- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #247.001
Kizlar evin resmini eklemeye calisiyorum ama cok buyuk diyo bi ara eklerim
Bu arada buyuk oglanda apandist suphesi var hastaneye yatis verdiler acildeyiz dua edin
Yarın yikayacagim yaa Umut'u, carşamba sunnetten önce bi yıkanmış olsun diye. Bi sey olmaz herhalde?morordek canım şimdi bende yazayım bildiklerimi aşıdan önce yıkamak gerekiyor bebişi
sonra 2 gün yıkamak iyi değil aşı yeri su kapabilir ve enfeksiyon olabilir diye çünkü malum derileri çok ince
dr calpol verdiyse verilebilir yarım çay kaşığı iyice huysuzlanırsa ver korkma ALLAHIN izni ile bişey olmaz..
yarım çk ver çok değil o yeter ona bebekler için tek bir fitil markası var bildiğim kadarı ile paranox s diye ama fitil kullanıcak kadar ateşi olmaz aşıdan ,olmadıktan sonrada kullanma zaten birde kendin ilaç içme sütünün tadını değiştirebilir malum parol bile geçiyo süte sonra emmek istemez
Öğleyin eve geldigimizde cok ciyak ciyak ağlıyordu, ben de gece işimiz var diye düşünüp bu şeyleri sormustum size. Neyse ki aksam bi sıkıntı olmadı, uyudu hatta bol bol, o yuzden emzirdim sadece. Gece için ne olur bilemiyorum şimdilik iyiyiz bakalım :)Canım fitil de muhtemelen paranox'tur Nilgün de demiş, o da aynı etkin maddeye sahip. Kısacası çocuklara sadece parasetamol verilebilir. Huysuzlanırsa ver calpolü sen. Herzamanki gibiyse emzir gitsin bol bol.
Hic onu sormadım monisim hangi teknikle yapıyor acaba sünneti :) ama sargı bezi bile koymayacaklarmıs, sanırım dedigin gibi lazerle olabilir o zamanEki Görüntüle 2007993
Canım bizim bebiş usturayla eski usul sünnet olduğu için 5 gün yıkamayın demiş cerrahlazerliyse sizinki yıkanabiliyordur sanırım ki yıkayın demiş
Fitilde yarım vermişti sünnetten sonra ve aşıdan sonra
Ayy kaptanım çok geçmiş olsun yaa cidden bi toparlanamadinKizlar evin resmini eklemeye calisiyorum ama cok buyuk diyo bi ara eklerim
Bu arada buyuk oglanda apandist suphesi var hastaneye yatis verdiler acildeyiz dua edin
Yaa cok buyudu cikilat teyzesiAyy masallah ya doğmuş büyümüş de sünnet olurmuş yesinler onu yaAllah gelin aldiğin günlerı de göstersin
Çok geçmiş olsun kaptanın allah acil şifalar versinKizlar evin resmini eklemeye calisiyorum ama cok buyuk diyo bi ara eklerim
Kizlar evin resmini eklemeye calisiyorum ama cok buyuk diyo bi ara eklerim
Kızlar bi görünüp kayboldum kusura bakmayın ama çok hasta oldum sinüzit olmuşum hemde feci
Hay MAŞALLAH. ALLAH damat olduğunu da gostersin inşALLAHÇarşamba günü Umut sunnet olacak
Geçmiş olsun canım. Ayol benim dünya ile bağlantım hepten kesilmiş onu anladım şimditam eliptik yapacaktım deprem başladı biraz sürdü oğlumda uyuyordu hemen kucakladım çıkmak için kesildi.. rabbim korusun herkesielim ayağım kesildi
Eskiden uyumayan yada huysuz bebeklere anason verirlermiş. Hala veren var mi?morordek bu arada annen mantıklı yaklaşmış, sözünü dinleyebilirsin :) süte geçer o da rahatlatabilir bebişi, sıkıntı olmaz.
