- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #246.941
Bizde Çarşamba 18 aylık aşılarımızı olacağız. Her ikisinde de genelde ateş olmadı aşı sonrası ama bu defa ne olur bilmiyorum.Doktor bugün yıkamayın dedi yaayoksa eve gelince ilk işim o olacaktı valla.
Hayır anlamadığım sünneti yapacak olan cerrah o gün yikayabilirsiniz dedi, aşıda neden yikanmiyor ki?.. Ay aman zormus valla bu isler.. Yarın yıkarım kesin, bugünün yorgunlugunu atsın.Olsun bakalım, yarın yıkarsın paşayı.
Belki bunda da olmaz canım, siz baya tecrubelenmissiniz artık :) biz daha 1de 1Bizde Çarşamba 18 aylık aşılarımızı olacağız. Her ikisinde de genelde ateş olmadı aşı sonrası ama bu defa ne olur bilmiyorum.
Hayır anlamadığım sünneti yapacak olan cerrah o gün yikayabilirsiniz dedi, aşıda neden yikanmiyor ki?.. Ay aman zormus valla bu isler.. Yarın yıkarım kesin, bugünün yorgunlugunu atsın.
Belki bunda da olmaz canım, siz baya tecrubelenmissiniz artık :) biz daha 1de 1
Ahah ben cok düz mantık yaklasmisim olaya deseneAşı için genelde yıkamayın diyorlar, sonuçta çocukların vücuduna zayıflatılmış ajanlar veriliyor, vücut doğal olarak savaşıp bağışıklık kazansın diye belki de.
wendy eşim calpol almaya gidince eczacı 2 aydan küçük bebeklerde kullanmayın demiş, prospektusunde de oyle yazıyormuş. Pimpirikli eşim "ben calpol verme taraftarı degilim" dedi
Annem de şöyle düz mantık bi öneriyle geldi: ben parol içsem sütüme gecer mi ağrı kesici olarak?
Kizlar bugun tum gun bahcede idim evi biraz yerledtirfik elektrik baglsntisi yspildi yarunda su baglanacak haftayadan sonra cuma aksamlari gidip pazar sksami donecegizhedef38beden cnm golbasinda bahce aldik ev yaptirdik oraya evdeki fazla esyalar gitti cnm
Bugun bahcede temixlik esya yerlestirme ve capa yaptim
Hemde ilk orucumu bugun tuttum biraz zorladi ama bakalim gun asiri tutarim olmazsa
wendy cnm iftar oncesi tartildim 70.9 ciktim 3 gubdur wc ye ciksmiyorum duzenim bozuldu iyice
Ben de bilişim üzerine doktora yapıyorum, meslektaş sayılır mıyız
Hadi insallah, ağzından bal damlıyor adeta
Allah kolaylık versin Nilgunum, diyecek baska da bi sey bulamadım vallahi
Günaydınnnn
Bugun Umut beyleri 1 ay kontrolüne goturecegiz. Bu hayattaki 30. günü bugünhepatit aşısı var galiba bir de. Cok șen saatler bizi bekliyor aşıdan sonra degil mi? savas boyalarımızı sürdük, her türlü huysuzluga hazırız
Ahahahaha kız cok alemsin valla cok güldüm. Kızlara söz verdim desinmis
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Kursa gitmek için hazırlanmadan sizlere de bakayım dedim
Bugün 05:00de uyandım ne işim varsa artıktabi bizim takımda in cin top oynuyor haliyle Kızlar Ramazanda pek uğrayamıyor tabi benim tuzum kuru oruçsuz olunca
Umarım hepimiz için bol eksili güzel bir hafta olur
Kuzum hani biraz argo olacak ama Tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın diye bir laf varkendini de yırtsan mide fesatı geçirene kadar da yesen o kaynana gelecek
Önüne geçemeyeceğiniz açıkça ortada zaten ama sen aksine ona sinirlendikçe kendini stres atmak için spora verirsen belki faydası bile olur
