- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #247.521
O zaman benim oğlan niye herkesin memesini kurcalıyo kisen öyle san kokundan bulur o seni sesinden en basiti memenden tanır parmak izi gibi bişey şuan onun için meme
Çoookk geçmiş olsun Şahnurcum, gerçekten bir kurşun falan mı döktürseniz acaba?Gunaydinlar
ayy ne guzel olurdu
Kizlar kucuk ateslendi gece artik yeterrr ben emekli oluo evde cocuklara bakayim bari
Günaydınlar :)
Kaptanım 40 yılda bi evdesiniz çocuklarla güzel vakit geçireceksiniz onda da hastalıklar, kuzucuklar iyi ki yanındasınız.
Benim anlatamadigim karar defteribe uyulmamasi degilse kim ne yaparsa yapsintoplight kaptanım bu hafta 5 üye alıp 5 üyeyi de izne ayıralım olur mu öyle şey. Ramazan dolayısıyla sinirler gergin sanırım. Üzülmeyin şakın.
Yaa aksam gelen misafirlerim dokecekti gelurken kursunu unutmuslar sormayinÇoookk geçmiş olsun Şahnurcum, gerçekten bir kurşun falan mı döktürseniz acaba?
sen öyle san kokundan bulur o seni sesinden en basiti memenden tanır parmak izi gibi bişey şuan onun için meme
Koku falan boş hikaye bence kızlar, cidden onun için süt nerden gelirse anne odurNasıl değil? Olurmu canım anası değilsen bile memesisin onun
Kaptanım cidden kursun mu doktursek, adak mi kessek napsak bi türlü hastalıklar peşinizi bırakmadıGunaydinlar
ayy ne guzel olurdu
Kizlar kucuk ateslendi gece artik yeterrr ben emekli oluo evde cocuklara bakayim bari
Hahaha hay aklınla bin yaşa vallahi öyle yapalım kendimizi savunuruz sonucta takim 15 kisi diyetoplight kaptanım bu hafta 5 üye alıp 5 üyeyi de izne ayıralım olur mu öyle şey. Ramazan dolayısıyla sinirler gergin sanırım. Üzülmeyin şakın.
Bizimki de annemin çenesini emdi gecenlerdeO zaman benim oğlan niye herkesin memesini kurcalıyo kibabasını bile emmeye kalktı geçen gün gülmekten çatladık. Annemi de denemeye kalkmış daha küçükken şöyle bir elleyip vazgeçmiş. Ona da çok gülmüştüm. Benimki parmak izi falan tanımıyo, süt varsa iş bitmiştir.
toplight kaptanım takım sayısı ile ilgili de kural var:
TAKIM VE ÜYE SAYISI
Takım sayısı 12 yi geçemez. Takımlardaki üye sayısı 12 dir. Takım yönetiminin kararı ile üye sayısı, 15'e yükseltilebilir.
Ekstrem durum:Gerekçesi ile birlikte oylamaya sunularak ve diğer takımlardan oybirliği ile üye sayısı 15'in üzerine çıkartılabilir.
bu kural gereği 13,takımın da listeye dahil edilmesi durumun da takım sayısı 13 e yükselmiş oluyor.
paylaşıma yazmadım ortalık tekrar karışcak.
fikrim son takım 14. takım olduğuna göre takım sayısını 14 e çıkarmak,bu durumda takım açmak isteyen olursa kapalı olan 11.takımı açar ve takım sayısı düzene girer.14 takım arasında yarışılır ve bir daha takım açılmaz .
toplight kaptanım takım sayısı ile ilgili de kural var:
TAKIM VE ÜYE SAYISI
Takım sayısı 12 yi geçemez. Takımlardaki üye sayısı 12 dir. Takım yönetiminin kararı ile üye sayısı, 15'e yükseltilebilir.
Ekstrem durum:Gerekçesi ile birlikte oylamaya sunularak ve diğer takımlardan oybirliği ile üye sayısı 15'in üzerine çıkartılabilir.
bu kural gereği 13,takımın da listeye dahil edilmesi durumun da takım sayısı 13 e yükselmiş oluyor.
paylaşıma yazmadım ortalık tekrar karışcak.
fikrim son takım 14. takım olduğuna göre takım sayısını 14 e çıkarmak,bu durumda takım açmak isteyen olursa kapalı olan 11.takımı açar ve takım sayısı düzene girer.14 takım arasında yarışılır ve bir daha takım açılmaz .
paylaşmak şu an için sıkıntı,taşlarlar alimallahAnaam paylaşma :) dicem de karar defterinin değişmesi lazım bu durumda.
şekercim ben eski kaptanlardanım,8.takıma kaptanlık yaptım uzun yıllar sonra yoğunluğumdan izine ayrılıp banuşuma devrettim takımıMoni ablacım sen takım açmak için neyi bekliyorsun acaba? Gayet kurallara hakimsin, katılım durumun sıkıntılı değil, açsana sende takımını.
Hadi bakalım Şeyma çığım kazasız belasız olsun sünnetini oy maşallah maşallah damat olur inşallah...:)Kızlar sunnet için hastaneye geldik bu sefer yaptıracağız insallah :)
oy maşallah hadi hayırlı olsun tatlımKızlar sunnet için hastaneye geldik bu sefer yaptıracağız insallah :)
Bi karar ver kısa sürede istersen.Bilemedim senin ile ne etcemi orti mi rakip mi tam karar veremedim ...
Evet bazı çocukların öyle özel güçleri oluyorBenim anlatamadigim karar defterice uyulmamasi degilse kim ne yaparsa yapsin
Yaa aksam gelen misafirlerim dokecekti gelurken kursunu unutmuslar sormayin
Yaa ben yanlarinda olayim istiyor ozellikle ufaklik direk kendini ateslendirebilme gucu var sanirim
Benim büyük kız hala ayrılamadı biberonundan. Günde bir en az 2 defa çikolatalı süt içiyoruz keyifle.Koku falan boş hikaye bence kızlar, cidden onun için süt nerden gelirse anne odur
Kaptanım cidden kursun mu doktursek, adak mi kessek napsak bi türlü hastalıklar peşinizi bırakmadı
Hahaha hay aklınla bin yaşa vallahi öyle yapalım kendimizi savunuruz sonucta takim 15 kisi diye
Bizimki de annemin çenesini emdi gecenlerdecidden yani süt gelen herhangi bir şey için memeyi de satarlar. O yuzden diyorlar ya biberondan vermeyin alışıyorlar diye, o zaman da biberonu anası sanır bunlar :)
Hadi oldu da bitti maşallah nazar da değmez inşallaaahhhKızlar sunnet için hastaneye geldik bu sefer yaptıracağız insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?