- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #247.501
oy umutla ilk bayramın kızzzBin otobüse gel bacım
Hahaha evet ilk bayramıoy umutla ilk bayramın kızzzellerini öpsün sıpa
sen öyle san kokundan bulur o seni sesinden en basiti memenden tanır parmak izi gibi bişey şuan onun için memeHahaha evet ilk bayramı
Elimi öpmeyi bırak, anası olduğumun bile farkında değil șapșik
Evet ben yeni evli sayılırım 4 yıl olacak temmuzda.diyosunhain ortim
eder ya bakma sen az göründüğüneben zaten nefes alırken her nefeste 10 kalori alıyom
ben uzaktayım ya gıııı
ben anlamadım canım kusura bakma soruyorum 2. eşin mi şuan evliliğin
Nasıl değil? Olurmu canım anası değilsen bile memesisin onunHahaha evet ilk bayramı
Elimi öpmeyi bırak, anası olduğumun bile farkında değil șapșik
Bilemedim senin ile ne etcemi orti mi rakip mi tam karar veremedim ...Evet ben yeni evli sayılırım 4 yıl olacak temmuzda.
Biz de sende toplanırız olmadı sensiz bir organizasyon olmaz zaten
Hain orti ne o kız bensiz duramadın yine orti mi ettin kendine
ayy ne guzel olurduYa aslında super olur, ben gerci Ankara'dakilerle bile gorusemedim. Kaptanım Ankara'da ornegin ama gorusme fırsatımız olmadı. Herkese uygun bi zaman ayarlanabilir mi tabi bilmiyorum da ben isterim yani :)
Ben de bugün yarın mens olucam cnm ona rağmen senı geçtim ohh ohhoh bi işe yaradım barizayıflayamıyorum bari arkadaşlarıma yardımım dokunsun
hahah bu sabah 78 çıktım regli şişkinliği bendeki naberrr
Böyle olucak kaptanım bi kurşun döktürmek lazm sizeGunaydinlar
ayy ne guzel olurdu
Kizlar kucuk ateslendi gece artik yeterrr ben emekli oluo evde cocuklara bakayim bari
Bende geçen oğluşumu öyle mıncık mıncık severken baktım ağlıyor, sarılıyordum sadece halbukiPaylaşım alanı yazan yer var ya orası işte, arada olaylar çıkıyor :)
Ferahcim cok akademik çalışmışsın, tam benlikiyi bari Umut'u ısırmak istememin bilimsel bi açıklaması varmış. Ben de bizde genetik falan sanıyordum. Nitekim annem ben küçükken dayanamayıp yanağımı ısırmış ve morartmış Sonra cok üzülmüş tabi bu yaptığına ama işte açıklaması buymus demek
Emzirmenib gücüüüüBu arada ben annem ve eşimle sahur yapıyorum, o yüzden sabah aç karnına olmamış oluyorum. Sonra yeniden kahvaltı yapıyorum falan. Gun içinde tam olarak ac olduğum bi an olmadığı icin tartılamıyorum dogru düzgünRamazan gelince 4 öğün yer oldum, kilo almadığıma sukretmem lazım
Gunaydinlar
ayy ne guzel olurdu
Kizlar kucuk ateslendi gece artik yeterrr ben emekli oluo evde cocuklara bakayim bari
Aşkolsun Ayşecim ya, bende iki haftadır ya artı ya da sabit geliyordum. Birde oruç tutuyorsunuz, bu dönemlerde çok normal sizin için. Ama Bayram sonrası bol bol spor bekliyorum kuzucum senden de.Takımın t3k yüz karası olarak sizden çok özür diliyorum canlar. Hepinizi de tebrik ediyorum ayrıca
Hepimizde var demek kiNeyse içim rahatladı. Yıllarca ıcimde ne cani anneyim hissi var di gitti çok şükür.
Baha 1 yaşında ya var ya yoktu. Bir gun baktım popoda bir morluk. Bakicimiz o kadar tatlı ilgili merhametliki acaba görüntü bu altında da bir cani mi yatıyor dedim. 1- 2 gün geçti aklıma geldi ben çocuğumu nasıl olsa bezi var diye bir ısırmışım ki. Bizim garibin acı eşiği yüksektir. Hiç ağlamazdı. Ben de anlayamadımsonra bakicimiz dedim kusura bakma senden şüphelendim ama ben ısırdım severken dedim. . Kadın da benim çocuğa işkence ettiğimi sanmış. Çünkü o dönem Baha'nın babası ile boşanma surecindeydik. Adamın hırsını çocuktan çıkardı galiba demiş.
çok geçmiş olsun kaptanım ufaklıklar sen evde dur diye mi hastalanıyolar napıyolarGunaydinlar
ayy ne guzel olurdu
Bence de güzel fikir, ben programınıza uymaya çalışırım yaparsanız. Bir tek pazar günü organizasyon yaparsanız katılamamKızlar aklıma ne geldi. Bir organisazyon yapsak da buluşsak. Nasıl olur? Ben hepinizi merak ediyorum. Burada herşeyi paylaşıyoruz. Kimseyle paylasmadiklarimizi da. Gerçekten kardeş gibi olduk.
Kilo vermeni kolaylaştırmak için napcaz o zaman kuzu? Mahmut'la takılmaya devam et nilsubcum. Allıma da başka bir şey gelmiyor. Anam emmeyi bırakınca merto bende böyle zorlanıcam di miyok ya ne kaçamağı olduğu gibi yazıyorum yediklerimi yapsam yazarım gıııben anladım bu sabah o kadar çok diyet modunda geçirdim ki vucut alıştı galiba bi bırak bi başla şaşırmıyo artık
hiç bakamadım neler olmuş
denedim canım çorba salata ızgara geçen hafta tavuktan midem bulandı o yüzden hazırdada yemeğim yoktu hemde evdekilere tava tava patates kızarttım ağzıma bir tane sürmedim yemin ederim
e boşuna demiyolar ayı yavrusunu severken boğarmış diye desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?