- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #247.241
Başarırsın sen canım, herşeyi anlatmışsın zaten. Şurda bayrama ne kaldı artık Bayram sonrası güzel bir silkelenip yemeklerini ve sporunu düzene koyarsın. İnşallah hedefine de istediğin sürede ulaşırsın. 1 ayda 5 kg süper. Bende 2,5 ay sonra en çok 70 rakamını görmek istiyorum. Fazlası olmasınnnn. Kendi kendime ödüller koydum, 74 e indiğimde saçlarımı boyayacağım, beyazlarım falan çıktı valla öyle geziyorum, acele etmem lazımRamazanda koantrolu elde tutmak cok zor
Pıdeye dıkkat etsem tatlı ıstegıyle bas etmek zor
Ustune uyumayınca ve emzırınce zır terelellı oluyorum
Bugun tartıldım 69,3 e gerı gelmısım sukur
Ikı uc gundur dıkkat ettım duzeldı
Ama bugun ıftardan snr gene kactı ıpın ucu yarına yıne 7 lı rakamları gormem ınş
Spor da yok tabı
Ramazanı kılo almadan atlatırsam 1 ay hem spor hem de sıkarak 65 e dusmeyı hedflıyorum inş
Basarırım destek olursunuz
Snr da korurum inşş
Kızlar bir takım ailevi durumlar olustu, atlatmaya çalışıyoruz. Bugünkü sünneti bile iptal etmek durumunda kaldık. Kimin duası kabul olur bilinmez, lutfen bizim için dua edin. Bu sıra pek giremeyebilirim ama fırsatını bulduğum bir an insallah geri döneceğim. Seviyorum sizleri.
Kizlar size evden yaziyorum taburcu olduk iyiyiz ama artik cok yoruldum eve girdim iftara yemek yap mutfagi topla derken de iyice yoruldum biraz dinleneyim
Ne güzel ve anlamlı bir cümle kurmuşum. Kendimle gurur duydumBiz CN de cok var. sildik o kanalı. Igrençler
Gecmis olsum. Yediğin birşey mi dokundu acaba? Ya da ben çok üzüldüm ya senin mideye vurdufancynancy sorma akşamdan beri yine mide ağrısı çekiyorum bu saatte bile uyuyamadım daha kıvranıyorum resmen...
Kolay gelsin canım..morordek kuzucum Allah yardımcınız olsun
Kızlar ben bu ara çok giremiyorum hergün düzenli de yazamiyoRum ama inanın eve geldiğimde direk yatağa seriliyorum her gün sokaklarda kosusturuyorum bi yandan da ramazan artık ramazan sonrasi belki daha rahat girerim hepinize iyi geceler
Bu arada ben hepinize rakibimnilsub lydznp fancynancy
fancynancy sorma akşamdan beri yine mide ağrısı çekiyorum bu saatte bile uyuyamadım daha kıvranıyorum resmen...
Günaydın canlar ciğerler; ortiler, rakipler, korkulu rüyalar hepinize gün aydı olsun.
Sabahın bu saatinde Ramazan gününde yanım da oturan şahsiyet kahvaltı yapıyor.
Insanlar inanmazlar yada rahatsızlıkları vardır tutmazlar. Ama toplu taşımada normal günlerde bile kahvaltı yada yiyecek yenmez. Adab-ı muaşerete aykırıdır.
