Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oyy maşallah kuzuya
hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin

Kız sahgül monı duymasında az anlat bu hatun ne yer ne ıcer nasıl yoldan cıkar
duymadım görmedim

Mide için nane limon. .rezene de iyi geliyor diye biliyorum. Geçmiş olsun canım

ayy kalk toparlan kız enerji kendi içindekuşum midene sıcak havlu falan koy

Kızlar bu sabah şunu farkettim ve kendime çok kızdım.

Ben sağlıklı yaşayacağım kilo vereceğim, spor yapacağım dediğimde 97 kiloydum. üst geçitlerden geçerken nefes nefese kalırdım. Bacaklarım ağrırdı. adam gibi 1km yol yürüyemezdim. Şimdi 85 kiloyum ve yine aynı durumdayım. Şu 1 haftaya kadar hiç bir sıkıntım yokken şimdi kendimi aynı hissediyorum. sanki 500kilo olmuşum yerimden kıpırdayamıyorum.

Bunun sebebini biliyorum. SPOR. Spor yapmadığım için kilo veremiyorum, spor yapmadığım için hareket özgürlüğümü kaybediyorum. Ramazanda tamam çok uykusuz kalıyorum ve yorgun oluyorum onun da etkisi var ama bu bahane değil. Benim acil hareket etmem gerekiyor en azından yarım saat. Bu günden sonra en azından kızımla akşamları yine şarkı söyleyip dans edeceğim. Ramazandan sonra da kesin ama kesin başlıyorum. Bu evden taşınıp taşınmama işi de 1 aya kadar netleşecek ondan sonrada bir eliptik alacağım. Bunu sizinle paylaşmak istedim.
Dengesiz beslenen hedef38beden , cıslardan uzak duramayan fancynancy , stres altında boğazını tutamayan diğer dostlar emek harcıyoruz. kilo veriyoruz sonra duruyoruz. ya orada kalıyoruz yada başa dönüyoruz. 1adım daha atmak için ne bekliyoruz? Yapan yapıyor. Bakın moni ye. Ben bu takıma geldiğimde moni 108kiloydu. şimdi 94 olmuş. Gözümüzün önünde irade ve azmin savaşcısı duruyor. Çok uzaklara bakmaya gerek yok. Kadın kaç yaşında torun torba çoluk çocuk her yere yetişiyor maşallah.

Neyse çok kızgınım kendime ve benim gibi olanlara daha fazla uzatmayacağım. Toparlanalım lütfen

Günaydın diyecegim de saat 1 olmus. Bana sabah 6:30da falan olmustu gerci :)
Ayy ne güzel bir dua, insallah Nilgunum
Ne güzel yazmışsın. Evet azmetmek lazım, sporsuz da olmuyor dedigin gibi. Yediklerine dikkat etmeyle bi yere kadar gidiyor. Hele ki zinde ve sıkı bir vücut icin spor kesinlikle şart. Hatta istedigimiz kiloya ulassak bile günlük aktiviteleri devam ettirmek lazim. Ben mezun olduktan sonra sporun önemini daha bi anlamıştım. Listedeyken düzenli spor yapardım, mezun olunca biraktim ve her ne kadar kilom aynı kalsa bile o zindelik, ferahlık kalmamıştı.

Valla haklısın, aynen. Toparlanmamız lazım Ayşecim, çok güzel yazmışsın.

Kapuska değil karnabaharmış neyse afiyet olsun bana. Kızlar ben kaloriferi bile yaktım inanır mısınız? Çocuklar kısa kollu dolaşıyorlar hele kız askılı geziyor. giyinmiyorlarda üstlerine bari evi ısıtayım dedim. Dışarıda sanki sonbahar var. İstanbul fena. Birazdan çocukların çantalarını hazırlayıp çıkacağım. Birde yeşil çay içerim şimdi limonlu limonlu.
Akşama büyük mücadele var lezzetli yemekler ve çay yanında tatlılar VS Fancynancy. Hadi hayırlısı

ay maşALLAHkuzuya
ay mide fena nane limon yada kekik çayı iyi geliyor diye biliyorum geçmiş olsun..

aferin ortime hepimiz toparlanalım

ya aslında belli bür gün belirlemek iyi oluyor canım bir günde bir öğün istediğini ye hem ödül gibi hafta içi canım bir şey isterse şu gün yiyeceğim nasılsa de çok işe yarıyor bir sürü yazı bile var bir öğün şımartın kendinizi diye

Ferah kendini çoğu ara öğünde şımartıyor

Canım çok haklısın. Hep böyle yapıyorum ama çözüm bulamadım gitti kendime.
Bak daha kahvaltımı yeni yaptım saat kaç.
Normalde de genellikle gece çalıştığımız için gündüz 12'den önce kahvaltı olmuyor. Bugün ekstra geç oldu.
Bundan sonrasında da düzene sokamıyorum.
Kahvaltımı düzene sokabilirim ama. Düzgün yiyebilirim. Zaten normalde kahvaltıda yiyorum müsliyi ama dün yememiştim. Akşam canım istedi.
Kahvaltı sonrası için ne önerirsin. Saat 13 gibi bittiğini düşünürsek.

Yoğurdu hem öğün hem ara öğünlere ekleyebilirim.
Ayran falan içerim olmadı.

Muhtemelen tüm kilolarımızın nedeni bu duygular Nilgüncüm.
Şöyle bir bakıyorum da.
Stres mi var? Bas abur cuburu.
Mutsuz muyum?
Hadi yemek yiyelim.
Kutlanacak bir şey mi var?
Hadi kutlama masası.
Kilo almamak imkansız.

Kahvem benim vazgeçilmezim şekercim.
Diyet yaparken her şeyden vazgeçmek kabul ama kahveyi azalmaya bile gelemiyorum ama ne şeker ne süt hiçbir şey yok.

Kaptanım olmazsa ben perşembe sabah falan mı bildirsem?
Oruç tutmuyorum ama ne işse cumaları hep birşeyler çıkıyor öğleye yetişemiyorum.

Monicim ben küçükken annem ile babamı el ele bile tutuşturmazmışım.
Yan yana oturamazlarmış, araya ben girermişim.
Ne sabırlıymışlar ses etmemişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…