- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #247.661
Güzel günlerde giy cicilerini çikilatacım. Maşallah, 38 beden alışverişine de çıkarsın inşallah en kısa zamanda :)Valla başına mı sonuna mi gelecek ben de bilmiyorum çok düzenliydi jazz bozdu22-23 temmuz düğün de tabi ki yollucam paylasmassam çatlarım
Bugün alışveriş yaptım hep 40-42 beden şeyler aldım nasıl mutluyum anlatamam
Ayy ben size rüyamı anlatayım benim bir bebegim olmuş cinsiyeti kız emziriyordum sonra biberon verdim sonra dedim ki Ayy emme refleksi azalır kolaya alışmasın diye memeden emzirmeye çalışıyorum zorla 1-2 çekti kafasini kaldırdı ama bu süt soğuk dedine yapayım içimden soğuk geliyor demek ki dedim burun kivirdi rüyamda 2 günlük bebeden trip yedim ya sabah nişanlima anlattım hiç tepkisinı bozmadan anasına çekmiş dedi
Çok iyi
Tamamdır ortimbir daha isyançıkarmayacaksan ortiyiz
dedim ya hem kel hem fodul olmayayım
Âmin monican amin inşALLAHgünaydın çıtır hatuncuklar
yepyeni bir hafta,ortası kadir gecesi bitimi arefe ve cuma, sonu bayramhepimiz için hayırlara vesile olsun inşallah Rabbim tüm hayırlı dualarımızı kabul etsin hakkımızda her şeyin hayırlısını versin inşallah vücudumuza sağlık sıhhat versin hepimiz fıstık gibi olalım inşallah aminn
Yaaa sorma, bunlar bana sarıyor Ayşecim, arkamı dönüyorum kıyamet kopuyor. Çığlıklar, ağlamalar gırlaSenin yazdıkların bir yandan, servey fancy benim minnoşlar diğer yandan. bazen ben tıp ilerlediyse aldırsam mi diye düşünüyorum ama sonra vazgeçiyorum
Dünyanın en güzel şeyi çocuk. Benim yaşım geçmiş olmasaydı ben 3-4 çocuk yapardım cıvıl cıvıl olsun ev
Çocuklar kardeşi olunca anne babaya sarmıyor. Kendi aralarında takiliyorlar
Gecmis olsun ortim. Havalardan bence. Dün gece ağlıyordum artık. Omuzum kolum çok fenaydım bende.sorma bacım boynum tutulmuş kıpırdatamıyorum
Allah kolaylık versin kaptanımSu ara biri cocuk mu dedi bir sure adada yasamak istiyorum tek basima mumkunse ufaklugi aksam dr a goturduk dayanamayip kriptik tonsillit olmus kafayi yiycem yaa dr ant basladi yine aksam 9 dan beei atesi yoktu az once yukselmeye basladi calpol verdim inun yaninda yatiyordum hertarafim tutulmus jendi yatagimuza gectim arkasindan nazli bebe de geldi sonuc 10 dk sonra kustu yatak yirgan temizle yaa
Ben sabah ise gidecem ne halt edecem offf anne olmak cok zor be yaww
ALLAH kolaylık ve sabır versin inşALLAHYarın kv'ler geliyor, yine... Cuma dönecekler. Bana bol sabır dileyin kızlar
ALLAH yardımcınız olsun. gerçekten sizin işinizde zor. Neyseki şehir dışı yok bu aralar. Şeytan kulağına kurşun...Kizlar 5 gun yillik izin alip eve geldim hem oglusu toparlayim hem de dinleneyim diye
Kış bunların hepsi aynı. Benim oğlana kızın arası 15 yaş. Oğlan kıskançlıktan anneanneye kaçmıştı Zeynep ilk doğduğunda.ay sorma büyüdükçe daha çok ilgi sevgi istiyorlarbirde kızım büyük ya tabi oğlan ufak diye daha çok dediği oluyo başlıyo siz onu daha çok seviyorsunuz diye deli ediyo beni
Cinsleri farklı ama. Kış kıza erkek erkeğe iyi oynarlar diye düşünüyorum.Yaaa sorma, bunlar bana sarıyor Ayşecim, arkamı dönüyorum kıyamet kopuyor. Çığlıklar, ağlamalar gırla
Kaptanım benim orada öğretmenlik yapan bi arkadaşım var, çok dedi gel buraya gezmeye diye ama gidemedim. Sanırım bu sene de tayinini isteyecek, nasip olmadı bi türlü.daha iyi oldukca fark varmis bayramda gidince gorecegiz
Yok canim gelin mersinde ucakla adanaya ordan mersine gecti bizim memleket ermenek karaman duydun mu bilmiyorum akdenizde kucuk bir ilce
Hem ondan hem de biz bayramda bi yere gidemeyeceğimiz için öncesinde birkaç günlüğüne gelelim demişler...ALLAH sabır versin canım Umut sünnet oldu diyemi geliyorlar
İki çocukta da öyle dertler var tabi, daha o aşamaya benim çok varay sorma büyüdükçe daha çok ilgi sevgi istiyorlarbirde kızım büyük ya tabi oğlan ufak diye daha çok dediği oluyo başlıyo siz onu daha çok seviyorsunuz diye deli ediyo beni
Amin canımALLAH kolaylık ve sabır versin inşALLAH
evet canımcımBir ara bi telefon muhabbeti dönüyordu. Ne oldu o? Hani kaptana mi özelden yazacaktık?
daha iyi oldukca fark varmis bayramda gidince gorecegiz
Yok canim gelin mersinde ucakla adanaya ordan mersine gecti bizim memleket ermenek karaman duydun mu bilmiyorum akdenizde kucuk bir ilce
Hem ondan hem de biz bayramda bi yere gidemeyeceğimiz için öncesinde birkaç günlüğüne gelelim demişler...
Vaayyy süpersinEki Görüntüle 2010869
Hayırlı sabahlar herkese gün aydın olsun inşallah...
Pazartesinin ilk bildirimi benden gelsin..77.2
Tartıldım kuzu, 76,2 yim. Daha fazlasını bekliyordum açıkçası. Hafta sonu 2 günde kıtlıktan çıkmış gibi yedimfancynancy tartıldın mı pazartesi bildirimin nerde..:)
Kendin için süper birşey yapmışsın canımKizlar 5 gun yillik izin alip eve geldim hem oglusu toparlayim hem de dinleneyim diye
Evet öyle daha iyi anlaşılır herhalde.Cinsleri farklı ama. Kış kıza erkek erkeğe iyi oynarlar diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?