- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #247.061
Evet haklısın canm, şimdi çorba içtim. Evde büyük temizliğe giriştikte bu saate kaldı. Ara öğünümü yoğurt yaparım.eğer uzun süre aç kalmazsan saldırmazsın fancycim, acıkmadan seni tok tutan şeyler ye. yoğurt ye mesela emziriyosun kalsiyum depoların boşalmasın.
yok 70 olup 67 falan dönerim inşALLAHyani 70 olup orda salacaksan olmasın. sıkma kendini yavaş ver senin olsun.
yok 70 olup 67 falan dönerim inşALLAH
bak sonra başka rakip arasan fena olur malum bana orti sanada rakip dayanmıyoVvaaayyy Nilgüncüm çok güzel hareketler bunlar, varım kız.
yok ya kilonun hastalık olduğunu iyiden iyiye anladıminanmayı çok istiyorum sana nilgünüm, yüzümüzü kara çıkarma sakın.
gözün aydın kaptanım çok sevindim ALLAH bir daha yaşatmasınKizlar oglusu odaya aldik daha ayilmadi verilmis sadakamiz varmis patlamak uzereymis dr 5 gun hastanede yatacaksiniz dedi rahatladim biraz haber vereyim dedim
Gunaydin kizlar gece hastaneden izin alip eve geldik acil dr u komsumuz olunca az sonra goturecegim uktrason icingece agrisi olmadi oglanin isin kotu tarafi esim bah ede ugrasirken dizinde odem olmus dun dizinden sivi aldilar o da yuruyemiyor artik bugun herseye nasil yetiseceksem dualariniz icin sagolun size haber veririm
bu sabah tartıldım kızlardün 78,3 olan kilom bu sabah 77,9 -400
günaydın çıtır hatunlar
ivitt hesap günü
nedense ben de banuş gibi her hafta heyecan yapıyorum sanki diyetisyenle değil de çok özel biriyle randevum var gibim
gazamız mübarek olsun şimdiden
kaptancım evinizde güle güle huzurla sağlıkla oturun
kuzuna da çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin
çok geçmiş olsun canımcım
aleyküm selam banuşum
ay ben o kuzuyu yerim yerim annesinin minik kelebeği
sibel kesinlikle bayılacak
harikasın bitanem
Kizlar oglusu odaya aldik daha ayilmadi verilmis sadakamiz varmis patlamak uzereymis dr 5 gun hastanede yatacaksiniz dedi rahatladim biraz haber vereyim dedim
sağol canım hadi sende bekleme yapmaKaptanım, evi şöyle güzel bir sirke ile silip bir de adaçayı tütsüsü yap derim müsait olunca.
Evdeki kötü enerjiler gitsin.
Sürekli yaşanan sıkıntılar, dışarıdan birilerinin gözü evde negatif enerji oluşmasına neden olabilir.
Aynı zamanda evin müsait yerlerine himalaya tuzu koyup(küçük çay tabaklarında ya da dekoratif de olabilir.) 7-10 günde bir değiştir.
Tebrikler Nilgüncüm.
Hadi bakalım monicim.
Güzel güzel haberler getirin Sibel'den.
Çok şükür kaptanım ama neden o kadar çok yatıyorsunuz ki?
Eşimin kardeşini 2. günde çıkarmışlardı.
sen kaç kilosun şuanKaptanım, evi şöyle güzel bir sirke ile silip bir de adaçayı tütsüsü yap derim müsait olunca.
Evdeki kötü enerjiler gitsin.
Sürekli yaşanan sıkıntılar, dışarıdan birilerinin gözü evde negatif enerji oluşmasına neden olabilir.
Aynı zamanda evin müsait yerlerine himalaya tuzu koyup(küçük çay tabaklarında ya da dekoratif de olabilir.) 7-10 günde bir değiştir.
Tebrikler Nilgüncüm.
Hadi bakalım monicim.
Güzel güzel haberler getirin Sibel'den.
Çok şükür kaptanım ama neden o kadar çok yatıyorsunuz ki?
Eşimin kardeşini 2. günde çıkarmışlardı.
Cancagazim ben ancak dönebildim sana da iyi akşamlar olsun
Hadi yine iyisinbu sabah tartıldım kızlardün 78,3 olan kilom bu sabah 77,9 -400
Cümle alem gördü o fotoyu canım. Iyi cesaret ben koyamazdımherkese gün aydınhuzurlu sağlıklı mutlu boş paralı olsun inşALLAH
kızlar dün gece fotomu paylaştım gördünüz mü
Öyle sen ortini ne sandın ..Cancagazim ben ancak dönebildim sana da iyi akşamlar olsun
Hadi yine iyisin
Cümle alem gördü o fotoyu canım. Iyi cesaret ben koyamazdım
Ortim nerde foto paylastin?Öyle sen ortini ne sandın ..
Kizlar oglusu odaya aldik daha ayilmadi verilmis sadakamiz varmis patlamak uzereymis dr 5 gun hastanede yatacaksiniz dedi rahatladim biraz haber vereyim dedim
aşk olsun ortim sen görmedin miOrtim nerde foto paylastin?
Öyle deme annesi yaa... yazık o daha minnak ama. Hem de daha ana kuzusuGecmis olsun canım
Kaptanım ya valla cok geçmiş olsun bitmedi bi türlü hastalıklar cevrenizde
İçki iciren mi? Yok artıkyazıktır günahtır
Direkt bebege mi veriliyor canım? Rezene çayını emziren annelere cok oneriyorlar.
Umut'un uslu olduğu... Di mi?
Dilenciye verme kaptanım. Bak dün akşam haberlerde gösterdiler dilencini üzerinden 28bin küsur nakit bankada 500 bin tl parası çıktı.Kizlar valla yolda her gordugum dilenciyi bile bos cevirmemeye calisiyorum daha fazlasini yaparim artik
Hastaneye yatis yaptilar 2. Serumu veriyorlar gerekirse ogleden sonra operasyon olacak benden haberler bu kadar ins guzel haberlerde veririm size
ALLAH acil şifalar versin. Bu hastalıkları da uzaklastirsin RABBİM InşALLAHKıZlar anesteziye geldim öğleden sonra laparaskopik ameliyat olacak haber vereyim dedim
Ayol ne zengin dilenciler var di mikaptanım geçen dilenci yakaladılar üzerinden 28 bin lira bankada 450 bin lirası çıkmış
sen en iyisi okuyan öğrenci yokmu etrafında yada kurban adak gibi bir koyun kestir bir kan akıt dağıt adak eve sokulmuyor
kaptanım belki def eder başınızdaki bu aksilikleri
kılık değiştirip değiştirip kaptanın önüne çıkalım belki oda bizi zengin ederÖyle deme annesi yaa... yazık o daha minnak ama. Hem de daha ana kuzusu
Dilenciye verme kaptanım. Bak dün akşam haberlerde gösterdiler dilencini üzerinden 28bin küsur nakit bankada 500 bin tl parası çıktı.
ALLAH acil şifalar versin. Bu hastalıkları da uzaklastirsin RABBİM InşALLAH
Ayol ne zengin dilenciler var di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?