- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #247.681
Yarın kv'ler geliyor, yine... Cuma dönecekler. Bana bol sabır dileyin kızlar
canim wellozone diye ozon kapsulu corekotu bal karisimi ac karnina zeytinyagi ama bu kosturmada yapamadim hicbirini
Kizlar 5 gun yillik izin alip eve geldim hem oglusu toparlayim hem de dinleneyim diye
Evet o 3 nokta çok sey ifade ediyor :)hahah, 3 noktalı bi cümle olmuş, neler dicem de susuyorum mu bu acaba :)
Hayiiiiir ne dalmasi tut kendini!Aaaaççıımmmm içimdeki canavar bırak sporu mporu, dal nutellaya diyor. Dinlemicem ama, nilgüşte gelmiş dibime zaten, 72 ye ne kaldı şurda di mi kıznilsub
Sagol hedefcimBol şanslar şekercim :)
1 kaşıktan bişey olmazAaaaççıımmmm içimdeki canavar bırak sporu mporu, dal nutellaya diyor. Dinlemicem ama, nilgüşte gelmiş dibime zaten, 72 ye ne kaldı şurda di mi kıznilsub
hep hafta sonları kaçırıyosun canımTartıldım kuzu, 76,2 yim. Daha fazlasını bekliyordum açıkçası. Hafta sonu 2 günde kıtlıktan çıkmış gibi yediminşallah sonraki günlerde çıkmaz acısı. Sevmiyorum ben hafta sonlarını artık
Tuttum tuttumEvet o 3 nokta çok sey ifade ediyor :)
Hayiiiiir ne dalmasi tut kendini!
Sagol hedefcim
Cadıııı1 kaşıktan bişey olmaz
Aman aysem kimse duymasin sus sehir disina gidememALLAH yardımcınız olsun. gerçekten sizin işinizde zor. Neyseki şehir dışı yok bu aralar. Şeytan kulağına kurşun...
Ailem orda manzara cok guzel kucuk ama ins bir gun beraber giderizKaptanım benim orada öğretmenlik yapan bi arkadaşım var, çok dedi gel buraya gezmeye diye ama gidemedim. Sanırım bu sene de tayinini isteyecek, nasip olmadı bi türlü.
Hem ondan hem de biz bayramda bi yere gidemeyeceğimiz için öncesinde birkaç günlüğüne gelelim demişler...
İki çocukta da öyle dertler var tabi, daha o aşamaya benim çok var
Fancy yazdi bile ordegim monim nilgunumun hedefin numarasi var bendeBir ara bi telefon muhabbeti dönüyordu. Ne oldu o? Hani kaptana mi özelden yazacaktık?
Yok anacığım ben hep evdeyim nereyeeee gitcemmm...Kizlar paylasimda bir soru var bu cuma ile haftaya cuma etaplar birlestirilsin mi diye cuma gun bildirim yapamayacak var mi sehir disina cikacak olan
Ben spor yapamadım boynumdan ama kaçamakta yapmadım15 + 35 toplamda 50 dk eliptik
3 dk squat
12 dk kol ağırlık çalışması
Akşama da karın abs ve plank yapcam kızlar.
Kahvemi demledim, yeşil elmamı da aldım. Aramı yapıyorum. Size yazıyorum ki utanacağım şeyler, cısssslar yemeyeyim.
bende sorun yok kaptanım, heeeppp buralardayım :)Kizlar paylasimda bir soru var bu cuma ile haftaya cuma etaplar birlestirilsin mi diye cuma gun bildirim yapamayacak var mi sehir disina cikacak olan
evet okudum o yüzden sormadım seni sıkıştırmayayım diye. ve tabii geçmiş olsun demeyi de unuttum. çok geçmiş olsun nilgüncüğüm. benimde sol omzumda bir sıkıntı var fazla zorlamamaya çalışıyorum.Ben spor yapamadım boynumdan ama kaçamakta yapmadım
Ben ırgat, ben amele, ben maraba çalıs çalış çalış dünyayı biz kurtaracağızKizlar paylasimda bir soru var bu cuma ile haftaya cuma etaplar birlestirilsin mi diye cuma gun bildirim yapamayacak var mi sehir disina cikacak olan
Bende şimdi yazdım. Gerçi ördekimde de vardı numaram şimdi hatırladım. Sevdalı işte.Aman aysem kimse duymasin sus sehir disina gidemem
Ailem orda manzara cok guzel kucuk ama ins bir gun beraber gideriz
Fancy yazdi bile ordegim monim nilgunumun hedefin numarasi var bende
Sanda geçmiş oldu sevgili rakibeciğim akşam bile yoktu yamuk falan yattım galiba sabah kalkınca tutulmuştuevet okudum o yüzden sormadım seni sıkıştırmayayım diye. ve tabii geçmiş olsun demeyi de unuttum. çok geçmiş olsun nilgüncüğüm. benimde sol omzumda bir sıkıntı var fazla zorlamamaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?