Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydinlar
ayy ne guzel olurdu
Kizlar kucuk ateslendi gece artik yeterrr ben emekli oluo evde cocuklara bakayim bari
Kaptanım senin bu duruma inan birşey bulamadım da çözemedim de. Hastanelerden eve gelemiyorsun. ALLAH yardımcın olsun inşALLAH

Aşkolsun Ayşecim ya, bende iki haftadır ya artı ya da sabit geliyordum. Birde oruç tutuyorsunuz, bu dönemlerde çok normal sizin için. Ama Bayram sonrası bol bol spor bekliyorum kuzucum senden de.
Yok yok bayramdan sonra ALLAH'IN izniyle bomba gibi olacak. Şaka biryana gerçekten moni beni geçecek diye korkuyorum. Geçsin onun için sevinirim ama benim modum "birşey beceremiyorsun" a döner. Toparlamam diye korkuyorum.

Benimde 1 tek pazarım var artık. Ne yapsam yıllık izne mi ayrılsam acaba

moni bizi bırakma. Sana bizden daha mi sıcak davranacak başka takım. Hem bak herkes birbirini yiyor. Sen bizi yol boşver başkalarını

Biliyorum eski kaptan olduğunu hatırlıyorum zaten :) sadece 13. Rezerve etme sebebini sormuştum. İstiyorken açsaydın keşke. Gitmeni hiç istemem zaten gitmişti sayılmazsın tabi sen gelirsin biz geliriz ziyaretine.

Kızlar sunnet için hastaneye geldik bu sefer yaptıracağız insallah :)
Hayırlısı ile inşALLAH
Ben geldim şimdi girdim içeri bir kahve yaptım oturdum ay ne yoruldum ..
Çocuklara bir suru. Ciciler aldım eve alışveriş kendi kuru meyvelerim bitmişti onlarıda aldım dinleneyim biraz..
Afiyet olsun. Kuzular da güle güle iyi günlerde giysinler cicilerini

Canim ben aksam diger kural yuzunden cok ugrastim ama istersen alistim bu kural icinde kendimi feda ederim nolcak yani kafamda 3 tel sac var onlari da yolarlar ama bu onemli bir mesele bu qrada tatlim bahar olayin farkinda degil bence 12 oldugunu dusunuyor farkederse kendisi el koyar zaten
Eveeeet sunnetimiz yapildiii
wendy doktor 6 saatte 1 calpol verin dedi. Babamıza kapak oldu birazcık operasyon öncesi de verdiler zaten.
allah damatligini gostersin umut pasanin masallah

Kizlar bahce evine geldik ortaligi toparlayip yerlestirecem ama oruc tutmustum dilim damagim kurudu sabahdan beei islerle ugrasmaktan bu arada ufakligin atesi yukseliyor babamiz daha 15 gun once penadur igne yedi ant kullandi goturmem dr a diye tutturdu 4 saate bir ates dusurucu veriyorum

Selamın aleyküm kızlarrrrr

Herkese iyi akşamlar

Bugünde yine ayağı yanmış kedi modundayım
Sabah Eminönünde 1 saat yürüdük aslında daha fazlaydı ama aralarda biryerlere uğrayıp eksik gedik birşeyler aldık

Eve geldikten sonrada eşimle dolabımı indirdik ve ben bütün bol gelen eşyalarımla ister istemez vedalaştım
Eskiden hepsini çöpe atacağım zaten kıyafetim yok diye ağlaşırken bugün garip bir hüzün oldu içimde eşim bunları hemen ver ki bir daha zaten asla bunların içine girmeyeceksin dedi
Sağ olsun yardım etme bahanesiyle bir kaç tanede beğenmediği olanlardan attırdı neymiş fazla dekolteymiş bazısı

Meğer ne çok kıyafetim varmış hele bazılarını alıp 3 - 5 kilo verine giyerim dediklerimden hiç giymeden verilecekler arasına kondu bari bir kerecik giyseydim dedim ama bu seferde bol geliyor ( denemeden alıpta dar gelenler )
Dolap resmen yarı yarıya boşaldı

Bir tek 38 beden bir pantalonum vardı kumaş ona üzüldüm verilecekler arasına koyunca bekarken giymiştim ve hep ona gireceğim diye inatla senelerdir attırmamıştım eşim boşver ben sana çok daha güzellerini alırım dolapta yer kaplamasın diye tuturdu

paylaşmak şu an için sıkıntı,taşlarlar alimallah zaten püsküütüm geldiğinde olaya el atar

Kız sen bu ara fazla anarşik anarşik konuşuyorsun
Dikkat edelim Diyetisyen kontrolüne giderken popişinden vurmasınlar seni

Ben geldim şimdi girdim içeri bir kahve yaptım oturdum ay ne yoruldum ..
Çocuklara bir suru. Ciciler aldım eve alışveriş kendi kuru meyvelerim bitmişti onlarıda aldım dinleneyim biraz..