Emeğine yazık etmeKız benim KV gibi fena olmasın hatun senelerce boşatmak için elinden geleni ardına koymadı hatta evime gelip yüzüme bile bağırdı boşa benim oğlumu diye normalde o dönem ota çoka sinirlenip çıldıran ben o gün peygamber sabrı derler ya o hesap bir sakinim anlatamam yaktım bir çigara Allah aşkına Anne senin benle derdin ne, hayır boşanınca oğlun mutlu mu olacak sanıyorsun ( ki o ana kadar ben ciddi ciddi boşanmayı düşünüyordum hatta o dönem bir tek o konuda eşimle anlaşıyorduk ) adam boşanmayı bile benle konuşurken ayrı eve çıkmaktan söz ediyor sanıyormusun yanına gelecek tekrar dedim hatta boşanmayı ben istiyorum ve oğlun sırf vazgeçeyim diye Türkiyenin öbür ucuna Antalyaya bile taşınmayı teklif etti dedim kadın tabi hala saydırıyor küfürün biri bin para en son en sakin halimle valla boşacaktım ama sırf sana inat boşamıyorum oğlunu dedim kadın tabi şok söylene söylene evine gitmişti hatta bir daha adim atmayın evime oğlumuda istemiyorum senide diye
Hee ne oldu hatun baktı o uğraştıkça biz birbirimize daha çok bağlandık, kötü gününde de benden başkası yanında olmadıanladı hatasını ve inan kaç sene oldu o günden sonra bir daha o oldu bana git öte demeyi bırak Kızım diyor başka bir şey demiyor ( eskiden benden şu diye bahsederdi )
Bir destur demeseydim bir 10 sene daha geçerdi o şekilde
Şimdi 1 hafta aramadığım an hemen arar kızım iyimisin diyeo güne kadar iğne almamış olan hatun çıkarır harçlık verir dursun lazım olur hem sen her yere beni arabayla götürüyorsun araba su yakmıyor der hatta geleceği zaman bile önce eşine bir danış der oğluna müsaitmi bak emrivaki yapma eşine der
Ama inan o hale gelene kadar çok sabrettimhem hak etmediği halde iyilik yaptım ( anlamıyordu ilk zamanlar ) hemde yeri geldi duracağı yeri söyledim terbiye sınırları içinde Şimdi eşim hep diyor senin yerinde başkası olsaydı çoktan çekip gitmişti, Allah razı olsun Anneminde doğruyu görmesini sağladın hakkını asla ödeyemez diye
Çok çok geçmiş olsun canıminşallah şu anda daha iyisindir
Taşınma muhabbetti olduğunda çaktırmadan lafını söyleay niye rahatsız olayım sonuçta herkesin kapısı ayrı gibilerinden senin sinir olduğunu anlarsa daha çok üzerine gelir iş mi söylüyor ay benim şu an şu işim var sana zahmet sen asıver de bak bir daha as diyormu sana üzerine kalacak diye
Az yüzsüzlüğe bağladığın an aman yine yukarı çıkarsam iş kitleyecek der gelmezYemekleri ayrı yemek konusunda eşine ısrar et yoksa daha beter olur hee baktın birlikte yemek muhabbeti yapıyorlar ay ne olacak Anam yapar bende yıkarım bulaşıklarını yukarı çıkmadan ne olacak de bak 3 - 4 kereden sonra çağırıyormu ha bire bende yiyecekler korkusundan
Bol bol su iç dengelenir o canımNo stres yes hareket hadi bakalım
Allah yardımcın olsun canımhuysuzluk bugün farz o zaman kuzuya :) bu arada zaten doktorda söyler de hafif ateş yaparsa panik yapmayın genelde aşıdan sonra mutlaka o gece hafif yapar
Kızlar bugün ceyizlerimı tasiyacaz çok heycanli orda minik bir yuva olusuyor resmen ve bu yuva sanki benim elimden çıkıyor. Akşam aldığım herşeyi kutuladik aldıklarıma bakıp bakıp bir çocuk gibi sevindim yineiçim içime sığmıyor sanki bir de bugün aylardır almaya çalıştığımız arabayı alabiliyoruz sonunda nisanlimla çifte mutluluk yaşıyoruz
