- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #246.781
InşALLAHÇok haklısın canım ve seni çok iyi anlıyorum aynı duyguları paylaşıyoruz inanki. Ve yapacağımız şey aslında o kadar da zor değil, ama işte nedense kantarın topuzu kaçıyor. Senin sıkıntın sporla, dediğin gibi eliptik alırsan, kuzu uyurken falan günde yarım saat bile yapsan faydasını görürsün Ayşecim.
Tamam hadi bu seferlik affettik :) zero olsaydı bari :)Akşam yemeğini kazasız belasız atlattım kızlar ama midem bozuk iyi gelir diye kola içirttiler bana. Valla ben istemedim, kaçamak değil, iyileştirme gözüyle bakın olur mu?
yok zero mide ağrısını geçirmiyormuş illa normal bol kalorili olacak anca geçiyoTamam hadi bu seferlik affettik :) zero olsaydı bari :)
bir tek soğanı yakıştıramadım soğansız yapacağım eşim bugun pazara gitti 2 kilo aldırdım herşeyi artık kendime ayrı pişireceğim eşim bol yağlı seviyo yemekleri küçük tencerelerde az az yapmaya çalışacağım kendime az yağlıKim acabaaaaaa
Sen dene de güzel olursa bizde yaparız
Heheee düşmeyen düşmez di mi ama
kim ben bilmiyom en son beni kovduydunKim acabaaaaaa
Sen dene de güzel olursa bizde yaparız
Heheee düşmeyen düşmez di mi ama
Yok değildi yaaaTamam hadi bu seferlik affettik :) zero olsaydı bari :)
Nilgün dövecem seni heeeekim ben bilmiyom en son beni kovduydunçiklata kucak açtıydın sonrasını takip edemedim
Sen sus kuymak güzeli, cadı seniiiiiyok zero mide ağrısını geçirmiyormuş illa normal bol kalorili olacak anca geçiyo
Yok değildi yaaa
Nilgün dövecem seni heeeevıdı vıdı, iyi ki bi şaka yaptık, yedin bitirdin kız beniiii sensin rakibim işte, herkeşler biliyoooo, cumaya görüşcez senle, dilimden kurtulamayacaksın haberin ola
olsada yesekSen sus kuymak güzeli, cadı seniiiii
Ay karnımda ağrıyo, çok güldümolsada yesekyanınada cola
ay ya mikrobik ya üşütme dikkat et emziriyorsun birdeAy karnımda ağrıyo, çok güldüm
Kız valla mide bulantısı, karın ağrısı, baş ağrısı veeee gırla cırcırüşüttüm galiba.
Yok kuzucum geçmediay ya mikrobik ya üşütme dikkat et emziriyorsun birdehiç geçmedimi
ay bilemedim çokda karıştırıp daha fena bulandırma uyusan benim ne zaman midem tutsa uyumak iyi gelirYok kuzucum geçmediilaç iyi gelir inşallah, yoğurtta yiycem zencefilli, iyi geliyormuş. İçine biraz da nişasta mı atsam acaba?
Aahhh ah bende istiyorum ama bebeler ayakta, biri memede biri dizimdeay bilemedim çokda karıştırıp daha fena bulandırma uyusan benim ne zaman midem tutsa uyumak iyi gelir
iyi geceler şekerler
uyumadan bakayım dedim sizlere
11 olunca benim pil bitiyor nedense son zamanlar ,yatıp uyuyana kadar yine 12 yi bulacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?