- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #247.221
sorma canım ya ramazan da çok zor kilo vermek yemek saatleri çok kötüBen dün hapısteydım yedım
Bu gün iftar yemeği verıyom camıde yerım
Yarın ne toparlarsam
Benım tüm ıstegımı somuruyor mıllet
Olsun sısmanız umutluyuz verecez yawwwwwsorma canım ya ramazan da çok zor kilo vermek yemek saatleri çok kötühaliyle ister istemez baltalanıyor gelen giden
Ben dün hapısteydım yedım
Bu gün iftar yemeği verıyom camıde yerım
Yarın ne toparlarsam
Benım tüm ıstegımı somuruyor mıllet
Ne olsun ferah cımnasılsın kuzucum?
ba ba ba baaaaa, demek bizim rütbemiz düşüktü, alacağın olsun Nilgüş
bende sildim canım çok fena birde hem iğrenç hem korkunçBiz CN de cok var. sildik o kanalı. Igrençler
iyilik canım bugun pek bişey yapmadım ben ay dur bende bi kahve yapayım kendimeNasılsınız kızlar?
Çok fena yoruldum bugün.
Bir kahve yapıp dinleneceğim. Sonra güne devam..
Kızlar bir takım ailevi durumlar olustu, atlatmaya çalışıyoruz. Bugünkü sünneti bile iptal etmek durumunda kaldık. Kimin duası kabul olur bilinmez, lutfen bizim için dua edin. Bu sıra pek giremeyebilirim ama fırsatını bulduğum bir an insallah geri döneceğim. Seviyorum sizleri.
canımcım her ne sıkıntınız varsa hayırlısıyla hallolsun inşallah,dualarımız seninleKızlar bir takım ailevi durumlar olustu, atlatmaya çalışıyoruz. Bugünkü sünneti bile iptal etmek durumunda kaldık. Kimin duası kabul olur bilinmez, lutfen bizim için dua edin. Bu sıra pek giremeyebilirim ama fırsatını bulduğum bir an insallah geri döneceğim. Seviyorum sizleri.
ALLAH hayırlarla karşılık versin sıkıntınıza. InşALLAH sorunsuz atlatırsınızKızlar bir takım ailevi durumlar olustu, atlatmaya çalışıyoruz. Bugünkü sünneti bile iptal etmek durumunda kaldık. Kimin duası kabul olur bilinmez, lutfen bizim için dua edin. Bu sıra pek giremeyebilirim ama fırsatını bulduğum bir an insallah geri döneceğim. Seviyorum sizleri.
insallah en kısa surede atlatırsınız canım dualarımız seninle..Kızlar bir takım ailevi durumlar olustu, atlatmaya çalışıyoruz. Bugünkü sünneti bile iptal etmek durumunda kaldık. Kimin duası kabul olur bilinmez, lutfen bizim için dua edin. Bu sıra pek giremeyebilirim ama fırsatını bulduğum bir an insallah geri döneceğim. Seviyorum sizleri.
hayırdır inşALLAH canım rabbim yardımcınız olsun en kısa sürede atlatırsın sıkıntıları inşALLAHKızlar bir takım ailevi durumlar olustu, atlatmaya çalışıyoruz. Bugünkü sünneti bile iptal etmek durumunda kaldık. Kimin duası kabul olur bilinmez, lutfen bizim için dua edin. Bu sıra pek giremeyebilirim ama fırsatını bulduğum bir an insallah geri döneceğim. Seviyorum sizleri.
cnm sunnet yuzunden yazamadigini dusunmustum insallah sorunlarin biran once hallolur dualarim seninleKızlar bir takım ailevi durumlar olustu, atlatmaya çalışıyoruz. Bugünkü sünneti bile iptal etmek durumunda kaldık. Kimin duası kabul olur bilinmez, lutfen bizim için dua edin. Bu sıra pek giremeyebilirim ama fırsatını bulduğum bir an insallah geri döneceğim. Seviyorum sizleri.
Bence de. Ben de kayıttan tekrar açma gibi bir çözüm buldum koca ayı ve Masha işte ne bileyim prenses Sofia, Rapunzel mapunzel açıyorum canın.Biz CN de cok var. sildik o kanalı. Igrençler
Hayırlısıyla bitirin Ramazan'ı da toparlanırsınız inşallah canımNe olsun ferah cım
Aynen devam ıste
Deprem uykusuzluk oruc yorgunluk
Ay bende çocukların peşindeydim bu saate kadar. Güya 10 dk oynasınkar diye bahçeye çıkarayım dedim. Ancak girdik eve.Nasılsınız kızlar?
Çok fena yoruldum bugün.
Bir kahve yapıp dinleneceğim. Sonra güne devam..
Hayırlısıyla atlatın inşallah sıkıntılarınızı canım.Kızlar bir takım ailevi durumlar olustu, atlatmaya çalışıyoruz. Bugünkü sünneti bile iptal etmek durumunda kaldık. Kimin duası kabul olur bilinmez, lutfen bizim için dua edin. Bu sıra pek giremeyebilirim ama fırsatını bulduğum bir an insallah geri döneceğim. Seviyorum sizleri.
İnşallah sağlıkla ilgili bişi değildir canım allah yardımcınız olsun.Kızlar bir takım ailevi durumlar olustu, atlatmaya çalışıyoruz. Bugünkü sünneti bile iptal etmek durumunda kaldık. Kimin duası kabul olur bilinmez, lutfen bizim için dua edin. Bu sıra pek giremeyebilirim ama fırsatını bulduğum bir an insallah geri döneceğim. Seviyorum sizleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?