- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #246.421
moni eve varmadın mı ablacım? Anlat hele neler dedi Sibel??
hadi bakalım moral bozmak yok canım o kadar kaçamağa artı çıkmamışsın yaSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Baktım Ayşe yazmamış ben atlıyayım dedimgerçi benimki pek öyle atlayacak bir durum değil ama neyse
Bugünde çok güzel geçti ( en azından Ayşe için)
Maşallah hatun çok güzel kilo veriyorBen berbat bir haftasonu geçirince ( kv bendeydi iki gün birde cumartesi pazar misafirim vardı iftara tabi geç yedim ve az da olsa kaçamak yaptım )
Benim sonucum;
Geçen salı ; 105.7 kg
Bu salı; 105,2 kg
Giden; -0,5 kg ( yağdan hiç gitmemiş)
Ayşenin sonucu;
Geçen salı; 94.8 kg
Bu salı; 92.8 kg
Giden; - 2 kg ( yağdan da sanırım 1.5 kg gitmişti onun )
Sibel tabiki Ayşeden çok memnun kaldıyeni listeside güzel ki eminim gelince yazar
Bende bu haftaki listeme harfiyen uyacağım ( detoks vari bir liste bu dedi meyve ve sebze ağırlıklı)
Yüreği güzel hatun maşallah yine bizi motive edip yolladıben az sonuç aldığım için biraz memnuniyetsizdim doğal olarak ( ama sonuçta benim hatamdı ) ama yinede Ablacığım moralini bozma her zaman çok gidecek diye bir kural yok dedi Ramazanda daha zor diyet yapmak sonuçta ben tutmasamda tutanların yanında su içip hiç bir şey yokmuş gibi saygısızca yemek yiyemiyorum dedim oda haklsın ablacığım ama ben inanıyorum sen kesinlikle haftaya çok güzel bir rakamla geleceksin karşıma dedi
Yarın itibaren bende bu gazla parkta yürümeye başlıyorum ( normalde banada yürüyüş vermişti ama ben tabi her zamanki gibi çok koşturuyorum nasılsa diye extra spor yapmamıştımbu kez kesinlikle yapacağım fazlası olacak eksiği olmayacak )
Beni döv daha iyiydi Nilgüncüm ya, yok olmaz. Biz bi fit olalım, 3-4 sene koruyalım bence kurtuluruz yacanım ferahcığım güzel arkadaşım ömürrr billah dikkat etcez biz
yok ya ben kendimi diyetsiz fit falan göremiyorum tatlıyı çok seviyorum çünküBeni döv daha iyiydi Nilgüncüm ya, yok olmaz. Biz bi fit olalım, 3-4 sene koruyalım bence kurtuluruz ya
İyi yapmışsın canım, alıştık ama sana hesap vermeye bi de moni ablaya :)
sporla destekleyip listeye tam uyarsan canım eminim sende çok güzel sonuçlar alırsın. Hepimizin derdi aynı aslında ya, şu boğazımıza bir söz geçirsek bitti iş ama işte.... maaalesef her zamanda olmuyor.Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Baktım Ayşe yazmamış ben atlıyayım dedimgerçi benimki pek öyle atlayacak bir durum değil ama neyse
Maşallah hatun çok güzel kilo veriyorBen berbat bir haftasonu geçirince ( kv bendeydi iki gün birde cumartesi pazar misafirim vardı iftara tabi geç yedim ve az da olsa kaçamak yaptım )
Benim sonucum;
Geçen salı ; 105.7 kg
Bu salı; 105,2 kg
Ayşenin sonucu;
Geçen salı; 94.8 kg
Bu salı; 92.8 kg
Sibel tabiki Ayşeden çok memnun kaldıyeni listeside güzel ki eminim gelince yazar
Bende bu haftaki listeme harfiyen uyacağım ( detoks vari bir liste bu dedi meyve ve sebze ağırlıklı)
Yüreği güzel hatun maşallah yine bizi motive edip yolladıben az sonuç aldığım için biraz memnuniyetsizdim doğal olarak ( ama sonuçta benim hatamdı ) ama yinede Ablacığım moralini bozma her zaman çok gidecek diye bir kural yok dedi Ramazanda daha zor diyet yapmak sonuçta ben tutmasamda tutanların yanında su içip hiç bir şey yokmuş gibi saygısızca yemek yiyemiyorum dedim oda haklsın ablacığım ama ben inanıyorum sen kesinlikle haftaya çok güzel bir rakamla geleceksin karşıma dedi
Yarın itibaren bende bu gazla parkta yürümeye başlıyorum ( normalde banada yürüyüş vermişti ama ben tabi her zamanki gibi çok koşturuyorum nasılsa diye extra spor yapmamıştımbu kez kesinlikle yapacağım fazlası olacak eksiği olmayacak )
Bende seviyorum ama demek ki bizim bünyeler sevmiyor canım. Baksana yol köprü vs olarak geri geliyor.yok ya ben kendimi diyetsiz fit falan göremiyorum tatlıyı çok seviyorum çünkü
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Benim sonucum;
Geçen salı ; 105.7 kg
Bu salı; 105,2 kg
Ayşenin sonucu;
Geçen salı; 94.8 kg
Bu salı; 92.8 kg
zaten varya bazı tipler ay tatlıyı ağzıma sürmem hiç sevmiyorum diyen gıcık oluyorumBende seviyorum ama demek ki bizim bünyeler sevmiyor canım. Baksana yol köprü vs olarak geri geliyor.Öyle deme, düşünce gücü var yavrus, beynini ona şartlandırma.