Bu hassasiyeti için bh arkadas alkişi hakediyor
Âmin inşALLAH. Bize bu ayda kuşlar böcekler bile oruç tutar diye öğretildi. Bizim gayri müslim komsularimiz vardı. Oruç tutmadıkları halde bütün gün birşey yemez akşam ezanını beklerlerdi. Tamam kimse görmüyor onlar evinde ne yiyor ne içiyor diye ama hassasiyet işte. Ben gerçekten tutmamayi anlarım. Dediğim gibi inancı zayıftır yada inanmıyordur. Yada hastadır tutamıyordur. Dışarıda yemek yesin başımı cevirir gecerim. Toplu taşımada bunu yapmasını ayıpladım. Ramazan haricinde de aynı fikirdeyim. Toplu taşımada yiyecek yiyip içmek yasaktır. Hayat bilgisi dersi 1.sınıf. bazen şaşıyorum birtek bizim öğretmenimiz mi ogretti bunu kimse bilmiyor. Yolun sagindan yürümek gerektiğini, toplum içinde bağıra çağıra konuşmamayı, toplu taşımada hamile yaşlı çocuklu insanlara yer vermeyi, büyüklerle konuşurken siz yada efendim diye saygılı konusmayi. Tüm Turkiyede aynı müfredat yokmuydu? Yoksa bu kadar insan uzaydan mi geldi? Gerçekten bazen takılıyorum.Selamın Aleyküm kızlarrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün gece misafirim olunca doğal olarak geç yattım ve geç kalktım ( 06:45de uyandım )
Gerçi çoğuna göre erkende ben daha erken uyanmaya alışınca çok uyumuşum gibi geldi bana
Şükür bugünde çok dinç uyandım ve 1 saat sonra kendimi yine Parka atıyorum yürüyüş yapmak için
Yarın gittiğim kursun son günü olduğu için sabah yürüyemiyeceğim ama kurs çıkışı minik kuşumun tahlil sonuçlarını aldıktan sonra gideceği yüzme havuzuna kadar yürüyerek giderim sonuçlarını bırakmak için
Çok çok geçmiş olsun canımfazla baharatlı yada acı bir şey yediysen oda ağrı yapabilir malum Ramazanda bütün gün yemeyip sonra geç saatte az da olsa acı falanda mideyi rahatsız eder
Umarım şu anda daha iyisindir
Sorma valla bende oruç tutmadığım halde en çok öylelerine kızıyorum
Eskiden lokantaların camlarını gazeteylede olsa kapatırlardı Ramazanda hani tutanların canı çekmesin diye şimdi maşallah herkes elinde birşeyle dolanıyor
Ben küçük kızıma bile doğru dürüst dışarda bir şey eline vermem Ramazanda başkasının canı çekerse diye hatta kendim tutmadığım halde asla su bile içemem rahatsız olurum ama bazen kadınları bile görüyorum hiç umursamadan dondurmasını bile dışarda yiyebiliyor
Normal zamanda bile Annem bize sokakta paylaşamayacağın kadar bir şey varsa yemek yenmez derdi ( hani kapı önünde oynarken ekmek arası istersek arkadaşlarının da canı çeker gel evinde yer derdi yada bütün arkadaşlarımıza yetecek kadar atıyorum hamur falan varsa onu doldururdu poşete hadi gidin arkadaşlarınızla yiyin derdi)
Daha geçen gün bir yerden gelirken bizim ufaklık dondurma aldırdı bakkalda poşet vermeyince hemen elinde eve getirditam bizim apartmanın önünde baktık iki tane kız ( tanımıyorum bile bizim apartmanda oturmuyorlar sanırım ) kızımın elindeki dondurmalara gözleri ilişti tam kapıyı açtım kafama takıldı döndüm kızlara para uzattım alın kendinize dondurma alırsınız dedim nasıl şaşırdılar abla gerek yok diye dedim yok hava sıcak canınız çekmiştir gözlerinin içleri güldü teşekkür edip aldılar hatta eşim ya iyi düşünmüşsün dedi heee alamayacaklarından değil ama o an ben o bakışı yakaladım günah yani değil ki Müslümanlar için kutsal bir ayda sokakta millet oruçluyken umursamadan saygısızca yiyip içmek biraz ince düşünmek gerekiyor ama maalesef nasıl bir zamana geldiysek herkesin orucu kendine mantığının af edersin .okunu çıkardılar Rabbim islah etsin ...Aminnnn
Bende kaptırınca ne yazıyormuşumÂmin inşALLAH. Bize bu ayda kuşlar böcekler bile oruç tutar diye öğretildi. Bizim gayri müslim komsularimiz vardı. Oruç tutmadıkları halde bütün gün birşey yemez akşam ezanını beklerlerdi. Tamam kimse görmüyor onlar evinde ne yiyor ne içiyor diye ama hassasiyet işte. Ben gerçekten tutmamayi anlarım. Dediğim gibi inancı zayıftır yada inanmıyordur. Yada hastadır tutamıyordur. Dışarıda yemek yesin başımı cevirir gecerim. Toplu taşımada bunu yapmasını ayıpladım. Ramazan haricinde de aynı fikirdeyim. Toplu taşımada yiyecek yiyip içmek yasaktır. Hayat bilgisi dersi 1.sınıf. bazen şaşıyorum birtek bizim öğretmenimiz mi ogretti bunu kimse bilmiyor. Yolun sagindan yürümek gerektiğini, toplum içinde bağıra çağıra konuşmamayı, toplu taşımada hamile yaşlı çocuklu insanlara yer vermeyi, büyüklerle konuşurken siz yada efendim diye saygılı konusmayi. Tüm Turkiyede aynı müfredat yokmuydu? Yoksa bu kadar insan uzaydan mi geldi? Gerçekten bazen takılıyorum.
