- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #247.021
kaptancım evinizde güle güle huzurla sağlıkla oturunKizlar evin resmini eklemeye calisiyorum ama cok buyuk diyo bi ara eklerim
Bu arada buyuk oglanda apandist suphesi var hastaneye yatis verdiler acildeyiz dua edin
çok geçmiş olsun canımcımKızlar bi görünüp kayboldum kusura bakmayın ama çok hasta oldum sinüzit olmuşum hemde feci
aleyküm selam banuşumSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlarrrr
Yine karga kahvaltısını etmeden uyandımMalum bugün Ayşemle hesap günümüz
Valla bu diyetisyen her anlamda ikimize de çok yaradıhem kilolar gidiyor hemde o bahaneyle her hafta görüyoruz artık eşlerde alıştı salı olunca hemen Ayşede geliyor dimi yada Banuyla mı buluşacaksınız diyor
Bugün minik kuşumda bize eşlik edecekKaçtır bende geleyim mi diyordu hadi bir kereye mahsus gel dedim anam bir heycan yaptı dünden beri elbise giyecekmiş çok güzel görünmesi gerekiyormuş Sibel ablası onu beğensinmiş hani fıstık gibi değilsen Sibel diyet kakalayacak
Duruyor duruyor ay ben fıstık gibiyim dimi Anneciğim, zayıfım dimi diyorçocuk aklı ermeye başladığından beri anası kilo vermek için debeleniyordu şimdi kilolar gittikçe fıstık gibisin sende anneciğim diyor daha çok motive etmek için ( yanaklarımı en çok seviyormuş yumuş yumuşmuş )
Bakalım ne güzel rakamlar göreceğizYine okul gezisine gidecek çocuk modundaydım
Canım çok çok geçmiş olsunRAbbim acil şifalar versin ....Aminnnn
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah ...Aminnn
Sanada çok geçmiş olsun canım
harikasın bitanembu sabah tartıldım kızlardün 78,3 olan kilom bu sabah 77,9 -400
Çok sağol canımSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlarrrr
Yine karga kahvaltısını etmeden uyandımMalum bugün Ayşemle hesap günümüz
Valla bu diyetisyen her anlamda ikimize de çok yaradıhem kilolar gidiyor hemde o bahaneyle her hafta görüyoruz artık eşlerde alıştı salı olunca hemen Ayşede geliyor dimi yada Banuyla mı buluşacaksınız diyor
Bugün minik kuşumda bize eşlik edecekKaçtır bende geleyim mi diyordu hadi bir kereye mahsus gel dedim anam bir heycan yaptı dünden beri elbise giyecekmiş çok güzel görünmesi gerekiyormuş Sibel ablası onu beğensinmiş hani fıstık gibi değilsen Sibel diyet kakalayacak
Duruyor duruyor ay ben fıstık gibiyim dimi Anneciğim, zayıfım dimi diyorçocuk aklı ermeye başladığından beri anası kilo vermek için debeleniyordu şimdi kilolar gittikçe fıstık gibisin sende anneciğim diyor daha çok motive etmek için ( yanaklarımı en çok seviyormuş yumuş yumuşmuş )
Bakalım ne güzel rakamlar göreceğizYine okul gezisine gidecek çocuk modundaydım
Canım çok çok geçmiş olsunRAbbim acil şifalar versin ....Aminnnn
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah ...Aminnn
Sanada çok geçmiş olsun canım
Güle güle oturun inşALLAH. Hayırlı olsun :)
Geçmiş olsun. ALLAH Şifa versi insALLAH. Şimdi nasıl?
Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim kızlargeçmiş olsun kaptanım rabbim şifasını versin
iyi bari yoksa benim sıpa iğneyi görünce kaçar
geçmiş olsun canım çabuk iyileşgel hemen
hadi bakalım bugun güzel eksiler bekliyoru senden
ay valla kaptanım dur bir derin nefes alll ALLAHyardım eder
iyi canım sağol çok şükür devamı glmedi
Gecmis olsun canım
Kaptanım ya valla cok geçmiş olsun bitmedi bi türlü hastalıklar cevrenizde
İçki iciren mi? Yok artıkyazıktır günahtır
Direkt bebege mi veriliyor canım? Rezene çayını emziren annelere cok oneriyorlar.
Umut'un uslu olduğu... Di mi?
Çok sağolun kızlargünaydın çıtır hatunlar
ivitt hesap günü
nedense ben de banuş gibi her hafta heyecan yapıyorum sanki diyetisyenle değil de çok özel biriyle randevum var gibim
gazamız mübarek olsun şimdiden
kaptancım evinizde güle güle huzurla sağlıkla oturun
kuzuna da çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin
çok geçmiş olsun canımcım
aleyküm selam banuşum
ay ben o kuzuyu yerim yerim annesinin minik kelebeği
sibel kesinlikle bayılacak
harikasın bitanem
Kizlar valla yolda her gordugum dilenciyi bile bos cevirmemeye calisiyorum daha fazlasini yaparim artik
Hastaneye yatis yaptilar 2. Serumu veriyorlar gerekirse ogleden sonra operasyon olacak benden haberler bu kadar ins guzel haberlerde veririm size
sağol canım aaaaaa görmedin mi paparaziler beni bikinili yakalamışBravo canım, darısı 76'ya hadi. ne resmi bu göremedim ben?
up uslu olsun anneciğini emsin uyusun inşALLAHGecmis olsun canım
Kaptanım ya valla cok geçmiş olsun bitmedi bi türlü hastalıklar cevrenizde
İçki iciren mi? Yok artıkyazıktır günahtır
Direkt bebege mi veriliyor canım? Rezene çayını emziren annelere cok oneriyorlar.
