Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sen öyle san kokundan bulur o seni sesinden en basiti memenden tanır parmak izi gibi bişey şuan onun için meme
O zaman benim oğlan niye herkesin memesini kurcalıyo ki babasını bile emmeye kalktı geçen gün gülmekten çatladık. Annemi de denemeye kalkmış daha küçükken şöyle bir elleyip vazgeçmiş. Ona da çok gülmüştüm. Benimki parmak izi falan tanımıyo, süt varsa iş bitmiştir.

Son düzenleme:
Günaydınlar :)

Kaptanım 40 yılda bi evdesiniz çocuklarla güzel vakit geçireceksiniz onda da hastalıklar, kuzucuklar iyi ki yanındasınız.

toplight kaptanım bu hafta 5 üye alıp 5 üyeyi de izne ayıralım olur mu öyle şey. Ramazan dolayısıyla sinirler gergin sanırım. Üzülmeyin şakın.
Benim anlatamadigim karar defteribe uyulmamasi degilse kim ne yaparsa yapsin
Çoookk geçmiş olsun Şahnurcum, gerçekten bir kurşun falan mı döktürseniz acaba?
Yaa aksam gelen misafirlerim dokecekti gelurken kursunu unutmuslar sormayin
Yaa ben yanlarinda olayim istiyor ozellikle ufaklik direk kendini ateslendirebilme gucu var sanirim

sen öyle san kokundan bulur o seni sesinden en basiti memenden tanır parmak izi gibi bişey şuan onun için meme

Nasıl değil? Olurmu canım anası değilsen bile memesisin onun
Koku falan boş hikaye bence kızlar, cidden onun için süt nerden gelirse anne odur
Gunaydinlar
ayy ne guzel olurdu
Kizlar kucuk ateslendi gece artik yeterrr ben emekli oluo evde cocuklara bakayim bari
Kaptanım cidden kursun mu doktursek, adak mi kessek napsak bi türlü hastalıklar peşinizi bırakmadı
toplight kaptanım bu hafta 5 üye alıp 5 üyeyi de izne ayıralım olur mu öyle şey. Ramazan dolayısıyla sinirler gergin sanırım. Üzülmeyin şakın.
Hahaha hay aklınla bin yaşa vallahi öyle yapalım kendimizi savunuruz sonucta takim 15 kisi diye
Bizimki de annemin çenesini emdi gecenlerde cidden yani süt gelen herhangi bir şey için memeyi de satarlar. O yuzden diyorlar ya biberondan vermeyin alışıyorlar diye, o zaman da biberonu anası sanır bunlar :)

toplight kaptanım takım sayısı ile ilgili de kural var:

TAKIM VE ÜYE SAYISI
Takım sayısı 12 yi geçemez. Takımlardaki üye sayısı 12 dir. Takım yönetiminin kararı ile üye sayısı, 15'e yükseltilebilir.
Ekstrem durum:Gerekçesi ile birlikte oylamaya sunularak ve diğer takımlardan oybirliği ile üye sayısı 15'in üzerine çıkartılabilir.

bu kural gereği 13,takımın da listeye dahil edilmesi durumun da takım sayısı 13 e yükselmiş oluyor.
paylaşıma yazmadım ortalık tekrar karışcak.

fikrim son takım 14. takım olduğuna göre takım sayısını 14 e çıkarmak,bu durumda takım açmak isteyen olursa kapalı olan 11.takımı açar ve takım sayısı düzene girer.14 takım arasında yarışılır ve bir daha takım açılmaz .

Moni ablacım sen takım açmak için neyi bekliyorsun acaba? Gayet kurallara hakimsin, katılım durumun sıkıntılı değil, açsana sende takımını.

Anaam paylaşma :) dicem de karar defterinin değişmesi lazım bu durumda.

Moni ablacım sen takım açmak için neyi bekliyorsun acaba? Gayet kurallara hakimsin, katılım durumun sıkıntılı değil, açsana sende takımını.
şekercim ben eski kaptanlardanım,8.takıma kaptanlık yaptım uzun yıllar sonra yoğunluğumdan izine ayrılıp banuşuma devrettim takımı
ya aslında 13,takımı açacaktım özellikle 13 ü çok istemiştimyazmıştım zaten paylaşıma ama biraz daha zamanı vardı derken hop 13.takımı açtılar.
şimdide hevesim kaçtı,şöyle ekim gelsin de düşünürüm yine bir şeyler

Son düzenleme:
Evet bazı çocukların öyle özel güçleri oluyor

Benim büyük kız hala ayrılamadı biberonundan. Günde bir en az 2 defa çikolatalı süt içiyoruz keyifle.

Kızlar sunnet için hastaneye geldik bu sefer yaptıracağız insallah :)
Hadi oldu da bitti maşallah nazar da değmez inşallaaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…