- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #247.201
hahaha, hadi bakalım hem orti hem rakip mi olacaksınız şimdi? Gel Ayşecim, Rakip kardeşliğiiiiiiiALLAH ALLAH niye beni geçiyormuş. Sen mi verdin geçiş iznini?moni beni geçerse bende seni geçerim aha da sana meydan okuyorum hadi bakalım.
Aman ALLAH'IM ben sahurda yürek yedim de haberim mı yok. Senin çenenle mücadele edilir mi
Ahahahaaaa ay çok güldüm yaaaaamoni oynakbasi34 yüzünüz ufalmış kız sizin. Biraz süzülmüş gibisiniz. Azıcık börek çörek mantı yiyinde yüzünüze kan can gelsin
ben sadece sabahları yiyiyorum reçel birde kendim yaptığım için aslında onuda bıraksam iyi olacakVendicim 21 gün sıfır şeker diyeti var bende bi onu deneyim dedim bu hafta ama şekersiz gerçekten zor
Vall yaaa, nerde o Clementin ler, Heidi ler, varyemez amcalar. Abuk subuk karakterler var çirkin çirkin, birde oraya buraya sümüklerini falan yapıştırıyorlar, ööööyykk. Garip yaratıklar, Biz mi anlamıyoruz acaba?evet tatlı cadı wendy :) ne güzel çizgi filmler vardı biz küçükken, şimdi casper falan yok.
yemem bende 77,9 aynıyım dün ileYe aşkım yeee, afiyet bal şeker olsun.
Tartıldın mı bakem? Ben 76,2 çıktım
he işte al beni vur sanaBende de aynısı oluyor kuzucum, kahvaltımda reçel veya benzeri birşey tükettiğinde tatlı yeme isteğim epey düşüyor.
haidi ve arı maya hala var trt çocukta. Benim kız bayılıyor haidi'ye beraber izliyoruz
Vendicim 21 gün sıfır şeker diyeti var bende bi onu deneyim dedim bu hafta ama şekersiz gerçekten zor
ba ba ba baaaaa, demek bizim rütbemiz düşüktü, alacağın olsun Nilgüşay çok tatlıydı bunlar birde himen vardı ben onuda çok severdim
yok yokk çok saldın bu ara sendeortiliğimden rakipliğe rütbeni düşürüyorum
ay bende nasıl güzel kıyafetler var zayıflar için gerçi kilolular giyinsede yakışmıyo bende içinde
Eee işte oyleeee
Öyle diyola ilk defa deniyorum ama pek ümidim yok:))ben unutayım diye değilde belki kilodan biraz hızlı farkederim diye yapıyomben sadece sabahları yiyiyorum reçel birde kendim yaptığım için aslında onuda bıraksam iyi olacak21 günde beyin tadını unutuyormuş denemek lazım
Bencede öyle herşeyden yiyerek verme taraftarıyım belki uzun sürer ama bi yaşam şekli olur yani hayatımı diyete değil diyeti hayata uydurmak olmalı.ama temmuzda düğünler var birazcık hızlanayım istiyorum:)bizde denk geldikçe arı maya izliyoruz ama heidi'yi istemiyo bizimki. bu ara minika çocuktan cartoon network çizgi filmlerine geçtik, trt'ye falan hiç bakmıyo bile. sanki anlıyo ya, çok üst seviyede çizgi filmler valla. bende oturup izliyorum ince noktalar yakalıyorum resmen.
ya dukanda 3 ay yemedim şeker, ihtiyacım da kalmamıştı ama öyle de yaşanmıyo ki, kararında hepsinden yicez olmadı.
