- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #247.261
tüh tamamını yeseydin iyiydi katmerinKahvaltı
1 tane susamlı çubuk
1 halka
2 ceviz içi
Yarım lt su
(Evden erken çıkmamız gerektiği için ayaküstü atıştırdım aç kalmayayım diye. Kahvaltım da öğle yemeği oldu 12:30 da yiyince tabi)
Ara
2 kupa filtre kahve
Öğle
1 kızarmış yumurta
4 zeytin
Biraz zartar
2,5 dilim çok tahıllı ekmek
Azıcık dil peyniri
Şekersiz çay
Ara
3 yk yoğurt + 1'er çay kaşığı zerdeçal, zencefil, tarçın
Akşam
1 tane lahmacun
1 bardak ayran
Patlıcan ezmesi
2 ısırık fıstıklı katmer (nalçak kocam tatlı olduğunu söylemedi, otlu peynirli gibi görünüyordu, bi ısırık alınca tabi öbürünün hatrı kalacaktı)
Su: 2,5 lt
Spor: 45 dk eliptik, bebeler uyursa da azıcık kol çalışcam kızlar.
ay ben bişe yapmadım dünnilsub nilügüncüğüm sabaha okursun, 4 dk kol çalışması, 15 sn plank (1. gün), 1 dk squat çalıştım ve sahneyi sana bırakıyorum
anam anam kızdaki cesarete@morordek kuzucum Allah yardımcınız olsun
Kızlar ben bu ara çok giremiyorum hergün düzenli de yazamiyoRum ama inanın eve geldiğimde direk yatağa seriliyorum her gün sokaklarda kosusturuyorum bi yandan da ramazan artık ramazan sonrasi belki daha rahat girerim hepinize iyi geceler
Bu arada ben hepinize rakibimnilsub lydznp fancynancy
bende eliptik yapsamdım iyiydi üşeniyorum resmenNeyse ben hazırlanıp yürüyüşe gidiyorum canlar
Allaha emanet olun
Haydaaaa çok geçmiş olsun canımın içi ya, nasıl oldun?fancynancy sorma akşamdan beri yine mide ağrısı çekiyorum bu saatte bile uyuyamadım daha kıvranıyorum resmen...
sabaha karşı uyudum geçmiş şükür 9 da uyandım iyiyimHaydaaaa çok geçmiş olsun canımın içi ya, nasıl oldun?
Bence de, kesinlikle haklısın. Hadi normal bir günde anlaşılabilir çok acıkmıştır şekeri düşmüştür falan ama Ramazan'da da yani olmaz.Günaydın canlar ciğerler; ortiler, rakipler, korkulu rüyalar hepinize gün aydı olsun.
Sabahın bu saatinde Ramazan gününde yanım da oturan şahsiyet kahvaltı yapıyor.
Insanlar inanmazlar yada rahatsızlıkları vardır tutmazlar. Ama toplu taşımada normal günlerde bile kahvaltı yada yiyecek yenmez. Adab-ı muaşerete aykırıdır.
Bu hassasiyeti için bh arkadas alkişi hakediyor
Bence deeeanam anam kızdaki cesaretebak vay işler kızıştı
Hahahahaaa, gel gel, konu komşuya dağıtır artık hangimizin evine geldiysen bi yeşil çay ikram edip spor yaptırırız sana hehebakın garular...
beni geçersenizfancynancy lydznp Cikilatacanavari evinize pasta börek katmer çiklatla baskın yaparım
Bence de hadi git sporunu yap bakem. Ben bugün izinliyimay birazdan kahvemi içip eliptik yapayım bari tırstım sizden
ay bu sabah kahvaltıda sıfır kaçamak yaptım @wendigo reçel bile yemedim korkuyom bu garulardan
kesinlikle, su kilo verdiriyor bacım, iç bol bol iç.ay ne yapıp edip suyu 3 litreye çıkarmam lazım
Sen beni rakipten saymıyormusunda başkasını arıyorsun
Birazdan kahvaltıyı geç yaptım 1saat geçsin kahvemi içiyorumBence de hadi git sporunu yap bakem. Ben bugün izinliyim
Sen çok kaşıyorsun ama beni nilgüüşşş valla gelecem bahçenize çadır kurup açlık greviyle 15 günde 65 kilo olcam. Psikolojik baskıdan dava etcem seni. Tükettin beni kadın tüketttiiinnn. Vah bana vahSen beni rakipten saymıyormusunda başkasını arıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?