Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

eğer uzun süre aç kalmazsan saldırmazsın fancycim, acıkmadan seni tok tutan şeyler ye. yoğurt ye mesela emziriyosun kalsiyum depoların boşalmasın.
Evet haklısın canm, şimdi çorba içtim. Evde büyük temizliğe giriştikte bu saate kaldı. Ara öğünümü yoğurt yaparım.

Zayıflama temelde matematik hesabına dayalıdır. Harcadığınız enerjinin altında beslenirseniz kilo verebilirsiniz. Elbette ki sağlık için de kaliteli besinlere ağırlık vermek gerek. Kilo aldıran besinleri hangi porsiyon ve sıklıkta tükettiğinizi gözden geçirin.
mantıklı

Kaptanım, evi şöyle güzel bir sirke ile silip bir de adaçayı tütsüsü yap derim müsait olunca.
Evdeki kötü enerjiler gitsin.
Sürekli yaşanan sıkıntılar, dışarıdan birilerinin gözü evde negatif enerji oluşmasına neden olabilir.
Aynı zamanda evin müsait yerlerine himalaya tuzu koyup(küçük çay tabaklarında ya da dekoratif de olabilir.) 7-10 günde bir değiştir.

bu sabah tartıldım kızlardün 78,3 olan kilom bu sabah 77,9 -400

Tebrikler Nilgüncüm.

Hadi bakalım monicim.
Güzel güzel haberler getirin Sibel'den.

Kizlar oglusu odaya aldik daha ayilmadi verilmis sadakamiz varmis patlamak uzereymis dr 5 gun hastanede yatacaksiniz dedi rahatladim biraz haber vereyim dedim

Çok şükür kaptanım ama neden o kadar çok yatıyorsunuz ki?
Eşimin kardeşini 2. günde çıkarmışlardı.

sağol canım hadi sende bekleme yapma

sen kaç kilosun şuan

Günaydın kızlar

lydznp günaydın kuzucum.
Cancagazim ben ancak dönebildim sana da iyi akşamlar olsun
bu sabah tartıldım kızlardün 78,3 olan kilom bu sabah 77,9 -400
Hadi yine iyisin
herkese gün aydın huzurlu sağlıklı mutlu boş paralı olsun inşALLAH
kızlar dün gece fotomu paylaştım gördünüz mü
Cümle alem gördü o fotoyu canım. Iyi cesaret ben koyamazdım

Kizlar oglusu odaya aldik daha ayilmadi verilmis sadakamiz varmis patlamak uzereymis dr 5 gun hastanede yatacaksiniz dedi rahatladim biraz haber vereyim dedim

Çok değil mi kaptanım 5 gün cidden? Kapalı ameliyat üstelikte, çabuk toparlanır da çıkarsınız inşallah.

Öyle deme annesi yaa... yazık o daha minnak ama. Hem de daha ana kuzusu
Kizlar valla yolda her gordugum dilenciyi bile bos cevirmemeye calisiyorum daha fazlasini yaparim artik
Hastaneye yatis yaptilar 2. Serumu veriyorlar gerekirse ogleden sonra operasyon olacak benden haberler bu kadar ins guzel haberlerde veririm size
Dilenciye verme kaptanım. Bak dün akşam haberlerde gösterdiler dilencini üzerinden 28bin küsur nakit bankada 500 bin tl parası çıktı.
KıZlar anesteziye geldim öğleden sonra laparaskopik ameliyat olacak haber vereyim dedim
ALLAH acil şifalar versin. Bu hastalıkları da uzaklastirsin RABBİM InşALLAH
Ayol ne zengin dilenciler var di mi

kılık değiştirip değiştirip kaptanın önüne çıkalım belki oda bizi zengin eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…