Bu arada çocuklara yaptığın jest de cok hoş. Onu bende yaparim gözüme takılınca. Biz oğlumla birgün kadiköyde yemek yemeğe gittik. Rest. bahçesinde yemek istedi. Orada da bance dediğimiz yer sokak. Ben içeri diye ısrar ettim ama o ağır bastı. Birazda ders olsun diye tamam dedim. Çingene çocukları dolu sokak karşımızda oturuyorlar biz birşey yiyemedim tabi. Ben de orada hamburger yapan bir büfe var di saydı. 7 çocuk. Abi bu 7 çocuğa 1er hamburger yaparmisin dedim parasını verdim. Aman ALLAH'IM sokakda 20 cocuk hepsi biribirini yiyecek o kargaşada biz kactık düpedüz. Bir daha da açıkta yemek yemek istemedi canı sag olasıca
Âmin inşALLAH. Bize bu ayda kuşlar böcekler bile oruç tutar diye öğretildi. Bizim gayri müslim komsularimiz vardı. Oruç tutmadıkları halde bütün gün birşey yemez akşam ezanını beklerlerdi. Tamam kimse görmüyor onlar evinde ne yiyor ne içiyor diye ama hassasiyet işte. Ben gerçekten tutmamayi anlarım. Dediğim gibi inancı zayıftır yada inanmıyordur. Yada hastadır tutamıyordur. Dışarıda yemek yesin başımı cevirir gecerim. Toplu taşımada bunu yapmasını ayıpladım. Ramazan haricinde de aynı fikirdeyim. Toplu taşımada yiyecek yiyip içmek yasaktır. Hayat bilgisi dersi 1.sınıf. bazen şaşıyorum birtek bizim öğretmenimiz mi ogretti bunu kimse bilmiyor. Yolun sagindan yürümek gerektiğini, toplum içinde bağıra çağıra konuşmamayı, toplu taşımada hamile yaşlı çocuklu insanlara yer vermeyi, büyüklerle konuşurken siz yada efendim diye saygılı konusmayi. Tüm Turkiyede aynı müfredat yokmuydu? Yoksa bu kadar insan uzaydan mi geldi? Gerçekten bazen takılıyorum.
Bu arada çocuklara yaptığın jest de cok hoş. Onu bende yaparim gözüme takılınca. Biz oğlumla birgün kadiköyde yemek yemeğe gittik. Rest. bahçesinde yemek istedi. Orada da bance dediğimiz yer sokak. Ben içeri diye ısrar ettim ama o ağır bastı. Birazda ders olsun diye tamam dedim. Çingene çocukları dolu sokak karşımızda oturuyorlar biz birşey yiyemedim tabi. Ben de orada hamburger yapan bir büfe var di saydı. 7 çocuk. Abi bu 7 çocuğa 1er hamburger yaparmisin dedim parasını verdim. Aman ALLAH'IM sokakda 20 cocuk hepsi biribirini yiyecek o kargaşada biz kactık düpedüz. Bir daha da açıkta yemek yemek istemedi canı sag olasıca
Bende kaptırınca ne yazıyormuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?