bende katılırım simidimden kurtulmak ve düzgün bir göbeğe sahip olmak istiyorum bende evde bir deneyeyim bakalım nerden indiriliyor o video yada banada gönderebilirmisiniz o programın videosunu kaydirigubbakcemile3
benide alın aranıza bende katılırım simidimden kurtulmak ve düzgün bir göbeğe sahip olmak istiyorum bende evde bir deneyeyim bakalım nerden indiriliyor o video yada banada gönderebilirmisiniz o programın videosunu kaydirigubbakcemile3
ne kadar sürüyor canım bir günlüğü? akşam geç evde oluyorum da o saatten sonra çooook uzunsa yapamam ama yarım saat falansa bi 19 gün zorlarım kendimi sen kaçıncı günündesin mesela kaç cm incelmiştin hatırlıyor musun şimdi ne kadarlık bi incelme var
sen de katılır mısın ablacım bize bak 3 kişi oluruz spor salonuna falan da gerek kalmaz böylece ne dersin
ney o ney o.. bana da bana da :ecrin_bebek:
bu arada annemler mercimek köftesi ve lokma yapmış kötükedihüso bulaşmadım tabi.. 104,0 olmuşum zaten boshayallersmile
cany ,candy opuyorumnanaktanmoralin düzeldi mi arkadaşımopuyorumnanaktanhadi gel spor yapalım.yürüyelim terleyelim calanitic yapalım,lahana yağı sürünüp sonra kabak lifiyle yıkanalım:roflol:
himmmmmmmffffff hic sevmem.. eminim hicde güzel olmamistir.:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
mis gibi yogurt dururken..naniknanik
yani hıh.. leş gibi de kokuyo :sinifsinif:
:roflol::roflol::roflol:
yerim seni yerim..Şeniz
bu arada annemler mercimek köftesi ve lokma yapmış kötükedihüso bulaşmadım tabi.. 104,0 olmuşum zaten boshayallersmile
bel :102 den 84
mide:93 den 81
göğüs:103 den 98
kalça:121 den 102
baldır:71 den 61
kol:34 den 27 ye düşmüştü şimdi yaklaşık 2 şer santim genişledim.diyete başalyalı üç gün oldu üç gündür düzenli yürüyor ve calenitic yapıyorum göbeğimde hemen farkedilir bir toparlanma başladı.Tabi işten gel çocuklarla ilgilen yemek vs.sonra yürüyüş geince terinle cal.yap çok zor.Ama inan bana verdiğin emeğe değer.Genç kızlığımda bile bile bu kadar sıkı olmamıştım.bazen Allahım bu bacaklar benim bacaklarım mı diyordum(iç bacaklarımdan için)hihoyyyt
cany ,candy opuyorumnanaktanmoralin düzeldi mi arkadaşımopuyorumnanaktanhadi gel spor yapalım.yürüyelim terleyelim calanitic yapalım,lahana yağı sürünüp sonra kabak lifiyle yıkanalım:roflol:
canım bunu yaparken böyle destekle yapmak çok iyi oluyor.sen de başlasan da geriye doğru saysak sonra ölçülürüz:sm_cool:alkisalkisalkisgitsin simitler,incelsin basenlersırnaşık şeybende türkçe dublajlı tam versiyon var 50 dk.siteyi bir kolaçan edeyim nasıl yükleniyormuşCADIARZUolmazsa elimize yüzümüze kapar kaptanımızdan yardım isteriz:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?