Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kahvaltı
Serpme kahvaltı + pişi (3 tane)
Şekersiz çay
(Tabii ki cısslar da vardı ama çok yemedim)

Ara
Chia tohumlu yarım bardak ayran

Öğle
4 orta boy köfte
3 yk bulgur

Ara
Chia tohumlu yarım bardak ayran

Akşam
4 yk pilav
Yarım dilim kontrafile
1 orta boy haşlanmış patates
Azıcık pide

Gece
1,5 şişe maden suyu
3 tane çubuk kraker

Su: 3,5 lt
Spor: 40 dk eliptik

Olsun bakalım, yarın yıkarsın paşayı.
Hayır anlamadığım sünneti yapacak olan cerrah o gün yikayabilirsiniz dedi, aşıda neden yikanmiyor ki?.. Ay aman zormus valla bu isler.. Yarın yıkarım kesin, bugünün yorgunlugunu atsın.
Bizde Çarşamba 18 aylık aşılarımızı olacağız. Her ikisinde de genelde ateş olmadı aşı sonrası ama bu defa ne olur bilmiyorum.
Belki bunda da olmaz canım, siz baya tecrubelenmissiniz artık :) biz daha 1de 1

Aşı için genelde yıkamayın diyorlar, sonuçta çocukların vücuduna zayıflatılmış ajanlar veriliyor, vücut doğal olarak savaşıp bağışıklık kazansın diye belki de.

wendy eşim calpol almaya gidince eczacı 2 aydan küçük bebeklerde kullanmayın demiş, prospektusunde de oyle yazıyormuş. Pimpirikli eşim "ben calpol verme taraftarı degilim" dedi
Annem de şöyle düz mantık bi öneriyle geldi: ben parol içsem sütüme gecer mi ağrı kesici olarak?

Parasetamol en güvenli ilaçlardandır, doktor da verin demiş ama yok vermeyelim derseniz de size kalmış, öyle aman sakın ha vermeyinlik bi durumu yok yani. Emzir bol bol madem, durmaz huysuzlanırsa verirsiniz.

Aa, hayırlı olsun kaptanım.
Sen bahçe dedikçe ben sizin evi bahçeli zannediyorum.
Ankara içerisinde de pek olmaz aslında ama iyi denk getirmişsiniz demiştim.
Güzel günler geçirin inşallah.
Çok iyi yapmışsınız. Hem size hem çocuklara değişiklik sayılır.

Ben de bilişim üzerine doktora yapıyorum, meslektaş sayılır mıyız

Hadi insallah, ağzından bal damlıyor adeta

Allah kolaylık versin Nilgunum, diyecek baska da bi sey bulamadım vallahi

Sayılır tabi ki şekercim.

Ayy, 30 gün nedir yahu?
Çok şeker.

Vay be tecrübeye bak sen.

Bol bol güzel günler geçirirsiniz inşallah çikilatacım.
Evimizi ilk hazırladığımız zamanı hatırlıyorum da ne günlerdi be.
İnsanın içerisindeki heyecan bir başka oluyor.
Dilerim ki yıllar sonra da aynı heyecanı içinde yaşarsın.

Napyrsnz kızlarrr

Serveycim nerelerdesin??

Çarşamba günü Umut sunnet olacak

İyi olmuş ördekcim.
En güzeli çocuğu ne kadar erken sünnet yaptırabiliyorsanız yaptırmak.
Kendini bilince travma bence

Aa, hayırlı olsun kaptanım.
Sen bahçe dedikçe ben sizin evi bahçeli zannediyorum.
Ankara içerisinde de pek olmaz aslında ama iyi denk getirmişsiniz demiştim.
Güzel günler geçirin inşallah.
Çok iyi yapmışsınız. Hem size hem çocuklara değişiklik sayılır.

Ben de bilişim üzerine doktora yapıyorum, meslektaş sayılır mıyız

Hadi insallah, ağzından bal damlıyor adeta

Allah kolaylık versin Nilgunum, diyecek baska da bi sey bulamadım vallahi

Sayılır tabi ki şekercim.

