Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yarın yikayacagim yaa Umut'u, carşamba sunnetten önce bi yıkanmış olsun diye. Bi sey olmaz herhalde?
Bu arada doğru bi noktaya parmak basmışsın ben hic sütümün tadını degistirir diye düşünmemiştim, işte tecrübe diye buna deniyor :) neyse ben almadım zaten parol. Umut'a da bi sey vermedim uyuyabilince ama ilerisi icin aklımda olsun Nilgunum cok sagol
Canım fitil de muhtemelen paranox'tur Nilgün de demiş, o da aynı etkin maddeye sahip. Kısacası çocuklara sadece parasetamol verilebilir. Huysuzlanırsa ver calpolü sen. Herzamanki gibiyse emzir gitsin bol bol.
Öğleyin eve geldigimizde cok ciyak ciyak ağlıyordu, ben de gece işimiz var diye düşünüp bu şeyleri sormustum size. Neyse ki aksam bi sıkıntı olmadı, uyudu hatta bol bol, o yuzden emzirdim sadece. Gece için ne olur bilemiyorum şimdilik iyiyiz bakalım :)
Sonucta öğrendiğim şudur ki hepsi aynı seymis yani: parasetamol :) ha calpol vermişim ha fitil ya da parol içmişim hepsi aynı kapıya çıkıyormuş galiba :)
Hic onu sormadım monisim hangi teknikle yapıyor acaba sünneti :) ama sargı bezi bile koymayacaklarmıs, sanırım dedigin gibi lazerle olabilir o zaman
Kizlar evin resmini eklemeye calisiyorum ama cok buyuk diyo bi ara eklerim
Bu arada buyuk oglanda apandist suphesi var hastaneye yatis verdiler acildeyiz dua edin
Ayy kaptanım çok geçmiş olsun yaa cidden bi toparlanamadin insallah bi sey olmaz kuzuya
Ayy masallah ya doğmuş büyümüş de sünnet olurmuş yesinler onu ya Allah gelin aldiğin günlerı de göstersin
Yaa cok buyudu cikilat teyzesi sağol canım insallah :)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlarrrr

Yine karga kahvaltısını etmeden uyandım Malum bugün Ayşemle hesap günümüz
Valla bu diyetisyen her anlamda ikimize de çok yaradı hem kilolar gidiyor hemde o bahaneyle her hafta görüyoruz artık eşlerde alıştı salı olunca hemen Ayşede geliyor dimi yada Banuyla mı buluşacaksınız diyor
Bugün minik kuşumda bize eşlik edecek Kaçtır bende geleyim mi diyordu hadi bir kereye mahsus gel dedim anam bir heycan yaptı dünden beri elbise giyecekmiş çok güzel görünmesi gerekiyormuş Sibel ablası onu beğensinmiş hani fıstık gibi değilsen Sibel diyet kakalayacak
Duruyor duruyor ay ben fıstık gibiyim dimi Anneciğim, zayıfım dimi diyor çocuk aklı ermeye başladığından beri anası kilo vermek için debeleniyordu şimdi kilolar gittikçe fıstık gibisin sende anneciğim diyor daha çok motive etmek için ( yanaklarımı en çok seviyormuş yumuş yumuşmuş )

Bakalım ne güzel rakamlar göreceğiz Yine okul gezisine gidecek çocuk modundaydım

Bu arada buyuk oglanda apandist suphesi var hastaneye yatis verdiler acildeyiz dua edin

Canım çok çok geçmiş olsun RAbbim acil şifalar versin ....Aminnnn
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah ...Aminnn

Kızlar bi görünüp kayboldum kusura bakmayın ama çok hasta oldum sinüzit olmuşum hemde feci

Sanada çok geçmiş olsun canım

Gunaydin kizlar gece hastaneden izin alip eve geldik acil dr u komsumuz olunca az sonra goturecegim uktrason icingece agrisi olmadi oglanin isin kotu tarafi esim bah ede ugrasirken dizinde odem olmus dun dizinden sivi aldilar o da yuruyemiyor artik bugun herseye nasil yetiseceksem dualariniz icin sagolun size haber veririm