Güle güle oturun inşALLAH. Hayırlı olsun :)Iyi aksamlar kizlar
Canim golbasinda aldik bahceyi yaklasik 1 donum ev yaptirdik cepten ekleyebilirsem resmini ekleyeyim haftasonlari kalmak icin
tesekkur ederim canim
Geçmiş olsun. ALLAH Şifa versi insALLAH. Şimdi nasıl?Kizlar evin resmini eklemeye calisiyorum ama cok buyuk diyo bi ara eklerim
Geçmiş olsun canımKızlar bi görünüp kayboldum kusura bakmayın ama çok hasta oldum sinüzit olmuşum hemde feci
Gunaydin kizlar gece hastaneden izin alip eve geldik acil dr u komsumuz olunca az sonra goturecegim uktrason icingece agrisi olmadi oglanin isin kotu tarafi esim bah ede ugrasirken dizinde odem olmus dun dizinden sivi aldilar o da yuruyemiyor artik bugun herseye nasil yetiseceksem dualariniz icin sagolun size haber veririm
Hay MAŞALLAH. ALLAH damat olduğunu da gostersin inşALLAH
Geçmiş olsun canım. Ayol benim dünya ile bağlantım hepten kesilmiş onu anladım şimdi
Son durum nedir? Nasılsınız?
Eskiden uyumayan yada huysuz bebeklere anason verirlermiş. Hala veren var mi?
Gunaydin kizlar gece hastaneden izin alip eve geldik acil dr u komsumuz olunca az sonra goturecegim uktrason icingece agrisi olmadi oglanin isin kotu tarafi esim bah ede ugrasirken dizinde odem olmus dun dizinden sivi aldilar o da yuruyemiyor artik bugun herseye nasil yetiseceksem dualariniz icin sagolun size haber veririm
hahah bu çok iyimiş
güle güle ağız tadıyla oturun inşALLAHIyi aksamlar kizlar
Canim golbasinda aldik bahceyi yaklasik 1 donum ev yaptirdik cepten ekleyebilirsem resmini ekleyeyim haftasonlari kalmak icin
tesekkur ederim canim
geçmiş olsun kaptanım rabbim şifasını versinKizlar evin resmini eklemeye calisiyorum ama cok buyuk diyo bi ara eklerim
iyi bari yoksa benim sıpa iğneyi görünce kaçarHepinize iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim çok şükür bugün de bitti
Ayy masallah ya doğmuş büyümüş de sünnet olurmuş yesinler onu yaAllah gelin aldiğin günlerı de göstersin
Burnundan narkoz veriyorlar ondan sonra açsınlar damaryolunu cnm
Yeni evin hayırlı olsun cnm Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
Çok geçmiş olsun oğluna cnm
geçmiş olsun canım çabuk iyileşKızlar bi görünüp kayboldum kusura bakmayın ama çok hasta oldum sinüzit olmuşum hemde feci
hadi bakalım bugun güzel eksiler bekliyoru sendenSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlarrrr
Yine karga kahvaltısını etmeden uyandımMalum bugün Ayşemle hesap günümüz
Valla bu diyetisyen her anlamda ikimize de çok yaradıhem kilolar gidiyor hemde o bahaneyle her hafta görüyoruz artık eşlerde alıştı salı olunca hemen Ayşede geliyor dimi yada Banuyla mı buluşacaksınız diyor
Bugün minik kuşumda bize eşlik edecekKaçtır bende geleyim mi diyordu hadi bir kereye mahsus gel dedim anam bir heycan yaptı dünden beri elbise giyecekmiş çok güzel görünmesi gerekiyormuş Sibel ablası onu beğensinmiş hani fıstık gibi değilsen Sibel diyet kakalayacak
Duruyor duruyor ay ben fıstık gibiyim dimi Anneciğim, zayıfım dimi diyorçocuk aklı ermeye başladığından beri anası kilo vermek için debeleniyordu şimdi kilolar gittikçe fıstık gibisin sende anneciğim diyor daha çok motive etmek için ( yanaklarımı en çok seviyormuş yumuş yumuşmuş )
Bakalım ne güzel rakamlar göreceğizYine okul gezisine gidecek çocuk modundaydım
Canım çok çok geçmiş olsunRAbbim acil şifalar versin ....Aminnnn
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah ...Aminnn
Sanada çok geçmiş olsun canım
ay valla kaptanım dur bir derin nefes alll ALLAHyardım ederGunaydin kizlar gece hastaneden izin alip eve geldik acil dr u komsumuz olunca az sonra goturecegim uktrason icingece agrisi olmadi oglanin isin kotu tarafi esim bah ede ugrasirken dizinde odem olmus dun dizinden sivi aldilar o da yuruyemiyor artik bugun herseye nasil yetiseceksem dualariniz icin sagolun size haber veririm
iyi canım sağol çok şükür devamı glmediHay MAŞALLAH. ALLAH damat olduğunu da gostersin inşALLAH
Geçmiş olsun canım. Ayol benim dünya ile bağlantım hepten kesilmiş onu anladım şimdi
Son durum nedir? Nasılsınız?
