Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Muhtemelen cevabını almışsındır canım, ben mesajlara son kaldığım yerden bakmaya başlıyorum. Doldur poşete at buzluğa hiçbişicik olmaz.

Ay birde görseniz herşeye karışır...makinede çamaşır görse bitmiş as der o derece...ben sanki salağım bittiğini algılayamıyorum
Ay kıyamam ben sana yaaa, Allah yardımcın olsun kuzucum. Zor bir durum

Allah tamamına erdirsin, nice nice mutluluklar daha tattırsın canım. Aayyyy aklıma kendi hallerim geldi, ne güzel heyecanlar.

ya zaten hastanede anestezi verip yapıyorlar ama koluna damar yolunu nasıl açtıracağız orasına stres oluyorum ondan sonrası kolay ucundan azcık

büyüsün el mecbur yaptıracağını bildiğinden sesi çıkmaz merak etme, 6-7 yaş olsun o zaman kabulleniyolar.

nurse harvey i biz kullanmıştık, bitkisel bişi zaten, kullan bakalım. belki de derdi gazdır. daha önce ağrı kesici almadığından calpol bayaa etki eder tabi bide bol bol emzirmek. sabaha kadar uyumamaktansa alsın ilacını dene hepsini.

tam eliptik yapacaktım deprem başladı biraz sürdü oğlumda uyuyordu hemen kucakladım çıkmak için kesildi.. rabbim korusun herkesielim ayağım kesildi
Gecmis olsun ya baya siddetliymis galiba. Bizim Aydın tarafında da hissedilmis.
Bugunku derdi muhtemelen aşı. Hic olmadığı kadar cok ağlıyor. Ates yapmaz dedi doktor ama ağrı kesici olarak versem mi diye düşünmeye başladım. Ya da memeden ayirmicam bugün

Kuzucum yorma helak etme kendini, ver gitsin. Küçücük diye herşeyden korumaya çalışıyoruz ama 2 gün sonra telefon yastığının altında uyuyacak, mcleri burgerleri bayıla bayıla yiyecek maalesef.

Kuzucum yorma helak etme kendini, ver gitsin. Küçücük diye herşeyden korumaya çalışıyoruz ama 2 gün sonra telefon yastığının altında uyuyacak, mcleri burgerleri bayıla bayıla yiyecek maalesef.
Cok haklısın aslında. Gece rahat uyusun diye vereyim en azından. Ben de biraz dinlenirim belki

olsun canım bende karadenizliyim
Bilmem miiii, huyunu yani. Ay şimdisi en sanal sanal arkadaşım, rakibimsin ya, gerçekten Nilgün diye bir arkadaşım var ve o da Karadenizli, çokta kafadır, Yanyana olduğumuzla böyle kıkır kıkır herşeye gülüyoruz olur olmaz. Senle konuşurken sanki onunla konuşuyormuşum gibi geliyor o da fenadır anam, eline diline düşme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…