Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın çıtır hatunlar
ivitt hesap günü
nedense ben de banuş gibi her hafta heyecan yapıyorum sanki diyetisyenle değil de çok özel biriyle randevum var gibim
gazamız mübarek olsun şimdiden

Kizlar evin resmini eklemeye calisiyorum ama cok buyuk diyo bi ara eklerim
Bu arada buyuk oglanda apandist suphesi var hastaneye yatis verdiler acildeyiz dua edin
kaptancım evinizde güle güle huzurla sağlıkla oturun
kuzuna da çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin

Kızlar bi görünüp kayboldum kusura bakmayın ama çok hasta oldum sinüzit olmuşum hemde feci
çok geçmiş olsun canımcım
aleyküm selam banuşum
ay ben o kuzuyu yerim yerim annesinin minik kelebeği
sibel kesinlikle bayılacak

bu sabah tartıldım kızlardün 78,3 olan kilom bu sabah 77,9 -400
harikasın bitanem

Çok sağol canım

Güle güle oturun inşALLAH. Hayırlı olsun :)

Geçmiş olsun. ALLAH Şifa versi insALLAH. Şimdi nasıl?

Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim kızlar

Çok sağolun kızlar
Bugün daha iyiyim ama 10 gün antibiyotik kullancam

Kizlar valla yolda her gordugum dilenciyi bile bos cevirmemeye calisiyorum daha fazlasini yaparim artik
Hastaneye yatis yaptilar 2. Serumu veriyorlar gerekirse ogleden sonra operasyon olacak benden haberler bu kadar ins guzel haberlerde veririm size

İnşallah kaptanım.

nilsub tartılmaya cesaret ettim sonunda
66.9 çıktım sabah

ee iyiymiş, kaçla izne ayrılmıştın sen?

up uslu olsun anneciğini emsin uyusun inşALLAH
hem kel hem fodul olmaktan korktum kaçıyorum moniden
nilsub tartılmaya cesaret ettim sonunda
66.9 çıktım sabah
izne ayrılmadan kaçtın canım

Kizlar valla yolda her gordugum dilenciyi bile bos cevirmemeye calisiyorum daha fazlasini yaparim artik
Hastaneye yatis yaptilar 2. Serumu veriyorlar gerekirse ogleden sonra operasyon olacak benden haberler bu kadar ins guzel haberlerde veririm size
kaptanım geçen dilenci yakaladılar üzerinden 28 bin lira bankada 450 bin lirası çıkmış
sen en iyisi okuyan öğrenci yokmu etrafında yada kurban adak gibi bir koyun kestir bir kan akıt dağıt adak eve sokulmuyor
kaptanım belki def eder başınızdaki bu aksilikleri

E damlaya damlaya göl oluyo.
Bencede konu komşuya bile dağıtsan daha iyi. toplight kaptanım tekrar geçmiş olsun inş bütün dertlerden tez zamanda kurtulursunuz.
iyi bari çok almamışsın hemen dön geri daha fazla almadan
İnşallah canım bende biran önce iyileşmeyi ve fazlalıkları vermeyi istiyorum.
Aydına annemlere geldim bu hafta cuma tartılamıcam ama çok dikkat ediyorum pazartesi tartısında söylerim artık kilomu

Vallahi ben de hiç sormadım lazerle mi yoksa öteki şey neydi işte onunla mı diye. Aldılar oğlumu yarım saat sonra geri getirdiler dediğin gibi hiç sargı bezi falan yoktu. Sadece geldiğinde gözü kaşı kıpkırmızıyıdı, ağlamıştı yani epey. Hemen zaten meme verin dediler sakinleşmesi için. Sonra da çıktık, altını değiştirdikçe bol bol terramicin sürdük. Başkada bir şey yapmadık. Huysuzluğu falan da olmadı. Banyo olayını hiiiççç hatırlamıyorum, benim omega 3 e yüklenmem lazım galiba ya da B12 falan
Neyse İnşallah sizde kolayca atlatırsınız. Bebekken olması hem kolay iyileşmesi hemde çocuğun o korkuyu yaşamaması için süper. Biz azıcık aklı ermeye başlayınca da ufak aile arasında küçük bir parti yapıp, sünnet kıyafetiyle hatıra olsun diye foto falan çektiririz diye düşünüyorum fikrimiz değişmezse

Fancynancy seni de yicek görücen gününü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…