Napyrsnz kızlarrr
Çarşamba günü Umut sunnet olacak
Kizlar bugun tum gun bahcede idim evi biraz yerledtirfik elektrik baglsntisi yspildi yarunda su baglanacak haftayadan sonra cuma aksamlari gidip pazar sksami donecegizhedef38beden cnm golbasinda bahce aldik ev yaptirdik oraya evdeki fazla esyalar gitti cnm
Bugun bahcede temixlik esya yerlestirme ve capa yaptim
Hemde ilk orucumu bugun tuttum biraz zorladi ama bakalim gun asiri tutarim olmazsa
wendy cnm iftar oncesi tartildim 70.9 ciktim 3 gubdur wc ye ciksmiyorum duzenim bozuldu iyice
Ben de bilişim üzerine doktora yapıyorum, meslektaş sayılır mıyız
Hadi insallah, ağzından bal damlıyor adeta
Allah kolaylık versin Nilgunum, diyecek baska da bi sey bulamadım vallahi
Günaydınnnn
Bugun Umut beyleri 1 ay kontrolüne goturecegiz. Bu hayattaki 30. günü bugünhepatit aşısı var galiba bir de. Cok șen saatler bizi bekliyor aşıdan sonra degil mi? savas boyalarımızı sürdük, her türlü huysuzluga hazırız
Ahahahaha kız cok alemsin valla cok güldüm. Kızlara söz verdim desinmis
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Kursa gitmek için hazırlanmadan sizlere de bakayım dedim
Bugün 05:00de uyandım ne işim varsa artıktabi bizim takımda in cin top oynuyor haliyle Kızlar Ramazanda pek uğrayamıyor tabi benim tuzum kuru oruçsuz olunca
Umarım hepimiz için bol eksili güzel bir hafta olur
Kuzum hani biraz argo olacak ama Tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın diye bir laf varkendini de yırtsan mide fesatı geçirene kadar da yesen o kaynana gelecek
Önüne geçemeyeceğiniz açıkça ortada zaten ama sen aksine ona sinirlendikçe kendini stres atmak için spora verirsen belki faydası bile olur
Emeğine yazık etmeKız benim KV gibi fena olmasın hatun senelerce boşatmak için elinden geleni ardına koymadı hatta evime gelip yüzüme bile bağırdı boşa benim oğlumu diye normalde o dönem ota çoka sinirlenip çıldıran ben o gün peygamber sabrı derler ya o hesap bir sakinim anlatamam yaktım bir çigara Allah aşkına Anne senin benle derdin ne, hayır boşanınca oğlun mutlu mu olacak sanıyorsun ( ki o ana kadar ben ciddi ciddi boşanmayı düşünüyordum hatta o dönem bir tek o konuda eşimle anlaşıyorduk ) adam boşanmayı bile benle konuşurken ayrı eve çıkmaktan söz ediyor sanıyormusun yanına gelecek tekrar dedim hatta boşanmayı ben istiyorum ve oğlun sırf vazgeçeyim diye Türkiyenin öbür ucuna Antalyaya bile taşınmayı teklif etti dedim kadın tabi hala saydırıyor küfürün biri bin para en son en sakin halimle valla boşacaktım ama sırf sana inat boşamıyorum oğlunu dedim kadın tabi şok söylene söylene evine gitmişti hatta bir daha adim atmayın evime oğlumuda istemiyorum senide diye
Hee ne oldu hatun baktı o uğraştıkça biz birbirimize daha çok bağlandık, kötü gününde de benden başkası yanında olmadıanladı hatasını ve inan kaç sene oldu o günden sonra bir daha o oldu bana git öte demeyi bırak Kızım diyor başka bir şey demiyor ( eskiden benden şu diye bahsederdi )
