- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #246.721
sizi gidi çakallarSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün gece 23:30da eve girdik ama okadar uykum var dı ki hemen yatıp uyudum
Şükür yemektede fazla kaçırmadım1 kepçe kadar çorba, 3 adet köfteli patlıycanlı şiş 1 kaşık kadar da patates ve bol salata tabiki
Tatlılardan ağzıma dahi sürmedim( ben giderken Güllaç götürdüm oda Tiramisu yapmış )
Kendimle yine gurur duydumDemek ki cidden isteyince oluyormuş eskiden olsa güllaç sevmiyorum diye tiramisudan gayet okkalı bir dilim alırdım
Bu arada masada eşiminde dikkatini çekti ( beni masa altından dürttü) kızkardeşim ben ne yediysem miktar olarak aynısını yedi ve normalde oda tatlıyı çok severken ağzına bile sürmedi hatunun aklı çıkıyor ondan daha zayıf olacağım diye gerçi bekarkende öyleydi millet bana tombiş dediğinde deli gibi sırıtırdı şimdi resmen etekleri zil çalıyor
Ay sabah sabah bende koptum
Çok çakaldır kendileriGerçi büyük kızım bazen deng geliyor o an dönüp bana diyor sen var ya sen az değilsin hep bu adamı sen baştan çıkarıyorsun az uslu dur diye kıza göre ben ayartıyorum adamı Kız valla göbişim ufalmışmı diye şeettiydik diyorum heee heee bende yedim hadi rahat durun popişinizi dönüp yatıp uyuyun yaşlı başlı insanlarsınız diyip odasına gider
Ay şimdi yazınca fark ettim biz harbi çatlak bir aileymişiz
Sorma Ayşem bende aynıyımeskiden sabahlara kadar oturan ben artık 22:30da başlıyorum saatte bakmaya ya uykum geldi ama daha çok erken az direneyim diye ama sabahda 6 dediğin an hortluyorum
Şükür en azından uyku düzene girmiş oldu
günaydın hayırlı işler hayırlı günler ortimmGünaydın kızlar. Yine bir minibüs koltuğundan yazıyodum size. Ben bu işi sevdim aslinda işe araba ile gitsem sizden hep uzak kalacaktim. C.tesi işe gitmeyi sevmiyorum ama ne yapacaksın. Dünyayı pardon patronu biz kurtaracağız
oo beril cim hosgeldin nefes toparladi mi biraz sen nasilsinSelam sevgılı 5. Takım
@monı hala varmısın balım
Bak kapına kadar geldım meydan okuyor kız
aleyküm selam canımSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün gece 23:30da eve girdik ama okadar uykum var dı ki hemen yatıp uyudum
Şükür yemektede fazla kaçırmadım1 kepçe kadar çorba, 3 adet köfteli patlıycanlı şiş 1 kaşık kadar da patates ve bol salata tabiki
Tatlılardan ağzıma dahi sürmedim( ben giderken Güllaç götürdüm oda Tiramisu yapmış )
Kendimle yine gurur duydumDemek ki cidden isteyince oluyormuş eskiden olsa güllaç sevmiyorum diye tiramisudan gayet okkalı bir dilim alırdım
Bu arada masada eşiminde dikkatini çekti ( beni masa altından dürttü) kızkardeşim ben ne yediysem miktar olarak aynısını yedi ve normalde oda tatlıyı çok severken ağzına bile sürmedi hatunun aklı çıkıyor ondan daha zayıf olacağım diye gerçi bekarkende öyleydi millet bana tombiş dediğinde deli gibi sırıtırdı şimdi resmen etekleri zil çalıyor
Ay sabah sabah bende koptum
Çok çakaldır kendileriGerçi büyük kızım bazen deng geliyor o an dönüp bana diyor sen var ya sen az değilsin hep bu adamı sen baştan çıkarıyorsun az uslu dur diye kıza göre ben ayartıyorum adamı Kız valla göbişim ufalmışmı diye şeettiydik diyorum heee heee bende yedim hadi rahat durun popişinizi dönüp yatıp uyuyun yaşlı başlı insanlarsınız diyip odasına gider
Ay şimdi yazınca fark ettim biz harbi çatlak bir aileymişiz
Sorma Ayşem bende aynıyımeskiden sabahlara kadar oturan ben artık 22:30da başlıyorum saatte bakmaya ya uykum geldi ama daha çok erken az direneyim diye ama sabahda 6 dediğin an hortluyorum
