Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

diyosun hain ortim

eder ya bakma sen az göründüğüneben zaten nefes alırken her nefeste 10 kalori alıyom

ben uzaktayım ya gıııı

ben anlamadım canım kusura bakma soruyorum 2. eşin mi şuan evliliğin
Evet ben yeni evli sayılırım 4 yıl olacak temmuzda.
Biz de sende toplanırız olmadı sensiz bir organizasyon olmaz zaten
Hain orti ne o kız bensiz duramadın yine orti mi ettin kendine

Gunaydinlar
Ya aslında super olur, ben gerci Ankara'dakilerle bile gorusemedim. Kaptanım Ankara'da ornegin ama gorusme fırsatımız olmadı. Herkese uygun bi zaman ayarlanabilir mi tabi bilmiyorum da ben isterim yani :)
ayy ne guzel olurdu
Kizlar kucuk ateslendi gece artik yeterrr ben emekli oluo evde cocuklara bakayim bari

oh bi işe yaradım barizayıflayamıyorum bari arkadaşlarıma yardımım dokunsun

hahah bu sabah 78 çıktım regli şişkinliği bendeki naberrr
Ben de bugün yarın mens olucam cnm ona rağmen senı geçtim ohh ohh
Gunaydinlar
ayy ne guzel olurdu
Kizlar kucuk ateslendi gece artik yeterrr ben emekli oluo evde cocuklara bakayim bari
Böyle olucak kaptanım bi kurşun döktürmek lazm size

Bende geçen oğluşumu öyle mıncık mıncık severken baktım ağlıyor, sarılıyordum sadece halbuki dişi dudağına geldi herhalde o minicik elleriyle dudağını göstermişti Şeymacım ya. Allahtan hasarımız yoktu minnacık ağladık o kadar. Arada oluyor öyle, anneciğinde nasıl bir aşkla ısırdıysa seni, engelleyememiş kendini kadıncağız demek

Emzirmenib gücüüüü

Günaydınlar :)

Gunaydinlar
ayy ne guzel olurdu

Kaptanım 40 yılda bi evdesiniz çocuklarla güzel vakit geçireceksiniz onda da hastalıklar, kuzucuklar iyi ki yanındasınız.

Takımın t3k yüz karası olarak sizden çok özür diliyorum canlar. Hepinizi de tebrik ediyorum ayrıca
Aşkolsun Ayşecim ya, bende iki haftadır ya artı ya da sabit geliyordum. Birde oruç tutuyorsunuz, bu dönemlerde çok normal sizin için. Ama Bayram sonrası bol bol spor bekliyorum kuzucum senden de.

Hepimizde var demek ki

Kızlar aklıma ne geldi. Bir organisazyon yapsak da buluşsak. Nasıl olur? Ben hepinizi merak ediyorum. Burada herşeyi paylaşıyoruz. Kimseyle paylasmadiklarimizi da. Gerçekten kardeş gibi olduk.
Bence de güzel fikir, ben programınıza uymaya çalışırım yaparsanız. Bir tek pazar günü organizasyon yaparsanız katılamam o da malum eşimin tek tatil günü, çocuklarla evde olmak istiyor kv ya da anneme gitmiyorsak. Onun haricinde ben tamamım

Kilo vermeni kolaylaştırmak için napcaz o zaman kuzu? Mahmut'la takılmaya devam et nilsubcum. Allıma da başka bir şey gelmiyor. Anam emmeyi bırakınca merto bende böyle zorlanıcam di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…