Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Güzel günlerde giy cicilerini çikilatacım. Maşallah, 38 beden alışverişine de çıkarsın inşallah en kısa zamanda :)
Seni acayip tecrübelendirmişiz kuzu, senin rüyandan anladığım bu

Çok iyi

Âmin monican amin inşALLAH

Yaaa sorma, bunlar bana sarıyor Ayşecim, arkamı dönüyorum kıyamet kopuyor. Çığlıklar, ağlamalar gırla

Allah kolaylık versin kaptanım valla zor iş ama hepimizin anneleri vardı, olmasalar olmazdık deyip gönül rahatlatıyorum :)
Çok çok geçmiş olsun canım.

ay sorma büyüdükçe daha çok ilgi sevgi istiyorlar birde kızım büyük ya tabi oğlan ufak diye daha çok dediği oluyo başlıyo siz onu daha çok seviyorsunuz diye deli ediyo beni
Kış bunların hepsi aynı. Benim oğlana kızın arası 15 yaş. Oğlan kıskançlıktan anneanneye kaçmıştı Zeynep ilk doğduğunda.

daha iyi oldukca fark varmis bayramda gidince gorecegiz
Yok canim gelin mersinde ucakla adanaya ordan mersine gecti bizim memleket ermenek karaman duydun mu bilmiyorum akdenizde kucuk bir ilce
Kaptanım benim orada öğretmenlik yapan bi arkadaşım var, çok dedi gel buraya gezmeye diye ama gidemedim. Sanırım bu sene de tayinini isteyecek, nasip olmadı bi türlü.
ALLAH sabır versin canım Umut sünnet oldu diyemi geliyorlar
Hem ondan hem de biz bayramda bi yere gidemeyeceğimiz için öncesinde birkaç günlüğüne gelelim demişler...
ay sorma büyüdükçe daha çok ilgi sevgi istiyorlar birde kızım büyük ya tabi oğlan ufak diye daha çok dediği oluyo başlıyo siz onu daha çok seviyorsunuz diye deli ediyo beni
İki çocukta da öyle dertler var tabi, daha o aşamaya benim çok var

daha iyi oldukca fark varmis bayramda gidince gorecegiz
Yok canim gelin mersinde ucakla adanaya ordan mersine gecti bizim memleket ermenek karaman duydun mu bilmiyorum akdenizde kucuk bir ilce

duymuştum kaptanım, iyi olmasına sevindim babanızın.

Hem ondan hem de biz bayramda bi yere gidemeyeceğimiz için öncesinde birkaç günlüğüne gelelim demişler...

hahah, 3 noktalı bi cümle olmuş, neler dicem de susuyorum mu bu acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…