Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

biliyorum farkediyorum bende

kuzum belli bi liste mi yapsan acaba? mesela moni ablanın listesi gibi falan? maaşallah yağ yakımı çok iyi onlarda. olmazsa sibele sorsun daha az kilodakiler içinde uygun mu acaba listesi?
bilmem ki yakın olsa gidicem sibele fiyatıda çok uygun hemde özel

İnşallah hepsini atlatırsınız sorunlarınızın canım. Hoşgeldinnnn

ay bacım 6 aylık hamile gibi karnım 79 çıktım çok şiş karnım sabahtan beri 2 lt su içtim ödemi atayım diye tüh çok üzüldüm ama biliyorum regliden bu sabah yine güzel başladım
Hadi bakalım, haftaya güzel bir rakam bekliyorum senden. Öyle boş atıp tutmak yok, icraat görelim

aa aşk olsun, Umut muhabbeti ne zaman sıktı bizi, hayatımız bebişler zaten, Allahım isteyen herkese de versin çocuklarla ilgili her şey hoşumuza gider, aynen devam canım.
Kesinlikle haklısın wendicim, morordek umuttan sıkılır mıyız biz hiç sadece senin mi sanıyorsun 5. takımının bebeği o, ha geldi ha gelecek diye seninle dokuz doğurduk kız

hiç duymadım ay bırakcam ben bu işleri artık yaşlı başlı kadınım oturup kızıma çeyiz öreyim bari
Ay çok komiksin yaaa, dil pabuç kadar ama motivasyon sıfır, olacak olacak kuzum, reglin geçince daha güzel çıkarsın menülerine, Yeşil çayını falan devam et sen canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…