Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanım konuştun mu?
Ne dediler?

Banucum benim de en büyük motivasyonum bu.
Kıyafetler beni seçmesin, ben onları seçeyim istiyorum.
En az 10 kilom var tabi rahatlamaya başlamak için.
Arkasından 10-15 daha gitti mi tamamdır. Rahatça giyineceğim.

Çok şekersiniz ya.

ay kıskandım kızzz

bahaneye gel canım tatlı istemiyo kocacığım sen ye bunuda desene

bencede kaptanım işte kılık değiştirip kandırcaz seni

Şekercim, önceden her gün böyle şeyler yapardı eşim.
Şimdi kilo vermek istiyorum diye o da dikkat ediyor.
Hayır diyemiyorum ben de.
Yiyecek olarak desem derim hiç sorun değil de içimden gelmiyor işte.

valla bacılar bilemiyorum hani ayağınızı denk alın
fırtına moniyle kasıga oynak bunlar napıcakları belli olmaz
verdim gazı hopppp

Öyle valla maşallah monicim.

ay çok tatlıydı bunlar birde himen vardı ben onuda çok severdim
nilgünüm ben ettim sen etme hep monican sebep. gaza geldim yürek yedim bişey ettim ama bende bilemiyorum ne ettim
yok yokk çok saldın bu ara sende ortiliğimden rakipliğe rütbeni düşürüyorum
ay bende nasıl güzel kıyafetler var zayıflar için gerçi kilolular giyinsede yakışmıyo bende içinde

Evet geçen senin bu halin haberlerde çıktı bu tartılma hastalığıymış gün içinde asla tartılmıcakmışız haftada 1 aç karnına olmadı doğrusuymuş sen yavaş yavaş azaltmak bari :))
Sadece sabah tartıliyim bari, genelde en iyi rakamı o zamanlar görüyorum. Hergün tartılmanın bana şöyle bir faydası var ki yemeklerime dikkat etmem gerektiğini hatırlıyorum kuzucum maalesef

Çok azimlisin canım bravo senin bu enerjin çok hoşuma gidiyor

Sadece sabah tartıliyim bari, genelde en iyi rakamı o zamanlar görüyorum. Hergün tartılmanın bana şöyle bir faydası var ki yemeklerime dikkat etmem gerektiğini hatırlıyorum kuzucum maalesef
Buna katılıyorum canım ben izinden sonra doğru düzgün tartılmadım korkudan:)ama kilo almışım.kilo kontrolünde tartılmak şart dediğin gibi günde 1 defa aç karnına en ideali

Sürme tabi şekerim sürme

Sağol canım inşallah devam ederim
Mekik konusunda da bende yarım çekiyorum, tam çekmiyorum karnımı zorlayarak yapsamda yine de boynum acıyor birde 8 dk da karın kası diye bir program indirdim onla yapıyorum, ayaklarımı sadece 1-2 harekette sabitleyebilirim sanırım. Bu işi çözmem lazım

kızlarr dün banuşun minnak kuzusu buse cerenle selfie çektik sizler için paylaştım
Oyyy çok tatlı kuzu maşallah, Allah bağışlasın.
Kız monican sen yeşil yeşil ne güzel bakmışsın öyle. Ciltte bebek gibi, maşallah valla. Hedef kilona da vardığında ortalığı yakarsın mazallah

Kendim yaptın zaten hazır yemem ... Bitdr kahvaltıda böyle azcık yiyince canım gun içinde tatlı istemiyor ben ona bağlıyorum...yanılıyomuyum acaba
Bende de aynısı oluyor kuzucum, kahvaltımda reçel veya benzeri birşey tükettiğinde tatlı yeme isteğim epey düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…