Hergun taze yapıyorummO konuda en üşengeciniz benimdir herhalde. Valla ben çok çok yapıp porsiyonlara ayırıp buzluğa da atıyorum. Öğle yemeklerimi onlardan yiyorum bazen. Mert'in çorbaları da aynı şekilde, sadece onunkileri 1 aydan fazla tutmuyorum buzlukta. Çorba yapamadığım zaman sabahtan çıkarıp içiriyorum süper kolaylık oluyor valla.
Yıyorum yıyorum kılo almıyorum dıyenlere gıcık oluyorumzaten varya bazı tipler ay tatlıyı ağzıma sürmem hiç sevmiyorum diyen gıcık oluyorum
Annem olur kendisi.zaten varya bazı tipler ay tatlıyı ağzıma sürmem hiç sevmiyorum diyen gıcık oluyorum
Kuzuya herhalde. Ne bileyim ben kızıma hep taze yaptım, sonra komşum kendi oğullarına öyle yaptığını anlatınca açıkçası işime geldi. Her zaman yapıp yedirmiyorum öyle zaten. Çorba yapamıyorsam, vakit vs kalmıyorsa veriyorum. Normalde çocuklara 3. Günün yemeğini yedirmem en fazla 2.gün yediririm. kendim 5. Günde yerim sıkıntı yok; tabi aynı tencerede ısıtılmamış, dolaptan çıkmamış ve tadı değişmemiş olmak kaydıylaHergun taze yapıyorumm
Onları bende dövmek istiyorum böyle çantaylaYıyorum yıyorum kılo almıyorum dıyenlere gıcık oluyorum
Yok kendımıze deKuzuya herhalde. Ne bileyim ben kızıma hep taze yaptım, sonra komşum kendi oğullarına öyle yaptığını anlatınca açıkçası işime geldi. Her zaman yapıp yedirmiyorum öyle zaten. Çorba yapamıyorsam, vakit vs kalmıyorsa veriyorum. Normalde çocuklara 3. Günün yemeğini yedirmem en fazla 2.gün yediririm. kendim 5. Günde yerim sıkıntı yok; tabi aynı tencerede ısıtılmamış, dolaptan çıkmamış ve tadı değişmemiş olmak kaydıylabuzluktaki yemeklerimde de bugüne kadar sıkıntı olmadı. Benim eşim zaten herşeyi günlük yemek istiyor valla uğraşamıyorum. Ben çok mutfaksever biri değilim. Yemek yapmayı da evlendikten sonra mecburen öğrendim.
hadi bakalım moral bozmak yok canım o kadar kaçamağa artı çıkmamışsın ya
sporla destekleyip listeye tam uyarsan canım eminim sende çok güzel sonuçlar alırsın. Hepimizin derdi aynı aslında ya, şu boğazımıza bir söz geçirsek bitti iş ama işte.... maaalesef her zamanda olmuyor.
Maşallah maşallah size, hadi banuş motivasyon düşmesin senin de haftaya patlat bombayı :)
Süpersin o zamanYok kendımıze de
Ben yenek konusunda hızlıyım sorun olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?