- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #246.921
Muhtemelen cevabını almışsındır canım, ben mesajlara son kaldığım yerden bakmaya başlıyorum. Doldur poşete at buzluğa hiçbişicik olmaz.Kızlar, bana bir el atsanız..
2 tepsi poğaça yaptım.(Biraz fazladan olmuş. :))
Biz de evde 2 kişiyiz.
Benim de diyette olduğumu düşünürsek eşim bunları 1 haftada bile bitiremez gibi.
Buzluğa atabilir miyim?
Atabilirsem ne zaman atmalıyım?
Çıkarınca nasıl tüketilmeli?
Şu mutfak engellisine bir yardım etseniz.
kızlar bir sürü cıss patlattım kusacağım çok fena oldumay sinirlerim çok bozuk kv ler evimin ilk katına taşınacakmış aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yan evlerde bile sinirlerimi zıplatıyodu alt katımda burdan çıkmazzzzzzzzz evleri eskiymiş buraya geçiceklermiş.. ay çok moralim bozuk anlatamam başım çatlıyo sinirden eliptikte yaptırmaz sen ne yapıyon bu ses ne diye ayy delireceğimmmm
Ay kıyamam ben sana yaaa, Allah yardımcın olsun kuzucum. Zor bir durumAy birde görseniz herşeye karışır...makinede çamaşır görse bitmiş as der o derece...ben sanki salağım bittiğini algılayamıyorum
Allah tamamına erdirsin, nice nice mutluluklar daha tattırsın canım. Aayyyy aklıma kendi hallerim geldi, ne güzel heyecanlar.Kızlar bugün ceyizlerimı tasiyacaz çok heycanli orda minik bir yuva olusuyor resmen ve bu yuva sanki benim elimden çıkıyor. Akşam aldığım herşeyi kutuladik aldıklarıma bakıp bakıp bir çocuk gibi sevindim yineiçim içime sığmıyor sanki bir de bugün aylardır almaya çalıştığımız arabayı alabiliyoruz sonunda nisanlimla çifte mutluluk yaşıyoruz
ya zaten hastanede anestezi verip yapıyorlar ama koluna damar yolunu nasıl açtıracağız orasına stres oluyorum ondan sonrası kolay ucundan azcık
Așı sıkıntısız olmadı sanki pek :) disardayken iyiydi de eve geldigimizden beri ciyak ciyak ağlıyor. Bir de üstüne sünnet, başımıza iş mi aldık diyorum
Bu arada doktor da bugün biraz gazlı bi cocuk dedi, biogaia'yi düzenli kullanmamızı önerdi. İşe yaramazsa nurse harvey's mi ne öyle bi şurup varmış onu deneyeceğiz.
allah damatlığını da göstersin canımÇarşamba günü Umut sunnet olacak
canım geçmiş olsun kaç şiddetindeydi bayaa etk,iledi mitam eliptik yapacaktım deprem başladı biraz sürdü oğlumda uyuyordu hemen kucakladım çıkmak için kesildi.. rabbim korusun herkesielim ayağım kesildi
olsun canım bende karadenizliyimAy kıyamam ben sana yaaa, Allah yardımcın olsun kuzucum. Zor bir durum
sağol kaptanım devamı gelmez inşALLAHallah damatlığını da göstersin canım
canım geçmiş olsun kaç şiddetindeydi bayaa etk,iledi mi
Sorma canım bende korkuyorum büyük ist depreminde ist daydım ondan beti odum kopuyor rabbim kimseye bir daha yaşatmasınnilsub canım geçmiş olsun, allahım bi daha yaşatmasın. Çok korkarım depremden.
Gecmis olsun ya baya siddetliymis galiba. Bizim Aydın tarafında da hissedilmis.tam eliptik yapacaktım deprem başladı biraz sürdü oğlumda uyuyordu hemen kucakladım çıkmak için kesildi.. rabbim korusun herkesielim ayağım kesildi
Bugunku derdi muhtemelen aşı. Hic olmadığı kadar cok ağlıyor. Ates yapmaz dedi doktor ama ağrı kesici olarak versem mi diye düşünmeye başladım. Ya da memeden ayirmicam bugünnurse harvey i biz kullanmıştık, bitkisel bişi zaten, kullan bakalım. belki de derdi gazdır. daha önce ağrı kesici almadığından calpol bayaa etki eder tabi bide bol bol emzirmek. sabaha kadar uyumamaktansa alsın ilacını dene hepsini.
Gecmis olsun ya baya siddetliymis galiba. Bizim Aydın tarafında da hissedilmis.
Bugunku derdi muhtemelen aşı. Hic olmadığı kadar cok ağlıyor. Ates yapmaz dedi ama ağrı kesici olarak versem mi diye düşünmeye başladım. Ya da memeden ayirmicam bugün
Cok haklısın aslında. Gece rahat uyusun diye vereyim en azından. Ben de biraz dinlenirim belkiKuzucum yorma helak etme kendini, ver gitsin. Küçücük diye herşeyden korumaya çalışıyoruz ama 2 gün sonra telefon yastığının altında uyuyacak, mcleri burgerleri bayıla bayıla yiyecek maalesef.
Oyyyy maşallah, hayırlısıyla olsunÇarşamba günü Umut sunnet olacak
Serveyim nerelerdesin sen?Napyrsnz kızlarrr
Cok haklısın aslında. Gece rahat uyusun diye vereyim en azından. Ben de biraz dinlenirim belki
Allah korusun Nilgüncüğüm, şiddetli miydi? Ben hiçbir şeyin farkında değilim tv falan da kapalı mert uyuyor diye.tam eliptik yapacaktım deprem başladı biraz sürdü oğlumda uyuyordu hemen kucakladım çıkmak için kesildi.. rabbim korusun herkesielim ayağım kesildi
Doktor bugün yıkamayın dedi yaaVermeden önce bi de yıka. Sağlam 4 saati var ben sana diyim :)
Doktor bugün yıkamayın dedi yaayoksa eve gelince ilk işim o olacaktı valla.
Bilmem miiii, huyunu yani. Ay şimdisi en sanal sanal arkadaşım, rakibimsin ya, gerçekten Nilgün diye bir arkadaşım var ve o da Karadenizli, çokta kafadır, Yanyana olduğumuzla böyle kıkır kıkır herşeye gülüyoruz olur olmaz. Senle konuşurken sanki onunla konuşuyormuşum gibi geliyorolsun canım bende karadenizliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?