- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #247.361
Geldim insallah canım, hic hesapta olmayan şeyler çıkıp duruyor işte, hayat.. :)hallettiğinize sevindim canım, ramazan durgunluğu devam bizde, değişiklik yok bildiğin gibiyiz, sensiz sessiz kaldı buralar.
Sağol canımİnan ramaxanda kılo almamak basarıdır uzulme
Cok zor bırseyı basarıyorsun
BravoTartıldım
75,8 çıktım kızlaarrr. Nihayet 75 li rakamları da gördüm ya sevindim.
Eki Görüntüle 2009434
Geldim insallah canım, hic hesapta olmayan şeyler çıkıp duruyor işte, hayat.. :)
Neyse sessizliği bozalım o zamanBen gene Umut muhabbetlerine başlar sizi bayarım
Amin canım, Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. Çocuk olunca hayatın o oluyormus ya kesinlikle anladım yani :)aa aşk olsun, Umut muhabbeti ne zaman sıktı bizi, hayatımız bebişler zaten, Allahım isteyen herkese de versin çocuklarla ilgili her şey hoşumuza gider, aynen devam canım.
ay kıskandımTartıldım
75,8 çıktım kızlaarrr. Nihayet 75 li rakamları da gördüm ya sevindim.
Eki Görüntüle 2009434
Az az da olsa gidiyor yaa... hem bize de biraz zaman ver Ramazan bitene kadar değil mi amaneden 0,5 çıktı anlamadım
tartı da mı problem oldu ödem mi yaptım hiç bir fikrim yok
buna da şükür
dün akşam regli oldum ondan diyorum karnım çok şiş farkındayım yoksa menülerim çok güzel sporda yapıyorum ekmeği sadece kahvaltıda yiyiyorum oda esmer ekmek su 2 lt düşmüyo yeşil çayda içiyorum deliricemnilsub nilgünüm tam 76'ya gelicen yeniden 79'a dönüyosun yaa, çok uzun zamandır hep böyle neden acaba? tam diyorum nilgün 75/76 bildirim yapıcak hoop 79
dün akşam regli oldum ondan diyorum karnım çok şiş farkındayım yoksa menülerim çok güzel sporda yapıyorum ekmeği sadece kahvaltıda yiyiyorum oda esmer ekmek su 2 lt düşmüyo yeşil çayda içiyorum deliricem
hiç duymadımfancynancy Cikilatacanavari kızlar size de kocaman tebrikler, nilgünü de geçmişsiniz şişşttt duymasın
hiç duymadımay bırakcam ben bu işleri artık yaşlı başlı kadınım oturup kızıma çeyiz öreyim bari
valla üzülüyorum canım ya uğraşmasam tamam ama çok uğraşıyorum açlıktan akşamları karnım gurulduyobi senin bi de bizim eski keremcemim olan ayşenin metabolizmayı çözemedim zaten.
valla üzülüyorum canım ya uğraşmasam tamam ama çok uğraşıyorum açlıktan akşamları karnım gurulduyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?