- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #247.041
Anammmm koş feroş koş, geliyo hatun vallabu sabah tartıldım kızlardün 78,3 olan kilom bu sabah 77,9 -400
KıZlar anesteziye geldim öğleden sonra laparaskopik ameliyat olacak haber vereyim dedim
65.5 la ayrılmıştım canım 1.4 kilo vermem gerek.sen kaç oldun vendicim attım mı ödemleri
Maşallah bu arada kuzucum şaka bir yanabu sabah tartıldım kızlardün 78,3 olan kilom bu sabah 77,9 -400
Evet Ferahcim bizim de aynen oyle olacakmış, terramycin sureceksiniz dedi doktor. Sanırım aynı yöntem sizinkiyle :) huysuzlugu insallah bizim de olmaz ama bilemiyorum hic, bazen fena krizi tutuyor bizimkinin :)Vallahi ben de hiç sormadım lazerle mi yoksa öteki şey neydi işte onunla mı diye. Aldılar oğlumu yarım saat sonra geri getirdiler dediğin gibi hiç sargı bezi falan yoktu. Sadece geldiğinde gözü kaşı kıpkırmızıyıdı, ağlamıştı yani epey. Hemen zaten meme verin dediler sakinleşmesi için. Sonra da çıktık, altını değiştirdikçe bol bol terramicin sürdük. Başkada bir şey yapmadık. Huysuzluğu falan da olmadı. Banyo olayını hiiiççç hatırlamıyorum, benim omega 3 e yüklenmem lazım galiba ya da B12 falan
Neyse İnşallah sizde kolayca atlatırsınız. Bebekken olması hem kolay iyileşmesi hemde çocuğun o korkuyu yaşamaması için süper. Biz azıcık aklı ermeye başlayınca da ufak aile arasında küçük bir parti yapıp, sünnet kıyafetiyle hatıra olsun diye foto falan çektiririz diye düşünüyorum fikrimiz değişmezse
Kaptnan'ım gecmis olsun.. Sıkıntısız bir sekilde atlatırsınız insallah..KıZlar anesteziye geldim öğleden sonra laparaskopik ameliyat olacak haber vereyim dedim
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım
İyi hadi sevindim canım inş biran önce istediğimiz kiloya ulaşırızufak bi ameliyat inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırsınız kaptanım, Allahım acil şifa versin.
hahahaha, ilahi nilgün, samsunda giyersin artık.
attım attım sormaaa, 65'lerdeyim matildacım, gitmiyo artık yapamıyorum da bişi
Sünet var galiba :)bizde 4 yaşında yaptırmıştık bizimki sargılıydı 2 gün sonra düştü ama hiç ağrı sızı çekmedik o krem çok iyi hayırlısıyla atlatın inşEvet Ferahcim bizim de aynen oyle olacakmış, terramycin sureceksiniz dedi doktor. Sanırım aynı yöntem sizinkiyle :) huysuzlugu insallah bizim de olmaz ama bilemiyorum hic, bazen fena krizi tutuyor bizimkinin :)
az ye azFancynancy seni de yicek görücen gününü
kaçççççAnammmm koş feroş koş, geliyo hatun valla
yalandan kim ölmüşMaşallah bu arada kuzucum şaka bir yana
ay samsuna kadar zayıflasam bariufak bi ameliyat inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırsınız kaptanım, Allahım acil şifa versin.
hahahaha, ilahi nilgün, samsunda giyersin artık.
attım attım sormaaa, 65'lerdeyim matildacım, gitmiyo artık yapamıyorum da bişi
ay samsuna kadar zayıflasam bari
yaa o yuzden dilenci bile dedim yolda trafik isiklarinda bekleyen cocuklarla yasli mendil satan teyzelere veriyom ben bu arada bir atlatalim da hayirlisi ile yapariz boyle seyler soylenmez ama kirsal okullardaki ogrencilere yardim ediyorum kiyafetten kirtasiyeye kadar en guzel yardiminda bu oldugunu dusunuyorumkaptanım geçen dilenci yakaladılar üzerinden 28 bin lira bankada 450 bin lirası çıkmış
sen en iyisi okuyan öğrenci yokmu etrafında yada kurban adak gibi bir koyun kestir bir kan akıt dağıt adak eve sokulmuyor
kaptanım belki def eder başınızdaki bu aksilikleri
Heeee di mi amaaz ye az
kaççççç
yalandan kim ölmüş
ben 70 diyorum çok mu attım neağustosta mı diyodun? 1,5 ay var, 72 diyorum ben, hadi bakalım bol bol yüzüp 69 ile geleceksin inşallah.
Hadi geçmiş olsun, beterlerinden korusun Allah. İnşallah son olur canım sıkıntılarınız.yaa o yuzden dilenci bile dedim yolda trafik isiklarinda bekleyen cocuklarla yasli mendil satan teyzelere veriyom ben bu arada bir atlatalim da hayirlisi ile yapariz boyle seyler soylenmez ama kirsal okullardaki ogrencilere yardim ediyorum kiyafetten kirtasiyeye kadar en guzel yardiminda bu oldugunu dusunuyorum
Apandisti patlamadan almislar henuz ameliyattan cikmadi ama oyle haber geldi
bencede en güzel yardım çocuk eğitimi ALLAH kabul etsin kaptancığımyaa o yuzden dilenci bile dedim yolda trafik isiklarinda bekleyen cocuklarla yasli mendil satan teyzelere veriyom ben bu arada bir atlatalim da hayirlisi ile yapariz boyle seyler soylenmez ama kirsal okullardaki ogrencilere yardim ediyorum kiyafetten kirtasiyeye kadar en guzel yardiminda bu oldugunu dusunuyorum
yaa o yuzden dilenci bile dedim yolda trafik isiklarinda bekleyen cocuklarla yasli mendil satan teyzelere veriyom ben bu arada bir atlatalim da hayirlisi ile yapariz boyle seyler soylenmez ama kirsal okullardaki ogrencilere yardim ediyorum kiyafetten kirtasiyeye kadar en guzel yardiminda bu oldugunu dusunuyorum
hani demiştik ya ilk 65 gören kazansın diye motive olmak için ilk 72 gören ilk raundu alır sonra 69 sonrada 65 ne dersinHeeee di mi ama
ben 70 diyorum çok mu attım ne
Oooo hedef büyük hadi bakalım, benim tatilde 9 Eylül'de keşke bende 70 kg olsam.ben 70 diyorum çok mu attım ne
Oooo hedef büyük hadi bakalım, benim tatilde 9 Eylül'de keşke bende 70 kg olsam.
Bu arada sabahtan beri kaçamağım olmadı, gün bitene kadar inşallah böyle devam ederim.
hani demiştik ya ilk 65 gören kazansın diye motive olmak için ilk 72 gören ilk raundu alır sonra 69 sonrada 65 ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?