Bir destur demeseydim bir 10 sene daha geçerdi o şekilde
Şimdi 1 hafta aramadığım an hemen arar kızım iyimisin diyeo güne kadar iğne almamış olan hatun çıkarır harçlık verir dursun lazım olur hem sen her yere beni arabayla götürüyorsun araba su yakmıyor der hatta geleceği zaman bile önce eşine bir danış der oğluna müsaitmi bak emrivaki yapma eşine der
Ama inan o hale gelene kadar çok sabrettimhem hak etmediği halde iyilik yaptım ( anlamıyordu ilk zamanlar ) hemde yeri geldi duracağı yeri söyledim terbiye sınırları içinde Şimdi eşim hep diyor senin yerinde başkası olsaydı çoktan çekip gitmişti, Allah razı olsun Anneminde doğruyu görmesini sağladın hakkını asla ödeyemez diye
Çok çok geçmiş olsun canıminşallah şu anda daha iyisindir
Taşınma muhabbetti olduğunda çaktırmadan lafını söyleay niye rahatsız olayım sonuçta herkesin kapısı ayrı gibilerinden senin sinir olduğunu anlarsa daha çok üzerine gelir iş mi söylüyor ay benim şu an şu işim var sana zahmet sen asıver de bak bir daha as diyormu sana üzerine kalacak diye
Az yüzsüzlüğe bağladığın an aman yine yukarı çıkarsam iş kitleyecek der gelmezYemekleri ayrı yemek konusunda eşine ısrar et yoksa daha beter olur hee baktın birlikte yemek muhabbeti yapıyorlar ay ne olacak Anam yapar bende yıkarım bulaşıklarını yukarı çıkmadan ne olacak de bak 3 - 4 kereden sonra çağırıyormu ha bire bende yiyecekler korkusundan
Bol bol su iç dengelenir o canımNo stres yes hareket hadi bakalım
Allah yardımcın olsun canımhuysuzluk bugün farz o zaman kuzuya :) bu arada zaten doktorda söyler de hafif ateş yaparsa panik yapmayın genelde aşıdan sonra mutlaka o gece hafif yapar
Kızlar bugün ceyizlerimı tasiyacaz çok heycanli orda minik bir yuva olusuyor resmen ve bu yuva sanki benim elimden çıkıyor. Akşam aldığım herşeyi kutuladik aldıklarıma bakıp bakıp bir çocuk gibi sevindim yineiçim içime sığmıyor sanki bir de bugün aylardır almaya çalıştığımız arabayı alabiliyoruz sonunda nisanlimla çifte mutluluk yaşıyoruz
Napyrsnz kızlarrr
Çarşamba günü Umut sunnet olacak
hayırlısı olsun rabbim damatlığınıda göstersinÇarşamba günü Umut sunnet olacak
yanlış hatırlamıyorsam 3 4 gün yıkamayın demişti bizim sünneti yapan cerrahHayır anlamadığım sünneti yapacak olan cerrah o gün yikayabilirsiniz dedi, aşıda neden yikanmiyor ki?.. Ay aman zormus valla bu isler.. Yarın yıkarım kesin, bugünün yorgunlugunu atsın.
Belki bunda da olmaz canım, siz baya tecrubelenmissiniz artık :) biz daha 1de 1
bi fitil vermişlerdi bize aşı larda da sünnette de onu kullanmıştık onuda öğrenir yazarımwendy eşim calpol almaya gidince eczacı 2 aydan küçük bebeklerde kullanmayın demiş, prospektusunde de oyle yazıyormuş. Pimpirikli eşim "ben calpol verme taraftarı degilim" dedi
Annem de şöyle düz mantık bi öneriyle geldi: ben parol içsem sütüme gecer mi ağrı kesici olarak?
tam eliptik yapacaktım deprem başladı biraz sürdü oğlumda uyuyordu hemen kucakladım çıkmak için kesildi.. rabbim korusun herkesielim ayağım kesildi
Muhtemelen cevabını almışsındır canım, ben mesajlara son kaldığım yerden bakmaya başlıyorum. Doldur poşete at buzluğa hiçbişicik olmaz.