Ayy, 30 gün nedir yahu?
Çok şeker.

Vay be tecrübeye bak sen.

Bol bol güzel günler geçirirsiniz inşallah çikilatacım.
Evimizi ilk hazırladığımız zamanı hatırlıyorum da ne günlerdi be.
İnsanın içerisindeki heyecan bir başka oluyor.
Dilerim ki yıllar sonra da aynı heyecanı içinde yaşarsın.

Napyrsnz kızlarrr

Serveycim nerelerdesin??

İyi olmuş ördekcim.

hayırlısı olsun rabbim damatlığınıda göstersin
yanlış hatırlamıyorsam 3 4 gün yıkamayın demişti bizim sünneti yapan cerrahöğrenir yazarım
bi fitil vermişlerdi bize aşı larda da sünnette de onu kullanmıştık onuda öğrenir yazarım

tam eliptik yapacaktım deprem başladı biraz sürdü oğlumda uyuyordu hemen kucakladım çıkmak için kesildi.. rabbim korusun herkesielim ayağım kesildi

Çok fena deprem olmuş ama şükür can kaybı hiç yok sanırım..

Muhtemelen cevabını almışsındır canım, ben mesajlara son kaldığım yerden bakmaya başlıyorum. Doldur poşete at buzluğa hiçbişicik olmaz.

Ben de aynı şekilde bakıyorum Fancycim.
Teşekkür ederim.

Afiyet olsun şeker.

Zeki kadın annen valla

tam eliptik yapacaktım deprem başladı biraz sürdü oğlumda uyuyordu hemen kucakladım çıkmak için kesildi.. rabbim korusun herkesielim ayağım kesildi
Gecmis olsun canimm.
Allah korusun Nilgüncüğüm, şiddetli miydi? Ben hiçbir şeyin farkında değilim tv falan da kapalı mert uyuyor diye.
Ayni sehirde mi oturyorsunuz?

Parasetamol en güvenli ilaçlardandır, doktor da verin demiş ama yok vermeyelim derseniz de size kalmış, öyle aman sakın ha vermeyinlik bi durumu yok yani. Emzir bol bol madem, durmaz huysuzlanırsa verirsiniz.
Ya hep eşimin pimpirikligi iste. Bana kalsa veririm. Ondan gizlice mi versem bi de kendisi dünyanın en bilmiş insanı olunca söz dinletemiyosun maalesef
morordek bu arada annen mantıklı yaklaşmış, sözünü dinleyebilirsin :) süte geçer o da rahatlatabilir bebişi, sıkıntı olmaz.
Aha böyle yapayım ben en iyisi. Eşimin dırdırı ile ugrasamam
İyi olmuş ördekcim.
Kesinlikle ya. Biz de oyle düşündük bakalım onu da sağ salim atlatiriz umarım :)
Allah Allah her doktorun yoğurt yiyişi farklı demek. Ben gene o gün yikayamam zaten, çekinirim.
Fitili de öğrenirsen super olur monisim, sagol simdiden
Zeki kadın annen valla
Evet ya bu öneriyle gelince bana cok mantıklı geldi ama işte gene cok mu duz mantık acaba diye wendicigime sorayım dedim :)

aynı kişi olmayalım

ye sen yeee geçcem seni

morordek canım şimdi bende yazayım bildiklerimi aşıdan önce yıkamak gerekiyor bebişi
sonra 2 gün yıkamak iyi değil aşı yeri su kapabilir ve enfeksiyon olabilir diye çünkü malum derileri çok ince
dr calpol verdiyse verilebilir yarım çay kaşığı iyice huysuzlanırsa ver korkma ALLAHIN izni ile bişey olmaz..
yarım çk ver çok değil o yeter ona bebekler için tek bir fitil markası var bildiğim kadarı ile paranox s diye ama fitil kullanıcak kadar ateşi olmaz aşıdan ,olmadıktan sonrada kullanma zaten birde kendin ilaç içme sütünün tadını değiştirebilir malum parol bile geçiyo süte sonra emmek istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…