İyi günlerde güle güle kullansınlar

Kızlar sunnet için hastaneye geldik bu sefer yaptıracağız insallah :)

Hadi gözünüz aydın canım Sünnette hayırlısıyla olmuş Rabbim damatlığınıda gösterir inşallah...Aminnnn

Çok geçmiş olsun canım umarım çabucak atlatırsınız

Eki Görüntüle 2010227 kizlar bahce evimiz sonunda ekleyebildim fotoyu bu gecen hafta cektigim resim

Çok şirin olmuş eviniz Rabbim iyi günlerde ağız tadıyla oturmayı nasip eder inşallah...Aminnnn

amin canım sağol

moni bizi bırakma. Sana bizden daha mi sıcak davranacak başka takım. Hem bak herkes birbirini yiyor. Sen bizi yol boşver başkalarını
yok tatlım buralardayım kaptırdım zaten takımı
Biliyorum eski kaptan olduğunu hatırlıyorum zaten :) sadece 13. Rezerve etme sebebini sormuştum. İstiyorken açsaydın keşke. Gitmeni hiç istemem zaten gitmişti sayılmazsın tabi sen gelirsin biz geliriz ziyaretine.
kafamda değişik proje vardı,13 rakamını da biliyorsun uğursuz sayarlar..çok istemiştim 13 ü1 ay önce açmayı düşündüğümde sizlerden hemen ayrılmak istemedim kurban dan sonra açarım diye düşünmüştüm kısmet değilmiş hayırlısı
Valla aynen herkes birbirini yiyo bu ara, Ramazan mı vurdu nedir.
ramazandan bacım
Eveeeet sunnetimiz yapildiii
wendy doktor 6 saatte 1 calpol verin dedi. Babamıza kapak oldu birazcık operasyon öncesi de verdiler zaten.
hadi bakalım tekrar geçmiş olsun
yok kaptanım aman biz bir şeye daha karışmayalım yanlış anlaşılıyoruz oruç kafalar da
aynen püskütüüm geldiğinde olaylara son noktayı koyar

ay canım ya çok çok tekrardan geçmiş olsun
Eki Görüntüle 2010227 kizlar bahce evimiz sonunda ekleyebildim fotoyu bu gecen hafta cektigim resim
amaninn çok şirinnrabbim sağlıkla mutlulukla huzurla oturmak nasip etsin inşallah
bende böyle bişi istiyorum minnak şirin erdekteki bahçeme

iyi yapmışsınız atın banuşum Allah bir daha bizi o kilolara getirmesin inşallah
kız o 38 beden pantolonunu geri al, içine sığdığın gün önemli giymen gerekmiyor koş kurtar onu çöptenbenimde var bekarlıktan kalma strec kotum ona gireceğim inşallahkız geçen gün konuştuk bu konuyu daha hatırladın mı
ayy ne anarjistliğimi gördün kızzahaha çok güldüm sahi pek bi aykırıyım bu ara he ya popişi kollamak lazım

kızlar menüm..

kahvaltı 2 yumurtadan menemen 1 kk peynir

ara sade türk kahvesi 1 hurma 2 kuru erik

öğlen 2 dilim çok tahıllı ekmek domates salatalık 3 zeytin 1 kk peynir

ara 2 taze kayısı 1 kepçe yoğurt 1 yk chia 10 fıstık

akşam avuç içi kadar ızgara tavuk (derisiz)1 tabak semiz otu salatası

şimdide 2 kupa yeşil çay 10 tane vişne(ağaçtan topladık ay nasıl ekşiymiş)

spor yok ama 3-4 saat alışveriş ayaklarım ağrımış

su 2.5 lt bitti ayrıyetten ağzıma lokma sürmedim ne evde ne dışarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…