- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #246.961
Ya hep eşimin pimpirikligi iste. Bana kalsa veririm. Ondan gizlice mi versembi de kendisi dünyanın en bilmiş insanı olunca söz dinletemiyosun maalesef
Aha böyle yapayım ben en iyisi. Eşimin dırdırı ile ugrasamam
Kesinlikle ya. Biz de oyle düşündük bakalım onu da sağ salim atlatiriz umarım :)
Allah Allah her doktorun yoğurt yiyişi farklı demek. Ben gene o gün yikayamam zaten, çekinirim.
Fitili de öğrenirsen super olur monisim, sagol simdiden
Evet ya bu öneriyle gelince bana cok mantıklı geldi ama işte gene cok mu duz mantık acaba diye wendicigime sorayım dedim :)
@morordek canım şimdi bende yazayım bildiklerimi aşıdan önce yıkamak gerekiyor bebişi
sonra 2 gün yıkamak iyi değil aşı yeri su kapabilir ve enfeksiyon olabilir diye çünkü malum derileri çok ince
dr calpol verdiyse verilebilir yarım çay kaşığı iyice huysuzlanırsa ver korkma ALLAHIN izni ile bişey olmaz..
yarım çk ver çok değil o yeter ona bebekler için tek bir fitil markası var bildiğim kadarı ile paranox s diye ama fitil kullanıcak kadar ateşi olmaz aşıdan ,olmadıktan sonrada kullanma zaten birde kendin ilaç içme sütünün tadını değiştirebilir malum parol bile geçiyo süte sonra emmek istemez
kızlar menüm..
kahvaltı 2 domates 1 salatalık 1 biberden salata 2 kk peynir 1,5 dilim çavdar karışımlı tbe 1 tk kayısı reçeli
ara sade türk kahvesi
öğlen 2 yk yoğurt 10 kiraz 10 fıstık
ara 2 kupa yeşil çay
akşam 2 kepçe yoğurtlu kabak çorbası ,1 dilim çavdar karışımlı tbe, 90 gr göğüs etinden tavuk fajita ,1 soğan ,1 biber, 1 yk zeytinyağlı bol baharatlı 1 bardak ayran
su 2 bitti
spor 2 defa yürüyüş yaptım eliptik yapamadım bugun
Canım bizim bebiş usturayla eski usul sünnet olduğu için 5 gün yıkamayın demiş cerrahYa hep eşimin pimpirikligi iste. Bana kalsa veririm. Ondan gizlice mi versembi de kendisi dünyanın en bilmiş insanı olunca söz dinletemiyosun maalesef
Aha böyle yapayım ben en iyisi. Eşimin dırdırı ile ugrasamam
Kesinlikle ya. Biz de oyle düşündük bakalım onu da sağ salim atlatiriz umarım :)
Allah Allah her doktorun yoğurt yiyişi farklı demek. Ben gene o gün yikayamam zaten, çekinirim.
Fitili de öğrenirsen super olur monisim, sagol simdiden
Evet ya bu öneriyle gelince bana cok mantıklı geldi ama işte gene cok mu duz mantık acaba diye wendicigime sorayım dedim :)
kapattım şükür kazasızGün kesin kapandı dimi? Sonrasında sinirlenme cıs yeme olmasın aman :) fancycim yakanda nilgünüm dikkat et.
kapattım şükür kazasızbelasız yatarım birazdan baya acıktım aç yatmakta çok iyi sabaha eksi görmek istiyorum
Yok kuzucum ben İstanbul dayım eşimin işyerinde lambalar falan sallanmış hafiften, kimisi de hissetmiş o yüzden öyle dedim.Gecmis olsun canimm.
Ayni sehirde mi oturyorsunuz?
Çok fena deprem olmuş ama şükür can kaybı hiç yok sanırım..
Ben de aynı şekilde bakıyorum Fancycim.
Teşekkür ederim.
Afiyet olsun şeker.
Zeki kadın annen valla
Yok değilsiniz, onu da foruma üye yapıp aramıza katacaktım ama daha sonra inşallah.aynı kişi olmayalım
Ahahaaaa bu ne kız
çok pide olmuş ye yeeeeeeeeeeeKahvaltı
Peynirli, bol maydonoz ve pul biberli omlet
2 parça pide
2 zeytin
Azıcık zartar
Şekersiz çay
Öğle
2 kase kıymalı tarhana çorbası
2 parça pide
Ara
Çok tahıllı galeta x 2
Naneli ayran
Akşam
Pide arası beyaz peynir (4 pofuduk yeri kadar)
Ara
Filtre kahve sütlü şekersiz
2.ara
3 yk yoğurt + zerdeçal, zencefil, tarçın
Su: 3 lt biter yatana kadar
Spor: 48 dk Leslie burn body fat 3 mile
Yani inşallah sende cırcır ol diycem ama diyemiyorum, vicdancağzım el vermiyor. Tutsun diye kız tutsun diye. Günlerdir koşa koşa gidiyorum anladın sen onuçok pide olmuş ye yeeeeeeeeeee
Bende şimdi dicektim senin bu saatte burada ne işin var diye. Geç kalmışsın aşkiletombende papatya çayımı içiyorumbirazdan yatarım
bağırsakların temizlenmiştir -500 gr vermişsindirYani inşallah sende cırcır ol diycem ama diyemiyorum, vicdancağzım el vermiyor. Tutsun diye kız tutsun diye. Günlerdir koşa koşa gidiyorum anladın sen onu
sorma bugun yatasım gelmedi ama uykum varBende şimdi dicektim senin bu saatte burada ne işin var diye. Geç kalmışsın aşkiletom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?