Eskiden uyumayan yada huysuz bebeklere anason verirlermiş. Hala veren var mi?
hemde gaz sancısına iyi geliyor diye eczanede çeşit çeşit markalarda var kimyonlusu bile var rezenenin gaz atsın diye bende kullandım çocuklarımdaGeçmiş olsun kaptanım, yine gelmeyen kalmamış başınıza, serveyin dediği gibi ekmek tuz birini sevindirin, gözler üstünüzde heralde bu ara.
Evinizde de güle güle oturun inşallah hepinizi iyi olunda.
Valla artık anneler bilinçli, el lafıyla iş yapmaz ama haberlerde falan görüyorum içki içiren bile var uyusun diyeah yavrular, anason/rezene çayı iyi geliyodu ama bebişlere.
eeeeeeeeee beni beğenmiyodu amaGünaydın kızlar.
Hastalık hastaneler... ALLAH hepinize şifa versin inşALLAH
nilsub ve fancynancy minübüste kikirdadim kız sizin yüzünüzden ALLAH iyiliginizi versin inşALLAH
moni ve oynakbasi34 sizinde gazanız mübarek olsun.
Herkese bol eksili sağlıklı güzel bir gün olsun inşALLAH
günnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyydınnnnnnnnnnnn
bu sabah tartıldım kızlardün 78,3 olan kilom bu sabah 77,9 -400
Gecmis olsun canımKızlar bi görünüp kayboldum kusura bakmayın ama çok hasta oldum sinüzit olmuşum hemde feci
Kaptanım ya valla cok geçmiş olsun bitmedi bi türlü hastalıklar cevrenizdeGunaydin kizlar gece hastaneden izin alip eve geldik acil dr u komsumuz olunca az sonra goturecegim uktrason icingece agrisi olmadi oglanin isin kotu tarafi esim bah ede ugrasirken dizinde odem olmus dun dizinden sivi aldilar o da yuruyemiyor artik bugun herseye nasil yetiseceksem dualariniz icin sagolun size haber veririm
İçki iciren mi? Yok artıkValla artık anneler bilinçli, el lafıyla iş yapmaz ama haberlerde falan görüyorum içki içiren bile var uyusun diyeah yavrular, anason/rezene çayı iyi geliyodu ama bebişlere.
Direkt bebege mi veriliyor canım? Rezene çayını emziren annelere cok oneriyorlar.hemde gaz sancısına iyi geliyor diye eczanede çeşit çeşit markalarda var kimyonlusu bile var rezenenin gaz atsın diye bende kullandım çocuklarımda
Umut'un uslu olduğu... Di mi?herkese gün aydınhuzurlu sağlıklı mutlu boş paralı olsun inşALLAH
kızlar dün gece fotomu paylaştım gördünüz mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?