günaydın şekerler
dün çok yorulmuşum sabah baya yatakta keyif yaptım döndüm durdum
listem yine çok güzel, yumurta var sabah
bu sabah listemdeki 1 dilim ekmek ve 10 kiraz la karpuzu değiştirip yedim,whatsapp tan sibelcime danışarak tabiikiliste dışına çıkarsam yağ yakamam gibi gelip korkuyorum resmen listeye ve sibele nasıl bir inançla bağlandıysam dün kendisine de bunu söyledim
aleykümselam fırıncı güzeli
bugün de buse ceren gibi heyecanlıyım , midem de kelebekler uçuşuyo8 li rakamları 7 li rakamları düşündükçe
dün sen diyince gidip baktım ince kot kap buldum waikiki debedeni yoktu, akbatı da varmış dün eve gelirken uğrayalım dedim eşime yorgunum yarın gidersin dedi,tez canlı ben bekleyebilirmiyim eve gelince tekrar çıktım adam bi şişti 5 dk alıp gelcem diye çıktım 3 saat gezmişim eve geldim giydim karşısına geçtim nasıll? dedim ,iyi dedi ,baktım kıskançlıklar başlamış bu seferde kışkırtcam ya illa zayıflamışmıyım çok şişko duruyorum mu diye sorunca,tripli tripli 'zayıflamışsın'dedi ayy kıskançlığını okudum resmen akrep burcu zaten içimden daa dur ne gördün dedim ahaha
her sabah çapkın çapkın bakıp, sen bugün kilo mu aldın diyor
değişimden çok mutlubabası takılıyor, annenle iddia ya girilir mi? kaybediyorsun bak diye..
zayıflarsam bana interrail sözü varher+ kiloya 1 ülke eklicem demişti sanırım dünya turuna çıkıcaz
şekerim önleminizi alın baksonra rüzgarın kızı nilgünü beklerken fırtına moni esip geçmesin
moni oynakbasi34 yüzünüz ufalmış kız sizin. Biraz süzülmüş gibisiniz. Azıcık börek çörek mantı yiyinde yüzünüze kan can gelsin
valla bacılar bilemiyorum hani ayağınızı denk alın
fırtına moniyle kasıga oynak bunlar napıcakları belli olmaz
verdim gazı hopppp
Ama ama ama....ay çok tatlıydı bunlar birde himen vardı ben onuda çok severdim
yok yokk çok saldın bu ara sendeortiliğimden rakipliğe rütbeni düşürüyorum
ay bende nasıl güzel kıyafetler var zayıflar için gerçi kilolular giyinsede yakışmıyo bende içinde
Biz CN de cok var. sildik o kanalı. IgrençlerVall yaaa, nerde o Clementin ler, Heidi ler, varyemez amcalar. Abuk subuk karakterler var çirkin çirkin, birde oraya buraya sümüklerini falan yapıştırıyorlar, ööööyykk. Garip yaratıklar, Biz mi anlamıyoruz acaba?
Ohhh canımıza deysin kıskansınlar Ayşem
Benimki şimdilik benle aynı anda sokağa çıkmadığı için pek kıskançlık yaşama durumu olmadı ama oda olur kesinbenimki zaten takıntılırdır saçımı bile ille toplu ister neymiş saçım açıkken daha çok dikkat çekiyormuşum sarı zaten artık yasak
Adam bütün gece beni izleyip durup durup yok yok sen baya fark ettin helal Aşkım sana yaaa diyip duruyorEminim şimdi sevincini yaşıyor ama kıskançlıkları kesin başlar çünkü adam zirve kilomda bile yok efendim bu çok dikkat çekiyor yok efendim yakası açık diye defalarca kavga etti benle hamileliğimde bile bakınma bakışların derin millet dönüp bakıyor ağzını burnunu dağıttıracaksın bana milletin diyip duruyordu
Ayyy çok sevindim bunu duyduğuma :) inşallah çok daha fazla süzülürüz amaaaaa börek faslına hayatta işim olmazdaha biz fıstık gibi olacağız ve adamların yüreğine indireceğiz her sokağa çıktığımızda ( kocalarımızın yani )
heeyyyt beee kim tutar bizi
Speedy Gonzalez vardı eskiden hızlı bir mekikalı fareheh işte onun gibi koşarız ondan sonra
Oyyy çok tatlı kuzu maşallah, Allah bağışlasın.
Kız monican sen yeşil yeşil ne güzel bakmışsın öyle. Ciltte bebek gibi, maşallah valla. Hedef kilona da vardığında ortalığı yakarsın mazallah
oy oy berilim bende o saydıklarındanım merak etmemoni canımcımmm dün dıyetısyen ne dedı
Unuttum sanmaaaaa
Durum nasıl alıştıra alıştıra söyle nıtekım yaşlı
Hasta
Tombul bır bayaaaaanım
Ben dün hapısteydım yedım
oy oy berilim bende o saydıklarındanım merak etme
bu hafta 1 kg gitmişverdi gazı yolladı diyetisyenim
bu ara ağzıma dolandı 'gazla çalışıyorum artık' cümlesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?