Çarşamba günü Umut sunnet olacak
Hay MAŞALLAH. ALLAH damat olduğunu da gostersin inşALLAH
tam eliptik yapacaktım deprem başladı biraz sürdü oğlumda uyuyordu hemen kucakladım çıkmak için kesildi.. rabbim korusun herkesielim ayağım kesildi
Geçmiş olsun canım. Ayol benim dünya ile bağlantım hepten kesilmiş onu anladım şimdi
Son durum nedir? Nasılsınız?
morordek bu arada annen mantıklı yaklaşmış, sözünü dinleyebilirsin :) süte geçer o da rahatlatabilir bebişi, sıkıntı olmaz.
Eskiden uyumayan yada huysuz bebeklere anason verirlermiş. Hala veren var mi?

Iyi aksamlar kizlar

Canim golbasinda aldik bahceyi yaklasik 1 donum ev yaptirdik cepten ekleyebilirsem resmini ekleyeyim haftasonlari kalmak icin
tesekkur ederim canim
Güle güle oturun inşALLAH. Hayırlı olsun :)
Geçmiş olsun. ALLAH Şifa versi insALLAH. Şimdi nasıl?
Kızlar bi görünüp kayboldum kusura bakmayın ama çok hasta oldum sinüzit olmuşum hemde feci
Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun kaptanım, yine gelmeyen kalmamış başınıza, serveyin dediği gibi ekmek tuz birini sevindirin, gözler üstünüzde heralde bu ara.

Evinizde de güle güle oturun inşallah hepinizi iyi olunda.

Valla artık anneler bilinçli, el lafıyla iş yapmaz ama haberlerde falan görüyorum içki içiren bile var uyusun diye ah yavrular, anason/rezene çayı iyi geliyodu ama bebişlere.

Günaydın kızlar.
Hastalık hastaneler... ALLAH hepinize şifa versin inşALLAH
nilsub ve fancynancy minübüste kikirdadim kız sizin yüzünüzden ALLAH iyiliginizi versin inşALLAH
moni ve oynakbasi34 sizinde gazanız mübarek olsun.
Herkese bol eksili sağlıklı güzel bir gün olsun inşALLAH

Rabbim yardımcın olsun canım maalesef geldi mi üst üste gelir ama inşallah bunlar son olur da sende derin bir nefes alırsın Rabbim bir daha hastalıkla sınamasın...aminn

geçmiş olsun kaptanım rabbim şifasını versin
iyi bari yoksa benim sıpa iğneyi görünce kaçar
geçmiş olsun canım çabuk iyileş gel hemen
hadi bakalım bugun güzel eksiler bekliyoru senden
ay valla kaptanım dur bir derin nefes alll ALLAHyardım eder
iyi canım sağol çok şükür devamı glmedi

hemde gaz sancısına iyi geliyor diye eczanede çeşit çeşit markalarda var kimyonlusu bile var rezenenin gaz atsın diye bende kullandım çocuklarımda
eeeeeeeeee beni beğenmiyodu ama fancynancy bana kaldı yine
Günaydın kızlar

lydznp günaydın kuzucum.
günnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyydınnnnnnnnnnnn

Gecmis olsun canım
Kaptanım ya valla cok geçmiş olsun bitmedi bi türlü hastalıklar cevrenizde
Valla artık anneler bilinçli, el lafıyla iş yapmaz ama haberlerde falan görüyorum içki içiren bile var uyusun diye ah yavrular, anason/rezene çayı iyi geliyodu ama bebişlere.
İçki iciren mi? Yok artık yazıktır günahtır
hemde gaz sancısına iyi geliyor diye eczanede çeşit çeşit markalarda var kimyonlusu bile var rezenenin gaz atsın diye bende kullandım çocuklarımda
Direkt bebege mi veriliyor canım? Rezene çayını emziren annelere cok oneriyorlar.
herkese gün aydın huzurlu sağlıklı mutlu boş paralı olsun inşALLAH
kızlar dün gece fotomu paylaştım gördünüz mü
Umut'un uslu olduğu... Di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…