Şükür en azından uyku düzene girmiş oldu
sen istersin de ben olmam mı berilimSelam sevgılı 5. Takım
@monı hala varmısın balım
Bak kapına kadar geldım meydan okuyor kız
Bacım bız burdan kurtulamayacazmı veremeyecezmı kılolarıGunaydinlar millet maalesef bu hafta da 9. Tk listeyi iftar sebebiyle unutmus 12. Tk kaptani farketmis ama bildirimde gec kalmis 3-4dk ile gecen hafta icinAusencia a tekrar tesekkur ederim aman persembe aksamindan oruclular kalanlar da cuma oglene kadar halletsin zor oluyor boyle
oo beril cim hosgeldin nefes toparladi mi biraz sen nasilsin
kuzuna geçmiş olsun canım,sağlıkla sıhhatle büyüsünBacım bız burdan kurtulamayacazmı veremeyecezmı kıloları
Nasılsın kuzum
Nefes dış çıkardı büyüyor büyütüyor
7 kılo olduk 10 aylığız pek bır fırlamayız
Hastalıklarımız var ama umudumuzda var
evet ılan edelım bacımsen istersin de ben olmam mı berilim
hoşgelmişsin sefalar getirmişsin
o halde resmen duyuralım
kızlar biz berille % bazında kapışıcaz ilan edilir
evet ılan edelım bacımsen istersin de ben olmam mı berilim
hoşgelmişsin sefalar getirmişsin
o halde resmen duyuralım
kızlar biz berille % bazında kapışıcaz ilan edilir
Teyzesı sağol zoru atlattık şükürkuzuna geçmiş olsun canım,sağlıkla sıhhatle büyüsün
valla buralarin gediklisi olduk su ara isler yogun oldugu icin listeden ayrildim kuzular buyuyorBacım bız burdan kurtulamayacazmı veremeyecezmı kıloları
Nasılsın kuzum
Nefes dış çıkardı büyüyor büyütüyor
7 kılo olduk 10 aylığız pek bır fırlamayız
Hastalıklarımız var ama umudumuzda var
Oo bu yaris cok zevkli olacak@monı benı öyle bır yuzdeyle
evet ılan edelım bacım
Yaa evet evet bizler olmasaydık ne halt edeceklerdi çok merak ediyorum.Günaydın kızlar. Yine bir minibüs koltuğundan yazıyodum size. Ben bu işi sevdim aslinda işe araba ile gitsem sizden hep uzak kalacaktim. C.tesi işe gitmeyi sevmiyorum ama ne yapacaksın. Dünyayı pardon patronu biz kurtaracağız
Gedıklımı resmen tapuladık kaç oldu sısıp geldıgım bılmıyomvalla buralarin gediklisi olduk su ara isler yogun oldugu icin listeden ayrildim kuzular buyuyor
Nefes masallah toparlamis ee evin en kucugu firlama olcak tabi
Hiç sorma Nilgüncüm yine böyle hiçbirşey yapasım yok.ne geçmek bilmeyen bahar yorgunluğuymuş ayol pert etti bizi
aferin monimize
bende sıkılıp stres olunca yiyenlerdenim bizi bu stresler bu hale getirdi
çok kötü bir menü bişey yememişsinki fazla kahve var canım
evrene pozitif düşünce yollayalım kız güzel düşünelim güzel olsun inşALLAH
Kız sahgül monı duymasında az anlat bu hatun ne yer ne ıcer nasıl yoldan cıkarOo bu yaris cok zevkli olacak
Çok geçmiş olsun canım yaa.. maalesef özel sektör böyle. seni düşünmesi bile kendi çıkarı için oluyor.Kolay gelsin sana canımMaalesef elemanlar çalışır patron zengin olur her zaman
Benim eşimde 18 senedir aynı adamın yanında çalışıyoreskiden şirket daha kalabalıkken eşim yan bağlarını yırttığında 20 gün işe gidemedi de 5 kişi onun tek başına yaptığı işi yapamadılar Patronu en son isyan etmiş yahu bu adam bunu tek yapıyordu bir işi beceremediniz diye şirket iflas ettiğinde bile eşim yanından ayrılmadı 6 ay maaşsız çalıştı yeni şirket kurulduğunda 100 kişiden kaldı bir tek eşim
Heee hakkını yiyemeyiz eşim ne zaman kendini iyi hissetmese ( şu 2 sene evvel ki beyin felcinden sonra ) işe gitmediği olur 1 gün o zamanda patronu ses etmezeee biliyor tabi öyle bir elemanı tekrar bulamayacağını
Sağol hayatımgünaydın hayırlı işler hayırlı günler ortimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?