Kahvaltı
Serpme kahvaltı + pişi (3 tane)
Şekersiz çay
(Tabii ki cısslar da vardı ama çok yemedim)
Ara
Chia tohumlu yarım bardak ayran
Öğle
4 orta boy köfte
3 yk bulgur
Ara
Akşam
4 yk pilav
Yarım dilim kontrafile
1 orta boy haşlanmış patates
Azıcık pide
Gece
1,5 şişe maden suyu
3 tane çubuk kraker
Su: 3,5 lt
Spor: 40 dk eliptik
wendy eşim calpol almaya gidince eczacı 2 aydan küçük bebeklerde kullanmayın demiş, prospektusunde de oyle yazıyormuş. Pimpirikli eşim "ben calpol verme taraftarı degilim" dedi
Gecmis olsun canimm.tam eliptik yapacaktım deprem başladı biraz sürdü oğlumda uyuyordu hemen kucakladım çıkmak için kesildi.. rabbim korusun herkesielim ayağım kesildi
Ayni sehirde mi oturyorsunuz?Allah korusun Nilgüncüğüm, şiddetli miydi? Ben hiçbir şeyin farkında değilim tv falan da kapalı mert uyuyor diye.
Ya hep eşimin pimpirikligi iste. Bana kalsa veririm. Ondan gizlice mi versemParasetamol en güvenli ilaçlardandır, doktor da verin demiş ama yok vermeyelim derseniz de size kalmış, öyle aman sakın ha vermeyinlik bi durumu yok yani. Emzir bol bol madem, durmaz huysuzlanırsa verirsiniz.
Aha böyle yapayım ben en iyisi. Eşimin dırdırı ile ugrasamammorordek bu arada annen mantıklı yaklaşmış, sözünü dinleyebilirsin :) süte geçer o da rahatlatabilir bebişi, sıkıntı olmaz.
Kesinlikle ya. Biz de oyle düşündük bakalım onu da sağ salim atlatiriz umarım :)İyi olmuş ördekcim.
En güzeli çocuğu ne kadar erken sünnet yaptırabiliyorsanız yaptırmak.
Kendini bilince travma bence
Allah Allah her doktorun yoğurt yiyişi farklı demek. Ben gene o gün yikayamam zaten, çekinirim.hayırlısı olsun rabbim damatlığınıda göstersin
yanlış hatırlamıyorsam 3 4 gün yıkamayın demişti bizim sünneti yapan cerrahöğrenir yazarım
bi fitil vermişlerdi bize aşı larda da sünnette de onu kullanmıştık onuda öğrenir yazarım
Evet ya bu öneriyle gelince bana cok mantıklı geldi ama işte gene cok mu duz mantık acaba diye wendicigime sorayım dedim :)Zeki kadın annen valla
evet canım sürdü biraz ..Allah korusun Nilgüncüğüm, şiddetli miydi? Ben hiçbir şeyin farkında değilim tv falan da kapalı mert uyuyor diye.
Bilmem miiii, huyunu yani. Ay şimdisi en sanal sanal arkadaşım, rakibimsin ya, gerçekten Nilgün diye bir arkadaşım var ve o da Karadenizli, çokta kafadır, Yanyana olduğumuzla böyle kıkır kıkır herşeye gülüyoruz olur olmaz. Senle konuşurken sanki onunla konuşuyormuşum gibi geliyoro da fenadır anam, eline diline düşme
ye sen yeee geçcem seniKahvaltı
Serpme kahvaltı + pişi (3 tane)
Şekersiz çay
(Tabii ki cısslar da vardı ama çok yemedim)
Ara
Öğle
4 orta boy köfte
3 yk bulgur
Ara
Akşam
4 yk pilav
Yarım dilim kontrafile
1 orta boy haşlanmış patates
Azıcık pide
Gece
1,5 şişe maden suyu
3 tane çubuk kraker
Su: 3,5 lt
Spor: 40 dk eliptik
Çok fena deprem olmuş ama şükür can kaybı hiç yok sanırım..
Ben de aynı şekilde bakıyorum Fancycim.
Teşekkür ederim.
Afiyet olsun şeker.
Zeki kadın annen valla
sağolun kızlarGecmis olsun canimm.
Ayni sehirde mi oturyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?