Umut'un uslu olduğu... Di mi?
hem kel hem fodul olmaktan korktumgünaydın çıtır hatunlar
ivitt hesap günü
nedense ben de banuş gibi her hafta heyecan yapıyorum sanki diyetisyenle değil de çok özel biriyle randevum var gibim
gazamız mübarek olsun şimdiden
kaptancım evinizde güle güle huzurla sağlıkla oturun
kuzuna da çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin
çok geçmiş olsun canımcım
aleyküm selam banuşum
ay ben o kuzuyu yerim yerim annesinin minik kelebeği
sibel kesinlikle bayılacak
harikasın bitanem
izne ayrılmadan kaçtın canım
çok geçmiş olsun tekrar kaptanım hayırlı haberlerini bekliyoruzKıZlar anesteziye geldim öğleden sonra laparaskopik ameliyat olacak haber vereyim dedim
kaptanım geçen dilenci yakaladılar üzerinden 28 bin lira bankada 450 bin lirası çıkmışKizlar valla yolda her gordugum dilenciyi bile bos cevirmemeye calisiyorum daha fazlasini yaparim artik
Hastaneye yatis yaptilar 2. Serumu veriyorlar gerekirse ogleden sonra operasyon olacak benden haberler bu kadar ins guzel haberlerde veririm size
65.5 la ayrılmıştım canım 1.4 kilo vermem gerek.sen kaç oldun vendicim attım mı ödemleriİnşallah kaptanım.
ee iyiymiş, kaçla izne ayrılmıştın sen?
iyi bari65.5 la ayrılmıştım canım 1.4 kilo vermem gerek.sen kaç oldun vendicim attım mı ödemleri
E damlaya damlaya göl oluyo.kaptanım geçen dilenci yakaladılar üzerinden 28 bin lira bankada 450 bin lirası çıkmış
sen en iyisi okuyan öğrenci yokmu etrafında yada kurban adak gibi bir koyun kestir bir kan akıt dağıt adak eve sokulmuyor
kaptanım belki def eder başınızdaki bu aksilikleri
İnşallah canım bende biran önce iyileşmeyi ve fazlalıkları vermeyi istiyorum.iyi bariçok almamışsın hemen dön geri daha fazla almadan
Çok geç kaldım yazmakta ama Allah acil şifalar versin kaptanım. İnşallah iyi olmuştur oğlunKizlar evin resmini eklemeye calisiyorum ama cok buyuk diyo bi ara eklerim
Bu arada buyuk oglanda apandist suphesi var hastaneye yatis verdiler acildeyiz dua edin
Vallahi ben de hiç sormadım lazerle mi yoksa öteki şey neydi işte onunla mı diye. Aldılar oğlumu yarım saat sonra geri getirdiler dediğin gibi hiç sargı bezi falan yoktu. Sadece geldiğinde gözü kaşı kıpkırmızıyıdı, ağlamıştı yani epey. Hemen zaten meme verin dediler sakinleşmesi için. Sonra da çıktık, altını değiştirdikçe bol bol terramicin sürdük. Başkada bir şey yapmadık. Huysuzluğu falan da olmadı. Banyo olayını hiiiççç hatırlamıyorum, benim omega 3 e yüklenmem lazım galiba ya da B12 falanYarın yikayacagim yaa Umut'u, carşamba sunnetten önce bi yıkanmış olsun diye. Bi sey olmaz herhalde?
Bu arada doğru bi noktaya parmak basmışsın ben hic sütümün tadını degistirir diye düşünmemiştim, işte tecrübe diye buna deniyor :) neyse ben almadım zaten parol. Umut'a da bi sey vermedim uyuyabilince ama ilerisi icin aklımda olsun Nilgunum cok sagol
Öğleyin eve geldigimizde cok ciyak ciyak ağlıyordu, ben de gece işimiz var diye düşünüp bu şeyleri sormustum size. Neyse ki aksam bi sıkıntı olmadı, uyudu hatta bol bol, o yuzden emzirdim sadece. Gece için ne olur bilemiyorum şimdilik iyiyiz bakalım :)
Sonucta öğrendiğim şudur ki hepsi aynı seymis yani: parasetamol :) ha calpol vermişim ha fitil ya da parol içmişim hepsi aynı kapıya çıkıyormuş galiba :)
Hic onu sormadım monisim hangi teknikle yapıyor acaba sünneti :) ama sargı bezi bile koymayacaklarmıs, sanırım dedigin gibi lazerle olabilir o zaman
Ayy kaptanım çok geçmiş olsun yaa cidden bi toparlanamadininsallah bi sey olmaz kuzuya
Yaa cok buyudu cikilat teyzesisağol canım insallah :)
Çok geçmiş olsun canımKızlar bi görünüp kayboldum kusura bakmayın ama çok hasta oldum sinüzit olmuşum hemde feci
Günaydın kızlar.
Hastalık hastaneler... ALLAH hepinize şifa versin inşALLAH
nilsub ve fancynancy minübüste kikirdadim kız sizin yüzünüzden ALLAH iyiliginizi versin inşALLAH
moni ve @oynakbasi34 sizinde gazanız mübarek olsun.
Herkese bol eksili sağlıklı güzel bir gün olsun inşALLAH
Fancynancy seni de yicek görücen gününühemde gaz sancısına iyi geliyor diye eczanede çeşit çeşit markalarda var kimyonlusu bile var rezenenin gaz atsın diye bende kullandım çocuklarımda
eeeeeeeeee beni beğenmiyodu amafancynancy bana kaldı yine
günnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyydınnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?